Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
ενα τετράγωνο πάνω απο το φαναρι στην κωλλέτη,παίχτη την εχω πάρει τη  ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ειναι στενομούνα αλλα πίνει,πίνει ευτυχώς μόνο αλκοολ!δοκίμασε την παίχτη!προ ολίγο την πετυχα σε νορμαλ φαση!εχεις υπόψη καμμιά αλλη καλή?βγαίνει 7 με 10 βραδυ ;)
που εννοείς ακριβώς φίλε μου?

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
423
Πόντοι
301
κύριοι συνάδελφοι μία Έλενα εκ Βουλγαρίας την γνωρίζετε ???
συχνάζει Γιαννιτσών λίγο πριν το φανάρι με Κωλέτη στη γωνία (δεν θυμάμε το στενό) μαζί με άλλες 2 ή 3 καμιά φορά με ψηλά τακούνια και κολάν μελαχρηνή.
τι γνώμη έχετε για αυτήν ??

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Η κατσαριδα αδερφε ειναι μελαχροινη με γυαλια και πολλα piercing. Απο την αλλη, ενας συναγωνιστης πιο πανω ανεφερε οτι την φιλοξενει πλεον η δικαιοσυνη στο δωματιο 33...
Η Μαρία δουλεύει πλέον στο Fever έχει βγάλει τα piercings και γαμιέται με 100 € !!!

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Αναφέρθηκε και πιο πριν αυτο, αλλα συναθλητής το διέψευσε.
Σε άλλο νημα αναφέρθηκε οτι η κατσαρίδα ειναι μέσα.
Προσωπική άποψη δεν εχω, δεν ειμαι Σαλονικιος άλλωστε για να μπορώ ανα πάσα στιγμή να τσεκάρω ο ιδιος!
Παντως αν ειναι όντως στο fever, δεν νομίζω να κρατήσει για πολυ. Απο τα 15&20€ στα 100€ ε, κάπως ειναι...

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
πηγα σαββατοβραδο πριν 2 βδομάδες στο φιβερ ειδικα για να βρω την μαρια.
δεν την ειδα και δεν νομιζω να εχει ρεπω σαββατοβραδο που ολος ο κοσμος βγαινει εξω.
ότι εμοιαζε περισσοτερο στην κατσαριδα ηταν μια πιτσιρικα με πλαστικο βυζι και γυαλια ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΜΑΡΙΑ Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ.
το φιβερ είναι στο σιτυ γκεητ , ουαν σαλονικα πως σκατα το λενε τωρα, στον πρωτο καθετο δρομο της γιαννιτσων πηγαίνοντας με κατευθυνση προς κεντρο.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.992
Πόντοι
13.755
δεν την ειδα και δεν νομιζω να εχει ρεπω σαββατοβραδο που ολος ο κοσμος βγαινει εξω.
ότι εμοιαζε περισσοτερο στην κατσαριδα ηταν μια πιτσιρικα με πλαστικο βυζι και γυαλια ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΜΑΡΙΑ Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ.
το φιβερ είναι στο σιτυ γκεητ , ουαν σαλονικα πως σκατα το λενε τωρα, στον πρωτο καθετο δρομο της γιαννιτσων πηγαίνοντας με κατευθυνση προς κεντρο.
Τι επιμενεις και επιμενεις και ξαναλες το ιδιο πραμα συνεχεια?
Η Μαρια πριν απο τις γιορτες και για κανα διμηνο ηταν στο Fever...
Η αλλη κοπελα με τα γυαλακια ειναι η Σαντρα η βουλγαρα καμια σχεση με τη Μαρια...

Πραγματι πριν δυο βδομαδες που πηγα τελευταια φορα στο μαγαζι δεν ηταν εκει αλλα αυτο δε σημαινει οτι δε δουλεψε ποτε εκει,ισως και να σταματησε τωρα δε το ξερω αλλα μπορω να το μαθω

Στην αρχη παντως που την κερασα ηταν ευχαριστη στην παρεα αλλα μεχρι εκει

• Like
Αντιδράσεις: yorkie

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.115
Πόντοι
2.266
Αναφέρθηκε και πιο πριν αυτο, αλλα συναθλητής το διέψευσε.
Σε άλλο νημα αναφέρθηκε οτι η κατσαρίδα ειναι μέσα.
Προσωπική άποψη δεν εχω, δεν ειμαι Σαλονικιος άλλωστε για να μπορώ ανα πάσα στιγμή να τσεκάρω ο ιδιος!
Παντως αν ειναι όντως στο fever, δεν νομίζω να κρατήσει για πολυ. Απο τα 15&20€ στα 100€ ε, κάπως ειναι...
Η κατσαριδα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο ετσι κι αλλιως ενω θα μπορουσε να ηταν αν προσεχε λιγο την εμφανιση την καθαριοτητα και το σωμα της οποτε κλαιν οπου σκατα και να ναι

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
κουβεντα κανουμε Ραπτορα....

ronin171

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιαν 2018
Like
10
Πόντοι
0
salkidis??καλα το γλυφει η μαμα σου..ξερεις εσυ βρωμιαρα
warnmute.gif
 [/color[/URL]]

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86

Στο fever είναι και δουλεύει κανονικα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom