Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (3 μέλη και 19 επισκέπτες)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
Ρε παιδια, χτες βραδυ που εκανα λιγες βολτες, πετυχα εναν παπα
δυο τρεις φορες, που μαλλον εκανε το ιδιο με μενα!!
Παιζει? Τον εχει πετυχει κανενας αλλος?

Κατα τ΄αλλα, το μονο ενδιαφερον στοιχειο της βραδιας, δυστυχως ηταν
ο παπας. Τιποτα το αξιοσημειωτο απο γυναικες.
Μια καλουτσικη, λιγο ενισχυμενη, μπροστα στο ΚΤΕΛ Αλβανιας, δυο φορες
ομως που την ειδα, προλαβενε και την φορτωνε ο μπροστινος μου.  :headbang: :headbang:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Ρε παιδια, χτες βραδυ που εκανα λιγες βολτες, πετυχα εναν παπα
δυο τρεις φορες, που μαλλον εκανε το ιδιο με μενα!!
Παιζει? Τον εχει πετυχει κανενας αλλος?

Κατα τ΄αλλα, το μονο ενδιαφερον στοιχειο της βραδιας, δυστυχως ηταν
ο παπας. Τιποτα το αξιοσημειωτο απο γυναικες.
Μια καλουτσικη, λιγο ενισχυμενη, μπροστα στο ΚΤΕΛ Αλβανιας, δυο φορες
ομως που την ειδα, προλαβενε και την φορτωνε ο μπροστινος μου.  :headbang: :headbang:
αν ειναι ενας με ασημι-χρυσαφι αμαξι τον βλεπω κι εγω.Κινειται γυρω απ'τη Μαντζαρου συνηθως και μια φορα φορτωσε εναν νεαρο πακη απο την Κωλετη

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
αν ειναι ενας με ασημι-χρυσαφι αμαξι τον βλεπω κι εγω.Κινειται γυρω απ'τη Μαντζαρου συνηθως και μια φορα φορτωσε εναν νεαρο πακη απο την Κωλετη
Nαι, στην Μαντζαρου τον ειδα πρωτη φορα!!
Που βαδιζει η κοινωνια μας  :2funny: :2funny: :2funny:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Nαι, στην Μαντζαρου τον ειδα πρωτη φορα!!
Που βαδιζει η κοινωνια μας  :2funny: :2funny: :2funny:
καιρο εχει αυτος...Αν εκει που διασταυρωθειτε τον κοιταξεις κιολας θα σου κανει και ματακια μαλλον

40DDD

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαΐ 2011
Like
17
Πόντοι
16
:2funny: :2funny:

Παπά σε γήπεδο έχω δει, σε πιάτσες όμως δύσκολο να το φανταστώ. :cheesy:

Ενδιαφέρουσα η μετάλλαξη της Ελληνικής κοινωνίας, δε λέω. :grin:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
που οδευουμε  :priest:

με τα ρασα κανονικα βγαινει ?  :think:

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
που οδευουμε  :priest:

με τα ρασα κανονικα βγαινει ?  :think:
Δεν το καταλαβα αν φορουσε ρασα, σκοταδι, μες΄στο αυτοκινητο. Απ΄το μουσι το υπεθεσα.
Η αληθεια ειναι οτι μου χαμογελασε, αλλα δεν υποψιαστηκα!!
Τι αθωος που ειμαι  :uglystupid: :uglystupid:  (εκτος απο ομορφουλης φυσικα)  :2funny: :2funny: :2funny:

geo70

Μέλος
Εγγρ.
2 Σεπ 2007
Like
58
Πόντοι
16
Είναι πασίγνωστος πισωγλέντης της πόλης μας , ψωνίζει πακιστανούς , αλβανούς ή οτιδήποτε διαθέτει αυτό που τον ενδιαφέρει , κατα καιρούς ψωνίζει και ακριβά ζιγκολάκια , τον εκπροσώπισε μία φίλη μου δικηγόρος όταν είχε ένα σοβαρό θέμα με τη δικαιοσύνη !

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πληρωενει με  μετρητα τουλαχιστον ή με ευχέλαια  :grin:

Castell

Μέλος
Εγγρ.
17 Φεβ 2007
Like
58
Πόντοι
6
Το κουνάει το θυμιατό ο ΠΑΠΑΣ ????
Το σηκώνει το ράσο ?

Εγώ όταν τον πέτυχα έκανα το λάθος να κοιτάξω επίμονα μιας και ήθελα να σιγουρευτώ ότι πράγματι βλέπω παπά και μου έκανε με το στόμα και την γλώσσα προστυχιές !!!!
Να λέμε και καμιά αλήθεια το γεγονός ότι φοράει ράσα δεν τον κάνει και παπά ... σκεφτήκατε ότι θα του ήταν πολύ πιο εύκολο να φορέσει ένα τζιν και τέλος και να μην γυρνάει με τα μαύρα... τώρα τα γένια και το μακρύ μαλλί είναι ένα θέμα...

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.628
Πόντοι
7.095
Θεσσαλονίκη : 45χρονος εξέδιδε την γυναίκα του για ένα χρόνο

[URL unfurl="true"]http://tsouvali.blogspot.com/2011/10/45_31.html[/url]

Το μυαλό μου εμένα δεν πάει πουθενά... Ο Αλ ίσως καταλάβει...

Εγώ προχθές που πέρασα είδα COPA AFRICA  τόσες μαύρες πρώτη φορά.... και όλες το ποιηματάκι 20 πίπα 30 γαμήσι πίπα κώλο δεν κάνω

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Θεσσαλονίκη : 45χρονος εξέδιδε την γυναίκα του για ένα χρόνο

[URL unfurl="true"]http://tsouvali.blogspot.com/2011/10/45_31.html[/url]

Το μυαλό μου εμένα δεν πάει πουθενά... Ο Αλ ίσως καταλάβει...
που να πρωτοκαταλαβω?Εκει ολοι τους νταβατζηδες κανουν με τη γυναικα τους.Αφου υπαρχουν βραδιες που αισθανομαι οτι ο μονος που δεν ειναι νταβατζης εκει γυρω ειμαι εγω.
Αν κανεις μερικες γυρες απο Μοναστηριου και περιξ μονο βουλγαρικες πινακιδες βλεπεις.
Και που'σαι ακομα...

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
να ξερετε πως υπαρχουν και (λογω της κρισης) πολλα αματορ τα οποια δεν εκδηλωνονται...πρεπει εσυ να το ψηλιαστεις και να πλησιασεις.......το σαββατο μου ετυχε τετοια φαση και περασα καλα και θα ξαναπαω ,στο σπιτι της αυτη τη φορα,περιπου 1 με 1,5 ωρα,δυο φορες τσιμπουκι ακαπωτο με καραμελωμα αρχιδιων χυσιμο στο στομα καθαρισμα περιποιηση χαλαρωτητα καθαριοτητα κουβεντουλα τσιγαρακι
πραγματικα οτι καλυτερο μου ετυχε ποτε στον δρομο με τοπ 5 στο τσιμπουκι

κοστος 35 ευρω συνολικα

την επομενη φορα στο σπιτι της ,θα παρω και κανα φαγητο ,κανα γυρο καμμια ρετσινα,μου εταξε προγραμα με στριπτηζ.....μαλλον κανα διωρο θα κατσω.....40 ευρω + 10 φαγητα = 50 συνολο
;)

hagem

Σεβαστός
Εγγρ.
14 Δεκ 2009
Κριτικές
65
Like
15
Πόντοι
1.310
να ξερετε πως υπαρχουν και (λογω της κρισης) πολλα αματορ τα οποια δεν εκδηλωνονται...πρεπει εσυ να το ψηλιαστεις και να πλησιασεις.......το σαββατο μου ετυχε τετοια φαση και περασα καλα και θα ξαναπαω ,στο σπιτι της αυτη τη φορα,περιπου 1 με 1,5 ωρα,δυο φορες τσιμπουκι ακαπωτο με καραμελωμα αρχιδιων χυσιμο στο στομα καθαρισμα περιποιηση χαλαρωτητα καθαριοτητα κουβεντουλα τσιγαρακι

κοστος 35 ευρω συνολικα

την επομενη φορα στο σπιτι της ,θα παρω και κανα φαγητο ,κανα γυρο καμμια ρετσινα,μου εταξε προγραμα με στριπτηζ.....μαλλον κανα διωρο θα κατσω.....40 ευρω + 10 φαγητα = 50 συνολο
;)
Ευχαριστουμε για την ενημερωση. Καμια λεπτομερεια παραπανω ομως ρε φιλε?
Υπαρχουν και πμ.

hardoul1

Μέλος
Εγγρ.
12 Σεπ 2008
Like
3
Πόντοι
1

κοστος 35 ευρω συνολικα

γεια σου φιλε πες και εμεις που θα την βρουμαι στειλε κανενα πμ
;)

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.730
Πόντοι
25.165

κοστος 35 ευρω συνολικα

;)
Μου ετυχε κατι τετοιο οταν ειμουν με το μηχανακι και εκανα βολτες μια φορα. Εξω απο ενα κλαμπακι πριν τα δικαστηρια. Που φτιαχνει κατι ωραια κοκταιλ. Τεσπα απο εξω και λιγο πιο κατω ηταν ενα ωραιο μελαχροινο και μια κοντη χοντρη φιλη της που με κοιτουσαν περιεργα λες και περιμεναν να παω να τις μιλησω. Ισως αμα της ξαναδω στο ιδιο σημειο να επιβεβαιωθω και να της μιλησω το μελαχροινο φαινοτανε καλοοοο κομματι.

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
παιδια ειδα τα πμ
οταν λεω να την ψιλιαστεις εννοω πως βλεπεις μια κοπελα πχ στο city gate μερια και καταλαβαινεις οτι γαμιεται για φραγκα παρολο που καθεται αδιαφορα σαν να περιμενει ταξι,δεν ειναι βρωμιαρα ,ειναι ελληνιδα κτλ σαν κανονικη γκομενα,εγω το καταλαβαινω πολλες φορες
τεσπα
χτες πηγα στο σπιτι της ελενης
συνολο 30 ευρω
εκατσα 2,5 ωρες εριξα 2 μανικια,αν ηθελα εριχνα κι αλλα,αλλα βαρεθηκα,δεν υπηρχε περιορισμος σε χρονο,φορουσε ολοσωμο διχτυωτο με ανοιγμα στο μουνι κ κωλο
γαμησα κωλαρακι
αλλα
η ελενη ουκρανη νομιζω,
μου ελεγε πως με γουσταρει και κατι τετοια και με βλεπει σαν ελευθερο δεσμο για αυτο και περναω καλα
τυχερο ηταν
και τα 30 τα εριξα για να μην παει στην πιατσα χθες και πραγματικα δεν πηγε....οχι οτι με νοιαζει δλδ.....

tasosedess

Μέλος
Εγγρ.
17 Νοε 2007
Like
8
Πόντοι
16
παιδια ειδα τα πμ
δεν θελει να δωσω τηλ
σορρυ

Stories