black adder
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Αυγ 2012
- Like
- 614
- Πόντοι
- 86
Αφού αρχισες να περνάς εσύ από την πιάτσα πρέπει να αρχίσω να παιρνω και εγώ call girls
Το φιλαρακι σου ο ΜΠΟΥΞΟΣ φταιει...Αφού αρχισες να περνάς εσύ από την πιάτσα πρέπει να αρχίσω να παιρνω και εγώ call girls
Το φιλαρακι σου ο ΜΠΟΥΞΟΣ φταιει...
Ασε που περνουσα και παλια αλλα δεν εγραφα...
Μπα, ακομα...Τον τρανςαλήτεψες ή ακόμα?
Ασε που περνουσα και παλια αλλα δεν εγραφα...
Εχοντας αφησει πλεον γυναίκα και κλώνους μόνους για διακοπές, πήγα χθες για σινεμά στο ΟΝΕ. Βγήκα από το ΟΝΕ κατά τις 00:00.
Στην διασταύρωση Γιαννιτσών με Κωλέττη μπροστά στην μπουγάτσα..
Respect στον μεγάλο άρχοντα της πιάτσας.
Διάβαζα και δεν ήθελα να τελειώσει το ποστ με καταδιώξεις κτλπ
Μόνο το pop-corn,nachos,coca-cola μου έλειπαν.
Υ.Γ Και γώ σινεμά πήγα χθές αλλά στην άλλη άκρη της πόλης,σ᾽αυτό με τον καρχαρία.
Έπρεπε ρε γμτ να υπήρχαν και κριτικές για πιάτσες για να μέναν στο αρχείο και να σε ψηφίζαμε
Και κατα τις 0200 που περασα εγω...ειχε καμποσους ακομα...Μετρισα 9 μηχανές Διας χθες. 18 άτομα λοιπον, πιο πολλοί από τις κοπέλες που ήταν στο δρόμο.
Η πλάκα ήταν ότι οι βουλγαρονταβαδες τους καθόντουσαν στα παγκάκια έξω από το ΟΝΕ και χαζευαν την κατάσταση.
Μετρισα 9 μηχανές Διας χθες. 18 άτομα λοιπον, πιο πολλοί από τις κοπέλες που ήταν στο δρόμο.
Η πλάκα ήταν ότι οι βουλγαρονταβαδες τους καθόντουσαν στα παγκάκια έξω από το ΟΝΕ και χαζευαν την κατάσταση.
Δεν έχουν τί να κάνουν και καυλαντίζουν τα κορίτσια....
Το οργανώνουν φαίνεται να μαζευτούν καμια 20αρια να πάρουν την κατσαρίδα και κάνα δυο-τρεις ακόμα και να κάνουν ένα Police gang bang.
20 μικροτσούτσουνοι και 1 κατσαρίδα.....σαν ταινία του John Carpenter θα είναι....
Χθεσινοβραδυνο περασμα απο τη πιατσα κατα τις 0200-0230...
Γιαννιτσων πεθαμενα πραγματα..
Ενα τσουβαλι στα κοκκινα στις αρχες του δρομου..
Κανα δυο μπαζα προς τον ΟΠΑΠ στη γωνια..
Τα μαυρακια κλασσικα στις θεσεις τους,μονο εκει υπηρξε κινητικοτητα απο ΙΧ..
Και κατι σαπιοτραβελογυφτακια στη Μοναστηριου....για μπατσες..
Αφου πηγα μια βολτα απο τη ΝΙΝΑ να πω μια καλησπερα και να τα πουμε λιγο μιας
και ειχα καιρο να τη δω,πηγα για υπνο..
Η νιναρα παντως οσο παει ομορφαινει...
Εχοντας αφησει πλεον γυναίκα και κλώνους μόνους για διακοπές, πήγα χθες για σινεμά στο ΟΝΕ. Βγήκα από το ΟΝΕ κατά τις 00:00.
Στην διασταύρωση Γιαννιτσών με Κωλέττη μπροστά στην μπουγάτσα η κατσαρίδα παρέα με 3 βουλγαρακια και 4 Διαςδακια.
Άναψα ένα τσιγάρο και αραξα σε ένα παγκάκι και τις έστειλα μνμ αν θα αργήσει για να ξέρω να περιμένω.
Μόλις το διάβασε με έψαξε και διακριτικά μου έκανε νόημα "φυγε".
Πήρα λοιπον στο αμάξι και έκανα μια γύρα.
Εκανα την γύρα από τον ΟΠΑΠ, όπου κάτω χαμηλά ήταν η Λια.
Στην Μαζαράκη ήταν η Νανα η Κυπρια, και λίγο πιο πάνω αυτή με το ασήμι Φορντ, Νικόλ νομίζω την λένε δεν θυμάμαι.
Εστριψα αριστερά Γιαννιτσών και πάλι 6 Διαςδακια είχαν μαζέψει 3 βουλγαρακια.
Στην Δάφνης η νταρντάνα η μελαχρινή που φοράει πάντα μαύρο κολάν.
Βγήκα Μοναστηριού, στη στάση στο κοκκινο κάθονταν μια βουλγαρογυφτισα με τον χοντρονταβα της.
Απέναντι κρύβονταν πίσω από τα αμάξια 3 μαυρουλες.
Στην στάση πρην την Κωλέττη ένα ξανθό καλό, που το έβαλα στην -To do list, σε περίπτωση που δεν έβρισκα κάποια από τις στάνταρ μου.
Μέχρι Α.Π. μόνο 3 μαυρουλες.
Γιαννιτσών αριστερά και από την Βουτηρα περπατούσε ένα σκινι βουλγαροτραβελο.
Πέρασμα από την Σταθμού, η Νινα δεν ήταν εκεί εκείνη την ώρα.
Ξανά μέσα από Κωλέττη και στροφή δεξιά αυτη την φορα μια και οι Δίας είχαν φυγει από την διασταύρωση.
Μετακόμισαν στην Πεσ. Πυροσβεστών δυο στενά πιο κάτω όπου είχαν μαγκωσει άλλες 2 βουλγαρες και ένα βουλγαροτραβελο.
Στρίβω Οικονόμου και πρην το παρκινγ η Φωτεινή αυτή που έχω γράψει ότι τις αρέσει να κάνει γλυφόκωλαδα.
Την πήρα σπίτι λοιπον για να έχουμε την ανεση μας.
Αφού έκανε ντοζ πρώτα αυτη και μετά εγώ, ξαπλώσαμε και με γύρισε μπρούμυτα και μου έκανε για κανα 20 λεπτό ένα ας πούμε μασάζ. Προσπαθούσε πάντως, για να μην την αδικησω.
Μετά γύρισα ανάσκελα και άρχισε να μου κάνει μια απίστευτη πίπα με πολύ μα πολύ εργασία στα μπαλάκια, αφού κάποια στιγμή άρχισαν να με πονάνε. Ταυτόχρονα της έπιανα τα κωλομερια και την κωλοδαχτυλιαζα μέχρι που άρχισε να μπαίνει πολύ χαλαρά το δαχτυλο και της έβαλα και δεύτερο.
Της λέω να σταματήσει πάω στο μπάνιο φέρνω το baby oil της γυναίκας μου και μια πετσέτα, την βάζω πάνω στην πετσέτα στα 4 στην άκρη του κρεβατιού, περνάω πρώτα την καπότα σε εμένα και μετά της άπλωσα το λάδι στην τρύπα της, και έτσι όρθιος εγώ στα 4 αυτή της τον έβαλα με την μια όλο μέσα. Την είχα στο σφυροκοπιμα κανα 15 λεπτό με μικρές εναλλαγές στην στάση, αλλά από πίσω δεν τον έβγαζα. Με ρώτησε αν θα τελειώσω έτσι και της είπα Όχι τελείωμα στο στόμα σου, εδω απλος το διασκεδάζω.
Με σταμάτησε λοιπον και με είπε να ξαπλώσω στην άκρη του κρεβατιού.
Γονάτισε στο πάτωμα και μου έβγαλε την καπότα και άρχισε πάλι να με γλύφει, αυτή την φορά η γλώσσα της πήγαινε μέχρι κάτω σαν σπάτουλα.
Άρχισε πάλι να μου ρουφα τα μπαλάκια και ξανα πάνω και να το επαναλαμβάνει μέχρι που καταλαβε ότι πάω να τελειωσε και τον κλείδωσε βαθιά στο στόμα της μέχρι να αδεισω και την τελευταία σταγόνα.
Πήγαμε στο μπάνιο τα έφτυσε, πλυθηκαμε ντυθήκαμε και φυγαμε.
Σούμα.
Κάτι σαν μασάζ, πίπα κωλος πίπα, όλα μαζί διάρκεια πάνω από ώρα 50€.