κάποιες τα έχουν!!!Θέλει αρχίδια το κρύο τι το περάσατε????
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (0 μέλη και 6 επισκέπτες)
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 2.266
Tην Βουλγαρα την ψευτομοντελα τη Νικολετα λεςΧτες βρήκα μια αδύνατη ψηλή στην Μοναστηριου λίγο πριν την Αγίων Πάντων, που μιλούσε αγγλικά. Καλή περίπτωση φάνηκε αλλά στράβωσε με κάτι που την ρώτησα κι έφυγε. Την ξέρει κανείς;
ΦΑΚΙΡΗΣ
Γλομπεάρχης
- Εγγρ.
- 17 Ιουν 2012
- Κριτικές
- 167
- Like
- 28.108
- Πόντοι
- 34.538
Πηρες τηλ το μαυρακι?Tην Βουλγαρα την ψευτομοντελα τη Νικολετα λες
miloss
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 8 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 4
- Like
- 1.483
- Πόντοι
- 216
Καλή είναι;Tην Βουλγαρα την ψευτομοντελα τη Νικολετα λες
Η πίπα της πολύ στην βιασύνη όλο γκρίνια και μουρμούρα. Εμένα δεν μου άρεσε, αλλα ποιο παλιά σχόλια άλλων λένε πολύ καλά για την συγκεκριμένη. Όλα θέμα γούστου είναι γι' αυτό ρίξε έναν δεν γαμιέταιΚαλή είναι;
nakayama
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Νοε 2010
- Like
- 70
- Πόντοι
- 1
[size=13pt]Απέναντι από το Βενζινάδικο κοντά στην Εθνική τράπεζα, υπάρχει μια ξανθιά, με καρέ
μαλί, συστήνεται ώς Μαρία και μιλάει μόνο αγγλικά. Εγινε πρόσφατο test drive.
Σε γενικές γραμμές είναι καθαρή και δεν στα πρίζει, αλλά εάν δεν ξέρεις αγγλικά
μην περιμένεις να καταλάβει τα παραγγέλματα σου.
Συνεπώς εάν γιγνώσκεις το πορνολεξικό της ελληνοαγγλικής είναι value for money[/size]
μαλί, συστήνεται ώς Μαρία και μιλάει μόνο αγγλικά. Εγινε πρόσφατο test drive.
Σε γενικές γραμμές είναι καθαρή και δεν στα πρίζει, αλλά εάν δεν ξέρεις αγγλικά
μην περιμένεις να καταλάβει τα παραγγέλματα σου.
Συνεπώς εάν γιγνώσκεις το πορνολεξικό της ελληνοαγγλικής είναι value for money[/size]
Σήμερα στις 21:30 για πρώτη φορά είδα 2 καινούργιες φάτσες τουλάχιστον για μένα.
Γιαννιτσών με Μαζαράκη η πρώτη, δεν της μίλησα γιατί όσπου να γυρίσω την παρέλαβε κάποιος.
Η 2η Μοναστηρίου με Κωλέττη ωραία φατσούλα με γυαλιά σε μεγάλο σκελετό, σώμα κανονικό, μαλλιά μαζεμένα καστανά, δηλώνει Βουλγάρα 23ετών.
Τα Ελληνικά της είναι φτωχά αλλά τα Αγγλικά θα έλεγα τέλεια.
20€ για πίπα 30€ για σεξ.
Της έδωσα 20€ αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα χάρηκα. Θεωρώ πως έχει να δώσει κι’ άλλα.
Το όνομά της Λαούρα ή Λάρα δεν θυμάμαι τι ακριβός μου είπε.
Σίγουρα θα την ξαναδοκιμάσω και ελπίζω να είναι και αυτή αλλά και εγω σε καλύτερη μέρα.
Γιαννιτσών με Μαζαράκη η πρώτη, δεν της μίλησα γιατί όσπου να γυρίσω την παρέλαβε κάποιος.
Η 2η Μοναστηρίου με Κωλέττη ωραία φατσούλα με γυαλιά σε μεγάλο σκελετό, σώμα κανονικό, μαλλιά μαζεμένα καστανά, δηλώνει Βουλγάρα 23ετών.
Τα Ελληνικά της είναι φτωχά αλλά τα Αγγλικά θα έλεγα τέλεια.
20€ για πίπα 30€ για σεξ.
Της έδωσα 20€ αλλά δεν μπορώ να πω ότι τα χάρηκα. Θεωρώ πως έχει να δώσει κι’ άλλα.
Το όνομά της Λαούρα ή Λάρα δεν θυμάμαι τι ακριβός μου είπε.
Σίγουρα θα την ξαναδοκιμάσω και ελπίζω να είναι και αυτή αλλά και εγω σε καλύτερη μέρα.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 2.266
Ρε μαλακες καποιοι εδω μεσα οταν σας λλεμε οτι πηραμε την ταδε με ταδε φραγκα μη πατε καποιοι και το αναφερετε και μετα δημιουργείται προβλημα σε μας καντε το παζαρι σας και αμα κατσει εκατσε εγω προσωπικα απο το θεμα φραγκα για το χ πραμα δε λεω σε κανεναν τιποτα
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.097
- Πόντοι
- 2.266
μπα δεν εκατσε η φαση και ετσι πως μου τα ειπες πολλη ξεπετα μου φαινετε η δουλεια και δε πολλη ψηνομαιΠηρες τηλ το μαυρακι?
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.992
- Πόντοι
- 13.755
Οι τακτικοί πιατσοβιοι θα παρατηρήσατε μια ηχηρή απουσία τις τελευταίες νύχτες αλλά το αγαπημένο σας κορίτσι κάπου εκεί στη γειτονιά βρίσκεται και πάλι αλλά από άλλο πόστο...
Την ίδια δουλειά κάνει δηλαδή αλλά τουλάχιστον τώρα δε θα τη φάει το κρύο
Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να πω περισσότερα μη με πιεζετε
Αυτό το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί σε μερικές ώρες
Την ίδια δουλειά κάνει δηλαδή αλλά τουλάχιστον τώρα δε θα τη φάει το κρύο
Λυπάμαι αλλά δε μπορώ να πω περισσότερα μη με πιεζετε
Αυτό το μήνυμα θα αυτοκαταστραφεί σε μερικές ώρες
:S :S :SΚανε αναγνώριση και δώσε συντεταγμένες στο τάγμα!
χτεσινη γυρα στην πιατσα μεταξυ 11-01 πληρη ησυχεια λιγα βουλγαροτσουβαλα κανα δυο τραβελουσ κ καθολου μαυρεσ..ειδηση...ελειπε η κατσαριδα...η μονη οαση η νικολετα στην μοναστηριου..οπου εγινε κ καταθεση..για πιπα...εντελωσ ξεπετα ακομη κ απο αυτησ τησ αλβανιδασ τησ μαριασ στο 4 λεπτο χρονομετρημενα αρχισε μουρμουρα οπου και την εδιωξα....στο 5λεπτο..ειχα διαβασει κ παλιοτερεσ κριτικεσ γ δαυτην αλλα δεν κρατιομουν,,φαγαμε την φολα κ φυγαμε.
stojansolun
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Η πλευρά της Καλαμαριάς δεν έχει τίποτα, κατά Φοίνικα? Προχθες το βράδυ, μπροστά στην Γεωργ. Σχολής, δίπλα σε βενζινάδικο είδα ένα μωρό, αρκετά καλό, αλλά μέχρι να γυρίσω, είχε γίνει καπνός.
stojansolun
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Τελικά ποιές είναι οι καλές ώρες? Και εγώ πέρασα και πάλι μηδέν.Πέρασμα πριν από λίγο.Δεν υπήρχε ψυχή
stojansolun
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Δεκ 2017
- Like
- 118
- Πόντοι
- 0
Και πόσο το πάει το τρομπόνι η ψηλή?Η πίπα της πολύ στην βιασύνη όλο γκρίνια και μουρμούρα. Εμένα δεν μου άρεσε, αλλα ποιο παλιά σχόλια άλλων λένε πολύ καλά για την συγκεκριμένη. Όλα θέμα γούστου είναι γι' αυτό ρίξε έναν δεν γαμιέται
από έχω καταλάβει παίζει ρόλο η ώρα αλλά κ η μέρα. Δευτέρα πάντα είναι χαλί μαύρο ή πιάτσα. Παρασκευή πάντα είναι καλύτερα τα πράματαΤελικά ποιές είναι οι καλές ώρες? Και εγώ πέρασα και πάλι μηδέν.
assasertzis
Μέλος
- Εγγρ.
- 30 Μαρ 2011
- Like
- 157
- Πόντοι
- 1
Περασμα απο γιαννιτσων. Μολις εκαναν πεσιμο οι μπατσοι και δεν ειχε τιποτα. Καθως εφευγα πετυχα 2 ξανθιες να κρυβονται στα παρκαρισμενα. Μου ειπαν 30 € και οι δυο μαζι και της φορτωσα. Μια ψιλη αδυνατη και μια κοντη γεματη. Καθως γαμουσα την κοντη εσπασε η καποτα...... τι κανω τωρα γιατη εχω χεστει επανω μου? Βοηθεια μαγκες!!