You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 23 άτομα (4 μέλη και 19 επισκέπτες)
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
πωπω δικε μ εστειλες τωρα με την οριζοντιογραφια σου συναδελφος εισαι σιγουραΑδερφε,
αν και εχω καιρο να κατεβω Θεσσαλονικη και πιθανον να εχουν αλλαξει λιγο τα δεδομενα...
με κοκκινο εχω σημειωσει πιατσες με γυναικες
με μπλε τραβελια.
Καλο
Α! Η πιατσα ΟΠΑΠ ειναι το τετραγωνο με τις μπλε κουκιδες!
treflejack
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιουλ 2007
- Like
- 0
- Πόντοι
- 16
Την έχετε πετύχει αυτή τη μικρή έξτραλαρτζ Ρουμανοπούλα; Απ' ότι φαίνεται άλλαξε χώρο εργασίας
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.620
- Πόντοι
- 7.095
νομίζω είναι στο γυράδικο εκεί στη γωνία στο βαρδάρη!!!
Την έχετε πετύχει αυτή τη μικρή έξτραλαρτζ Ρουμανοπούλα; Απ' ότι φαίνεται άλλαξε χώρο εργασίας
lefkaslion
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2009
- Like
- 1
- Πόντοι
- 0
Αδερφε,
αν και εχω καιρο να κατεβω Θεσσαλονικη και πιθανον να εχουν αλλαξει λιγο τα δεδομενα...
με κοκκινο εχω σημειωσει πιατσες με γυναικες
με μπλε τραβελια.
Καλο
Α! Η πιατσα ΟΠΑΠ ειναι το τετραγωνο με τις μπλε κουκιδες!
σ ευχαριστω,φιλε
sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
πωπω δικε μ εστειλες τωρα με την οριζοντιογραφια σου συναδελφος εισαι σιγουρα
Part-time συναδελφος....
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ελα ρε γιατρε εχεις γαμω την ψηφιοποιηση εδω οχι και part-time ;)
Part-time συναδελφος....
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
ελα γιατρε κανεις κατι που εχει σχεση με autocad η gis αλλιως τετοιο πραγμα δεν το εκανες ;) ;)χα χα χα!!!!!
Απλα προσπαθω να κανω καλα οποια δουλεια αναλαμβανω!
Αν εμενα και Θεσσαλονικη, τοτε να βλεπες!
n.aleftantos
Μέλος
- Εγγρ.
- 28 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 337
- Πόντοι
- 36
οκ γιατρε δεν εχω λογο να σ αμφησβητησωΑν σου πω οτι ανοιξα το googlemap και οτι εκανα printscreen και επικολληση στη ζωγραφικη?
Μετα απλα εβαλα κουκκιδες!
autocad ειχα μαθει πριν 13-14 χρονια αλλα για ενα εξαμηνο. Δεν το θυμαμαι καθολου πλεον
Πεμπτη βραδυ κατα τις 12 την ειχαν στησει τα στρουμφακια πριν την Κωλετη πανω στην Γιαννιτσων και μου ζητησανε στοιχεια ,ξερει κανεις αν ειχα παρει καμια απο κει και με σταματουσανε αν θα μου κανανε τιποτα;
Κατα τις 20.30 που ειχα ξαναπερασει ηταν ολες εκει αλλα με μια βολτα που εκανα ειδα ενα περιπολικο που τις μαζευε.
Κατα τις 20.30 που ειχα ξαναπερασει ηταν ολες εκει αλλα με μια βολτα που εκανα ειδα ενα περιπολικο που τις μαζευε.
master_pro
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2012
- Like
- 2
- Πόντοι
- 1
φιλος μου , μου ειπε οτι αμα σε πιασουν με ατομο που μπηκε παρανομα στη χωρα , δηλαδη δεν εχει διαβατηριο, 10000 ευρω προστιμο και κατασχεση οχηματος και 1?? χρονο φυλακιση, εκτος κι αν αποδειξεις οτι εγινε εν αγνοια σουΠεμπτη βραδυ κατα τις 12 την ειχαν στησει τα στρουμφακια πριν την Κωλετη πανω στην Γιαννιτσων και μου ζητησανε στοιχεια ,ξερει κανεις αν ειχα παρει καμια απο κει και με σταματουσανε αν θα μου κανανε τιποτα;
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.620
- Πόντοι
- 7.095
και κατασχεση σπιτιου και απολυση απο τη δουλεια (αν εχεις αλλιως χαρτι οτι δεν θα σε ξαναπροσλαβουν ποτε) επισης μπαινεις στον τειρεσια, αν εχεις παιδια αποβαλλονται απο το σχολειο και σου κρεμανε ταμπελα τεντυ μπου και σε γιαουρτωνουν στην πλατεια αριστοτελους (αφου σε εχουν ξυρισει γουλι πρωτα)φιλος μου , μου ειπε οτι αμα σε πιασουν με ατομο που μπηκε παρανομα στη χωρα , δηλαδη δεν εχει διαβατηριο, 10000 ευρω προστιμο και κατασχεση οχηματος και 1?? χρονο φυλακιση, εκτος κι αν αποδειξεις οτι εγινε εν αγνοια σου
ΕΙΠΑΜΕ ΝΑ ΛΕΜΕ ΜΑΛΑΚΙΕΣ ΑΛΛΑ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΝΑ ΟΡΙΟ!!!!
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
φίλε είχα φόρτωση μια φορά μια γκόμενα εν ονόματι Ιακώβιδου και στο μέρος που με πήγε και είχα παρκάρει για να τις το ρίξω ήρθανε 2 τζιπ του οπκε αυτήν την μαζέψανε κατευθείαν μέσα και έμενα μου πήρανε στοιχειά και με είπανε κάλα ρε μαλακά με τιν Ιακώβιδου βρήκες να πας πρόσεχε μην κολλήσεις τίποτα από αυτές την πήρανε, αυτείνα και έμενα με αφήσανε τίποτα δεν μπορούνε να σε κάνουνε έκτος και αν κουβαλάει κάτι πάνω τις σαυτους που επεσα εγω ειτανε και ωραιη τιποι εξαρταται και σε ποιους θα πεσειςΠεμπτη βραδυ κατα τις 12 την ειχαν στησει τα στρουμφακια πριν την Κωλετη πανω στην Γιαννιτσων και μου ζητησανε στοιχεια ,ξερει κανεις αν ειχα παρει καμια απο κει και με σταματουσανε αν θα μου κανανε τιποτα;
al pacino
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 5 Ιουλ 2008
- Κριτικές
- 293
- Like
- 9.994
- Πόντοι
- 13.755
[quote author=mpozanis link=topic=4191.msg4314185#msg4314185 date=1359228423]
φίλε είχα φόρτωση μια φορά μια γκόμενα εν ονόματι Ιακώβιδου και στο μέρος που με πήγε και είχα παρκάρει για να τις το ρίξω ήρθανε 2 τζιπ του οπκε αυτήν την μαζέψανε κατευθείαν μέσα και έμενα μου πήρανε στοιχειά και με είπανε κάλα ρε μαλακά με τιν Ιακώβιδου βρήκες να πας πρόσεχε μην κολλήσεις τίποτα από αυτές την πήρανε, αυτείνα και έμενα με αφήσανε τίποτα δεν μπορούνε να σε κάνουνε έκτος και αν κουβαλάει κάτι πάνω τις σαυτους που επεσα εγω ειτανε και ωραιη τιποι εξαρταται και σε ποιους θα πεσεις
[/quote] τι ειναι αυτα που γραφεις ρε?σε ποια γλωσσα μιλας?
φίλε είχα φόρτωση μια φορά μια γκόμενα εν ονόματι Ιακώβιδου και στο μέρος που με πήγε και είχα παρκάρει για να τις το ρίξω ήρθανε 2 τζιπ του οπκε αυτήν την μαζέψανε κατευθείαν μέσα και έμενα μου πήρανε στοιχειά και με είπανε κάλα ρε μαλακά με τιν Ιακώβιδου βρήκες να πας πρόσεχε μην κολλήσεις τίποτα από αυτές την πήρανε, αυτείνα και έμενα με αφήσανε τίποτα δεν μπορούνε να σε κάνουνε έκτος και αν κουβαλάει κάτι πάνω τις σαυτους που επεσα εγω ειτανε και ωραιη τιποι εξαρταται και σε ποιους θα πεσεις
[/quote] τι ειναι αυτα που γραφεις ρε?σε ποια γλωσσα μιλας?
maldi
Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 9
- Like
- 90
- Πόντοι
- 6
[quote author=mpozanis link=topic=4191.msg4314185#msg4314185 date=1359228423]
[/quote]
[/quote]
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
πεσμού τι δεν καταλαβαίνεις ? εξυπνάκια ?τι ειναι αυτα που γραφεις ρε?σε ποια γλωσσα μιλας?
mpozanis
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2013
- Κριτικές
- 7
- Like
- 9
- Πόντοι
- 16
τρελα πουλας ρε?σε ρωταω τι γλωσσα μιλας?