You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)
- Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 23K
- Εμφανίσεις 3M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (3 μέλη και 9 επισκέπτες)
σιγα μην ειναι και η στατιστικη υπηρεσια γαλανης. ΚΙΝΕΖΑ: 4 πασες, 3 ασσιστ,2 κλεψιματα(και λιγα λεω), και 20 ποντους(μακρυα απο μας)Δεν ξέρω... εγώ πάντως προχθές του είδα που σημειώναν κάτι σ' ένα μπλοκάκι κάθε αυτοκίνητο που στματούσε. Τώρα πινακίδες, ποιες κοπέλες προτιμάμε... δεν ξέρω.
υποθετω οτι συνασπιστικαν και εχουν προστασια.σημειωνει δλδ ο νταβας νουμερα-αμαξι για να ξερουν αν γινει καμμια μαλακια ποιον να ψαξουν. Θα μπορουσε να ειναι και πιο πονηρος ο σκοπος,αλλα υποθετω οτι τοτε θα το καναν λιγο πιο διακριτικα
δεν το ειχα σκεφτει ετσι,ισως εχεις εσυ δικιο τελικαΜπα απο τη ελληνική στατιστική υπηρεσία είναι που κάνουν απογραφή αυτό το διάστημα πρέπει να είναι...
φιλε απο βδομαδα παμε στα πρακτικερ,σου παιρνω δωρο ποδηλάτακι και βγαινουμε για τσαρκα με ορθοπεταλιες γιατι λεφτα ουτε για βενζινη στο ζιππο δεν υπαρχουνΝαι σίγουρα... άλλωστε λεφτά υπάρχουν για να βάλουμε "φτηνή" βενζίνη και να κόβουμε βόλτες ασκόπως...
... απο βδομαδα παμε στα πρακτικερ,σου παιρνω δωρο ποδηλάτακι και βγαινουμε για τσαρκα με ορθοπεταλιες ...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
www.imagerous.com/]
[/URL]
πουτανιλατο
υγ...
αυτο το θεμα ολο το χανω γαμω ..
υγ 2
Γεια σου δοκιμαζε
πουτανιλατο
υγ...
αυτο το θεμα ολο το χανω γαμω ..
υγ 2
Γεια σου δοκιμαζε
PAUL KERSEY
Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2011
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
21:20 σημερα και μπροστα στο μπουγατσατζιδικο μια ασπρη κλουβα με τισ πορτεσ ανοιχτεσ και καμια 6-7 μπατσοι στην μπουγατσα μεσα.
Μετα το ξενοδοχειο το φιλοξενια εκει στισ ραγες στην μοναστηριου καμια 30ρια ατομα μαζεμενα να μιλανε.Α και παντου στρουμφακια.
Μετα το ξενοδοχειο το φιλοξενια εκει στισ ραγες στην μοναστηριου καμια 30ρια ατομα μαζεμενα να μιλανε.Α και παντου στρουμφακια.
Επισκέπτης
Πολύ λίγες γυναίκες χτες το βράδυ κατα τις 3 που πέρασα μια βόλτα. Το γελοίο κ εκνευριστικό ήταν μια όμαδα από καμιά 10 καημένους κατοίκους της περιοχής παρεά με τα σκυλιά τους έτοιμα για μάχη και μια ταμπέλα που ήταν τόσο αχνογραμμένη που δεν φαινόταν τίποτα, ακίνητοι σκοποί στην Αναγεννήσεως και βαρούσαν γερμανικό 2-4 χαχα! Πόσο βλάκες!
21:20 σημερα και μπροστα στο μπουγατσατζιδικο μια ασπρη κλουβα με τισ πορτεσ ανοιχτεσ και καμια 6-7 μπατσοι στην μπουγατσα μεσα.
Ετσι εξηγουνται ολα.......
βολτα γυρω στις 00,30 με 1,30 στη μπουγατσα δεν υπηρχε καμια κοπελα!!!
μονο κανα δυο φουσκωτοι καθοταν στο τραπεζακι...
εκαναν σκουπα τα στρουμφ...
το μονο αξιολογο ηταν ενα βουλγαρακι μελαχρινο το οποιο λογω ελλειψης κοριτσιων βαρουσε υπερωριες!!περασα τρεις φορες για να την πετυχω γιατι την φορτωναν συνεχεια.
βερονικα ή βαλερια το ονομα (δε θυμαμαι)
40 και 80 για κωλο...
ειχε και τατουαζ στη πλατη πολυ ωραιο.
και το χαπενικγκ της ημερας...
ενας χοντρος μεσα στο παρκινγκ του σιτι γκειτ που εψαχνε
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Όπως έχω ξαναπεί, στη Μοναστηρίου λίγο πριν το ξενοδοχείο Ροτόντα, στήνονται δυο όμορφα περιποιημένα Βουλγαράκια... Πηγαίνουν μόνο σε ξενοδοχείο και ζητάνε κανα πενηντάρικο μπορεί και εξήντα, δεν θυμάμαι σίγουρα... Το ένα, το πιο κοντό είναι μεγάλη φόλα, μην γελαστείτε και την πάρετε, θα κλαίτε τα λεφτά σας... Το άλλο, η Ειρήνη, είναι ψηλό, πολύ όμορφο, κορμάρα με βυζάρες, πάντα σέξυ και σούπερ περιποιημένη... Το κακό είναι ότι απαιτεί ξενοδοχείο... Το καλό είναι ότι ένα βράδυ πριν καμια δεκαριά μέρες που είχε βρέξει και δεν είχε ψυχή στις πιάτσες, προκειμένου να μείνει ταπί ήρθε και στο αμάξι... Πήρε ένα σαραντάρι, ήταν καλό και πρόθυμο, το μόνο κακό είναι ότι δεν χωρούσε στο αμάξι... Πάντως είναι το πιο όμορφο που κυκλοφορεί ή το δεύτερο... Δυνατό...!!
Όπως έχω ξαναπεί, στη Μοναστηρίου λίγο πριν το ξενοδοχείο Ροτόντα, στήνονται δυο όμορφα περιποιημένα Βουλγαράκια... Πηγαίνουν μόνο σε ξενοδοχείο και ζητάνε κανα πενηντάρικο μπορεί και εξήντα, δεν θυμάμαι σίγουρα... Το ένα, το πιο κοντό είναι μεγάλη φόλα, μην γελαστείτε και την πάρετε, θα κλαίτε τα λεφτά σας... Το άλλο, η Ειρήνη, είναι ψηλό, πολύ όμορφο, κορμάρα με βυζάρες, πάντα σέξυ και σούπερ περιποιημένη... Το κακό είναι ότι απαιτεί ξενοδοχείο... Το καλό είναι ότι ένα βράδυ πριν καμια δεκαριά μέρες που είχε βρέξει και δεν είχε ψυχή στις πιάτσες, προκειμένου να μείνει ταπί ήρθε και στο αμάξι... Πήρε ένα σαραντάρι, ήταν καλό και πρόθυμο, το μόνο κακό είναι ότι δεν χωρούσε στο αμάξι... Πάντως είναι το πιο όμορφο που κυκλοφορεί ή το δεύτερο... Δυνατό...!!
Αυτο ειναι το ξενοδοχειο που ειναι πανω στο φαναρι στο υψος της εκκλησιας των Αγιων Παντων??
arisk
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 26 Δεκ 2008
- Κριτικές
- 12
- Like
- 93
- Πόντοι
- 2.935
Όντως...!! Επίσης, στην νέα είσοδο της πόλης, στο φανάρι που ήταν παλια η ταβερνα σταθμος και γκρεμιστηκε, δηλαδη στο τελευταίο φαναρι πριν τη μπουγατσα, έχει ένα πανεμορφο ρουμανακι, 20 χρονων, ξανθο, μπλε ματι, με πολυ καλή διαθεση να σε ευχαριστησει, η μονη που μου εχει κανει πραγματικα προκαταρκτικα στο αμαξι και ειναι και κουκλάκι... Το μόνο μείον είναι ότι είναι αδυνατούλα με μικρό στήθος... Γενικά είναι το κλασσικό πιπίνι που βρίσκεις συνήθως στο Vogue...
gagarin
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 2 Αυγ 2007
- Κριτικές
- 10
- Like
- 6.628
- Πόντοι
- 7.095
απιστευτο σκηνικο σημερα στην αδεια πιατσα γυρω στις 10 στη μοναστηριου μετα απο κωλεττη πριν απο αγ.παντων
μια ελληνιδα ξανθια ψηλη..ισως τζανκι κανει πιατσα 99%
τη φορτωνει ενα αμαξι..την ξεφορτωνει χωρις να γινει κατι κανοντας την απλα μια γυρα
περπαταει αυτη...της την πεφτουν οι κατοικοι που κανουν γυρα
( ΣΑΤΑΝΑΣ 666 κτλ )...
της πεταει ενας κατοικος την ατακαρα...
καριολα εισαι πουτανα???
και σιγα σιγα μετα απο συζητηση την κανουν περιφορα σαν επιταφιο...
δεν εκατσα παραπανω γιατι ποιος ξερει τι θα κανουν αλλο αυτοι οι τρελοιγερογριες
μια ελληνιδα ξανθια ψηλη..ισως τζανκι κανει πιατσα 99%
τη φορτωνει ενα αμαξι..την ξεφορτωνει χωρις να γινει κατι κανοντας την απλα μια γυρα
περπαταει αυτη...της την πεφτουν οι κατοικοι που κανουν γυρα
( ΣΑΤΑΝΑΣ 666 κτλ )...
της πεταει ενας κατοικος την ατακαρα...
καριολα εισαι πουτανα???
και σιγα σιγα μετα απο συζητηση την κανουν περιφορα σαν επιταφιο...
δεν εκατσα παραπανω γιατι ποιος ξερει τι θα κανουν αλλο αυτοι οι τρελοιγερογριες
ΖΑΡΚΑΤΖΙΑΣ
Μέλος
- Εγγρ.
- 16 Οκτ 2008
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΙ ΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΑΣΙΔΑ ΕΙΡΗΝΗ?
sargiris
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2006
- Κριτικές
- 8
- Like
- 764
- Πόντοι
- 366
Εγω την πετυχα την Παρασκευη που ημουν Θεσ/κη μετα τις 12:00 και μεχρι τις 3:00 που ξαναπερασα ηταν εκει στη σκοπια της. Η αληθεια ειναι οτι οσες φορες κι αν κατεβηκα στην συμπρωτευουσα μονο προχθες την ειδα. Ισως τις προηγουμενες να ειχαμε κακο timing!!ΠΑΙΔΙΑ ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ.ΤΙ ΩΡΑ ΒΓΑΙΝΕΙ ΛΟΙΠΟΝ Η ΕΝ ΛΟΓΩ ΚΟΡΑΣΙΔΑ ΕΙΡΗΝΗ?
KAVALARIS THESSALONIKI
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 9 Νοε 2010
- Κριτικές
- 16
- Like
- 6.697
- Πόντοι
- 3.327
ΣΥΝΑΔΕΡΦΟΙ ΣΤΗΝ ΓΙΑΝΝΙΤΣΩΝ ΠΕΡΝΟΥΣΑ ΧΘΕΣ ΚΑΤΑ ΤΗΣ 11 ΤΟ ΒΡΑΔΙ ΚΑΙ ΞΑΦΝΙΚΑ ΑΚΟΥΩ ΕΝΑ ΘΟΡΥΒΟ ΑΠΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΚΑΙ ΜΗΝ ΤΑ ΠΟΛΥΛΟΓΟ ΒΓΑΙΝΩ ΚΑΙ ΠΣΑΧΝΩ ΣΤΗΣ ΓΥΡΩ ΠΟΛΥΚΑΤΟΙΚΙΕΣ ΝΑ ΔΩ ΑΠΟ ΠΟΥ ΜΟΥ ΗΡΘΕ ΑΛΛΑ ΤΙΠΟΤΑ.ΕΙΧΑ ΤΟΣΑ ΝΕΥΡΑ ΠΟΥ ΑΝ ΤΟΝ ΕΒΡΙΣΚΑ ΑΥΤΟΝ ΤΟΝ ΔΕΙΛΟ ΠΟΥ ΤΟ ΕΚΑΝΕ ΑΥΤΟ ΜΠΩΡΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΝ ΣΚΟΤΩΝΑ ΕΠΙΤΟΠΟΥ ΣΤΟ ΞΥΛΟ!!ΕΙΧΑ ΦΡΙΚΑΡΕΙ.ΟΚ ΤΟ ΑΜΑΞΙ ΤΗΝ ΕΒΓΑΛΕ ΜΕ ΕΝΑ ΣΗΜΑΔΙ ΑΛΛΑ ΤΟ ΚΥΡΙΟΤΕΡΟ ΕΙΝΑΙ ΠΩΣ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΠΟΥ ΚΑΤΕΥΘΥΝΟΝΤΕ ΣΤΟ ΕΝ ΛΟΓΟ ΣΗΜΕΙΟ ΘΕΛΕΙ ΠΟΛΛΗ ΠΡΟΣΟΧΗ.ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΟΜΠΛΕΞΙΚΟΙ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΚΕΙ ΝΟΜΙΖΟΥΝ ΠΩΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΔΙΠΛΑ ΤΟΥΣ ΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΕΞΟΥΣΙΑ.ΤΟ ΜΟΝΟ ΠΟΥ ΘΕΛΩ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΒΛΑΧΟΜΑΓΚΕΙΑ ΚΑΙ ΞΕΡΩ ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΗΜΕΙΟ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΤΗΝ ΚΑΝΕΙ ΣΗΜΕΡΑ ΠΟΥ ΘΑ ΞΑΝΑΠΕΡΑΣΩ ΟΧΙ ΣΤΟ ΑΜΑΞΙ ΜΟΥ ΑΛΛΑ ΑΝ ΜΠΩΡΕΙ ΣΕ ΕΜΕΝΑ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΑΥΤΟ.ΓΕΙΑ ΝΑ ΤΟΥ ΒΑΛΩ ΤΟ ΑΕΡΟΒΟΛΟ ΜΙΑ ΚΑΙ ΚΑΛΗ ΣΤΗΝ ΚΟΛΩΤΡΥΠΙΔΑ ΤΟΥ.ΑΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΚΕΙ ΠΕΡΑ ΠΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΔΑΤΕ ΑΡΧΟΝΤΕΣ ΤΗΣ ΠΟΛΗΣ.ΚΑΙ ΤΕΛΟΣ ΔΕΝ ΤΟ ΚΑΤΗΓΓΕΙΛΑ ΣΤΟΥΣ ΜΠΑΤΣΟΥΣ ΠΟΥ ΕΙΔΑ ΠΟΙΟ ΚΑΤΩ ΔΙΟΤΙ ΛΕΩ ΠΟΙΟΣ ΒΓΑΖΕΙ ΤΩΡΑ ΑΚΡΗ ΚΑΙ ΜΕ ΑΥΤΟΥΣ.ΓΑΜΑΤΟ ΕΙΠΑ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΣΑ ΤΗΝ ΠΟΡΕΙΑ ΜΟΥ ΤΡΕΛΑΜΕΝΟΣ ΜΕ ΤΟ ΤΙ ΣΥΝΑΝΤΗΣΑ.ΠΑΝΤΩΣ ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΤΑ ΜΑΤΙΑ ΣΑΣ ΑΝΟΙΚΤΑ!!