Τρίτη βράδυ, ψιλονέκρα με 1-2 βαθμούς μάξιμουμ... Ήταν κανα-δυο τραβέλια(δεν ασχολούμαι οπο΄τε δεν έχω περισσότερες πληροφορίες), ένα με κόκκινο και ένα με κίτρινο αμάξι, κανα-δυο στράκια και ο στόκος με το καπέλο...
Στο ψητό τώρα, απο κοπέλες ήταν ένα καλούτσικο μελαχροινό απέναντι απο τα κτελ αλβανίας το οποίο όμως κανα-δυο φορές που το είδα το φόρτωναν πριν προλάβω να κάνω κιχ... Επίσης ήταν μια χοντρή πανάσχημη γυφτοπούλα (για γέλια και για κλάμματα, αναρωτιέμαι αν την πηδάει κανείς ή τζάμπα κρυώνει) που στήνεται στο ύψος του κλάμπ... Τέλος κατα τις 2.30 εμφανίστηκε μπροστά στο πάρκο (αφού περπάτησαν όλο το δρόμο απο άκρη σε άκρη) ένα δίδυμο απο το ανατολικό μπλόκ, μια άσχημη 30άρα μελαχροινή με μια αρκετά όμορφη (έως πολύ για τα εκεί δεδομένα) ξανθούλα γαλανομάτα κοντούλα πιτσιρίκα... Ήθελε 30e στο αμάξι... Όμως αν και μου άρεσε πάρα πολύ υπήρχαν δύο προβλήματα... Το πρώτο (που ξεπερνιόταν) ήταν ότι ήθελε επιδή το μπάζο έλεγε ότι κρυώνει και φοβάται μόνη της, αν έπαιρνες την ξανθούλα έπρεπε να πάρεις και το μπάζο να κάθεται στο πίσω κάθισμα όσο εσύ πηδάς το ξανθό... Το δεύτερο (που κατ'εμέ δεν ξεπερνιόταν) ήταν ότι έδειχνε πολύ μικρή, την ρώτησα πόσο ήταν και μου είπε 20 αλλά δεν την έκανα ούτε seventeen (και πολύ λέω)... Οπότε την έκανα με ελαφρά για νάνι...