Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

super_85

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2017
Like
12
Πόντοι
0
φίλε μου παρέλαση τα αυτοκίνητα στο σημείο ... :) αλλά το κορίτσι άφαντο
το τρομάξατε χα χα χα

Βασικά το σκέφτηκα πως το έκαψα το κορίτσι. Είναι φρεσκαδούρι.Πόσο να αντέξει το τρυφερό μουνάκι της. Να φανταστείτε μου μιλούσε στον πληθυντικό Ήρθε από Αθήνα και μάλλον έφυγε το τον καρβουνιάρη πίσω αφού πήρε φωτιά το μουνάκι της !

sackatack2

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2013
Κριτικές
4
Like
423
Πόντοι
301
Βασικά το σκέφτηκα πως το έκαψα το κορίτσι. Είναι φρεσκαδούρι.Πόσο να αντέξει το τρυφερό μουνάκι της. Να φανταστείτε μου μιλούσε στον πληθυντικό Ήρθε από Αθήνα και μάλλον έφυγε το τον καρβουνιάρη πίσω αφού πήρε φωτιά το μουνάκι της !
Χτες πάντως νωρίς είχε μία ψηλή μελαχρινή τρανς στο σημείο
Δεν ξέρω εάν ενοουσες αυτή !!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
Καταρχην τη ωρα την ειδες μετα την πηρες δε τη ρωτησες το ονομα της αν ειναι καινουργια αν εχει κανα τηλ και τετοια βουρ στον πατσα και την εστειλες?

super_85

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2017
Like
12
Πόντοι
0
Παιδιά χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος τη λέγανε Χαρά. Μου είπε πως ήταν η δεύτερη μέρα και πως ήρθε από Αθήνα. Αυτοκίνητο 20 σπίτι 50 διπλή εκτόνωση με μασαζ από 100 στα 80. Εννοείται πως για 1η φορά την πήρα με 20 στο αυτοκίνητο. Πάντως αν και 2η μέρα όπως είπε έδειχνε να ξέρει τη γειτονιά καλά. Επίσης δεν ήταν trans όπως με ρώτησε συνναγωνιστής .

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
Παιδιά χωρίς να είμαι απόλυτα σίγουρος τη λέγανε Χαρά. Μου είπε πως ήταν η δεύτερη μέρα και πως ήρθε από Αθήνα. Αυτοκίνητο 20 σπίτι 50 διπλή εκτόνωση με μασαζ από 100 στα 80. Εννοείται πως για 1η φορά την πήρα με 20 στο αυτοκίνητο. Πάντως αν και 2η μέρα όπως είπε έδειχνε να ξέρει τη γειτονιά καλά. Επίσης δεν ήταν trans όπως με ρώτησε συνναγωνιστής .
Νομιζω καταλαβα ποια λες τυπε αυτη ειχε πιατσαρει ξανα στο ιδιο σημειο περσι το καλακαιρι για λιγο καιρο γυφτακι πρεπει να ειναι

nikmech

Μέλος
Εγγρ.
4 Δεκ 2005
Κριτικές
1
Like
623
Πόντοι
86
Βγαίνοντας χθες από το One Salonica (Είδα 1968) κατά τις 23:30 πήγα για πρώτη φορά στο Todaylicius της Γιαννιτσών διότι είχα παρκάρει έξω αφού μισώ τα υπόγεια. Εκεί ψώνιζε snacks ένα πολύ καλοντυμένο βουλγαράκι της δουλειάς. Βγαίνοντας έξω ένα ζευγάρι μιλάει σε όχι και πολύ φιλικό τόνο με ένα επίσης πολύ καλοντυμένο βουλγαράκι ρωτώντας την που μένει κ.λπ. Φυσικά ήταν ασφαλίτες και όταν τους ρώτησα - μου αρέσει να κάνω τον χαζό σε τέτοιες φάσεις - η κυρία μου χαμογέλασε. Πολύ άσχημη μπατσίνα ρε γμτ !!!!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
Ενα αρκετα μεγαλο περασμα απο πιατσα σημερα απο τις 19:00 μεχρι τις 21:30 το απολυτο τιποτα μονο η Μαρια η Αλβανδα απεναντι απο το shell και μια καινουργια εγω τουλαχιστον πρωτη φορα τη βλεπω γυφτουλα Κατερινα απεναντι απο την παλία μπουγατσα τελος στη μοναστηριου κλασικα η Νικολετα με μια μεγαλη Βουλγαρα ακομα δε την εχω ξαναδει και η Ριτα στο ροτοντα στο Μπριζολα που εθαθη η καινουργια νεαρα και εκει τιποτα με αλλα λογια τζαμπα η βενζινη που εκαψα

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Τυποι, παλια (εχει 3-4 χρονια, ισως κ παραπανω) υπηρχε ενα ρουμανακι κοντουλικο που εκανε πιατσα στη μπουγατσα στην δυτικη εισοδο (ΤΙΡ-ΤΟΡ) ονοματι Ντανα. Εχει εξαφανιστει και μου ηρθε η φλασια σημερα.
Ξερει κανεις σας τι απεγινε;

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Ρε σεις το καλοκαίρι η Γιαννιτσών ήταν τόσο χάλια όσο είναι τώρα?σε λίγο τα τραβελια θα είναι πιο πολλά από τις κοπέλες

maldi

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2010
Κριτικές
9
Like
86
Πόντοι
6
εχει κοπελες αλλα νωρις απογευμα και βραδυ,παιζει ρολο και η μερα .τα φαντασματα και τα γκρεμλιν ειναι σχεδον ολο το 24ωρο

• Like
Αντιδράσεις: Uggu

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Τυποι, παλια (εχει 3-4 χρονια, ισως κ παραπανω) υπηρχε ενα ρουμανακι κοντουλικο που εκανε πιατσα στη μπουγατσα στην δυτικη εισοδο (ΤΙΡ-ΤΟΡ) ονοματι Ντανα. Εχει εξαφανιστει και μου ηρθε η φλασια σημερα.
Ξερει κανεις σας τι απεγινε;

Την θυμάμαι, κοντούλα, αδύνατη καρέ μαλλί, 50€ full sex ελεγε, έβγαινε μαζί με την Βερόνικα μια Ρουμάνα ψιλή λίγο γεμάτη, που είχε και αγγελίες μετά σε διάφορα Σαντ, και οι δυο αξίες εκπρόσωποι της Ρουμάνικης πορνοσχολης.
Έχει χαθεί πλέον, και ήταν από τα καλύτερα της πιάτσας.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Εκτος αυτων ειχε κ μια που εβγεναι  στις 3:00 στην Μοναστηριου κ εκανε πιατσα πριν το αστυνομικο τμημα...εβγενε με την αδερφη της...αυτη φορουσε ενα πετσινο κολα.

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Και με τατου πισω στη μεση που εγραφε "vanesa".
Ιστορικες στιγμες με τη Ντανα.
Αν πεσει στην αντιληψη σας καμια επιστροφη σφυριξτε μαγκες!

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.097
Πόντοι
2.266
Τη επιστροφη η πιατσα απο το κακο στο χειροτερο παει

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Ετερον-εκατερον!

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
αν θυμαμε καλα, ναι. Ειχε 5χρονη απελαση κ' εφυγε Βουλγαρία. Πρεπει να παρηλθαν ομως τα χρονια...ας ελπισουμε οτι θα ερθει...

drama4

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2017
Like
80
Πόντοι
0
ΤΣΑΡΚΑ ΜΕ ΒΡΟΧΗ Κ ΩΡΑ 10-11.15 ΤΟ ΑΠΟΛΥΤΩ ΤΙΠΟΤΑ...

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.483
Πόντοι
216
Σήμερα είδα μια ξανθιά στην Γιαννιτσών με τσορλίνη, με πολύ ωραίο σώμα και σκισμένο παντελόνι, και μου είπε 15 ευρώ μόνο πίπα, Ποιά ειναι αυτή η κατσαρίδα; Αν οχι αξίζει;

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Η κατσαριδα αδερφε ειναι μελαχροινη με γυαλια και πολλα piercing. Απο την αλλη, ενας συναγωνιστης πιο πανω ανεφερε οτι την φιλοξενει πλεον η δικαιοσυνη στο δωματιο 33...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom