Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (0 μέλη και 12 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ΚΑΤΩ ΤΟ ΧΕΡΙΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΑ ΑΠΟ ΤΩΝ AL PAGINO και συμφωνα με αυτα που ξερω κ χωρισ κανενα συμφερων εινα ο μονοσ αντικειμενικωσ ρεπορτερ εδω μεσα    τωρα τι κανει για την τσεπη του εινε μαγκια του κ δικο του θεμα.

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
280
Πόντοι
36
ΚΑΤΩ ΤΟ ΧΕΡΙΑ ΡΕ ΚΑΡΙΟΛΑ ΑΠΟ ΤΩΝ AL PAGINO και συμφωνα με αυτα που ξερω κ χωρισ κανενα συμφερων εινα ο μονοσ αντικειμενικωσ ρεπορτερ εδω μεσα    τωρα τι κανει για την τσεπη του εινε μαγκια του κ δικο του θεμα.
Mαγκες,δεν θελω να επεμβαινω.....Δεν σας ξερω,ουτε την Νινα γνωριζω....Μιλω ειλικρινα,αλλα ρε σεις,ο τροπος που μιλατε,δεν αρμοζει σε αρσενικα...Αν εχετε τα guts να της μιλησετε ετσι,κα ινα της εκφρασετε οποιαδηποτε διαφωνια σας και με οποιοδηποτε τροπο απο μπροστα και οχι πισω απ οτην ασφαλεια μιας οθονης....

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εδω εινε οι πιατσεσ τησ θεσσαλονικησ το μπουρδελω τησ κυριασ νινασ εινε διπλα δεν εχει καμια δουλεια σε ξενα μπουρδελα.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ρε συ τωρα θα σου πει χιλιες μαλακιες για να ξεφυγει απ'το θεμα.Θα σου πει οτι με ξερει ποιος ειμαι,θα στειλει και πμ στους κολλητους της που την διαφημιζουν και τα γνωστα τερτιπια της Νινας.
Αν τολμησεις να πεις κατι για τη Νιανα αρχιζει το παραμυθι
Και στο κατω κατω ο lilix εγραψε οτι δεν αξιζει η Νινα κι εγω συμφωνησα με πλαγιο τροπο

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
παπαρια 11 πελατες σου ειναι εδω και παπαρια 5 τρανς...Με τις γενικοτητες μια χαρα το κρατας το παραμυθι Νινα.
Καλα κανεις στο θρεντ σου και αυτοδιαφημιζεσαι,σε παω συγκαταβατικα εδω και ενα χρονο ενω θα μπορουσα να γραφω αλλα γιατι σε συμπαθω αλλα δε θα μας κανεις και λογοκρισια τι θα γραψουμε εδω μεσα...
γραψε γραψε αλλα γραψε σωστα ρε γαμωτο μην τα χωνεις ασχειμα .... σκεψου οτι τα περισσοτερα παιδεια εδω μεσα και γενικος που ανεφερεις ζουμε απο αυτην δουλεια ...

και εγω σε παω και το ξερεις και τα εχουμε ....
αλλα ανεφερε μονο οτι βλεπεις οχι οτι ακους

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
ρε συ τωρα θα σου πει χιλιες μαλακιες για να ξεφυγει απ'το θεμα.Θα σου πει οτι με ξερει ποιος ειμαι,θα στειλει και πμ στους κολλητους της που την διαφημιζουν και τα γνωστα τερτιπια της Νινας.
Και στο κατω κατω ο lilix εγραψε οτι δεν αξιζει η Νινα κι εγω συμφωνησα με πλαγιο τροπο

τιποτε προσωπικο δεν εχουμε τον al  προσωπικο εχουμε με τους μαλακες που πανε και το στελνουν πμ μαλακιες ...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ααα αν δεν αξιζει καλα κανετε κ το λετε ρε μαγκεσ και ημουν ετιμωσ να φαω τη φωλα.

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
οχι και καριολα ....

πουτανακι απλα !!!

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
στο σωμα η στην ψυχη τελικα γιατι υπαρχει τεραστια διαφωρα.

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
λοιπον εγω αυτο που ξανα λεω ειναι να μην ακους παντα οτι σου λενε ....και αν γουσταρεις τοσο πολυ να εχεις αποψη για ολες περνα ενα βραδη πες οτι εισαι απο το σιτε να σε παρουμε ολες τσαμπα να γουσταρεις να ΕΧΕΙ ΑΠΟΨΕΙ ... ΠΑΡΑΠΑΝΟ

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
ειδες τι ωραια ανεβασαμε το θεμα πιατσες τις θεσσαλονικης μεσα σε 30 λεπτα επιασε 26 ατομα ... !!!

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
εκει που δεν πατουσε ψυχουλα τωρα το γεμισα με κοσμο γιατι αραγε ....

παρτε τα βυζια μου και ριξτε καμια μαλακια να γουσταρεται !

Συνημμένα

• 2011-09-30 02_22_21ttt.jpg
    2011-09-30 02_22_21ttt.jpg
    35 KB · Εμφανίσεις: 41

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
και απο αυριο οπιος θα ερχεται συστημενος απο το σιτε θα του κανω τσιμπουκια στην μιση τιμη ... !!!! :tits2: :tits2: :tits2:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
γραψε γραψε αλλα γραψε σωστα ρε γαμωτο μην τα χωνεις ασχειμα .... σκεψου οτι τα περισσοτερα παιδεια εδω μεσα και γενικος που ανεφερεις ζουμε απο αυτην δουλεια ...

και εγω σε παω και το ξερεις και τα εχουμε ....
αλλα ανεφερε μονο οτι βλεπεις οχι οτι ακους
Νινα μου ξερεις οτι εδω μεσα εχω διαφημισει τον κλαδο σας οσο κανενας αλλος αλλα εσυ θεωρεις οτι πρεπει μονο να σας παινευουμε.Και αν τολμησει καποιος να πει κατι αρνητικο τρελενεσαι κυριολεκτικα...
Δεν ακουω μονο...ξερω κιολας.Και επειδη ξερω κιολας και με προκαλεις ενω το αποφευγω καιρο πρεπει να πω οτι ουτε τα πρωτα ουτε τα τελευταια 50ε επι 2 φορες εισαι που πεταξα.Εισαι ισως η πιο εμφανισιμη τρανς αλλα οι υπηρεσιες σου δε μου αρεσαν εμενα.
Εχω αυτο το δικαιωμα??Πες οτι δε δεσαμε ρε παιδι μου...
Θες να πω εδω μεσα που ειναι και η καβατζα σου για να πειστεις,ακομα και η παλιοτερη σου??Απλα φοβαμαι οτι δε θα μπορεις να δουλεψεις μετα απο τους ματακηδες...

Αυτο το ρολο εχουν αυτα τα θρεντ για τα οποια εγω εχω ριξει πολυ χιλιομετρο και δεν τραβαω και κανενα ζορι να τα λεω οπως ειναι

Δεν μπηκα εγω στο θρεντ σου να αμφισβητησω αυτα που λες.Μπορει να πειθεις καποιους και να τσιμπας πελατες αλλα εδω μεσα ασε να γραφουν τα μελη αυτα που ξερουν.

Και για τη Λια παραδεχτηκα οτι δε την ξερω αλλα το γενικοτερο κλιμα ειναι μαλλον αρνητικο.Πιστευεις οτι ξυπνησε καποιος ενα πρωι,δεν ειχε τι να κανει και μου'στειλε εμενα πμ που κατηγορουσε τη Λια ετσι χωρις λογο?Εμπειριες και γνωμες ανταλασσουμε...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
ειδες τι ωραια ανεβασαμε το θεμα πιατσες τις θεσσαλονικης μεσα σε 30 λεπτα επιασε 26 ατομα ... !!!
πραγματι...κατι θα τσιμπησεις παλι και απο δω.Σε λιγη ωρα θα με ευχαριστεις κιολας :grin: :grin:

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
Νινα μου ξερεις οτι εδω μεσα εχω διαφημισει τον κλαδο σας οσο κανενας αλλος αλλα εσυ θεωρεις οτι πρεπει μονο να σας παινευουμε.Και αν τολμησει καποιος να πει κατι αρνητικο τρελενεσαι κυριολεκτικα...
Δεν ακουω μονο...ξερω κιολας.Και επειδη ξερω κιολας και με προκαλεις ενω το αποφευγω καιρο πρεπει να πω οτι ουτε τα πρωτα ουτε τα τελευταια 50ε επι 2 φορες εισαι που πεταξα.Εισαι ισως η πιο εμφανισιμη τρανς αλλα οι υπηρεσιες σου δε μου αρεσαν εμενα.
Εχω αυτο το δικαιωμα??Πες οτι δε δεσαμε ρε παιδι μου...
Θες να πω εδω μεσα που ειναι και η καβατζα σου για να πειστεις,ακομα και η παλιοτερη σου??Απλα φοβαμαι οτι δε θα μπορεις να δουλεψεις μετα απο τους ματακηδες...

Αυτο το ρολο εχουν αυτα τα θρεντ για τα οποια εγω εχω ριξει πολυ χιλιομετρο και δεν τραβαω και κανενα ζορι να τα λεω οπως ειναι

Δεν μπηκα εγω στο θρεντ σου να αμφισβητησω αυτα που λες.Μπορει να πειθεις καποιους και να τσιμπας πελατες αλλα εδω μεσα ασε να γραφουν τα μελη αυτα που ξερουν.

Και για τη Λια παραδεχτηκα οτι δε την ξερω αλλα το γενικοτερο κλιμα ειναι μαλλον αρνητικο.Πιστευεις οτι ξυπνησε καποιος ενα πρωι,δεν ειχε τι να κανει και μου'στειλε εμενα πμ που κατηγορουσε τη Λια ετσι χωρις λογο?Εμπειριες και γνωμες ανταλασσουμε...
βρε μαναρι μου εγω δεν εχω κανενα προβλημα ... να πιεις οτι ηρθες μαζι δυο φορες και οτι πεταξες τα λεφτα ...σου ..και οτι  δεν ξετρελαθηκες και οτι σε εντυπωσιασε ο πολυ μεγαλος πουτσος μου ......  και επισης οταν ηρθες μαζι πριν δυο χρονια ...ειχαμε παει προστα στο κρηνιατριο δεν εχο κανενα προβλημα να το πιεις και αυτο ..και επισης οταν με γαμησες εσει εγω κατεβενα στην πιατσα ... για την πλακα μου μια παρασκευη και ενα σαββατο ... και οτι επισης τοτε ...δεν  ειχα ..,..ουτε καν 6 νουμερο βυζι ,,, μην σου πω ουτε καν ... αλλο το τοτε που με # γαμησες #  και αλλο το  τωρα τα γουστα που βγαζω σε αυτους που ερχονται και με γαμανε τωρα ... ελα να δοκιμασεις και θα σου αλλαζω γνωμη !!

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.191
πραγματι...κατι θα τσιμπησεις παλι και απο δω.Σε λιγη ωρα θα με ευχαριστεις κιολας :grin: :grin:
εννοιτε πως θα σε ευχαριστησο .....  μπορεις να περασεις ενα βραδη να σου κανω ενα σουπερ  κλαρινο  full extra ενισχημενο .... ... για να διεις την εξελιξη !!! και να με ζητας μια ζωη ... φυμιζομαι το τελευταιο διαστημα ...

και φυσικα τσαμπα ...

VASILIAS

Μέλος
Εγγρ.
8 Νοε 2005
Like
4
Πόντοι
16
εκει που δεν πατουσε ψυχουλα τωρα το γεμισα με κοσμο γιατι αραγε ....

παρτε τα βυζια μου και ριξτε καμια μαλακια να γουσταρεται !
θα τον παιζαμε καβλα αλλα φοβομαστε μη σου λερωσουμε το σουτιεν ;)δε το βγαζεις καλυτερα? :P

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom