δεν ξέρω φίλε από που είναιΞανθιά...μια τσέχα λες?
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)
Χθες στις 23:30 δεν σχεδόν όλες ήταν μαζεμένες στο today για καφεδάκι. Ένα περιπολικό μάζεψε 2 για πάρτι τους μάλλον
εγώ τελικά πήρα την Τσέχα η οποία ήταν ξεσούρωτη. Έκανε καλή πίπα ομολογώ. κατά τα άλλα η ξανθιά αδύνατη Αλβανίδα απέναντι από το shell περίμενε για ώρα πελάτη. (έτσι είναι όταν τους είχε ουρά το έπαιζε ιστορία. Η πίπα ήταν στα 2λεπτα μετά άρχιζε η γρίνια)
εγώ τελικά πήρα την Τσέχα η οποία ήταν ξεσούρωτη. Έκανε καλή πίπα ομολογώ. κατά τα άλλα η ξανθιά αδύνατη Αλβανίδα απέναντι από το shell περίμενε για ώρα πελάτη. (έτσι είναι όταν τους είχε ουρά το έπαιζε ιστορία. Η πίπα ήταν στα 2λεπτα μετά άρχιζε η γρίνια)
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.572
- Πόντοι
- 1.706
χαχαχαΟ,τι δίνεις παίρνεις.
[size=13pt]Είναι από τις λίγες που δεν βρωμάει το μουνί της σάπιο ποντίκι.[/size]
Ψοφια γατα
Δ
Διαγραμμένο μέλος 172663
Επισκέπτης
7 το πρωι τα ημετερα στρατεύματα αμυνονται του πατριου εδαφους.
5 μαυρες μαζωμένες στο 24ωρο φαστ-καφε στο σιτι γκεη.
άλλη 1 ένα τετραγωνο πιο πριν.
και στον επομενο καθετο η κυπρια τρανς, υστερα πηγε με την χοντρη και μια άλλη ξανθια στο ολντεη και αυτή.
από μαγαζια μονο τα τριδυμα και η καρινα.
κουκλαρα ειδικα από πισω η καρινα.
δεν περασα πουθενα.
οι περισσοτερες ερευνες δειχνουν ότι οι αντρες καυλωνουν περισσοτερο τις πρωτες πρωινες ωρες λογω ξεκούρασης και γεματης ουροδοχο κυστης, αντι λοιπον τα περισσοτερα μαγαζια και πιατσοβιες να είναι ανοικτα 5-11 το πρωι. είναι η ωρες που είναι κλειστα και σχολανε.
εχω ένα ονειρο.
αη χαβ ε ντριμ.
να γινουμε όπως η γενευη, οπου νομιμα κανουν πιατσα από το πρωι και επιτρεπεται η πορνεια από τα 16 όχι από τα 18. δεν ξερω αν ο καινούριος νομος για αλλαγη φυλου απο τα 15 είναι προς αυτην την κατευθυνση η θα μας πεταξουν καμμια σκανδιναβικη απαγορευση της πορνειας οι λεσβοφεμινιστριες που μας κυβερνουν.
5 μαυρες μαζωμένες στο 24ωρο φαστ-καφε στο σιτι γκεη.
άλλη 1 ένα τετραγωνο πιο πριν.
και στον επομενο καθετο η κυπρια τρανς, υστερα πηγε με την χοντρη και μια άλλη ξανθια στο ολντεη και αυτή.
από μαγαζια μονο τα τριδυμα και η καρινα.
κουκλαρα ειδικα από πισω η καρινα.
δεν περασα πουθενα.
οι περισσοτερες ερευνες δειχνουν ότι οι αντρες καυλωνουν περισσοτερο τις πρωτες πρωινες ωρες λογω ξεκούρασης και γεματης ουροδοχο κυστης, αντι λοιπον τα περισσοτερα μαγαζια και πιατσοβιες να είναι ανοικτα 5-11 το πρωι. είναι η ωρες που είναι κλειστα και σχολανε.
εχω ένα ονειρο.
αη χαβ ε ντριμ.
να γινουμε όπως η γενευη, οπου νομιμα κανουν πιατσα από το πρωι και επιτρεπεται η πορνεια από τα 16 όχι από τα 18. δεν ξερω αν ο καινούριος νομος για αλλαγη φυλου απο τα 15 είναι προς αυτην την κατευθυνση η θα μας πεταξουν καμμια σκανδιναβικη απαγορευση της πορνειας οι λεσβοφεμινιστριες που μας κυβερνουν.
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
20 παίρνει για γαμησι. Την πήρα και για πολυ ώρα, μου έβγαλε καλά γούστα. Φοβερό κορμί καθόλου βυζιά.προχθες στο ροτοντα μια ψηλη λεεπτη καλη για πιατσα...μιλουσε αγγλικα ζητησε 20 για πιπα
πηρε 3 και τα αλλα 17 ας τα παρει απο αλλο κοροιδο.
ακους εκει 20 για πιπα στην πιατσα.
ηταν καλο παντως
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Ο,τι δίνεις παίρνεις.
[size=13pt]Είναι από τις λίγες που δεν βρωμάει το μουνί της σάπιο ποντίκι.[/size]
Jimakoskomo
Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Ιουλ 2017
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
καλησπερα παιδια θελω τα φωτα σας ξερεται καμια καλι με 20 25? στιν γιαννιτσον κατά εκει με δικο τις χόρο κατα το απογεματακι 7 που βραδιάζει τώρα
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Τη Νικολετα τη Βουλγαρα λετε?20 παίρνει για γαμησι. Την πήρα και για πολυ ώρα, μου έβγαλε καλά γούστα. Φοβερό κορμί καθόλου βυζιά.
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.628
- Πόντοι
- 7.095
μιλαει ελληνικα η Νικολετα? Αν οχι αυτη λεμεΤη Νικολετα τη Βουλγαρα λετε?
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.141
- Πόντοι
- 2.266
Οχι δε μιλαει και κατα 99% αυτην λετεμιλαει ελληνικα η Νικολετα? Αν οχι αυτη λεμε
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Αυτή είναιΟχι δε μιλαει και κατα 99% αυτην λετε
tonymontana23
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2012
- Like
- 14
- Πόντοι
- 0
Περασμα απο την πιατσα μολις,πραγματικα εκανα κανα 45 λεπτο βολτες..Η κατασταση τραγικη τελειως,δεν ειχε τιποτα μα τιποτα εκτος απο 2 γυφτοβουλγαρες η μια πλ χοντρη,που ουτε αυτες δν επαιρνε κανενας συναδελφος (λογικο).Τι να πω κριμα..
αν θες να βρεις κάτι καλό πρέπει να περνάς νωρίτερα.κατα τις 10 δηλαδηΠερασμα απο την πιατσα μολις,πραγματικα εκανα κανα 45 λεπτο βολτες..Η κατασταση τραγικη τελειως,δεν ειχε τιποτα μα τιποτα εκτος απο 2 γυφτοβουλγαρες η μια πλ χοντρη,που ουτε αυτες δν επαιρνε κανενας συναδελφος (λογικο).Τι να πω κριμα..
urlauber
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 16 Νοε 2015
- Κριτικές
- 1
- Like
- 4.572
- Πόντοι
- 1.706
Ο λογος της συμβολαιοΗ κατσαρίδα βγήκε κατα τις 5 το απόγευμα κ απο οτι μου ειπα θα βγαίνει νωρίς.
προχθες στο ροτοντα μια ψηλη λεεπτη καλη για πιατσα...μιλουσε αγγλικα ζητησε 20 για πιπα
πηρε 3 και τα αλλα 17 ας τα παρει απο αλλο κοροιδο.
ακους εκει 20 για πιπα στην πιατσα.
ηταν καλο παντως
Όταν λες Ροτόντα εννοείς στην πλατεία; Κυκλοφορούν και εκεί;