Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Οτι να ναι λετε....   Μετρησατε 3 που ειδατε καποια στιγμη οτι ηταν εγκυες... 3 ολες και ολες στις εκατονταδες...  Και επειδη εχω κανει και βουλγαρια αρκετα χρονια αλλα και σε αλλα βαλκανικα κρατη αυτο που λετε ισχυει στις κοπελιτσες τις ΜΗ επαγγελματιες και τις μικρες.οχι φυσικα για τον λογο που ειπατε...για να πουλησουν παιδια και μαλακιες ουτε βεβαια οτι επειδη γουσταρουν ακαποτα κτλ.απλα δεν δινανε λεφτα για καποτες παλιοτερα λογω οικονομικων..υπηρχαν πολλες μικρες σε ηλικια που εμεναν εγκυες. Μη λετε κουταμαρες ξαναλεω.οι επαγγελματιες δεν επιθυμουν εγκυμοσυνες και το φροντιζουν.τωρα εαν η κατσαριδα και η μαγκυ εμειναν απο τον αντρα τους που λετε καλα εκαναν..  φυσιολογικοτατο.μη λετε μαλακιες οτι μεγαλωνουν τα παιδια που τις αφηνουν οι πελατες επειδη γαμανε ακαποτα.μη γινεστε ποντιοι..   αυτο τους ελειπε...  και αν μια στο τοσο γινει μια στραβη το ριχνουνε..λεφτα βγαζουνε εξαλλου..το ριχνουν εννοειται στο πρωτο τριμηνο της κυησης.. οχι με την κοιλια τουρλα..  Αυτες που ειναι ειναι επειδη το θελουνε να ειναι. τεσπα η ντανιελα παντως ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι ηταν γιατι πριν ενα μηνα την ειδα και μου χε δωσει και το τηλ της το οποιο ουτε καν αποθηκευσα..και τωρα αυτη που λεω ειχε μια κοιλια σαν να ηταν στο τελευταιο τριμηνο κυησης.τωρα εαν ηταν και τοτε και δεν το ειχα προσεξει τι να πω δεν ξερω.για αυτο και η απορια μου.

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Επισης ξαναλεω στις Επαγγελματιες και οχι πρεζονια της κακιας ωρας κτλ.. εαν γουσταρουν να παιρνουν χρηματα περισσοτερα για σεξ χωρις προφυλαξη και παιζουν κορωνα γραμματα την ζωη τους πιστεψτε με ξερουν τι σημαινει αντισυλληπτικο χαπι τουλαχιστον για να μην τραβιουνται με εγκυμοσυνες κτλ..η'  για τα ατυχηματα οταν συμβαινουν σε περιπτωση που δεν  κανουν σεξ χωρις προφυλαξη επισης ξερουν τι ειναι το χαπι της επομενης μερας...  τεσπα αρκετα το αναλυσαμε

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Τη λες ρε τυπε ακα τσιμπουκι εχω δωσει παρα πολλες φορες σε κορασιδα της πιατσας
Σε κορασίδα εχω δώσει κι εγω. Άλλο κορασίδα όμως κι άλλο κορασίδες. Εδώ γράφετε πολλές και για γαμησι ακαποτο. Με καμία δεν μου έτυχε αυτο τόσα χρόνια. Καλό θα ήταν όταν γράφουμε κάτι να μην το αφήνουμε ασαφές.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Οτι να ναι λετε....   Μετρησατε 3 που ειδατε καποια στιγμη οτι ηταν εγκυες... 3 ολες και ολες στις εκατονταδες...  Και επειδη εχω κανει και βουλγαρια αρκετα χρονια αλλα και σε αλλα βαλκανικα κρατη αυτο που λετε ισχυει στις κοπελιτσες τις ΜΗ επαγγελματιες και τις μικρες.οχι φυσικα για τον λογο που ειπατε...για να πουλησουν παιδια και μαλακιες ουτε βεβαια οτι επειδη γουσταρουν ακαποτα κτλ.απλα δεν δινανε λεφτα για καποτες παλιοτερα λογω οικονομικων..υπηρχαν πολλες μικρες σε ηλικια που εμεναν εγκυες. Μη λετε κουταμαρες ξαναλεω.οι επαγγελματιες δεν επιθυμουν εγκυμοσυνες και το φροντιζουν.τωρα εαν η κατσαριδα και η μαγκυ εμειναν απο τον αντρα τους που λετε καλα εκαναν..  φυσιολογικοτατο.μη λετε μαλακιες οτι μεγαλωνουν τα παιδια που τις αφηνουν οι πελατες επειδη γαμανε ακαποτα.μη γινεστε ποντιοι..   αυτο τους ελειπε...  και αν μια στο τοσο γινει μια στραβη το ριχνουνε..λεφτα βγαζουνε εξαλλου..το ριχνουν εννοειται στο πρωτο τριμηνο της κυησης.. οχι με την κοιλια τουρλα..  Αυτες που ειναι ειναι επειδη το θελουνε να ειναι. τεσπα η ντανιελα παντως ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι ηταν γιατι πριν ενα μηνα την ειδα και μου χε δωσει και το τηλ της το οποιο ουτε καν αποθηκευσα..και τωρα αυτη που λεω ειχε μια κοιλια σαν να ηταν στο τελευταιο τριμηνο κυησης.τωρα εαν ηταν και τοτε και δεν το ειχα προσεξει τι να πω δεν ξερω.για αυτο και η απορια μου.
Πρωτα απ ολα ειπες μαλακια γιατι οι τεμετερον ειναι πανεξυπνοι και δευτερον συμφωνω για τις επαγγελματιες οι γκομενες της πιατσας ομως δε θεωρουντε και δεν ειναι επαγγελματιες

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Σε κορασίδα εχω δώσει κι εγω. Άλλο κορασίδα όμως κι άλλο κορασίδες. Εδώ γράφετε πολλές και για γαμησι ακαποτο. Με καμία δεν μου έτυχε αυτο τόσα χρόνια. Καλό θα ήταν όταν γράφουμε κάτι να μην το αφήνουμε ασαφές.
Ακα τσιμπουκι εχω δωσει σε αρκετες της πιατσας και επισης σε μενα εχει τυχει αρκετες φορες επιτιδες προσφερα παραπανω για ακα γαμησι και πολλες λεγαν οκ φυσικα ετρωγαν πιστολα γιατι σιγα μη καρφωσω ακα πουτανα δε τρελαθηκα ακομα

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Οι πουτανες της πιατσας ΔΕΝ ειναι επαγγελματιες ,Κι αυτό όχι επειδή δουλευουν στο δρομο αλλα επειδή αντιμετωπιζουν αυτό που κανουν και τους πελατες σε όλα τους τα σημεια μ έναν τροπο ερασιτεχνικο.Βρισκονται εκει που είναι γιατι κανουν πολύ συχνα στην ζωη τους κακους χειρισμούς και λαθος επιλογες,οχι γιατι αυτό θελανε...Λοιπον μεσα σ ένα τετοιο πλαισιο ζωης το ακαποτο γαμησι είναι για πολλες ένα εξτραδακι εκει που δεν το περιμενανε.Τωρα,αν προκυψει (ατυχως)μια εγκυμοσινη,κι αυτή θα αξιοποιηθεί αντι να ξοδευεται για να κανει εκτρωση.Για την πουτανα ένα μωρο σημαινει από 1 εως 4 χιλιαρικα ζεστο χρημα στο χερι.Γι αυτην είναι παρα πολλα λεφτα για να τα προσπερασει.Μα γιατι δεν παιρνει αντισυλληπτικα ?? Μα για να μεινει εγκυος!! Δυστυχως τυποι,ετσι εχουν τε πραγματα.Αυτα που λετε μερικοι είναι λογικα αλλα στον υποκοσμο αυτή η λογικη δεν ισχυει ντιπ! Και ο κοσμος του πεζοδρομιου είναι υπόκοσμος.Κατα τα αλλα να γαμας καλα,και εσυ,και εγω.  :hi:

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
1)Επαγγελματιας φιλε μου σημαινει..οταν εξασκεις κατι για επαγγελμα και αποτελει για σενα βιοπορισμο...  Οταν εξασκεις κατι χωρις να πληρωνεσαι λεγεσαι..ερασιτεχνης.. (εραστης της τεχνης).Οποτε φυσικα και ειναι επαγγελματιες.
2)''Βρισκονται εκει που είναι γιατι κανουν πολύ συχνα στην ζωη τους κακους χειρισμούς και λαθος επιλογες,οχι γιατι αυτό θελανε...''<---  Ολοι μας κανουμε συχνα λαθους χειρισμους και λαθος επιλογες...δεν βγηκαμε στο πεζοδρομιο ομως..  αρα επιλογη τους ειναι
3)θα αξιοποιησει  μια εγκυμοσυνη για 4 χιλιαρικα??? ξερεις τι λουκι τραβαει μια εγκυος για 9 μηνες?? μαλλον δεν ξερεις... συν ολα τα αλλα και οικονομικα.λες να τραβηξει ολο αυτο το λουκι 9 μηνες για 4 χιλιαρικα? Ελεος.. σκεφτειτε και λιγο. ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΡΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ. Ο υποκοσμος φιλε μου λειτουργει πολυ πιο οργανωμενα απο οσο νομιζεις..   Δεν θα χαραμισει 9 μηνες για 4 χιλιαρικα που θα τις φερει τοσα προβληματα ακομα και οικονομικα(γιατροι,αποχη απο την δουλεια κτλ κτλ).στο διαστημα αυτο πιστεψε με θα βγαλει υπερπολαπλλασια λεφτα..  Και φυσικα ισχυουν οσα ειπα στα προηγουμενα ποστ(μετρησατε μονο 3 ολες και ολες,οτι δεν παιζει να φερνουν στον κοσμο και να μεγαλωνουν παιδια επειδη ο καθε ραπτορας πανοραμα κτλ τις γαμησε ακαποτα κτλ κτλ και ολα τα αλλα που προειπα και βαριεμαι να ξαναγραφω.αυτα μην  τα πειτε ουτε του παπα.θα γελαει.ολα οσα ειπα ειναι correct.Και μαλιστα τεκμηριωσα την καθε περιπτωση τοσο καλα που πιστευω ολοι μπορουν να αντιληφθουν.αυτα δεν ξαναστελνω)

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Σωστά. Νομίζω κουρασαμε τον κόσμο για πράγματα που λίγο πολυ όλοι τα γνωρίζουμε.
Τι αλλα νέα;

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Νεα?? χμμ.. ρε συ παλι πετυχα το καστανοξανθο αυτο που λεω επι της γιαννιτσων κοντα στην κωλλετη.Ειναι παλιο κομματι αυτο?γνωστο?

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
1)Επαγγελματιας φιλε μου σημαινει..οταν εξασκεις κατι για επαγγελμα και αποτελει για σενα βιοπορισμο...  Οταν εξασκεις κατι χωρις να πληρωνεσαι λεγεσαι..ερασιτεχνης.. (εραστης της τεχνης).Οποτε φυσικα και ειναι επαγγελματιες.
2)''Βρισκονται εκει που είναι γιατι κανουν πολύ συχνα στην ζωη τους κακους χειρισμούς και λαθος επιλογες,οχι γιατι αυτό θελανε...''<---  Ολοι μας κανουμε συχνα λαθους χειρισμους και λαθος επιλογες...δεν βγηκαμε στο πεζοδρομιο ομως..  αρα επιλογη τους ειναι
3)θα αξιοποιησει  μια εγκυμοσυνη για 4 χιλιαρικα??? ξερεις τι λουκι τραβαει μια εγκυος για 9 μηνες?? μαλλον δεν ξερεις... συν ολα τα αλλα και οικονομικα.λες να τραβηξει ολο αυτο το λουκι 9 μηνες για 4 χιλιαρικα? Ελεος.. σκεφτειτε και λιγο. ΚΑΘΕ ΕΠΑΓΓΕΛΜΑΤΙΑΣ ΠΟΡΝΗ ΔΕΝ ΘΕΛΕΙ ΕΓΚΥΜΟΣΥΝΗ ΠΕΡΑΝ ΤΟΥ ΠΟΤΕ ΘΕΛΕΙ Η ΙΔΙΑ ΝΑ ΓΙΝΕΙ ΜΑΝΑ ΓΙΑ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΤΗΣ. Ο υποκοσμος φιλε μου λειτουργει πολυ πιο οργανωμενα απο οσο νομιζεις..   Δεν θα χαραμισει 9 μηνες για 4 χιλιαρικα που θα τις φερει τοσα προβληματα ακομα και οικονομικα(γιατροι,αποχη απο την δουλεια κτλ κτλ).στο διαστημα αυτο πιστεψε με θα βγαλει υπερπολαπλλασια λεφτα..  Και φυσικα ισχυουν οσα ειπα στα προηγουμενα ποστ(μετρησατε μονο 3 ολες και ολες,οτι δεν παιζει να φερνουν στον κοσμο και να μεγαλωνουν παιδια επειδη ο καθε ραπτορας πανοραμα κτλ τις γαμησε ακαποτα κτλ κτλ και ολα τα αλλα που προειπα και βαριεμαι να ξαναγραφω.αυτα μην  τα πειτε ουτε του παπα.θα γελαει.ολα οσα ειπα ειναι correct.Και μαλιστα τεκμηριωσα την καθε περιπτωση τοσο καλα που πιστευω ολοι μπορουν να αντιληφθουν.αυτα δεν ξαναστελνω)
Οι πιατσοβιες δεν θεωρουντε επαγγελματιες γιατι δεν ειναι μη λεμε οτι θελουμε

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Εσυ raptora αυτην την τρελλοξανθια που είναι συνηθως στην ροτοντα την εχεις παρει ?Τι λει στα του αγωνα ?

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Δυο παρατηρησεις... Ακαποτη πιπα κανει η μιση πιατσα...  :pipa2:

Επισης και εμενα μου εχει προτεινει συγκεκριμενη κοπελα ακαποτο σεξ, γνωστη στην πιατσα, την ξερουν ολοι... Μου ειπε οτι ειμαι ο πιο καθαρος και προσεγμενος πεάτης της και αν θελω μπορει να κανει και ακαποτα... Ας μην πω φορα παρτιδα ποια ειναι, αλλα αν ενδιαφερεται καποιος μπορω να του πω με pm... Ελπιζω να μην τσιμπησε κανενας βεβαια και να ενεδωσε...  :erection:

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Εσυ raptora αυτην την τρελλοξανθια που είναι συνηθως στην ροτοντα την εχεις παρει ?Τι λει στα του αγωνα ?
Mαλλων τη Ριτα λες ναι την πηρα μια φορα καλη πιπα  καθαρο μουνακι αλλα θεμα καθαριοτητας στην πισω τρυπα τουλαχιστον τη φορα που την πηρα.Φυσικα να τονισω ΑΝ καταφερεις να τη φορτωσεις γιατι το φορτωμα στην εν λογο ειναι αθλος συν οτι ειναι ηλιθια η γκομενα το πολεμησα πολλη να τη φορτωσω και τη φορτωσα με ενα ψεμα που την ειπα οτι και καλα ξανα πηγαμε μαζι οταν ηταν εδω ανατολικα που μενω σε καποιον εντελως συμπτωματικα τη ρωτησα που ακριβως ειναι πηγα απο κει να την παρω και με κοιτουσε απο πανω ως κατω και οταν μπηκε στο αμαξι ρωτουσε σιγουρα και σιγουρα πηγαμε.Οταν τελειωσαμε την εδωσα το τηλ μου και μου δωσε το δικο της και τη λεω αποθηκευσε το να μη σε παρω αλλη φορα και παιζουμε τοι σπασμενο τηλ.Μου λεει ναι και ξερω πως θα σε βαλω να σε καταλαβαινω και οταν την ξαναπηρα καποια στιγμη ελεγε παπαριες η γκομενα ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΑ.Α και κατι τελευταιο να ξες βριζει αυτη αν την ψωνισει

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Mαλλων τη Ριτα λες ναι την πηρα μια φορα καλη πιπα  καθαρο μουνακι αλλα θεμα καθαριοτητας στην πισω τρυπα τουλαχιστον τη φορα που την πηρα.Φυσικα να τονισω ΑΝ καταφερεις να τη φορτωσεις γιατι το φορτωμα στην εν λογο ειναι αθλος συν οτι ειναι ηλιθια η γκομενα το πολεμησα πολλη να τη φορτωσω και τη φορτωσα με ενα ψεμα που την ειπα οτι και καλα ξανα πηγαμε μαζι οταν ηταν εδω ανατολικα που μενω σε καποιον εντελως συμπτωματικα τη ρωτησα που ακριβως ειναι πηγα απο κει να την παρω και με κοιτουσε απο πανω ως κατω και οταν μπηκε στο αμαξι ρωτουσε σιγουρα και σιγουρα πηγαμε.Οταν τελειωσαμε την εδωσα το τηλ μου και μου δωσε το δικο της και τη λεω αποθηκευσε το να μη σε παρω αλλη φορα και παιζουμε τοι σπασμενο τηλ.Μου λεει ναι και ξερω πως θα σε βαλω να σε καταλαβαινω και οταν την ξαναπηρα καποια στιγμη ελεγε παπαριες η γκομενα ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΑ.Α και κατι τελευταιο να ξες βριζει αυτη αν την ψωνισει
  Ναι ,αυτην λεω,thanks man.Προσπαθησα δυο φορες να την φορτωσω μα ειδα ότι είναι τελειως αλλοπροσαλη και δεν επεμενα πολύ...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
   Ναι ,αυτην λεω,thanks man.Προσπαθησα δυο φορες να την φορτωσω μα ειδα ότι είναι τελειως αλλοπροσαλη και δεν επεμενα πολύ...
Γαμησε τα θε λει κολπο η λεγαμενη για να τη φορτωσεις

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
Παιζει τηλ. κατσαρίδας; Αυτά που εχω δεν ισχύουν.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86

Να θες ραπτορα έχει και μνήμη ελέφαντα.
Δεν τις ξεφεύγει τίποτα.
Εδώ θυμάται νούμερα από πινακίδες πελατών.

black adder

Μέλος
Εγγρ.
6 Αυγ 2012
Like
614
Πόντοι
86
Γαμησε τα θε λει κολπο η λεγαμενη για να τη φορτωσεις

Σήμερα εφάρμοσα το κόλπο:
Σταματημα μπροστά της, άνοιγμα την πόρτα του συνοδηγού, νόημα με το χέρι "έλα μέσα".
Έπιασε.

max-mad

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Ιαν 2009
Κριτικές
10
Like
467
Πόντοι
3.245
Σήμερα εφάρμοσα το κόλπο:
Σταματημα μπροστά της, άνοιγμα την πόρτα του συνοδηγού, νόημα με το χέρι "έλα μέσα".
Έπιασε.
    :cheesy: :cheesy: Να δουμε τι άλλο θα σκεφτουνε τα μελη του site ρε πουστη μου... :cheesy: :cheesy:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom