mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
θα τις το ρηξεις?Αν τις δείς πες τους να με περιμένουν απόψε για ένα νταμπλ μπλόουτζομπ παρακαλώ...!
θα τις το ρηξεις?Αν τις δείς πες τους να με περιμένουν απόψε για ένα νταμπλ μπλόουτζομπ παρακαλώ...!
den einai kai poly isyxa ta pragmata shmera katw na ksereis den tha exei poles mporei kai tipotaetsi lew...!
φιλε αμα ερθεις απο λαρισα για να παρεις γκομενα απο πιατσα και να περασεις καλα λιγο δυσκολο .καλυτερα να πασ σε studio η μπουρδελο;)[ΠΑΙΔΙΑ! αυτος ο ζουμπάς η μαρία με τα σκουλαρικια,κανει πιατσα?μια ρίτα ?ΓΕΝΙΚΟΣ ΑΞΙΖΕΙ Η ΠΙΑΤΣΑ ΡΕ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΡΘΩ ΑΠΟ ΛΑΡΙΣΑ?
που κοντα ειναι αυτο που λες ?ααααααα!!! ayes on για δυο νεεες πιατσες εκτος γιαννιτσων,θα ερευνησω και θα σας πω....
αν δεν δω με τα ματακια μου δεν διαδιδω μαλακιες,αλλα θελει να βρω χρονο
φιλε στιν πιατσα κυκλοφορανε πολυ λιγα κομματια μετρημενα στα δαχτυλα δεν ειμαστε σαν τιν αθηνα που ειναι πολλες.δεν αξιζει να ρισκαρις μια και εισε απο μακρια και δεν εχεις την δυνατοτητα να ξαναερθεις συχνα .δηλαδη εχει μπάζα στις πιατσες?ακουσα οτι εχει καλα κομματια!
εγω πιστευο οτι σιγουρα θα τα κλαψεις τα λεφτα σου ροτοντα εχει και εκει αλλα 1-2 .γιατι πρεπει να παρεις απο πιατσα ?για τι δεν πας σε στουντιο η μπουρδελο?filara αν ερθω βραδυ λες να μην πετυχω καλο μουνι?ακουσα στο ροτοντα,ξενοδοχειο εχει απεξω?
πανε σε κανα ρδελο φιλε,αν εμενες εδω να ελεγα οκ , αλλα απο λαρισα?εγω πιστευο οτι σιγουρα θα τα κλαψεις τα λεφτα σου ροτοντα εχει και εκει αλλα 1-2 .γιατι πρεπει να παρεις απο πιατσα ?για τι δεν πας σε στουντιο η μπουρδελο?
τα χεις μπερδέψει μαλλονπανε σε κανα ρδελο φιλε,αν εμενες εδω να ελεγα οκ , αλλα απο λαρισα?
ok ;)οχι δεν μπερδευτικα..συμφωνησα μαζι σου
αλλα απο οτι βλεπω δεν επιασε και το quote του φιλου,κρατησε μονο το δικο σου
τι ωρα πηγες ?παιδια επεστρεψα απο τσάρκα...
οι βουλγαρες ξανθες λοιπανε...
πρεπει να τις μαζέψανε