γραψε γραψε αλλα γραψε σωστα ρε γαμωτο μην τα χωνεις ασχειμα .... σκεψου οτι τα περισσοτερα παιδεια εδω μεσα και γενικος που ανεφερεις ζουμε απο αυτην δουλεια ...
και εγω σε παω και το ξερεις και τα εχουμε ....
αλλα ανεφερε μονο οτι βλεπεις οχι οτι ακους
Νινα μου ξερεις οτι εδω μεσα εχω διαφημισει τον κλαδο σας οσο κανενας αλλος αλλα εσυ θεωρεις οτι πρεπει μονο να σας παινευουμε.Και αν τολμησει καποιος να πει κατι αρνητικο τρελενεσαι κυριολεκτικα...
Δεν ακουω μονο...ξερω κιολας.Και επειδη ξερω κιολας και με προκαλεις ενω το αποφευγω καιρο πρεπει να πω οτι ουτε τα πρωτα ουτε τα τελευταια 50ε επι 2 φορες εισαι που πεταξα.Εισαι ισως η πιο εμφανισιμη τρανς αλλα οι υπηρεσιες σου δε μου αρεσαν εμενα.
Εχω αυτο το δικαιωμα??Πες οτι δε δεσαμε ρε παιδι μου...
Θες να πω εδω μεσα που ειναι και η καβατζα σου για να πειστεις,ακομα και η παλιοτερη σου??Απλα φοβαμαι οτι δε θα μπορεις να δουλεψεις μετα απο τους ματακηδες...
Αυτο το ρολο εχουν αυτα τα θρεντ για τα οποια εγω εχω ριξει πολυ χιλιομετρο και δεν τραβαω και κανενα ζορι να τα λεω οπως ειναι
Δεν μπηκα εγω στο θρεντ σου να αμφισβητησω αυτα που λες.Μπορει να πειθεις καποιους και να τσιμπας πελατες αλλα εδω μεσα ασε να γραφουν τα μελη αυτα που ξερουν.
Και για τη Λια παραδεχτηκα οτι δε την ξερω αλλα το γενικοτερο κλιμα ειναι μαλλον αρνητικο.Πιστευεις οτι ξυπνησε καποιος ενα πρωι,δεν ειχε τι να κανει και μου'στειλε εμενα πμ που κατηγορουσε τη Λια ετσι χωρις λογο?Εμπειριες και γνωμες ανταλασσουμε...