Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 8 άτομα (1 μέλη και 7 επισκέπτες)

TRANS_NINA

Trans
Εγγρ.
7 Μαρ 2009
Like
9.177
αφου μου μιλανε να μην τους απαντησο ... μην το ριχνεις το φτεξιμο μονο σε εμενα .!!

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
τελικα μπουρδες λεγατε για το σιμονακι.ταχα μου ταχα μου κανει πιατσα.στη ρομουνια ειναι.

giorgos58

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
14 Αυγ 2008
Κριτικές
1
Like
6
Πόντοι
166

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
χθες νυχτα στις πιατσες ειχε αρκετη κινηση...

Αναγεννησεως-Γιαννιτσων γωνια απο τη μερια του παρκου 4-5 κοριτσια μετριας εμφανισης.
Ξεκινημα Γιαννιτσων αλλα 3 κοριτσια με αποσταση μεταξυ τους το ενα εκ των οποιων ειχε ενα ραδιοφωνο στο χερι και ακουγε αραβοτσιφτετελια και ψιλοκουνιοταν κιολας μες το δρομο :2funny: :2funny:.Ξανθια χοντρουλα γυφτοφατσα Βουλγαρα και ζητουσε 30ε...Το γελοιο της υποθεσης ηταν οτι λιγο παραπανω απ'αυτες ειχε μπλοκο της αστυνομιας που σταματουσε αυτοκινητα αλλα μ'αυτες ουτε ασχοληθηκαν μαλλον μιας και συνεχισαν φανερα να ψωνιζονται.
Στη Βουτυρα κατεβαινοντας αριστερα ηταν το ομορφο μελαχρινο που σας εχω πει αλλες δεκα φορες και απεναντι του ακριβως επισης μελαχρινο μετριας εμφανισης.
Οδος σταθμου υψος μπουγατσας ενα ξανθο καλο αλλα ειχε αλλον μπροστα και λιγο παραπανω αλλο μελαχρινο με κοκκινο μινι φορεματακι επισης γυφτοφατσα.
Και κανα 2 μαυρουλες απεναντι απο το μεταξυ μας.

Απο τρανς ειχαμε Βουτυρα-Σαπφους γωνια η Νανα με το πορτοκαλι φιατακι,η Γιαννουλα με το καπελακι και μια καινουργια ξανθια ονοματι Καρμεν.Εχει μια σχετικη ηλικια,ειναι συμπαθητικη στη φατσα,εχει πολυ λεπτο κορμι και βυζι που φαινοταν και ζητουσε 30ε και επεμενε με ναζιαρικο υφος να παμε να παιξουμε.Λιγη ωρα αργοτερα την ειδα μαζι με τη Νανα μεσα στο αμαξι.

στην 26ης παλι μονο η Φιονα και η Σονια με ξανθια περουκα πλεον.
στη Ναυμαχιας Λημνου τερμα κατω οι 2 ηλικιωμενες ξανθιες με τις περουκες και 20ε ταριφα.
στη Δυτικη εισοδο στη μπουγατσα η ξανθια Γιωτα μετα απο καιρο σε κοκκινο σιτροεν και λιγο παραπανω η Βικτωρια.

στον Οπαπ ηταν η Ελεανα σε βυσσινι σιτροεν,η Αναστασια,η Σουζυ η ασχομοφατσα στο φορντ δεξια κατω στη γωνια που κανει παρτουζα σχεδον με ολες απο κει,η χειρουργημενη ξανθια με τις βυζαρες στο ασημι πεζο καμπριο,η Χριστινα η οποια ειναι η πολυ λεπτη ξανθια με το σπαστο μαλλι και μοιαζει τρομερα με την Καρολινα και παντα τις μπερδευουμε.Και Μαζαρακη-Γιαννιτσων γωνια η σεξυ Λαουρα με το μισο κωλαρακι πεταμενο εξω και η χειρουργημενη με το κοκκινο σμαρτ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
γεια σασ.ολονυχτια βολτα στησ πιατσεσ τησ πολησ τη νυχτα.εχουμε και λεμε λοιπων.στη δυτικη εισοδο στην μπουγατσα 3-4 καλα μωρακια.η νενα με τα μαλλια  πιασμενα κοτσο πολυ ομορφω μωρακι μου δηλωσε θεσσαλονικια 30ε αμαξι ηταν πολυ ομορφο παντοσ.μια κοκινομμαλα η μελλισα απο ρουμανιανομιζω επισησ 30ε,και επισησ καπια βυκτορια απο ρουμανια πιο κατω ομορφη και αυτηνηθελε 40 αλλα κουκλακι με ωραια ματακια μελαχροινακι.ηταν παρεα με μια μικροκαμομενη ασχημη.επισησ στην μπουγατσα πολυ ομορφω κινεζακι η μια, ηθελε 30ε καλο το κινεζακι κουκλι ητανε.επισησ μεσα στη βουτηρα χομενω μελαχροινω ομορφο αδυνατο δεν μιλουσε ελληνικα μου ειπε 50ε.επισησ λιγω πριν τη μπουγατσα ομορφη ξανθια ελληνιδα σε alfa romeo καλο κοματι το ελληνακι δεν κρατησα ονομα 50 αμαξι ειπε--100 ξενοδοχειο για 1 ωρα.στη γιαννιτσων γυρω στησ 2 μαυρη θυελλα κατεχτησε την οδο θα μετρησα 12 μαυρουκεσ η οπιεσ 3 ηταν ομορφεσ ελεγαν πολα,αλλα οι αλλεσ ητανε μετριεσ προσ ασχημεσ ,ολεσ ταριφα 30ε.επισησ πλυθωρικη κοπελα απεναντι απο το μεταξυ μασ η μαρια απο τουμπα μου ειπε 30 αμαξι για πολλα γουστα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
στησ τρανσ τωρα..στο τετραγωνο του οπαπ η αλεκα σε μαυρο slk 30ε ειπε.μια μιλφ ξανθια η καρολινα επισησ στα 30ε.η τασια με τουοτα χοντρουλα μπαζακι μπορω να πω 20ε.και μια σκυλωφατσα σκετη σετζιπακι ford μου προτιναν παρτουζα μαζι με την καρολινα 70ε.απεναντι απο το μεταξυ μασ τραβεστη απο βουλγαρια,και στη βουτηρα ηα νανα η κυπρια 30ε...στην 26ησ ολα τα αστερια χθεσ ητανε εκει.φιονα,,κελλυ,,νανσυ που λετε εμφανιζεται σπανια χθεσ την ειδα πολυ καλο μωρω οντοσ.λιγο πιο κατω η ομορφη αντιγωνη σε nissan 30ε ειπε.και μαζι συμπληρωνε το καρε η σονια sto polo,η ξανθια περουκα την μαρανε μμμμμ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
η 2η καταθεση ελαβε μερωσ στισ 1,30 οταν απεναντι απο το μεταξυ μασ συναντησα μια νταρντανα ομορφουλα την μαρια απο τουμπα μου ειπε.τα ειδα ολα μαγκεσ αρχισε με τρελλα γλυψιδια στο στηθωσ μου και σιγα σιγα κατελιξε στον πουτσο οπου επι 15 λεπτα μου τον τρελανε στην πιπα με μπουκωμα μεχρι τα αρχιδια ενω εγω την εβαζα μουνοδαχτυλο καικαθωσ τησ το πατουσα ουρλιαζε η λυσσαρα.ε μετα απο τετια πιπα δεν μου αφησε πολλα περιθωρια την ειπα να κατσει πανω στον πουτσο οπου μετα απο ενα σφυροκωπημα τησ τα ριξα στην μουνα τησ ενω με στραγγιξε με τα τελια σπασηματα που εκανε.αξιζε η κοπελια τα 30 γιουρια.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
η 3η καταθεση μαγκεσ εγινε στισ 4,15 περιπου.δεν θα μπορουσα να χαιρετησω την ομορφη πολη σαν την θεσσαλονικη χωρισ να περασω απο τα μοντελα τησ 26ησ.εκει σταματαω μπροστα στην ΚΕΛΛΥ που ητανε λιγω πιο κατω και τη φωρτωνω αμεσωσ χωρισ πολλα πολλα.με πηγε σε ενα παρκιγκ που ητανε μου ειπε απο ενα μαγαζι που εκλεισε μεγαλω ανετο παρκιγκ αλλα 2 αμαξια γαμουσανε μεσα.τη διν το 50αρι αρχιζουμε με χαμουρεματα φυλλακια ρουφηχτα στο στομα και σιγα σιγα ξανα επαιρνα μπροσ.μετα η κελλυ μου πεταει τα βυζια τησ στη μαπα οπου ρουφαω με ορεξη την πεταχτη ρωγα τησ με παθωσ.μετα περασαμε σε δικο τησ ρουφηγμα στο στιθωσ μου οπου με εφτιαχνε τελεια και σιγα σιγα κατηφωρισε στην πουτσα μου για τα περαιτερω.αρχιζει μια πιπα παιδεσ τελεια κοιτοντασ με μεσ στα ματια κατι που γουσταρα τρελλα και με εφτιαξε ενω εγω εχωσα το δαχτυλω στην στενη ομολογω καμαρα που ειχε κανει .μετα απο λιγωτησ των καρφωσα στα τεσσερα ριχνονασ τησ κανα δυογλωσσωφυλλα και λιγα χαστουκακια αλλα δεν μπορεσα να τελιοσω ετσι δεδωμενου και τησ κουρασησ που ειχα παιδια.το τελοσ ηρθε παιζοντασ τον πουτσο μου μαλακια και η κελλυ ειχε ρουφηξη τα μπαλακια μου,καλα ητανε και ετσι ομωσ μου αρεσε....για την ΚΕΛΛΥ δεν λεω τιποτα μαγκεσ.ενα κουκλι εξωτερικα αλλα και εσωτερικα.αυτα τα ολιγα βρε παιδια ελπιζω και εγω να βοηθησα λιγακι μαγκεσ.ναστε ολοι καλα και να θυμαστε παιδεσ οτι η δυναμη αυτου του σαιτ ειναι μονο Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ.επισησ ξεχασα να πω οτι πριν λιγω πιο κατω απο την μπουγατσα ειδα και την τρανσ βυκτορια 50ε αμαξι,ομορφεινε παντωσ πολυ .οντωσ υπαρσει πικιλια στησ πιατσεσ αυτων τον καιρω και βλεπω τα 50αρια στισ κοπελεσ εγιναν 30αρεια.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τραβελος ειναι τα μουτρα σου αρχιδη ... καλητερα τραβελος και να με πληρωνουν να με γαμησουν παρα αγαμητος μαλακας και να γυρναω στις πιατσες πανω κατω και να θελω να γαμησω με 30 ευρω παπαρι
γαμαικανε την πηρες την απαντηση σου
βρε ουστ μωρη νινα

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
και οσο για κατι αγαμητους μαλακες ( που αναφερηθκε χθες το βραδυ απο καποια )...που ψαχνουν να γαμησουν με 30/40/1000 ευρω
1.μπορει να μην ειναι καν αγαμητοι
2.σεβασμος στους πελατες σας ειτε ειστε γυναικες,ειτε τρανς,ειτε γκει,ειτε εξωγηινοι...
αντε μη γαμησω πρωινιατικα...
μην ασχολεισαι
ξερει οτι δεν γαμαω τραβελους κ κωλοτρυβεται
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Σταμάτα μωρέ και εσύ πρωί πρωί... όρεξη που την έχεις...  :s&m_3:

Βόλτα χθες κατά τις 01:30 με 02:00... Στην μπουγάτσα ήταν 2 (η μία ξανθιά) που φορτώθηκε πριν φτάσω και δω λεπτομέρειες... Η άλλη η Κινεζούλα/Μαλαισιανή/Ταϊλανδή που γίνεται λόγος. Πολύ ωραίο σώμα αλλά πρέπει να είναι καμμιά 30αριά χρονών... Παρατήρηση: Κανένας δεν είδε τους μπράβους που σημειώνουν καθισμένοι στην μπουγάτσα; Μόνο εγώ τους είδα;

Στα υπόλοιπα. Εισβολή από την Μαύρη Ήπειρο στην Γιαννιτσών όπου μέτρησα άνω των 12 κορασίδων όλων των γούστων και των ηλικιών χωρίς κάτι το εντυπωσιακό! Στην Αναγεννήσεως καμμιά 10αριά κοπέλες αλλά χωρίς να μπορέσω να σταματήσω. Είδα μερικές κοπέλες που χρίζουν βαθμολόγησης...

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
Χθες νυχτα στις πιατσες συναντησα χωρις πλακα καμια 20 κοριτσια...

Γωνια Μοναστηριου-Τσορλινη 2 ωραιες μελαχρινες η μια με μεγαλες βυζαρες οι οποιες προσφεραν παρτουζα με 50ε η καθεμια μαζι με το ξενοδοχειο.Περιποιημενα κοριτσια,απο σπιτι φαινονταν...
Γωνια Γιαννιτσων-Οικονομου το πολυ ομορφο μελαχρινο που στηνοταν Βουτυρα.Χθες ζητουσε 70ε για το σπιτι μιας φιλης της οπως ειπε και φαινοταν και καπως ανηχυση.Ειναι πολυ γλυκο πλασμα παντως και μου ειπε οτι ειναι Ουγγαρεζα.
Οδος σταθμου 3 κοπελες στη σειρα οι οποιες ζητουσαν απο 30ε και η 3η στη σειρα ηταν η ομορφη μελαχρινη Μαριανα που δουλευεστο μπουρδελο στη Σαπφους 8.Η πρωτη στη σειρα ηταν μια κοκκινομαλλα που την ελεγαν Σιμονα :2funny: :2funny: :2funny:αλλα οχι η δικια μας η οριτζιναλ.
Γωνια Αναγεννησεως-Γιαννιτσων απο τη δεξια μερια ενα τσουρμο 5-6 κοριτσιων αλλα εκει ειναι δυσκολο να σταματησεις γιατι κοβεις την κυκλοφορια.Μαλακια σημειο ειναι δηλαδη.
Ξεκινημα Γιαννιτσων αλλες 2 μελαχρινες μετριες και τερμα κατω Γιαννιτσων 2 μαυρες.
Και πανω που εφευγα απο Μοναστηριου επιασε το ματι μου και αλλες 3 στην Αγιων Παντων απο την κατω πλευρα της Μοναστηριου.
Γινεται της πουτανας κυριολεκτικα απο φρεσκα νεαρα κοριτσακια..Επισης χθες γινοταν χαμος παλι απο αστυνομια,μπλοκα,ελεγχους.Τους αλλους τους σταματησαν επιτοπου πανω στο φαναρι στην Πολυτεχνειου πριν στριψουμε αριστερα κατω για 26ης.

Επισης χθες ειδα μετα απο καιρο τη φιλη μας την τρανς Νινα με τις βυζαρες της στημενη διπλα στη μπουγατσα στην Οδο Σταθμου.
Αρκετα παραπανω η μελαχρινη Βικτωρια,στον Οπαπ τερμα πανω μονο η Λαουρα με το κωλαρακι μισοπεταμενο απ'εξω και στην 26ης η Φιονα.
Απο τρανς δηλαδη ειχε ψιλονεκρα χθες

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Αν και σπανια μπαινω εδω , πραγματι τα περι Νινας ειναι λιγο ακυρα ..
αφου υπαρχει σχετικο θεματακι , καλυτερα εκει
Απορω πως δεν επενεβει ο Αλ  :think:

αφου μου μιλανε να μην τους απαντησο ... μην το ριχνεις το φτεξιμο μονο σε εμενα .!!

Μπορεισ να κανεις παραθεση / αντιγραφη / και να απαντας στο θεματακι σου οπως
και οι λοιποι συναδελφοι , μαγαζατορες κλτ στα διαφορα θεματα
κατα τ αλλα οπωςε ειπε και ο προηγουμενος ... καλοδεχούμενη  :cheesy:

μπορεις να ξεκινησεις μενα  :grin:

Γεια σου Νινα , με λενε Τζο
τι κανεις ?  :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
τελικα μπουρδες λεγατε για το σιμονακι.ταχα μου ταχα μου κανει πιατσα.στη ρομουνια ειναι.
Τραγουδησε για λιγο πραγματι και τωρα την εκανε για ενα μηνα
οταν γυρισει θα μαθευτει γρηγορα πιστευω  :grin:

Μινι αναφορα για χθες περιπου στις 22.30

Γεια σου kklld  :grin:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Μια μίνι "ανασκόπηση" του τι κινείται στις πιάτσες αυτή την περίοδο...
Αναγεννήσεως με Γιαννιτσών έχει μόνιμα καμία δεκαριά κοπέλες, ως επί το πλείστον Βουλγάρες, η συντριπτική πλειοψηφία ανάξιες λόγου... Συνήθως παίρνουν κανά τριανταρι, ενώ με ένα πενηνταρικο max οι περισσότερες δίνουν και κώλο... Έχω δοκιμάσει μερικές αλλά όπως προειπα, δεν αξίζει τον κόπο, ούτε βέβαια και τα €...
Πιο πέρα στη Βουτυρα βγαίνει ένα μελαχροινο σχετικά καλό που όμως 1ον είναι ακριβή και 2ον φοράει σχεδόν πάντα τα ίδια ρούχα... Πρέπει να έχουν πιάσει κοράτσα τόσο καιρό τα ίδια μαύρα σταρακια και το ίδιο άσπρο παντελόνι... Αγαπητοί φίλοι προσοχή γιατί το πουλί σας θα κινδυνεύσει να ψοφήσει από τη μπόχα και μετά δεν σας βλέπω καλά... Θα χάσει και το φόρουμ τους αναγνώστες γιατί με ψόφιο πουλί τι να τα κάνεις τα μπουρδέλα...;;
Στην προέκταση της Σαπφως βγαίνει ένα ξανθόπουλο, σχετικά καλή φάτσα, ωραίο κορμί, πάντα καλοντυμενη, με μια κατοσταρα έρχεται και σπίτι σου (να σου πλύνει τα πιάτα, μην παει ο νους σας στο πονηρό) και κάνει παρέα με μια τραβεστί με ένα κόκκινο σαραβαλακι (άντε πάλι σας είπα και τα κουτσομπολιά της γειτονιάς)...
Στη γωνία Βουτυρα με νέα Δυτική Είσοδο έχουμε την MVP... Ένα πανέμορφο ξανθοπίπινο εντελώς ερωτευσιμο, κατάλληλο για αγαπουληδες... Όμως προβλέπονται περιορισμένες εμφανίσεις οπότε σπεύσετε γιατί μάλλον κάνει guestarιλίκι...
Πιο πέρα μπροστά στη μπουγατσα έχει θέμα... Βγαίνουν 5-6 κοπέλες, οι μισές πρώην μπουρδελιαρες (Μαριαννα, Ραμονα, Σιμονα)... Από τις σταθερές εκεί (γιατί η Σιμονα την έκανε ενώ κάποιες δεν βγαίνουν πάντα) αξίζει κάπως ένα καλουτσικο ξανθό (ομορφουτσικο, καλουλι σωματακι, πάντα καλοντυμένο), καθώς και ένα milfάκι περί τα 35 που είναι λίγο σχιστοματα και έχει ψαρώσει κόσμο ότι είναι από την Άπω Ανατολή (με την καμία όμως)... Το "κινεζακι" λοιπόν κρατιέται καλά από σώμα παρά τα χρόνια της, όμως την προδίδει η φάτσα της μιας και είναι συνομίλικη της φουρνάρισας της γειτονιάς μου (στα νιάτα τους παίζανε παρέα λάστιχο, κρυφτό και τζαμί στη γειτονιά, τώρα το πως κατέληξε η μια να πουλάει ψωμιά και η άλλη το κουλούρι της είναι μεγάλη ιστορία που θα την αναλύσουμε στο επόμενο επεισόδιο)...
Πιο πέρα, καθώς και στην υπόλοιπη Γιαννιτσών βγαίνουν περιστασιακά άλλες 5-10 κοπέλες οι οποίες όμως δε λένε τίποτα και τζάμπα καίτε τη βενζίνη σας και με την τιμή στο 1,65/lt μάλλον θα πρέπει να το ξανασκεφτείτε... Ίσως αν τον παίξετε να νιώσετε ηθικά δικαιωμένοι απέναντι στο ΔΝΤ και την τρόικα και θα μείνετε και με λίγο περισσότερο βάρος στην τσέπη σας (με την προϋπόθεση βέβαια να πετύχει η μαλακία, αφού ως γνωστόν αν πετύχει η μαλακία τύφλα να'χει το γαμήσι)...
Τέλος, στην πιάτσα κυκλοφορούν και 10-15 σκόρπιες μαύρες, οι οποίες όμως είναι καταλληλότερες για να τρομάζουν το παιδί σας (ή το αδερφάκι σας για τους νεότερους) όταν δεν τρώει το φαγητό του, παρά για να τις πηδήξετε, ενώ δεν θα πρέπει να παραβλέψετε την πιθανότητα να τρομάξουν το πουλάκι σας και άντε μετά να ξανακελαηδήσει όπως παλιά...

Αυτά τα ολίγα προς το παρόν... Ελπίζω να βοήθησα να μειωθεί η κατανάλωση βενζίνης και να προστατευτεί το περιβάλλον απο την ατμοσφαιρική ρύπανση (με βλέπω persona non grata για τους βενζινοπώλες, παράδειγμα προς μίμηση για την greenpeace)...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
769
Πόντοι
4.535
Τέλος, στην πιάτσα κυκλοφορούν και 10-15 σκόρπιες μαύρες, οι οποίες όμως είναι καταλληλότερες για να τρομάζουν το παιδί σας (ή το αδερφάκι σας για τους νεότερους) όταν δεν τρώει το φαγητό του, παρά για να τις πηδήξετε, ενώ δεν θα πρέπει να παραβλέψετε την πιθανότητα να τρομάξουν το πουλάκι σας και άντε μετά να ξανακελαηδήσει όπως παλιά...

Πάντως χθες που δοκίμασα την Σουζάνα την Γκανέζα μια χαρά ήταν η κοπέλα. Μοσχομυριστή, καλή, φιλική, πρόθυμη!  :)

paok

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
6
Σταμάτα μωρέ και εσύ πρωί πρωί... όρεξη που την έχεις...  :s&m_3:

Βόλτα χθες κατά τις 01:30 με 02:00... Στην μπουγάτσα ήταν 2 (η μία ξανθιά) που φορτώθηκε πριν φτάσω και δω λεπτομέρειες... Η άλλη η Κινεζούλα/Μαλαισιανή/Ταϊλανδή που γίνεται λόγος. Πολύ ωραίο σώμα αλλά πρέπει να είναι καμμιά 30αριά χρονών... Παρατήρηση: Κανένας δεν είδε τους μπράβους που σημειώνουν καθισμένοι στην μπουγάτσα; Μόνο εγώ τους είδα;

Στα υπόλοιπα. Εισβολή από την Μαύρη Ήπειρο στην Γιαννιτσών όπου μέτρησα άνω των 12 κορασίδων όλων των γούστων και των ηλικιών χωρίς κάτι το εντυπωσιακό! Στην Αναγεννήσεως καμμιά 10αριά κοπέλες αλλά χωρίς να μπορέσω να σταματήσω. Είδα μερικές κοπέλες που χρίζουν βαθμολόγησης...
τι σημειωνουν?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom