Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 11 άτομα (2 μέλη και 9 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι γινεται βρε παιδια πολυ παγωσαμε ,θα πεσει καμια αναλυτικοτατη κριτικη απο τισ πιατσεσ.ειστε ατυχει για την αν εμενα θεσσαλονικη θα σασ ενημερωνα αναλιτικα με μπλοκακι για το τη ειδα στην καθε γωνια απο γυνακεσ-τρανσ ονοματα τιμεσ κτλ.ειλεικρινα απορω ολοκληρη θεσσαλονικη δεν εχει καποιον να ενημερωνει καπου καπου αναλυτικα ομωσ τη συμβαινει τησ νυχτεσ.
αντε κ πες οτι πηραμε μπλοκακι....
πηραμε κ στυλο κ βγηκαμε στους δρομους.....σαν τους αγροτες,θα μπουμε μεσα απο τα εξοδα γιατι δεν θα εχουμε να καταγραψουμε κ τιποτα ρε φιλε

moulder

Μέλος
Εγγρ.
14 Φεβ 2009
Like
131
Πόντοι
0
Στροφή για σφαγεια, ψηλη ξανθιά Trans με φοβέρο σωμα απόψε κατα τις 01:30. Περίμενε με μια ομπρελίτσα για
το ψιλοχιονο που έριχνε. Απορώ πώς δεν την φόρτωνε κανένας. Εγω κώλωσα ειναι αληθεια... Ακομα μαζευω θαρρος! Καμιά πληροφορια για την λεγαμενη. Πολυ καλή παντως! 

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Αυτος ειναι ο γνωστος σε ολους Πετρακης και η κοπελα ειναι η Αγνη.
Ο Πετρακης ειναι ο πιο παλιος στην πιατσα.
επι εποχης "Αλομα" και πιο πριν
Ειναι ο γενικος κουμανταδορος και ατυπος προεδρος των τραβεστι.Αν ερθει καποια καινουρια στην πιατσα τρωει τον μπουλο αν δεν γουσταρει ο Πετρος.
Βγαίνει ακόμα... Σε έναν κάθετο στην Πολυτεχνείου, πρέπει να είναι ο πρώτος(??) παράλληλος της Δωδεκανήσου... Βέβαια την Αγνή δεν την λές και κοπέλα... Πρέπει να είναι γύρω στα 50... Παλιά έδινε και κώλο με 20 ευρώ... Την έπαιρνες μέσα σε ένα πάρκινγκ, κάτω απο κάτι μπαλκόνια με τη όλη τη γειτονιά να παίρνει μάτι... Αν ήθελες μπορούσες και εκτός αυτοκινήτου... Ουσιαστικά "δημιουργούσες" ένα "κινητό drive in"... Μεγάλες στιγμές...  :2funny:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Αυτή μου είχε δώσει κώλο με 3€ παραπάνω και μου έλεγε σε παρακαλώ μην το πεις στον Πετράκη (που είναι ο νταβάς της) γιατί αυτά τα extra τα κρατάω για μένα!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αυτή μου είχε δώσει κώλο με 3€ παραπάνω και μου έλεγε σε παρακαλώ μην το πεις στον Πετράκη (που είναι ο νταβάς της) γιατί αυτά τα extra τα κρατάω για μένα!
κανει προικα η κοπελα ρε σεις....τι να κανουμε?

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
ναι ρε εκεί ειναι ακόμα...στο κάθετο στενο στην Πολυτεχνείου...έχει γεράσει πλέον

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
ο πετρακης είναι ακόμα......σταθερη αξία....το στενάκι είναι το πρώτο δεξιά μετα το φανάρι(το πρώτο φανάρι που ειναι μετα την αστυνομία)...τα extra της (κωλος , χυσιμο στη μαπα κτλ κτλ) είναι +5€...παρόλο που είναι αρκετά μεγάλη....κάνει καλή περιποίηση...και βγάζει τρελά λεφτά

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Αυτή μου είχε δώσει κώλο με 3€ παραπάνω και μου έλεγε σε παρακαλώ μην το πεις στον Πετράκη (που είναι ο νταβάς της) γιατί αυτά τα extra τα κρατάω για μένα!Την ξενερωσες την γκομενα  :cheesy:.Αλλα τελικα δεν καταλαβα που κανει πιατσα.Μια αλλη φορα που θα εχω χρονο θα δωσω πληρη αναφορα για τα τεκτενομενα επι Γιαννιτσων και περιξ.Τα λεμε ΓΚΑΡΝΤΑΣΙΑ (ειμαι απο την Θεσσαλονικη και με αρεσει).Τα λεμε.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Σε κάποια φάση παλαιότερα την πήρα, μόνο και μόνο για το πρωκτικό... Ήμουν και αρκετά πιτσιρικάς, ντρεπόμουν να πάω σε ρδέλο... Οπότε την τσίμπησα... Ε σε κάποια φάση πηδάω-πηδάω, της λέω "έλα να το βάλουμε τώρα και πίσω"... Και μου απαντάει "μα πίσω το έχουμε τόση ώρα"... Κοιτάω και τί να δώ... Δίκιο είχε... Δεν μιλάμε για κώλο... Για πηγάδι μιλάμε... :fuck1:

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
Λοιπόν συναγονιστές....αφού ανάρωσα και έβγαλα και τα ράματα...πήγα τσάρκα χθες να χτυπήσω κάνα καλό κομμάτι μιάς και 20 μέρες ημουνα μέσα στο σπίτι... η αλήθεια είναι οτι παρόλο το κρύο έχει καλή κίνηση...στα κτελ της αλβανίας και λίγο παρακάτω 3 νέα κομμάτια αλλοδαπά τα 2 πολύ καλά...εθεάθη νέα ξανθιά με σωματάρα την οποία όμως τη φόρτωσε κάποιος και μετά δεν την ξαναείδα...λιγο παρακάτω η κλασική κοντή χοντρή και μετά την κωλλέτη οι κλασσικές μαστουρωμένες....μοναστηρίου κυκλοφορούν νέες μαυρούλες και κατέληξα να φορτώσω μια μαυρούλα...αρκετά καλή με στενό μουνί....

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
φιλαρακι δεν μασ ειπεσ για την μαυρουλα ελεγε απο υπυρεσιεσ,γιατι ηλικια μιλαμε και οι τιμη που κυμαινοταν.τραβελια ειχε χθεσ.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
αρκετά καλή η μαυρούλα...απο τις πιο χαλαρές που κυκλοφορούν...πολύ αυστηρή με το θέμα υγιεινή και η ηλικία της,...20-21-22...όσο για τιμή.....όλες μα όλες οι μάυρες λένε 50.Τη ρωτάω αυτήν ποσο? και μου λέει 50.λέω τι 50 ρε θα μας τρελάνεις? μου λέει...πόσα έχεις λέω 30...οκ λέει και φύγαμε...

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
ωραιοσ πολυ καλα.δεν μου ειπεσ ομωσ τραβελια ειδεσ χθεσ.

nikos2sex

Μέλος
Εγγρ.
13 Αυγ 2007
Κριτικές
2
Like
68
Πόντοι
1
μπά όχι...μέχρι τις 12παρα που ημουνα εκει δεν πέτυχα τπτ εκτός απο ενα τραβέλι με το κόκκινο το citroen...

gt13

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Κριτικές
9
Like
466
Πόντοι
21
Στροφή για σφαγεια, ψηλη ξανθιά Trans με φοβέρο σωμα απόψε κατα τις 01:30. Περίμενε με μια ομπρελίτσα για
το ψιλοχιονο που έριχνε. Απορώ πώς δεν την φόρτωνε κανένας. Εγω κώλωσα ειναι αληθεια... Ακομα μαζευω θαρρος! Καμιά πληροφορια για την λεγαμενη. Πολυ καλή παντως! 
Η Κελλυ ή η Μαρινελλα θα ηταν...μοιαζουν αυτες οι δυο και καλες υπηρεσιες!!50 στο αμαξι και 100 σπιτι αν θυμαμαι καλα.

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Τρίτη βράδυ, ψιλονέκρα με 1-2 βαθμούς μάξιμουμ... Ήταν κανα-δυο τραβέλια(δεν ασχολούμαι οπο΄τε δεν έχω περισσότερες πληροφορίες), ένα με κόκκινο και ένα με κίτρινο αμάξι, κανα-δυο στράκια και ο στόκος με το καπέλο...

Στο ψητό τώρα, απο κοπέλες ήταν ένα καλούτσικο μελαχροινό απέναντι απο τα κτελ αλβανίας το οποίο όμως κανα-δυο φορές που το είδα το φόρτωναν πριν προλάβω να κάνω κιχ... Επίσης ήταν μια χοντρή πανάσχημη γυφτοπούλα (για γέλια και για κλάμματα, αναρωτιέμαι αν την πηδάει κανείς ή τζάμπα κρυώνει) που στήνεται στο ύψος του κλάμπ... Τέλος κατα τις 2.30 εμφανίστηκε μπροστά στο πάρκο (αφού περπάτησαν όλο το δρόμο απο άκρη σε άκρη) ένα δίδυμο απο το ανατολικό μπλόκ, μια άσχημη 30άρα μελαχροινή με μια αρκετά όμορφη (έως πολύ για τα εκεί δεδομένα) ξανθούλα γαλανομάτα κοντούλα πιτσιρίκα... Ήθελε 30e στο αμάξι... Όμως αν και μου άρεσε πάρα πολύ υπήρχαν δύο προβλήματα... Το πρώτο (που ξεπερνιόταν) ήταν ότι ήθελε επιδή το μπάζο έλεγε ότι κρυώνει και φοβάται μόνη της, αν έπαιρνες την ξανθούλα έπρεπε να πάρεις και το μπάζο να κάθεται στο πίσω κάθισμα όσο εσύ πηδάς το ξανθό... Το δεύτερο (που κατ'εμέ δεν ξεπερνιόταν) ήταν ότι έδειχνε πολύ μικρή, την ρώτησα πόσο ήταν και μου είπε 20 αλλά δεν την έκανα ούτε seventeen (και πολύ λέω)... Οπότε την έκανα με ελαφρά για νάνι...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom