sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
Θενκς!Έχεις πμ
Θενκς!Έχεις πμ
Οτι να ναι λετε.... Μετρησατε 3 που ειδατε καποια στιγμη οτι ηταν εγκυες... 3 ολες και ολες στις εκατονταδες... Και επειδη εχω κανει και βουλγαρια αρκετα χρονια αλλα και σε αλλα βαλκανικα κρατη αυτο που λετε ισχυει στις κοπελιτσες τις ΜΗ επαγγελματιες και τις μικρες.οχι φυσικα για τον λογο που ειπατε...για να πουλησουν παιδια και μαλακιες ουτε βεβαια οτι επειδη γουσταρουν ακαποτα κτλ.απλα δεν δινανε λεφτα για καποτες παλιοτερα λογω οικονομικων..υπηρχαν πολλες μικρες σε ηλικια που εμεναν εγκυες. Μη λετε κουταμαρες ξαναλεω.οι επαγγελματιες δεν επιθυμουν εγκυμοσυνες και το φροντιζουν.τωρα εαν η κατσαριδα και η μαγκυ εμειναν απο τον αντρα τους που λετε καλα εκαναν.. φυσιολογικοτατο.μη λετε μαλακιες οτι μεγαλωνουν τα παιδια που τις αφηνουν οι πελατες επειδη γαμανε ακαποτα.μη γινεστε ποντιοι.. αυτο τους ελειπε... και αν μια στο τοσο γινει μια στραβη το ριχνουνε..λεφτα βγαζουνε εξαλλου..το ριχνουν εννοειται στο πρωτο τριμηνο της κυησης.. οχι με την κοιλια τουρλα.. Αυτες που ειναι ειναι επειδη το θελουνε να ειναι. τεσπα η ντανιελα παντως ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι ηταν γιατι πριν ενα μηνα την ειδα και μου χε δωσει και το τηλ της το οποιο ουτε καν αποθηκευσα..και τωρα αυτη που λεω ειχε μια κοιλια σαν να ηταν στο τελευταιο τριμηνο κυησης.τωρα εαν ηταν και τοτε και δεν το ειχα προσεξει τι να πω δεν ξερω.για αυτο και η απορια μου.
H γκομενα ειναι ΗΛΙΘΙΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΝα θες ραπτορα έχει και μνήμη ελέφαντα.
Δεν τις ξεφεύγει τίποτα.
Εδώ θυμάται νούμερα από πινακίδες πελατών.
Μια φορα μου φτασε και να με παρακαλουσε δε την ξανα φορτωνα ετσι κ αλλιωςΣήμερα εφάρμοσα το κόλπο:
Σταματημα μπροστά της, άνοιγμα την πόρτα του συνοδηγού, νόημα με το χέρι "έλα μέσα".
Έπιασε.
Καλα..οτι θελει το αγορι.... Δεν μου απαντησες ουτε σε ενα ερωτημα.αυτο βρηκες να πεις.ΟΚ ομως.Οσο καταλαβαινει ο καθενας.πιστευε εσυ οτι φερνουν στον κοσμο και μεγαλωνουν τα παιδια σου και των υπολοιπων που πηγαινουν γιατι εξαλλου τα γουσταρουνε επειδη βγαινουν ομορφα και επισης τι ειναι για αυτες να μεγαλωνουν παιδια του καθε γαμια? τριχες.απλα πραγματα.. ουτε χρηματα ξοδευουν...ουτε σωματικα ενοχληματα εχουν..ουτε σε γιατρους τρεχουν...ουτε την δουλεια τους αφηνουν..ουτε σε χειρουργεια μπαινουν..ουτε ειναι τιποτα δυσκολο και επικινδυνο..και εξαλλου σιγα το χρονικο διαστημα μωρε 9 μηνακια..τι ειναι 9 μηνακια και μαλιστα καθολου δυσκολα?? και εχουν αγορασει και 10 κοντεινερ για να τα στοιβαζουν μεσα καθως οι γαμιαδες ειναι και πολλοι και μενουν εγκυες αβερταΟι πιατσοβιες δεν θεωρουντε επαγγελματιες γιατι δεν ειναι μη λεμε οτι θελουμε
θενκς μανΑυτή που λες ότι είναι στο τελείωμα της κύησης, είναι η ρωσιδα η Αννι.
Λεπτή, κοντό μαλι, μαύρο μαλι.
Aπο τα λεγομενα σου παντα φυσικα δε πρεπει να βγαινεις στην πιατσα καιρο γιατι εγω εχω δει αρκετες εγκυους παλαιοτερα που εχουν φυγει πλεον να κανουν πιατσα εγω δει πουτανες που ηταν εγκυες και στην πιατσα και σε δελα ΟΛΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ με καισαρικη τομη στην κοιλια γαμα τα με κεφαλαια γραμματα απο τον χασαπη που τις πηγαν για να βγαλουν το μωρο και ειχα και μια προσφατος σχετικα που μου ελεγε τη παιζει εκει.Τωρα για τα παιδια τη τα κανουν δεν εχω ιδεα κ ουτε και με νοιαζει.Στα ερωτηματα τωρα 1)επαγγελματιες οπως τις αποκαλεσες καμμια σχεση και γω δουλευα σε επιπλαδικο και σε συνεργειο αλλα αυτο δε με κανει επαγγελματια μηχανικο ουτε επιπλοποιο απλα ηταν κατι που το εκανα εκεινη τη στιγμη.2)Βρισκονται εκει γιατι ειναι το ευκολο χρημα η μπλεκουν με λαθος ανθρωπους λογικο λογο της μικρης τους ηλικιας γιατι δεν εχουν το μυαλο να σκεφτουν τις πραξεις τους και εσυ στα 20 και γω μαλακιες καναμε απλα ειχαμε την τυχη να μη μπλεξουμε με λαθος ατομα να μη βγουμε στο πεζοδρομιο.Τελος 3) τα παιδια δεν θα αξιοποιηθουν απο αυτες αλλα απο αυτους που διαχειριζοντε αυτες οποτε ποιος μου λεει εμενα οτι δεν τις λενε οι διαχειριστες του να μενουν εγκυες 4-5 χιλιαρικα στο νερο γ αυτους συν οτι τις βγαζουν στο κλαρι ακομα και με προχωρημενη εγκυμοσυνη γ αυτο λεμε οι πιατσοβιες δεν ειναι επαγγελματιες.Απαντησα και στις 3 αν και δε τις εκανες σε μενα.Καλα..οτι θελει το αγορι.... Δεν μου απαντησες ουτε σε ενα ερωτημα.αυτο βρηκες να πεις.ΟΚ ομως.Οσο καταλαβαινει ο καθενας.πιστευε εσυ οτι φερνουν στον κοσμο και μεγαλωνουν τα παιδια σου και των υπολοιπων που πηγαινουν γιατι εξαλλου τα γουσταρουνε επειδη βγαινουν ομορφα και επισης τι ειναι για αυτες να μεγαλωνουν παιδια του καθε γαμια? τριχες.απλα πραγματα.. ουτε χρηματα ξοδευουν...ουτε σωματικα ενοχληματα εχουν..ουτε σε γιατρους τρεχουν...ουτε την δουλεια τους αφηνουν..ουτε σε χειρουργεια μπαινουν..ουτε ειναι τιποτα δυσκολο και επικινδυνο..και εξαλλου σιγα το χρονικο διαστημα μωρε 9 μηνακια..τι ειναι 9 μηνακια και μαλιστα καθολου δυσκολα?? και εχουν αγορασει και 10 κοντεινερ για να τα στοιβαζουν μεσα καθως οι γαμιαδες ειναι και πολλοι και μενουν εγκυες αβερτα
Το φυλλο του παιδιου δεν το ξερεις?Αυτή που λες ότι είναι στο τελείωμα της κύησης, είναι η ρωσιδα η Αννι.
Λεπτή, κοντό μαλι, μαύρο μαλι.
Να θες ραπτορα έχει και μνήμη ελέφαντα.
Δεν τις ξεφεύγει τίποτα.
Εδώ θυμάται νούμερα από πινακίδες πελατών.
Πες μου λιγο κατι.. πραγματικα.εισαι ποντιος??Aπο τα λεγομενα σου παντα φυσικα δε πρεπει να βγαινεις στην πιατσα καιρο γιατι εγω εχω δει αρκετες εγκυους παλαιοτερα που εχουν φυγει πλεον να κανουν πιατσα εγω δει πουτανες που ηταν εγκυες και στην πιατσα και σε δελα ΟΛΕΣ ΒΟΥΛΓΑΡΕΣ με καισαρικη τομη στην κοιλια γαμα τα με κεφαλαια γραμματα απο τον χασαπη που τις πηγαν για να βγαλουν το μωρο και ειχα και μια προσφατος σχετικα που μου ελεγε τη παιζει εκει.Τωρα για τα παιδια τη τα κανουν δεν εχω ιδεα κ ουτε και με νοιαζει.Στα ερωτηματα τωρα 1)επαγγελματιες οπως τις αποκαλεσες καμμια σχεση και γω δουλευα σε επιπλαδικο και σε συνεργειο αλλα αυτο δε με κανει επαγγελματια μηχανικο ουτε επιπλοποιο απλα ηταν κατι που το εκανα εκεινη τη στιγμη.2)Βρισκονται εκει γιατι ειναι το ευκολο χρημα η μπλεκουν με λαθος ανθρωπους λογικο λογο της μικρης τους ηλικιας γιατι δεν εχουν το μυαλο να σκεφτουν τις πραξεις τους και εσυ στα 20 και γω μαλακιες καναμε απλα ειχαμε την τυχη να μη μπλεξουμε με λαθος ατομα να μη βγουμε στο πεζοδρομιο.Τελος 3) τα παιδια δεν θα αξιοποιηθουν απο αυτες αλλα απο αυτους που διαχειριζοντε αυτες οποτε ποιος μου λεει εμενα οτι δεν τις λενε οι διαχειριστες του να μενουν εγκυες 4-5 χιλιαρικα στο νερο γ αυτους συν οτι τις βγαζουν στο κλαρι ακομα και με προχωρημενη εγκυμοσυνη γ αυτο λεμε οι πιατσοβιες δεν ειναι επαγγελματιες.Απαντησα και στις 3 αν και δε τις εκανες σε μενα.
Φυσικα και ειμαι ποντιος και ειμαι και περηφανος γ αυτο τωρα εσυ τη προβλημα εχεις με τους ποντιους δε το γνωριζω.Σου ειπα οτι εχω δει αρκετε και οχι μετρημενες στα δαχτυλα οπως λες γιατι βγαινω αρκετα χρονια στην πιατσα τις οποιες δε γνωρισα περαν της κατσαριδας που την ηξερα απο πριν.Η καισαρικη τομη υπαρχει παντα αν δε κανει πλαστικη η γυναικα και αν ο τυπος που την εκανε ειναι χασαπης ειναι λιγο γαμα τα το δερμα σε εκεινο το σημειο και εχεις και καποια θεματα ασε το ξερω πολλη καλητερα απο σενα γιατι αντιμετοπιζουμε ενα τετοιο θεμα τωρα με τη νυφη μου που ανοιγει η τομη συνεχεια.Για τα παιδια τωρα ενα βουλγαρακι της πιατσας που ειχα μου ειχε πει οτι μενουν αρκετες εγκυες απο τον χ ψ και τα παιδια φευγουν δε καλη τιμη τωρα δε νομιζω να ξες εσυ καλητερα απο εκεινη.Στο θεμα του επαγγελματια το οτι εκανα για λιγο μια δουλεια δε με κανει επαγγελματια της χ δουλειας τυπε με το ιδιο σκεπτικο μια γκομενα που θα γαμηθει μια μερα η δυο και παρει φραγκα και τερμα μετα ειναι επαγγελματιας δε θα αλλαξω τη σημασια της λεξης αλλα αυτη η λεξη δεν ειναι για ολους που κανουν μια δουλεια για λιγο ουτε επαγγελματιας μηχανικος ημουν ουτε επαγγελματιας επιπλοποιος απλα μπηκα για λιγο σε αυτες τις δουλειες.Στο θεμα της ενοχοποιησης που λες τη να τις ενοχοποιηση απλα διαλεγουν τον ευκολο δρομο των χρηματων(νομιζουν δηλαδη ειναι ευκολος) και τρωνε τα σκατα μετα με τους νταβαδες που τις εκμεταλευοντε αρκετες τις χωνουν κιολας χωρις να το θελουν λογο οτι γνωρισαν σκαρτα ατομα και εχεις μπερδεψει αυτα που σκαμε εμεις εδω για τη γυναικα μας με τις πουτανες οι νταβαδες δε θα σκασουν φραγκα για τον δοκτωρα παρα μονο αν χρειαστει συν οτι Βουλγαρια ειναι 10 φορες φθηνοτερα απ οτι εδω.Τελος εγω δε σου πα ποτε οτι ολες ειναι εγκυες στην πιατσα απο το μυαλο σου το εβγαλες αυτο εγω σου πα οτι εχω δει αρκετες στα χρονια που βγαινω τες πα δικαιωμα σου να πιστευεις οτι εισαι με μια επαγγελματια οταν πας με πιατσοβια τωρα που τη βλεπεις την επαγγελματια μονο εσυ το ξερεις.Πες μου λιγο κατι.. πραγματικα.εισαι ποντιος??
Εχεις δει πολλες εγγυους παλιοτερα.. στα τοσα χρονια ποιος σου ειπε βρε αδερφε οτι ειναι παραξενο να δεις και καποιες? απλα οταν τις μετρας στα τοσα χρονια ειναι στα δαχτυλα του ενος χεριου.ε λογικο ειναι. 2ρον εγγυες με καισαρικη τομη? Πως γινεται αυτο βρε παλικαρι μου? Αν ειχαν καισαρικη τομη ηταν επειδη παλιοτερα καποια στιγμη ηταν εγγυες και γεννησανε οι γυναικες.Πραγματικα δεν μπορω να καταλαβω την λογικη σου.πως συνδεονται ολα αυτα και τι θελεις να αποδειξεις?? πραγματικα δηλαδη!! ηταν εγγυες γεννησαν με καισαρικη και ολα καλα.το περιεργο ποιο ειναι? Ποιον χασαπη μωρε? τι λες? το 95% των γυναικων γενναει με καισαρικη τομη πλεον στις μερες μας για πολλους και διαφορους λογους που δεν θα γραψω τωρα.
'''Τωρα για τα παιδια τη τα κανουν δεν εχω ιδεα κ ουτε και με νοιαζει'''< ------ να σου πω εγω... μεγαλωνουν τα παιδια σου τα δικα μου του αντισθενη κτλ με φροντιδα και προδερμ!! πωωωω!! ελεος!! ολες πολυτεκνες ειναι απο τους πιατσοβιους Ειναι πιο απλα.καναν ενα παιδακι η και δυο με καποιον που γουσταραν η δεν γουσταραν.τι το παραξενο.
Φυσικα και σε κανει επαγγελματια επιπλοποιο και μηχανικο.φυσικοτατα.πληρωνοσουν? ναι. παρηγαγες εργο? ναι. οταν παραγεις εργο ΕΠΙ ΠΛΗΡΩΜΗ ονομαζεσαι ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ.τωρα εαν εσυ θελεις να αλλαξεις τα Ελληνικα καντο.
''Βρισκονται εκει γιατι ειναι το ευκολο χρημα η μπλεκουν με λαθος ανθρωπους λογικο λογο της μικρης τους ηλικιας γιατι δεν εχουν το μυαλο να σκεφτουν τις πραξεις τους και εσυ στα 20 και γω μαλακιες καναμε απλα ειχαμε την τυχη να μη μπλεξουμε με λαθος ατομα να μη βγουμε στο πεζοδρομιο.''<----- οτι λες οτι βρισκονται εκει επειδη ειναι το ευκολο χρημα δεν τις ενοχοποιει?? αυτο ακριβως λες και εσυ!! συμφωνεις με μενα και καπακι μετα διαφωνεις.δεν μπορω να σε καταλαβω.
'''τα παιδια δεν θα αξιοποιηθουν απο αυτες αλλα απο αυτους που διαχειριζοντε αυτες οποτε ποιος μου λεει εμενα οτι δεν τις λενε οι διαχειριστες του να μενουν εγκυες 4-5 χιλιαρικα στο νερο γ αυτους συν οτι τις βγαζουν στο κλαρι ακομα και με προχωρημενη εγκυμοσυνη γ αυτο λεμε οι πιατσοβιες δεν ειναι επαγγελματιες.Απαντησα και στις 3 αν και δε τις εκανες σε μενα.'''<-----Δεν ειναι χρηματα για τους νταβαδες τα 4 χιλιαρικα σε σχεση με αυτα που θα χασουν στο 9μηνο.. πως να στο εξηγησω... θελεις δεν θελεις δεν μπορεις να βγαινεις καθε μερα στην δουλεια,με τιποτα.επισης πρεπει να τρεχεις στους γιατρους κτλ, εχεις επιπλοκες πολλες φορες,ισως χρειαστει να παιρνεις φαρμακα(σε πιθανη υπερταση που κανουν οι εγγυες πχ και οχι μονο.κανουν αναιμιες,δερματικα βγαζουν ενα σωρο μπορει να τυχει σε μια κυηση.η καισαρικη ειναι εγχειρηση.και για αυτη πληρωνεις επισης κανα 1000ρικο και βαλε κτλ κτλ
ειναι παρα πολλα λεμε.Δεν τον συμφερει ουτε αυτον ουτε αυτη.στο διαστημα αυτη με καλο μανατζαρισμα εχει βγαλει τα δεκαπλασια και 20πλασια. Οι ερωτησεις μου ηταν πολυ περισσοτερες και επι της ουσιας δεν πηρα απαντηση σε καμια. τελοσπαντων τωρα.εαν ειναι ετσι οπως μου τα λες να βγαινω στην πιατσα με φραουλες και παγωτο αφου ολες ειναι γκαστρωμενες και ετοιμες να φερουν το 7μο παιδι τους/μας/σου/του στον κοσμο) τεσπα.
Οι απαντησεις σου με ''καλυψαν'' ηταν φοβερες..!! Αλλα για αλλα της παρασκευης το γαλα!! Ζητω ο ποντος!!Φυσικα και ειμαι ποντιος και ειμαι και περηφανος γ αυτο τωρα εσυ τη προβλημα εχεις με τους ποντιους δε το γνωριζω.Σου ειπα οτι εχω δει αρκετε και οχι μετρημενες στα δαχτυλα οπως λες γιατι βγαινω αρκετα χρονια στην πιατσα τις οποιες δε γνωρισα περαν της κατσαριδας που την ηξερα απο πριν.Η καισαρικη τομη υπαρχει παντα αν δε κανει πλαστικη η γυναικα και αν ο τυπος που την εκανε ειναι χασαπης ειναι λιγο γαμα τα το δερμα σε εκεινο το σημειο και εχεις και καποια θεματα ασε το ξερω πολλη καλητερα απο σενα γιατι αντιμετοπιζουμε ενα τετοιο θεμα τωρα με τη νυφη μου που ανοιγει η τομη συνεχεια.Για τα παιδια τωρα ενα βουλγαρακι της πιατσας που ειχα μου ειχε πει οτι μενουν αρκετες εγκυες απο τον χ ψ και τα παιδια φευγουν δε καλη τιμη τωρα δε νομιζω να ξες εσυ καλητερα απο εκεινη.Στο θεμα του επαγγελματια το οτι εκανα για λιγο μια δουλεια δε με κανει επαγγελματια της χ δουλειας τυπε με το ιδιο σκεπτικο μια γκομενα που θα γαμηθει μια μερα η δυο και παρει φραγκα και τερμα μετα ειναι επαγγελματιας δε θα αλλαξω τη σημασια της λεξης αλλα αυτη η λεξη δεν ειναι για ολους που κανουν μια δουλεια για λιγο ουτε επαγγελματιας μηχανικος ημουν ουτε επαγγελματιας επιπλοποιος απλα μπηκα για λιγο σε αυτες τις δουλειες.Στο θεμα της ενοχοποιησης που λες τη να τις ενοχοποιηση απλα διαλεγουν τον ευκολο δρομο των χρηματων(νομιζουν δηλαδη ειναι ευκολος) και τρωνε τα σκατα μετα με τους νταβαδες που τις εκμεταλευοντε αρκετες τις χωνουν κιολας χωρις να το θελουν λογο οτι γνωρισαν σκαρτα ατομα και εχεις μπερδεψει αυτα που σκαμε εμεις εδω για τη γυναικα μας με τις πουτανες οι νταβαδες δε θα σκασουν φραγκα για τον δοκτωρα παρα μονο αν χρειαστει συν οτι Βουλγαρια ειναι 10 φορες φθηνοτερα απ οτι εδω.Τελος εγω δε σου πα ποτε οτι ολες ειναι εγκυες στην πιατσα απο το μυαλο σου το εβγαλες αυτο εγω σου πα οτι εχω δει αρκετες στα χρονια που βγαινω τες πα δικαιωμα σου να πιστευεις οτι εισαι με μια επαγγελματια οταν πας με πιατσοβια τωρα που τη βλεπεις την επαγγελματια μονο εσυ το ξερεις.
Τυπε δε ξερω γιατι εχεις την ψευδαισθηση οτι εισαι ποιο εξυπνος απο καποιον ποντιο και μας κοροιδευεις λες και εισαι κατι ανωτερο αλλα οι απαντησεις μου ηταν μια χαρα απλα εσυ προφανος αρχισες "τωρα" να βγαινεις στην πιατσα και να κανεις παιχνιδι με "επαγγελματιες"(λεμε τωρα )δε μπορω να σε κρινω γ αυτο και ουτε θα σε κρινω δικαιωμα σου κσι δε δινω αλλη συνεχεια στο θεμα!Οι απαντησεις σου με ''καλυψαν'' ηταν φοβερες..!! Αλλα για αλλα της παρασκευης το γαλα!! Ζητω ο ποντος!!
Απο τα λιγα που ειδα πριν λιγες μερες οχι αλλα η πιατσα ειναι μυστηρια σημερα μπορει να μην εχει ουτε ενα καλο αυριο να εχει πολλαΠαιζει κανα καλο κομματι στην πιατσα αυτο τον καιρο που να μην ειναι τζανκι?