TRANS_NINA
Trans
- Εγγρ.
- 7 Μαρ 2009
- Like
- 9.177
αφου μου μιλανε να μην τους απαντησο ... μην το ριχνεις το φτεξιμο μονο σε εμενα .!!
Μπορείς να μας ενημερώσεις πού θα μας φανεί χρήσιμη η συγκεκριμένη πληροφορία ???ξυπνησα νωρις σημερα .
Γραφετε www.bourdela.com/forum/index.php?topic=59804.msg1114708#msg1114708]εδω[/url] μιας και αυτο το θεμα ειναι για ενημερωσηαφου μου μιλανε να μην τους απαντησο ... μην το ριχνεις το φτεξιμο μονο σε εμενα .!!
με ρωτησε και απαντησα !Μπορείς να μας ενημερώσεις πού θα μας φανεί χρήσιμη η συγκεκριμένη πληροφορία ???
χθες νυχτα στις πιατσες ειχε αρκετη κινηση...
Αναγεννησεως-Γιαννιτσων γωνια απο τη μερια του παρκου 4-5 κοριτσια μετριας εμφανισης.
Ξεκινημα Γιαννιτσων αλλα 3 κοριτσια με αποσταση μεταξυ τους το ενα εκ των οποιων ειχε ενα ραδιοφωνο στο χερι και ακουγε αραβοτσιφτετελια και ψιλοκουνιοταν κιολας μες το δρομο .Ξανθια χοντρουλα γυφτοφατσα Βουλγαρα και ζητουσε 30ε...Το γελοιο της υποθεσης ηταν οτι λιγο παραπανω απ'αυτες ειχε μπλοκο της αστυνομιας που σταματουσε αυτοκινητα αλλα μ'αυτες ουτε ασχοληθηκαν μαλλον μιας και συνεχισαν φανερα να ψωνιζονται.
Στη Βουτυρα κατεβαινοντας αριστερα ηταν το ομορφο μελαχρινο που σας εχω πει αλλες δεκα φορες και απεναντι του ακριβως επισης μελαχρινο μετριας εμφανισης.
Οδος σταθμου υψος μπουγατσας ενα ξανθο καλο αλλα ειχε αλλον μπροστα και λιγο παραπανω αλλο μελαχρινο με κοκκινο μινι φορεματακι επισης γυφτοφατσα.
Και κανα 2 μαυρουλες απεναντι απο το μεταξυ μας.
Απο τρανς ειχαμε Βουτυρα-Σαπφους γωνια η Νανα με το πορτοκαλι φιατακι,η Γιαννουλα με το καπελακι και μια καινουργια ξανθια ονοματι Καρμεν.Εχει μια σχετικη ηλικια,ειναι συμπαθητικη στη φατσα,εχει πολυ λεπτο κορμι και βυζι που φαινοταν και ζητουσε 30ε και επεμενε με ναζιαρικο υφος να παμε να παιξουμε.Λιγη ωρα αργοτερα την ειδα μαζι με τη Νανα μεσα στο αμαξι.
στην 26ης παλι μονο η Φιονα και η Σονια με ξανθια περουκα πλεον.
στη Ναυμαχιας Λημνου τερμα κατω οι 2 ηλικιωμενες ξανθιες με τις περουκες και 20ε ταριφα.
στη Δυτικη εισοδο στη μπουγατσα η ξανθια Γιωτα μετα απο καιρο σε κοκκινο σιτροεν και λιγο παραπανω η Βικτωρια.
στον Οπαπ ηταν η Ελεανα σε βυσσινι σιτροεν,η Αναστασια,η Σουζυ η ασχομοφατσα στο φορντ δεξια κατω στη γωνια που κανει παρτουζα σχεδον με ολες απο κει,η χειρουργημενη ξανθια με τις βυζαρες στο ασημι πεζο καμπριο,η Χριστινα η οποια ειναι η πολυ λεπτη ξανθια με το σπαστο μαλλι και μοιαζει τρομερα με την Καρολινα και παντα τις μπερδευουμε.Και Μαζαρακη-Γιαννιτσων γωνια η σεξυ Λαουρα με το μισο κωλαρακι πεταμενο εξω και η χειρουργημενη με το κοκκινο σμαρτ.
γεια σασ.ολονυχτια βολτα στησ πιατσεσ τησ πολησ τη νυχτα.εχουμε και λεμε λοιπων.στη δυτικη εισοδο στην μπουγατσα 3-4 καλα μωρακια.η νενα με τα μαλλια πιασμενα κοτσο πολυ ομορφω μωρακι μου δηλωσε θεσσαλονικια 30ε αμαξι ηταν πολυ ομορφο παντοσ.μια κοκινομμαλα η μελλισα απο ρουμανιανομιζω επισησ 30ε,και επισησ καπια βυκτορια απο ρουμανια πιο κατω ομορφη και αυτηνηθελε 40 αλλα κουκλακι με ωραια ματακια μελαχροινακι.ηταν παρεα με μια μικροκαμομενη ασχημη.επισησ στην μπουγατσα πολυ ομορφω κινεζακι η μια, ηθελε 30ε καλο το κινεζακι κουκλι ητανε.επισησ μεσα στη βουτηρα χομενω μελαχροινω ομορφο αδυνατο δεν μιλουσε ελληνικα μου ειπε 50ε.επισησ λιγω πριν τη μπουγατσα ομορφη ξανθια ελληνιδα σε alfa romeo καλο κοματι το ελληνακι δεν κρατησα ονομα 50 αμαξι ειπε--100 ξενοδοχειο για 1 ωρα.στη γιαννιτσων γυρω στησ 2 μαυρη θυελλα κατεχτησε την οδο θα μετρησα 12 μαυρουκεσ η οπιεσ 3 ηταν ομορφεσ ελεγαν πολα,αλλα οι αλλεσ ητανε μετριεσ προσ ασχημεσ ,ολεσ ταριφα 30ε.επισησ πλυθωρικη κοπελα απεναντι απο το μεταξυ μασ η μαρια απο τουμπα μου ειπε 30 αμαξι για πολλα γουστα.
στησ τρανσ τωρα..στο τετραγωνο του οπαπ η αλεκα σε μαυρο slk 30ε ειπε.μια μιλφ ξανθια η καρολινα επισησ στα 30ε.η τασια με τουοτα χοντρουλα μπαζακι μπορω να πω 20ε.και μια σκυλωφατσα σκετη σετζιπακι ford μου προτιναν παρτουζα μαζι με την καρολινα 70ε.απεναντι απο το μεταξυ μασ τραβεστη απο βουλγαρια,και στη βουτηρα ηα νανα η κυπρια 30ε...στην 26ησ ολα τα αστερια χθεσ ητανε εκει.φιονα,,κελλυ,,νανσυ που λετε εμφανιζεται σπανια χθεσ την ειδα πολυ καλο μωρω οντοσ.λιγο πιο κατω η ομορφη αντιγωνη σε nissan 30ε ειπε.και μαζι συμπληρωνε το καρε η σονια sto polo,η ξανθια περουκα την μαρανε μμμμμ.
η 2η καταθεση ελαβε μερωσ στισ 1,30 οταν απεναντι απο το μεταξυ μασ συναντησα μια νταρντανα ομορφουλα την μαρια απο τουμπα μου ειπε.τα ειδα ολα μαγκεσ αρχισε με τρελλα γλυψιδια στο στηθωσ μου και σιγα σιγα κατελιξε στον πουτσο οπου επι 15 λεπτα μου τον τρελανε στην πιπα με μπουκωμα μεχρι τα αρχιδια ενω εγω την εβαζα μουνοδαχτυλο καικαθωσ τησ το πατουσα ουρλιαζε η λυσσαρα.ε μετα απο τετια πιπα δεν μου αφησε πολλα περιθωρια την ειπα να κατσει πανω στον πουτσο οπου μετα απο ενα σφυροκωπημα τησ τα ριξα στην μουνα τησ ενω με στραγγιξε με τα τελια σπασηματα που εκανε.αξιζε η κοπελια τα 30 γιουρια.
η 3η καταθεση μαγκεσ εγινε στισ 4,15 περιπου.δεν θα μπορουσα να χαιρετησω την ομορφη πολη σαν την θεσσαλονικη χωρισ να περασω απο τα μοντελα τησ 26ησ.εκει σταματαω μπροστα στην ΚΕΛΛΥ που ητανε λιγω πιο κατω και τη φωρτωνω αμεσωσ χωρισ πολλα πολλα.με πηγε σε ενα παρκιγκ που ητανε μου ειπε απο ενα μαγαζι που εκλεισε μεγαλω ανετο παρκιγκ αλλα 2 αμαξια γαμουσανε μεσα.τη διν το 50αρι αρχιζουμε με χαμουρεματα φυλλακια ρουφηχτα στο στομα και σιγα σιγα ξανα επαιρνα μπροσ.μετα η κελλυ μου πεταει τα βυζια τησ στη μαπα οπου ρουφαω με ορεξη την πεταχτη ρωγα τησ με παθωσ.μετα περασαμε σε δικο τησ ρουφηγμα στο στιθωσ μου οπου με εφτιαχνε τελεια και σιγα σιγα κατηφωρισε στην πουτσα μου για τα περαιτερω.αρχιζει μια πιπα παιδεσ τελεια κοιτοντασ με μεσ στα ματια κατι που γουσταρα τρελλα και με εφτιαξε ενω εγω εχωσα το δαχτυλω στην στενη ομολογω καμαρα που ειχε κανει .μετα απο λιγωτησ των καρφωσα στα τεσσερα ριχνονασ τησ κανα δυογλωσσωφυλλα και λιγα χαστουκακια αλλα δεν μπορεσα να τελιοσω ετσι δεδωμενου και τησ κουρασησ που ειχα παιδια.το τελοσ ηρθε παιζοντασ τον πουτσο μου μαλακια και η κελλυ ειχε ρουφηξη τα μπαλακια μου,καλα ητανε και ετσι ομωσ μου αρεσε....για την ΚΕΛΛΥ δεν λεω τιποτα μαγκεσ.ενα κουκλι εξωτερικα αλλα και εσωτερικα.αυτα τα ολιγα βρε παιδια ελπιζω και εγω να βοηθησα λιγακι μαγκεσ.ναστε ολοι καλα και να θυμαστε παιδεσ οτι η δυναμη αυτου του σαιτ ειναι μονο Η ΕΝΗΜΕΡΩΣΕΙ Η ΒΟΗΘΕΙΑ.επισησ ξεχασα να πω οτι πριν λιγω πιο κατω απο την μπουγατσα ειδα και την τρανσ βυκτορια 50ε αμαξι,ομορφεινε παντωσ πολυ .οντωσ υπαρσει πικιλια στησ πιατσεσ αυτων τον καιρω και βλεπω τα 50αρια στισ κοπελεσ εγιναν 30αρεια.
γαμαικανε την πηρες την απαντηση σουΤραβελος ειναι τα μουτρα σου αρχιδη ... καλητερα τραβελος και να με πληρωνουν να με γαμησουν παρα αγαμητος μαλακας και να γυρναω στις πιατσες πανω κατω και να θελω να γαμησω με 30 ευρω παπαρι
μην ασχολεισαικαι οσο για κατι αγαμητους μαλακες ( που αναφερηθκε χθες το βραδυ απο καποια )...που ψαχνουν να γαμησουν με 30/40/1000 ευρω
1.μπορει να μην ειναι καν αγαμητοι
2.σεβασμος στους πελατες σας ειτε ειστε γυναικες,ειτε τρανς,ειτε γκει,ειτε εξωγηινοι...
αντε μη γαμησω πρωινιατικα...
το καλυτερο ειναι πως εχει ανοιξειεδω και χρονια θεμα...Νινα τραβελι θεσσαλονικη :Sμην ασχολεισαι
ξερει οτι δεν γαμαω τραβελους κ κωλοτρυβεται
Χθες νυχτα στις πιατσες συναντησα χωρις πλακα καμια 20 κοριτσια...
Γωνια Μοναστηριου-Τσορλινη 2 ωραιες μελαχρινες η μια με μεγαλες βυζαρες οι οποιες προσφεραν παρτουζα με 50ε η καθεμια μαζι με το ξενοδοχειο.Περιποιημενα κοριτσια,απο σπιτι φαινονταν...
Γωνια Γιαννιτσων-Οικονομου το πολυ ομορφο μελαχρινο που στηνοταν Βουτυρα.Χθες ζητουσε 70ε για το σπιτι μιας φιλης της οπως ειπε και φαινοταν και καπως ανηχυση.Ειναι πολυ γλυκο πλασμα παντως και μου ειπε οτι ειναι Ουγγαρεζα.
Οδος σταθμου 3 κοπελες στη σειρα οι οποιες ζητουσαν απο 30ε και η 3η στη σειρα ηταν η ομορφη μελαχρινη Μαριανα που δουλευεστο μπουρδελο στη Σαπφους 8.Η πρωτη στη σειρα ηταν μια κοκκινομαλλα που την ελεγαν Σιμονα αλλα οχι η δικια μας η οριτζιναλ.
Γωνια Αναγεννησεως-Γιαννιτσων απο τη δεξια μερια ενα τσουρμο 5-6 κοριτσιων αλλα εκει ειναι δυσκολο να σταματησεις γιατι κοβεις την κυκλοφορια.Μαλακια σημειο ειναι δηλαδη.
Ξεκινημα Γιαννιτσων αλλες 2 μελαχρινες μετριες και τερμα κατω Γιαννιτσων 2 μαυρες.
Και πανω που εφευγα απο Μοναστηριου επιασε το ματι μου και αλλες 3 στην Αγιων Παντων απο την κατω πλευρα της Μοναστηριου.
Γινεται της πουτανας κυριολεκτικα απο φρεσκα νεαρα κοριτσακια..Επισης χθες γινοταν χαμος παλι απο αστυνομια,μπλοκα,ελεγχους.Τους αλλους τους σταματησαν επιτοπου πανω στο φαναρι στην Πολυτεχνειου πριν στριψουμε αριστερα κατω για 26ης.
Επισης χθες ειδα μετα απο καιρο τη φιλη μας την τρανς Νινα με τις βυζαρες της στημενη διπλα στη μπουγατσα στην Οδο Σταθμου.
Αρκετα παραπανω η μελαχρινη Βικτωρια,στον Οπαπ τερμα πανω μονο η Λαουρα με το κωλαρακι μισοπεταμενο απ'εξω και στην 26ης η Φιονα.
Απο τρανς δηλαδη ειχε ψιλονεκρα χθες
αφου μου μιλανε να μην τους απαντησο ... μην το ριχνεις το φτεξιμο μονο σε εμενα .!!
Τραγουδησε για λιγο πραγματι και τωρα την εκανε για ενα μηνατελικα μπουρδες λεγατε για το σιμονακι.ταχα μου ταχα μου κανει πιατσα.στη ρομουνια ειναι.
Μινι αναφορα για χθες περιπου στις 22.30
Τέλος, στην πιάτσα κυκλοφορούν και 10-15 σκόρπιες μαύρες, οι οποίες όμως είναι καταλληλότερες για να τρομάζουν το παιδί σας (ή το αδερφάκι σας για τους νεότερους) όταν δεν τρώει το φαγητό του, παρά για να τις πηδήξετε, ενώ δεν θα πρέπει να παραβλέψετε την πιθανότητα να τρομάξουν το πουλάκι σας και άντε μετά να ξανακελαηδήσει όπως παλιά...
τι σημειωνουν?Σταμάτα μωρέ και εσύ πρωί πρωί... όρεξη που την έχεις...
Βόλτα χθες κατά τις 01:30 με 02:00... Στην μπουγάτσα ήταν 2 (η μία ξανθιά) που φορτώθηκε πριν φτάσω και δω λεπτομέρειες... Η άλλη η Κινεζούλα/Μαλαισιανή/Ταϊλανδή που γίνεται λόγος. Πολύ ωραίο σώμα αλλά πρέπει να είναι καμμιά 30αριά χρονών... Παρατήρηση: Κανένας δεν είδε τους μπράβους που σημειώνουν καθισμένοι στην μπουγάτσα; Μόνο εγώ τους είδα;
Στα υπόλοιπα. Εισβολή από την Μαύρη Ήπειρο στην Γιαννιτσών όπου μέτρησα άνω των 12 κορασίδων όλων των γούστων και των ηλικιών χωρίς κάτι το εντυπωσιακό! Στην Αναγεννήσεως καμμιά 10αριά κοπέλες αλλά χωρίς να μπορέσω να σταματήσω. Είδα μερικές κοπέλες που χρίζουν βαθμολόγησης...