Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 5.004
- Πόντοι
- 456
Πιτσιρίκο προφανώς δεν έχεις ιδέα για την ερωτική σεξουαλικη προσωπική ζωή μου... Δεν θα την αναλησω σε σένα. Ουτε θα ξανα λεω αυτά που έχω πει εδώ. Scripta mane όπως λεγαναι κ οι αρχαίοι Ρωμαίοι. Στην ηλικία σου πάντως τέτοιες παπαριες δε λέγαμε και κάναμε.Τι ακριβώς θέλεις να πεις με αυτό;; Την φάση cuckold που έκανα με την πρώην μου;; Εσυ προφανώς, εκτός από το ότι δε μπορείς να γαμησεις χωρίς να πληρωσεις( αυτό καταλαβαίνω τουλάχιστον). Επειδή μάλλον δεν ξέρεις τι σου γίνεται και νομίζεις ότι όλοι είναι πιατσοβιοι και γαμάνε μέσα στη βρωμια, ΑΝ ποτε βρεις γκομενα και προχωρήσεις να κανεις κατι τέτοιο, θα καταλάβεις ότι το μπάνιο και η καθαριότητα είναι το παν. Και επίσης το ζιγκολο που θα έρθει είναι πλήρως πιστοποιημένο με εξετάσεις και ότι είναι όλα κομπλέ. Επειδή όμως δεν βλέπω να βρίσκεις γκομενα, πήγαινε στην Γιαννιτσων να γαμας κοπέλες που τις γαμουσε ένα πάκι πριν μεσα στα σκατα και μετά ελα να μιλησεις σε εμένα και να κανεις τον έξυπνο. Γιατί εγώ έχω κάνει εμπειριες που ούτε στον ύπνο σου δε θα τις κανεις.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλα αφου την αρραβωνιαστικες κιόλας γτ λες μαλακιεςΑυτή μπουρδελιαρη μου αποτελεί παρελθόν πλέον και την πήρα παρτουζα επειδή το γούσταρα. Εγώ την εμπειρία αυτή την έζησα όχι στο τζάμπα μόνο, αλλα πληρώθηκα κιόλας. Ενώ εσυ πρέπει να πληρώσεις για να τη ζήσεις αυτή τη φάση. Κατάλαβες τώρα ποια είναι η διαφορα μας ή να στο πω συλλαβιστα;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Καλα αφου την αρραβωνιαστικες κιόλας γτ λες μαλακιεςΑυτή μπουρδελιαρη μου αποτελεί παρελθόν πλέον και την πήρα παρτουζα επειδή το γούσταρα. Εγώ την εμπειρία αυτή την έζησα όχι στο τζάμπα μόνο, αλλα πληρώθηκα κιόλας. Ενώ εσυ πρέπει να πληρώσεις για να τη ζήσεις αυτή τη φάση. Κατάλαβες τώρα ποια είναι η διαφορα μας ή να στο πω συλλαβιστα;