Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (1 μέλη και 10 επισκέπτες)

rakor

Μέλος
Εγγρ.
15 Δεκ 2012
Like
12
Πόντοι
0
Χθες στις 23:30 δεν σχεδόν όλες ήταν μαζεμένες στο today για καφεδάκι. Ένα περιπολικό μάζεψε 2 για πάρτι τους μάλλον  :)
εγώ τελικά πήρα την Τσέχα η οποία ήταν ξεσούρωτη. Έκανε καλή πίπα ομολογώ. κατά τα άλλα η ξανθιά αδύνατη Αλβανίδα απέναντι από το shell περίμενε για ώρα πελάτη. (έτσι είναι όταν τους είχε ουρά το έπαιζε ιστορία. Η πίπα ήταν στα 2λεπτα μετά άρχιζε η γρίνια)

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
προχθες στο ροτοντα μια ψηλη λεεπτη καλη για πιατσα...μιλουσε αγγλικα ζητησε 20 για πιπα
πηρε 3 και τα αλλα 17 ας τα παρει απο αλλο κοροιδο.
ακους εκει 20 για πιπα στην πιατσα.
ηταν καλο παντως

nakayama

Μέλος
Εγγρ.
6 Νοε 2010
Like
70
Πόντοι
1
Ο,τι δίνεις παίρνεις.
[size=13pt]Είναι από τις λίγες που δεν βρωμάει το μουνί της σάπιο ποντίκι.[/size]
:dancing: :dancing: :dancing:

Δ

Διαγραμμένο μέλος 172663

Επισκέπτης
7 το πρωι τα ημετερα στρατεύματα αμυνονται του πατριου εδαφους.
5 μαυρες μαζωμένες στο 24ωρο φαστ-καφε στο σιτι γκεη.
άλλη 1 ένα τετραγωνο πιο πριν.
και στον επομενο καθετο η κυπρια τρανς, υστερα πηγε με την χοντρη και μια άλλη ξανθια στο ολντεη και αυτή.
από μαγαζια μονο τα τριδυμα και η καρινα.
κουκλαρα ειδικα από πισω η καρινα.
δεν περασα πουθενα.
οι περισσοτερες ερευνες δειχνουν ότι οι αντρες καυλωνουν περισσοτερο τις πρωτες πρωινες ωρες λογω ξεκούρασης και γεματης ουροδοχο κυστης, αντι λοιπον τα περισσοτερα μαγαζια και πιατσοβιες να είναι ανοικτα 5-11 το πρωι. είναι η ωρες που είναι κλειστα και σχολανε.

εχω ένα ονειρο.
αη χαβ ε ντριμ.
να γινουμε όπως η γενευη, οπου νομιμα κανουν πιατσα από το πρωι και επιτρεπεται η πορνεια από τα 16 όχι από τα 18. δεν ξερω αν ο καινούριος νομος για αλλαγη φυλου απο τα 15 είναι προς αυτην την κατευθυνση η θα μας πεταξουν καμμια σκανδιναβικη απαγορευση της πορνειας οι λεσβοφεμινιστριες που μας κυβερνουν.

scorpiosstelios

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2014
Κριτικές
14
Like
269
Πόντοι
306
προχθες στο ροτοντα μια ψηλη λεεπτη καλη για πιατσα...μιλουσε αγγλικα ζητησε 20 για πιπα
ηταν καλο παντως
20 παίρνει για γαμησι. Την πήρα και για πολυ ώρα, μου έβγαλε καλά γούστα. Φοβερό κορμί καθόλου βυζιά.

Jimakoskomo

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2017
Like
0
Πόντοι
0
καλησπερα παιδια θελω τα φωτα σας ξερεται καμια καλι με 20 25? στιν γιαννιτσον κατά εκει με δικο τις χόρο κατα το απογεματακι 7 που βραδιάζει τώρα

DrHex

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
134
Πόντοι
1
Φίλοι μου επειδή έχω καιρό να κυκλοφορήσω Θεσσαλονίκη λόγω ότι μένω αλλού... Πήγα μια βόλτα Γιαννιτσών και ήταν νεκρή... Μεταφέρθηκαν αλλού; Που υπάρχουν άλλες πιάτσες;;

tonymontana23

Μέλος
Εγγρ.
22 Οκτ 2012
Like
14
Πόντοι
0
Περασμα απο την πιατσα μολις,πραγματικα εκανα κανα 45 λεπτο βολτες..Η κατασταση τραγικη τελειως,δεν ειχε τιποτα μα τιποτα εκτος απο 2 γυφτοβουλγαρες η μια πλ χοντρη,που ουτε αυτες δν επαιρνε κανενας συναδελφος (λογικο).Τι να πω κριμα..

sonnylock

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουλ 2017
Like
67
Πόντοι
1
Περασμα απο την πιατσα μολις,πραγματικα εκανα κανα 45 λεπτο βολτες..Η κατασταση τραγικη τελειως,δεν ειχε τιποτα μα τιποτα εκτος απο 2 γυφτοβουλγαρες η μια πλ χοντρη,που ουτε αυτες δν επαιρνε κανενας συναδελφος (λογικο).Τι να πω κριμα..
αν θες να βρεις κάτι καλό πρέπει να περνάς νωρίτερα.κατα τις 10 δηλαδη

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Η κατσαρίδα βγήκε κατα τις 5 το απόγευμα κ απο οτι μου ειπα θα βγαίνει νωρίς.

DrHex

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
134
Πόντοι
1
ηταν καλο παντως

Όταν λες Ροτόντα εννοείς στην πλατεία; Κυκλοφορούν και εκεί;

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.137
Πόντοι
506
Καμιά που να κάνει καλή πίπα...όχι ξεπετα παίζει?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom