Νέα

Πουτάνες Θεσσαλονίκη (πιάτσες, τραβέλια, πουτάνες)

• Μέλος που άνοιξε το νήμα algi
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 23K
  • Εμφανίσεις 3M
  • Ετικέτες
    θεσσαλονίκη
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 12 άτομα (2 μέλη και 10 επισκέπτες)

adonis4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2009
Like
1.204
Πόντοι
201
Ίσως το είπε επειδή άκουγε η χοντρή. Ίσως να μη με γούσταρε.
Ναι. Τωρα τα 30 δεν ξέρω γτ στα ζήτησε
Ίσως το είπε επειδή άκουγε η χοντρή. Ίσως να μη με γούσταρε.

• Like
Αντιδράσεις: Larson

Barack Obama

Μέλος
Εγγρ.
23 Ιουλ 2024
Like
38
Πόντοι
0
Χθες έδωσα μια πιπα στην Τζανικα να είμαι ειλικρινής με το hype που της κάνατε περίμενα κάτι πολύ δυνατό και ανυπομονούσα να την πετύχω.. Έχω φάει πολύ μεγάλη ξενερα της έδωσα 20 γιατί πίστευα ότι θα είναι κάτι πολύ καλό να αναφέρω ότι το κωλαράκι της παίζει να είναι ονειρικό δεν έχω ξανά πιάσει τέτοιον Κωλο ίσως μόνο της αλβα θα μπορούσε γίνει σύγκριση. Πιπα θεωρώ μέτρια την πήρε μέσα έκανε κάτι πνιγμόυς αλλά περίμενα κάτι παραπάνω.. Αφού είδε πως δεν μπορεί να με κανει να χυσω μου τον έπαιξε δυνατά ξανά πιπα ξανά χέρι και έτσι μας πήγε μέχρι που της είπα άστο και τον έπαιξα να τελειώνουμε να αναφέρω επίσης στα θετικά της οι ματιές που σου κανει όσο τον παίρνει στ στόμα. Έφαγα πολύ δυνατή ξενερα

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Χθες έδωσα μια πιπα στην Τζανικα να είμαι ειλικρινής με το hype που της κάνατε περίμενα κάτι πολύ δυνατό και ανυπομονούσα να την πετύχω.. Έχω φάει πολύ μεγάλη ξενερα της έδωσα 20 γιατί πίστευα ότι θα είναι κάτι πολύ καλό να αναφέρω ότι το κωλαράκι της παίζει να είναι ονειρικό δεν έχω ξανά πιάσει τέτοιον Κωλο ίσως μόνο της αλβα θα μπορούσε γίνει σύγκριση. Πιπα θεωρώ μέτρια την πήρε μέσα έκανε κάτι πνιγμόυς αλλά περίμενα κάτι παραπάνω.. Αφού είδε πως δεν μπορεί να με κανει να χυσω μου τον έπαιξε δυνατά ξανά πιπα ξανά χέρι και έτσι μας πήγε μέχρι που της είπα άστο και τον έπαιξα να τελειώνουμε να αναφέρω επίσης στα θετικά της οι ματιές που σου κανει όσο τον παίρνει στ στόμα. Έφαγα πολύ δυνατή ξενερα
Χερια δεν εχεις να της πιεσεις το κεφάλι να στον εξαφανισει?η την φανταζοσουν για τη μαμα των παιδιων σου?

Hot Dick

Μέλος
Εγγρ.
29 Σεπ 2024
Like
43
Πόντοι
0
Η αλβανίδα υπάρχει ακόμη στην πιάτσα?

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Γύρω στις 9 σήμερα το πρωί κάναμε στάση σε πάρκινγκ κοντά στα δικαστήρια. Περίμενα τον συνάδελφό μπροστά στον ΟΤΕ και πήγα από πίσω να ρηξω ένα κατούρημα (καφές...)
Εκεί στα παγκάκια καθόταν μια γύφτισσα και η άλλη έφευγε.μου λέει νταξει δεν σε κοιτάμε,φυσικά και γυρησα πλάτη πολύ παραδίπλα.
Τελειώνοντας μου λέει έχεις αναπτήρα? Πήγα και της εδοσα.γυρο στα 37 με 40,φόρεμα μαύρο και κοζαρα άσχημα τις μεγάλες βυζάρες της που φαινόντουσαν καταντάν απ' το φόρεμα.τοτε εστρηψε το τσαντάκι χιαστί από πάνω τους ,άναψε τσιγάρο και μου είπε, με ένα 30αρι,λέω τι,κατάλαβες και ξεκίνησε να γελάει.
Από την άλλη περίμενα τον συνάδελφό και μέσα στο πάρκινγκ η άλλη γύφτισσα που μιλούσε με κάτι τύπους που είχαν και μικρά παιδιά,κοίταξα και μου λέει αστους...θα τα πούμε λέω κι έφυγα αλλιώς δεν θα με χάλασε καθόλου πρωί πρωί να της δοσω ένα τσιμπούκι να της τα χύσω.

Ξέρει κανένας τπτ για την περιοχή ή τυχαίο?

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Αν παίζονται τέτοια κόλπα με γυφτισσες εκεί ,,προσωπικά βλέποντας την θα έλεγα πως θα γινόταν φάση όλα τα λεφτά και αν το πουλούσε ίσως έπεφτε με λίγο πασαρέλα πίπα μαλακια τελείωμα στα βυζιά. Για πρωινό πάντως θα ήταν μια χαρά .ο συνάδελφός μου είπε έκανα μαλακιά γιατί άργησε ....κρίμα γαμω με τις καβλες μας άφησε η πουτανα

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.421
Πόντοι
34.538
Αν παίζονται τέτοια κόλπα με γυφτισσες εκεί ,,προσωπικά βλέποντας την θα έλεγα πως θα γινόταν φάση όλα τα λεφτά και αν το πουλούσε ίσως έπεφτε με λίγο πασαρέλα πίπα μαλακια τελείωμα στα βυζιά. Για πρωινό πάντως θα ήταν μια χαρά .ο συνάδελφός μου είπε έκανα μαλακιά γιατί άργησε ....κρίμα γαμω με τις καβλες μας άφησε η πουτανα
Μπορει να ειναι και αυριο εκει...τσεκαρε το.

Nasty Dream

Μέλος
Εγγρ.
22 Απρ 2024
Like
141
Πόντοι
0
Γύρω στις 9 σήμερα το πρωί κάναμε στάση σε πάρκινγκ κοντά στα δικαστήρια. Περίμενα τον συνάδελφό μπροστά στον ΟΤΕ και πήγα από πίσω να ρηξω ένα κατούρημα (καφές...)
Εκεί στα παγκάκια καθόταν μια γύφτισσα και η άλλη έφευγε.μου λέει νταξει δεν σε κοιτάμε,φυσικά και γυρησα πλάτη πολύ παραδίπλα.
Τελειώνοντας μου λέει έχεις αναπτήρα? Πήγα και της εδοσα.γυρο στα 37 με 40,φόρεμα μαύρο και κοζαρα άσχημα τις μεγάλες βυζάρες της που φαινόντουσαν καταντάν απ' το φόρεμα.τοτε εστρηψε το τσαντάκι χιαστί από πάνω τους ,άναψε τσιγάρο και μου είπε, με ένα 30αρι,λέω τι,κατάλαβες και ξεκίνησε να γελάει.
Από την άλλη περίμενα τον συνάδελφό και μέσα στο πάρκινγκ η άλλη γύφτισσα που μιλούσε με κάτι τύπους που είχαν και μικρά παιδιά,κοίταξα και μου λέει αστους...θα τα πούμε λέω κι έφυγα αλλιώς δεν θα με χάλασε καθόλου πρωί πρωί να της δοσω ένα τσιμπούκι να της τα χύσω.

Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος όσον αφορά την τοποθεσία; Εννοείς το κατάστημα της COSMOTE στην 26ης Οκτωβρίου;

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
Μπορείς να γίνεις πιο συγκεκριμένος όσον αφορά την τοποθεσία; Εννοείς το κατάστημα της COSMOTE στην 26ης Οκτωβρίου;
Ναι στα δικαστήρια από την πάνω μεριά αριστερά έχει ένα δρομάκι που πάει στο πάρκινγκ με κάνα 2 παγκακια

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.974
Πόντοι
456
Γυφτισας και γύφτους κάθε μέρα έχει τα δικαστήρια. Οχι για πιατσα αλλά για άλλους λόγους...

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.421
Πόντοι
34.538

Mao-Mao4

Μέλος
Εγγρ.
9 Μαρ 2021
Like
601
Πόντοι
81
Δικαστικά εξοδα έχει το κορίτσι

Monadikosss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2023
Like
1.716
Πόντοι
201
Εχει που εχει μποτιλιαρισμα εκει καθε μερα τωρα το γαμησε και ψοφησε...αλαρμ μεχρι να σβησει ο ηλιος.αντε να γινει αποσυμφορηση στη χλοης

o germanos

Μέλος
Εγγρ.
15 Σεπ 2023
Like
34
Πόντοι
0
Είχε και ποιο μικρές στην ηλικία η μόνο αυτήν την σαραντάρα ?

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.845
Πόντοι
3.796

Το πιο πιθανό ήταν να σε ληστέψουν εκεί σε κανένα ερημικό στενό η υπόλοιπη παρέα της .
Το επόμενο σενάριο είναι ότι την ίδια ώρα ο δικαστής θα άφηνε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους τον άντρα της και την άλλη μέρα έπρεπε να ξανά εμφανιστεί στα δικαστήρια για ξυλοδαρμό και άνοιγμα κωλοτρυπιδας,στο δικαστήριο θα έλεγε ότι εσύ είσαι κάποιος ανωμαλος:
-κυριε ντικαστα ήθελε να κάνει σεξουαλικό τέτοιο στη γυναίκα μου ,εμείς έχουμε την σεβαστή.
Και σαν ευάλωτη ομάδα την άλλη μέρα θα ήταν έξω και εσύ στην φυλακή .

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266

Αφου δεν εκανες κατι εκείνη τη στιγμή παρατα το μη το σκέφτεσαι καν πλεον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Το πιο πιθανό ήταν να σε ληστέψουν εκεί σε κανένα ερημικό στενό η υπόλοιπη παρέα της .
Το επόμενο σενάριο είναι ότι την ίδια ώρα ο δικαστής θα άφηνε ελεύθερο χωρίς περιοριστικούς όρους τον άντρα της και την άλλη μέρα έπρεπε να ξανά εμφανιστεί στα δικαστήρια για ξυλοδαρμό και άνοιγμα κωλοτρυπιδας,στο δικαστήριο θα έλεγε ότι εσύ είσαι κάποιος ανωμαλος:
-κυριε ντικαστα ήθελε να κάνει σεξουαλικό τέτοιο στη γυναίκα μου ,εμείς έχουμε την σεβαστή.
Και σαν ευάλωτη ομάδα την άλλη μέρα θα ήταν έξω και εσύ στην φυλακή .
Και το ακομα ποιο πιθανότερο ηταν να πληρωνε να εκανε κατι και μα έφευγε

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom