Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (12 μέλη και 7 επισκέπτες)

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Μεγαλες ηλικιες παιζουν σαββατοκυριακο αλλα οσο υπεπεσε στην αντιληψη μου αμα σε γουσταρει και την γουσταρεις πηδας.Δεν ειχα καμμια προταση ανοιχτη με φραγκα και ετσι.Εκτος και αν ειμαι χαζουλης και δεν παιρνω χαμπαρι,μαλον οχι απο χαζομαρα αλλα απο ελειψη εμπειριας.Τι να πω απ'οτι καταλαβα δεν παιζει τιποτε το πληρωτεο,τεσπα ευχαριστω για την πληροφορια του σολ.Αλλα πες μας και προς τα που πεφτει.Να'σαι καλα τα λεμε φιλε.

sandunguero

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Εχθες κατα τις 1΄30 στην γιαννιτσων κατω κατω ,μετα τη θεια με το κοκκινο το αμαξι που παιρνει  :pipa1: εμφανιστικε καινουριο "θεμα" στη πιατσα :tits2:
εν ονοματι Σονια μεσα σε ενα C3 Citroen χρωματος γκρι το "θεμα" ειναι μελαχρινο αδυνατο με καρε μαλάκι και πολυ καλο "κωλαρακι" .τη ρωτησα ποσο παιρνει και μου ειπε 50$ :pipa1: στο αμαξι και 100$  :zfuck: στο σπιτι.
το τιμησα επειδη ηταν "καινουριο" και τελικα μου βγηκε σε καλο γιατι οι "υπηρεσιες" ηταν πολυ καλες :fuck2: :fuck2:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εχθες κατα τις 1΄30 στην γιαννιτσων κατω κατω ,μετα τη θεια με το κοκκινο το αμαξι που παιρνει  :pipa1: εμφανιστικε καινουριο "θεμα" στη πιατσα :tits2:
εν ονοματι Σονια μεσα σε ενα C3 Citroen χρωματος γκρι το "θεμα" ειναι μελαχρινο αδυνατο με καρε μαλάκι και πολυ καλο "κωλαρακι" .τη ρωτησα ποσο παιρνει και μου ειπε 50$ :pipa1: στο αμαξι και 100$  :zfuck: στο σπιτι.
το τιμησα επειδη ηταν "καινουριο" και τελικα μου βγηκε σε καλο γιατι οι "υπηρεσιες" ηταν πολυ καλες :fuck2: :fuck2:
ωραια μας τα λες φιλε αλλα δεν μας λες αν ειναι γυναικα η τραβελος

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Ασε μη μου λες.Πιο φατσα καρτα δεν γινεται.Εχω περασει απο κει εκαντονταδες φορες και τωρα συνηδητοποιησα οτι το λενε SOL.

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Χθεσινη πολυ συντομη βολτα κατα τις 10 10.30 παιζανε τα κλασσικα τραβελια στην πλατεια κυπρου(για οσους δεν ξερουν που ειναι.Γιαννιτσων στριβω για city gate 1ο στενο δεξια.)ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΚΑΤΑΛΑΒΩ ΠΩΣ ΕΧΟΥΝ ΔΟΥΛΕΙΑ.Και μετα τα δυο αξιοπρεπη ρουμανακια επι της νεας δυτικης στο parking city gate.Αυτα και καλη ανοιξη μου φαινεται τωρα.Τα λεμε.

Maximilianos

Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
102
Πόντοι
6
Γυναίκα και σε αμάξι λίγο δύσκολα.
Τρανσέξουαλ θα είναι.
Το τράβελος είναι ελαφρώς άστοχος χαρακτηρισμός, χωρίς να με κόβει
να τις υπερασπιστώ, είσαι πολύ απαξιωτικός ρε boy στους χαρακτηρισμούς σου.
Άνθρωποι είναι, όχι ζώα και μάλιστα συμμετέχεις σε θρεντ που αναφέρεται ΚΑΙ σε αυτές,
συνεπώς τρανς ρε αγόρι, τρανς.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τρανσέξουαλ θα είναι.
Άνθρωποι είναι, όχι ζώα και μάλιστα συμμετέχεις σε θρεντ που αναφέρεται ΚΑΙ σε αυτές,
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οκ....αλλα να μην παμε παλι τα ιδια που ειχαμε πριν απο καιρο κριμα ειναι μωρε....
γιατι οχι γυναικα σε αμαξι.πριν πολλους μηνες ειχα πετυχει μια ξανθια κοπελιτσα κ δεν την ειχα ξαναδει μεσα σε ενα κοκκινο νομιζω μικρα κ ψαρευε πελατες.το ειχα γραψει τοτε για οσους θυμουνται

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οκ....αλλα να μην παμε παλι τα ιδια που ειχαμε πριν απο καιρο κριμα ειναι μωρε....
γιατι οχι γυναικα σε αμαξι.πριν πολλους μηνες ειχα πετυχει μια ξανθια κοπελιτσα κ δεν την ειχα ξαναδει μεσα σε ενα κοκκινο νομιζω μικρα κ ψαρευε πελατες.το ειχα γραψει τοτε για οσους θυμουνται

ρε λες να ηταν τρανς και να μην το καταλαβες?  :2funny: :2funny:
γιατι είναι μερικές που δεν τις καταλαβαινεις απο την εμφάνιση και πάς με χαρα να τις  :knockinb: και τοτε να σου δείξει την kinder εκπληξη μεσα στο βρακι

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε λες να ηταν τρανς και να μην το καταλαβες?  :2funny: :2funny:
γιατι είναι μερικές που δεν τις καταλαβαινεις απο την εμφάνιση μέχρι να πάς με χαρα να τις  :knockinb: και τοτε να σου δείξει την kinder εκπληξη μεσα στο βρακι
δεν παιζει ρε φιλε....ειχα παει διπλα της ακριβως κ περιμενα να κατεβασει το παραθυρο αλλα το επειαζε ντιβα κ δεν ανοιγε γιατι ειχα σταματησει μια φορα μονο.ξαναπερασα μπας κ το κατεβασει κ εκει που το επεισα το μωρο μωρο κ ειπα να κανω ενα γυρο ακομα να δω τι παιζει την εκανε κ αυτη.δεν την εχω ξαναδει

sandunguero

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
ωραια μας τα λες φιλε αλλα δεν μας λες αν ειναι γυναικα η τραβελος

Ητανε γυναικα με πουλακι  :bigdick: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Εχεις δικιο οντως υπαρχει 1 που παιρνει πελατες με το αυτοκινητο,ειναι ξανθια ,ομορφη και την εχω πετυχει αργα στο φαναρι της Παλαιου Σταθμου παρεα με τη Γιαννουλα(τρανς)

sandunguero

Μέλος
Εγγρ.
28 Οκτ 2008
Like
0
Πόντοι
0
Τρανσέξουαλ θα είναι.

+100 Παντως το babe η Σονια ηταν φανταστικη κανει φοβερη  :pipa1: :pipa2:

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Βρε το στενό λέγεται Καβάλας, δεν υπάρχει καμία πλατεία Κύπρου εκεί :)

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
10
Like
487
Πόντοι
6.045
50 μετρα απο την αρχη της γιανιτσων στο δεξι χερι ηταν 2 μαυρομαλες πιτσιρικες που πρεπει να εκαναν πιατσα. Η μια ηταν πολυ ομορφη. η βολτα εγινε κατα τις 9,30.
κατάλαβε κανεις για ποιες μιλάω. εγω κομπλαρα να πλησιάσω φοβούμενος μην ήταν μία στο εκατομμύριο άσχετες εκεί πέρα. πάντος η μία η πιτσιρίκα πολύ καλή.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
εκανα βολτα απο την πιατσα πριν απο μιση ωρα....νεκρα εντελως.εντελως ομως ρε παιδες.ειχε μονο μια τελειωμενη γκομενα λιγο πριν το σολ προς city gate κ ενα τζανκι κοντα στη διασταυρωση του μπουτικ επι τις γιαννιτσων.περασα μια φορα μονο οποτε μπορει να ειχε παρει καποιος κανενα κομματι αλλα δεν νομιζω πως υπηρχε κ τιποτα.

kokinoskoufitsa

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2007
Κριτικές
1
Like
142
Πόντοι
1
Την πεμπη που μας περασε εκανα βολτα νωρις 22.00 και ειχε αρκετες,και μια ωραια καθαρη που αν σε γουσταρε εκανε και ακαποτο.Λογο καποιας δουλειας που ειχα δεν ψωνισα και οταν γυρισα στις 24.00 εκτος απο 1 πρεζακι δεν υπηρχε τιποτα οποτε συμπεραινω οτι μαλλον βγαινουν νωρις.

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Την πεμπη που μας περασε εκανα βολτα νωρις 22.00 και ειχε αρκετες,και μια ωραια καθαρη που αν σε γουσταρε εκανε και ακαποτο.Λογο καποιας δουλειας που ειχα δεν ψωνισα και οταν γυρισα στις 24.00 εκτος απο 1 πρεζακι δεν υπηρχε τιποτα οποτε συμπεραινω οτι μαλλον βγαινουν νωρις.
ακαποτο κ σε πιατσα χωρις να μπορει να πλυθει καπως κ να ειναι κ καθαρη λιγο δυσκολο φιλε....πως την λενε?μηπως να την προσεχαμε αυτην?

spithoyras

Μέλος
Εγγρ.
16 Οκτ 2009
Like
0
Πόντοι
0
teris3 δικιο εχεις λεγεται καβαλας sorry για την παραπληροφορηση.Οσον αφορα τωρα για την πιατσα εχθες παρατηρησα και εγω οτι οσο πιο νωρις τοσο καλυτερα.Σε μια βολτα που εκανα απο 7.30 εως 10.30 βρηκα ενδιαφεροντα κομματια και Γιαννιτσων και Μονατηριου αλλα και περιξ.Συμπερασμα χειμωνα δεν το συκωνουν το βραδυνο κρυο οι τυπισες.

iver

Μέλος
Εγγρ.
29 Νοε 2009
Like
0
Πόντοι
0
παρασκευη βραδυ γυρο στις 9.30 10 ητανε 3 μαυρομαλες μετα απο τα φαναρια στην διασταυρωση που φευγει για σφαγεια στα 300 μετρα....2 φορα της βλεπω η  μια ηταν κολαση αθλητικο σωμα τελεια!.

teris3

Μέλος
Εγγρ.
8 Αυγ 2006
Like
1
Πόντοι
6
πού ακριβώς εννοείς "διαστάυρωση που φευγει για σφαγεία" ;;;;

Πάνω στην 26ης ή πάνω στην δυτική είσοδο;

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
τι γινεται βρε παιδια πολυ παγωσαμε ,θα πεσει καμια αναλυτικοτατη κριτικη απο τισ πιατσεσ.ειστε ατυχει για την αν εμενα θεσσαλονικη θα σασ ενημερωνα αναλιτικα με μπλοκακι για το τη ειδα στην καθε γωνια απο γυνακεσ-τρανσ ονοματα τιμεσ κτλ.ειλεικρινα απορω ολοκληρη θεσσαλονικη δεν εχει καποιον να ενημερωνει καπου καπου αναλυτικα ομωσ τη συμβαινει τησ νυχτεσ.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom