Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 22 άτομα (7 μέλη και 15 επισκέπτες)

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
να προσέχεις man γιατί όπως θα ήσουν πάνω στο γαμήσι της μίας, μπορεί η δευτερη να είχε ευκαιρεία να σου βουτήξει πράγματα από το αμάξι ή από κανά μπουφάν....

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
να προσέχεις man γιατί όπως θα ήσουν πάνω στο γαμήσι της μίας, μπορεί η δευτερη να είχε ευκαιρεία να σου βουτήξει πράγματα από το αμάξι ή από κανά μπουφάν....
οντως,να τις προσεχεις αυτες τις πουτανες....ειναι μεγαλες πουτανες :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

nikos_ele

Μέλος
Εγγρ.
4 Αυγ 2008
Like
2
Πόντοι
1
σωστος..τσακαλος..

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Για να πω την αλήθεια μια φορά κατα το παρελθόν την πάτησα σαν χάνος απο μια τέτοια και έτσι απο τότε φυλάω τα ρούχα μου για να'χω τουλαχιστον τα μισά...  :grin:
Είναι αλήθεια ότι πολλές δεν έχουν καθόλου μπέσα...  :-

tsouky

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιαν 2010
Like
0
Πόντοι
0
πήγα σήμερα στις 2 η ωρα μια τσάρκα απο γιαννιτσών.Παρατηρήσεις:απέναντι απο το βενζινάδικο μαζεμενες 4 οι 2 ήταν τραβεστι,μια γυφτισα και 1 που μου φανηκε καλη αλλα δν μπορουσα να καταλαβω αν ηταν γκομενα.παρακατω το γνωστο με το κοκκινο σιτροεν.παραπερα μια γυφτισα και ενα τραβεστι σε ασημι σιτροεν.στην 2η περασια εμφανιστηκε και μια μεγαλη απεναντι απο το σιτυ γκειτ.τιποτα αλλο.
τι ωρα ειναι καλυτερα να παω να εχει και τιποτα καλο?σκεφτομαι να παω ξανα το σαββατο.
επίσης διάβασα σε προηγούμενο ποστ οτι εχει μαυρουκες στην μοναστηριου.εγω που την πηρα ολη δεν είδα τιποτα.όποιος ξέρει κατι ασ στείλει πμ.
περιμένω να μου πειτε ωρα να παω αυριο.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Στο ψητό τώρα, απο κοπέλες ήταν ένα καλούτσικο μελαχροινό απέναντι απο τα κτελ αλβανίας το οποίο όμως κανα-δυο φορές που το είδα το φόρτωναν πριν προλάβω να κάνω κιχ...

πολύ καλή την έχω πάρει αρκετες φορές και αξίζει...πλέον με εχει μαθει και οποτε με βλέπει να περναω με φωνάζει και με χερετάει ...αλλα΄...καλόμαθε και καθε φορα θελει πούτσο...πλέον κατεβαίνει με μια ακόμα μαζι...καλούτσικια...

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακι μηλαμε για ελληνιδα οι αλλοδαπω ,που βγαινει πωσ την λενε για να την βρουμε και απο τιμη τι παιζεται.

gone

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
0
Πόντοι
0
περασα εχθες απο γιαννιτσων κ απο τραβελια ειχε μονο πισω απτο οπαπ. 3 ξανθιες, κ αποτι εχω διαβασει εδω η μια πρεπει να ηταν η Αλεκα σε μια μαυρη μερσεντες. εχει κανεισ πληροφοριες γιαυτην; πως ειναι απο υπηρεσιες/συμπεριφορα; το εργαλειο της πως ειναι ;

sargiris

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2006
Κριτικές
8
Like
764
Πόντοι
366
παιδες μια βικτωρια ελληνιδα, μελαχροινη μουναρα, στην καντινα τι λεει?

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
φιλαρακι μηλαμε για ελληνιδα οι αλλοδαπω ,που βγαινει πωσ την λενε για να την βρουμε και απο τιμη τι παιζεται.

αλλοδαπό μιλάει λιγα ελληνικα 30 παιρνει και ειναι πολυ χαλαρη και ανετη

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
εγω χθες πάντως εντόπισα 3 καινούρια μωρά...πιο κατω απο τα τραβέλια...απέναντι απο το βενζινάδικο( πριν τη στροφη για κτελ) δοκιμασα μια ψυλη με σωματακι πολυ καλο και ενα μουνι...κόλαση...μεγάλο αλλα πολυ καλο....30 ευρω τα αξιζε και με το παραπανω...σειρα εχουν οι αλλες 2 τωρα...

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι εθνικοτητασ μωρακι ηταν.και κατι αλλο αυτην οι μελαχροινη βικτορια που γραφει ο τυποσ πιο πανω οτι ειναι μουναρα,δεν ειναι τραβεσταρα.

kostas3d

Μέλος
Εγγρ.
26 Αυγ 2009
Like
5
Πόντοι
6
Την πεμπη που μας περασε εκανα βολτα νωρις 22.00 και ειχε αρκετες,και μια ωραια καθαρη που αν σε γουσταρε εκανε και ακαποτο.Λογο καποιας δουλειας που ειχα δεν ψωνισα και οταν γυρισα στις 24.00 εκτος απο 1 πρεζακι δεν υπηρχε τιποτα οποτε συμπεραινω οτι μαλλον βγαινουν νωρις.
τετοιες μαλακιες γραφετε και το κλεινουν το σαιτ...ακου ακαποτο σε πιατσα!!!δηλαδη αν εχω εητζ και την πηδηξω ακαποτα δε θα κολλησει αυτη (και κατ'επεκταση εσυ) επειδη την κοβεις για καθαρη.... :jerking: :jerking: :jerking: :jerking: :idiot: :idiot: :idiot: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:ρε μιλαμε η νοημοσυνη σου ειναι χειροτερη απο πιθηκο...

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
που ακριβως?
κοντα στο σολ λετε?
για πε κ αλλα

πάρε κάνα τηλέφωνο ρε παπάρα να σου πώ....που χάνεσαι και μώλις ακούς για καινουρια μωρα...τσούπ..εμφανίζεσαι....χαχαχαχα..πλακα πλάκα κανονισε να πιουμε καναν καφε τωρα που ειμαι χαλαρα....

οσο για το κορίτσι.. δεν νομιζω να είπα τπτ για σολ...αυτη στήνεται στη γιαννιτσών ακριβώς πάνω στη στροφή στο δρόμο που είναι  ''ο παλιός σταθμός΄΄΄η ταβέρνα...μερικά μέτρα πιο πάνω α[πο και που τη στήνουν οι μπάτσοι

chefff

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Like
18
Πόντοι
0
στα δικαστιρια μποστα ιδα μια κσανθια πολι καλι μενα ρενο μεγκαν κιτρινο καμπριο πρεπι ναταν γνοριζι κανισ κατι ??

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πάρε κάνα τηλέφωνο ρε παπάρα να σου πώ....που χάνεσαι και μώλις ακούς για καινουρια μωρα...τσούπ..εμφανίζεσαι....χαχαχαχα..πλακα πλάκα κανονισε να πιουμε καναν καφε τωρα που ειμαι χαλαρα....

οσο για το κορίτσι.. δεν νομιζω να είπα τπτ για σολ...αυτη στήνεται στη γιαννιτσών ακριβώς πάνω στη στροφή στο δρόμο που είναι  ''ο παλιός σταθμός΄΄΄η ταβέρνα...μερικά μέτρα πιο πάνω α[πο και που τη στήνουν οι μπάτσοι
οκ
λαθος καταλαβα
τι να σε παρω που τρεχω σαν τον μαλακα αυτην την περιοδο
ουτε τη δικια μου δεν προλαβαινω να δω

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585

Προχτες το Σαββατο η το προηγουμενο την πετυχα, ητανε στημενη μεσα στο στενο που κατεβαινεις για τον σταθμο και μου εκανε εντυπωση γιατι ηταν καλοντυμενη με το μινακι της λες και περιμενει τον γκομενο να ερθει να την παρει, δεν μοιαζει η κοπελα για καμια του δρομου...απο που καταγετε ξερουμε??

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
ναι ρε η κοπέλα είναι πολύ περιποιημένη και πολύ καθαρή...δεν φαίνεται οτι κάνει πιάτσα...με τόσες πολές που έχω δει τις τελευταίες μέρες, εχω ξεχάσει πως τις λένε και απο που κατάγοντε...αυτη νομίζω είναι βουλγάρα...

grxn

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2007
Κριτικές
3
Like
163
Πόντοι
6
Αυτη με το smart ποια ειναι??

Stories