panorama2007
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 1.412
- Πόντοι
- 3.067
Οτι να ναι λετε.... Μετρησατε 3 που ειδατε καποια στιγμη οτι ηταν εγκυες... 3 ολες και ολες στις εκατονταδες... Και επειδη εχω κανει και βουλγαρια αρκετα χρονια αλλα και σε αλλα βαλκανικα κρατη αυτο που λετε ισχυει στις κοπελιτσες τις ΜΗ επαγγελματιες και τις μικρες.οχι φυσικα για τον λογο που ειπατε...για να πουλησουν παιδια και μαλακιες ουτε βεβαια οτι επειδη γουσταρουν ακαποτα κτλ.απλα δεν δινανε λεφτα για καποτες παλιοτερα λογω οικονομικων..υπηρχαν πολλες μικρες σε ηλικια που εμεναν εγκυες. Μη λετε κουταμαρες ξαναλεω.οι επαγγελματιες δεν επιθυμουν εγκυμοσυνες και το φροντιζουν.τωρα εαν η κατσαριδα και η μαγκυ εμειναν απο τον αντρα τους που λετε καλα εκαναν.. φυσιολογικοτατο.μη λετε μαλακιες οτι μεγαλωνουν τα παιδια που τις αφηνουν οι πελατες επειδη γαμανε ακαποτα.μη γινεστε ποντιοι.. αυτο τους ελειπε... και αν μια στο τοσο γινει μια στραβη το ριχνουνε..λεφτα βγαζουνε εξαλλου..το ριχνουν εννοειται στο πρωτο τριμηνο της κυησης.. οχι με την κοιλια τουρλα.. Αυτες που ειναι ειναι επειδη το θελουνε να ειναι. τεσπα η ντανιελα παντως ειναι δυσκολο να πιστεψω οτι ηταν γιατι πριν ενα μηνα την ειδα και μου χε δωσει και το τηλ της το οποιο ουτε καν αποθηκευσα..και τωρα αυτη που λεω ειχε μια κοιλια σαν να ηταν στο τελευταιο τριμηνο κυησης.τωρα εαν ηταν και τοτε και δεν το ειχα προσεξει τι να πω δεν ξερω.για αυτο και η απορια μου.