foxio
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαΐ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 1.090
- Πόντοι
- 361
εθεάθει η ομορφούλα πιτσιρίκα ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ,λίγο σουρομένη,πίπα με ανταλλαγμα 5 ευρω και ενα μπουκαλι κοκκινελι γεωργιάδη
Τι ώρα και πού ;
εθεάθει η ομορφούλα πιτσιρίκα ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ,λίγο σουρομένη,πίπα με ανταλλαγμα 5 ευρω και ενα μπουκαλι κοκκινελι γεωργιάδη
που εννοείς ακριβώς φίλε μου?ενα τετράγωνο πάνω απο το φαναρι στην κωλλέτη,παίχτη την εχω πάρει τη ΜΑΓΔΑΛΗΝΗ ειναι στενομούνα αλλα πίνει,πίνει ευτυχώς μόνο αλκοολ!δοκίμασε την παίχτη!προ ολίγο την πετυχα σε νορμαλ φαση!εχεις υπόψη καμμιά αλλη καλή?βγαίνει 7 με 10 βραδυ ;)
Η Μαρία δουλεύει πλέον στο Fever έχει βγάλει τα piercings και γαμιέται με 100 € !!!Η κατσαριδα αδερφε ειναι μελαχροινη με γυαλια και πολλα piercing. Απο την αλλη, ενας συναγωνιστης πιο πανω ανεφερε οτι την φιλοξενει πλεον η δικαιοσυνη στο δωματιο 33...
100 €Η Μαρία δουλεύει πλέον στο Fever έχει βγάλει τα piercings και γαμιέται με 100 € !!!
το fever που ειναι
Ekei που ηταν παλια το club boutiqueτο fever που ειναι
Τωρα τον φωτησες..Ekei που ηταν παλια το club boutique
μπορει να το ξερει το boutiqueΤωρα τον φωτησες..
Τι επιμενεις και επιμενεις και ξαναλες το ιδιο πραμα συνεχεια?πηγα σαββατοβραδο πριν 2 βδομάδες στο φιβερ ειδικα για να βρω την μαρια.
δεν την ειδα και δεν νομιζω να εχει ρεπω σαββατοβραδο που ολος ο κοσμος βγαινει εξω.
ότι εμοιαζε περισσοτερο στην κατσαριδα ηταν μια πιτσιρικα με πλαστικο βυζι και γυαλια ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΜΑΡΙΑ Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ.
το φιβερ είναι στο σιτυ γκεητ , ουαν σαλονικα πως σκατα το λενε τωρα, στον πρωτο καθετο δρομο της γιαννιτσων πηγαίνοντας με κατευθυνση προς κεντρο.
Η κατσαριδα δεν ειναι και τιποτα το ιδιαιτερο ετσι κι αλλιως ενω θα μπορουσε να ηταν αν προσεχε λιγο την εμφανιση την καθαριοτητα και το σωμα της οποτε κλαιν οπου σκατα και να ναιΑναφέρθηκε και πιο πριν αυτο, αλλα συναθλητής το διέψευσε.
Σε άλλο νημα αναφέρθηκε οτι η κατσαρίδα ειναι μέσα.
Προσωπική άποψη δεν εχω, δεν ειμαι Σαλονικιος άλλωστε για να μπορώ ανα πάσα στιγμή να τσεκάρω ο ιδιος!
Παντως αν ειναι όντως στο fever, δεν νομίζω να κρατήσει για πολυ. Απο τα 15&20€ στα 100€ ε, κάπως ειναι...
Κι εγω το ιδιοκουβεντα κανουμε Ραπτορα....
πηγα σαββατοβραδο πριν 2 βδομάδες στο φιβερ ειδικα για να βρω την μαρια.
δεν την ειδα και δεν νομιζω να εχει ρεπω σαββατοβραδο που ολος ο κοσμος βγαινει εξω.
ότι εμοιαζε περισσοτερο στην κατσαριδα ηταν μια πιτσιρικα με πλαστικο βυζι και γυαλια ΑΛΛΑ ΟΧΙ Η ΜΑΡΙΑ Η ΚΑΤΣΑΡΙΔΑ.
το φιβερ είναι στο σιτυ γκεητ , ουαν σαλονικα πως σκατα το λενε τωρα, στον πρωτο καθετο δρομο της γιαννιτσων πηγαίνοντας με κατευθυνση προς κεντρο.
Κοιτα να δεις ρε φιλε απο το 30αρι της πιατσα για κωλονοσκοπηση πηγε στο 100αρικοΣτο fever είναι και δουλεύει κανονικα
Κοιτα να δεις ρε φιλε απο το 30αρι της πιατσα για κωλονοσκοπηση πηγε στο 100αρικο
A και το βυζι παει 70 ευρω πανω ε?Έβαλε και λίγο βυζί όμως