You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (0 μέλη και 10 επισκέπτες)
Κωστας Παπαρακης
Μέλος
- Εγγρ.
- 1 Αυγ 2017
- Like
- 24
- Πόντοι
- 0
Όχι φίλε όσες φορές της το έχω προτείνει ποτέ δεν δέχτηκε.Ξέρει κανείς αν η Νικολέτα αγίων πάντων με μοναστηριού κάνει ακαποτη πίπα.
Χθες κατά τις 21:00 βόλτα από την πιάτσα, δεν είδα τίποτα ενδιαφέρων σε 2 γύρες που έκανα.
στην 2η στο τέλος είδα την Νικολέτα που για πρώτη φορά φόρτωσα για πίπα στα 15€. Προσωπικά με ζάλισε με την παρλα και την γκρίνια της, επειδή ήθελε και σεξ όχι μόνο πίπα. αποτέλεσμα να κάνει βιαστική πίπα και θα έλεγα όχι και τόσο καλή.
Από την πρώτη φορά που την είχα δει κάτι δεν μου άρεσε σε αυτήν, τελικά δεν έπεσα εξω για τα δικά μου γούστα.
στην 2η στο τέλος είδα την Νικολέτα που για πρώτη φορά φόρτωσα για πίπα στα 15€. Προσωπικά με ζάλισε με την παρλα και την γκρίνια της, επειδή ήθελε και σεξ όχι μόνο πίπα. αποτέλεσμα να κάνει βιαστική πίπα και θα έλεγα όχι και τόσο καλή.
Από την πρώτη φορά που την είχα δει κάτι δεν μου άρεσε σε αυτήν, τελικά δεν έπεσα εξω για τα δικά μου γούστα.
Velociraptoras
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 8 Σεπ 2013
- Κριτικές
- 35
- Like
- 5.115
- Πόντοι
- 2.266
E αφου ηθελε σεξ ριξτην κ εσυ κανα πουτσο να στανιαρειΧθες κατά τις 21:00 βόλτα από την πιάτσα, δεν είδα τίποτα ενδιαφέρων σε 2 γύρες που έκανα.
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Περιμενω να πεταχτει ο blackadder
Σαν μαραμενη πουτσα!!!
Ρε καραγκιοζο αφού δεν έχεις γαμησει ποτέ από πιάτσα γιατί κάθεσαι και γράφεις εδω μέσα την κάθε μαλακια σου και σπαμαρεις το θέμα?
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
ουτε κι εσυ! Οποτε τσιμπα αυτο :thebigfinger: :thebigfinger:Ρε καραγκιοζο αφού δεν έχεις γαμησει ποτέ από πιάτσα γιατί κάθεσαι και γράφεις εδω μέσα την κάθε μαλακια σου και σπαμαρεις το θέμα?
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
ουτε κι εσυ! Οποτε τσιμπα αυτο :thebigfinger: :thebigfinger:
Έχω πάρει την Κατσαρίδα και μια μαύρη.
Σταμάτα επιτέλους να είσαι το τρολλακι του σάιτ και πάνε να ταΐσεις τα παπαγαλάκια..
mikiatroub
Νέο Μέλος
- Εγγρ.
- 18 Σεπ 2016
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
Mπορειτε να μου πειτε αν ξερετε ποιες κανουν ακαποτη πίπα?
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Αν είσαι ομορφόπαιδο σχεδόν όλεςMπορειτε να μου πειτε αν ξερετε ποιες κανουν ακαποτη πίπα?
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Μήπως είσαστε ζευγάρι με τον Αζαζελ ?ουτε κι εσυ! Οποτε τσιμπα αυτο :thebigfinger: :thebigfinger:
mpouxos
Ανώτατος
- Εγγρ.
- 4 Ιουλ 2014
- Κριτικές
- 169
- Like
- 8.711
- Πόντοι
- 10.326
κλωνος μου ειναι!Μήπως είσαστε ζευγάρι με τον Αζαζελ ?
azazel
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 20 Ιουν 2008
- Κριτικές
- 217
- Like
- 17.689
- Πόντοι
- 38.177
Μήπως είσαστε ζευγάρι με τον Αζαζελ ?
Περιμένω να δηλώσει φύλο και θα δω τι θα κάνω
Αλλά αυτός μόνο βόλτες κάνει..
scorpiosstelios
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2014
- Κριτικές
- 14
- Like
- 269
- Πόντοι
- 306
Μπορεί να πηγαίνει και να μην το λέειΟ Μπουξος έκανε βόλτα σήμερα?
Κάθε μέρα κάνει,σήμερα το έπαθε και δεν έγραψε?
Δε γαμαει που δε γαμαει,γιατί δεν πάει για ψάρεμα τουλάχιστον?
θα σου πρότεινα την ξανθιά που κάθεται απεναντι από την shell στην ΓιαννιτσώνΠαίζει τίποτα καλό τώρα;; Να βγω;