ναι την γαμησα εγω μαν.....τραβας κανα ζορι;
ε δε της εξυνες και τη πλατη να μη μας πριζει ρε μαν?
victoria mysterious τύπε? Εχεις παρει?:pipa3τωρα Έρη 00.00 -07.00 επόμενη βάρδια βικτωρια
ε δε της εξυνες και τη πλατη να μη μας πριζει ρε μαν?
Ε οχι η δουρου ρε μαν γαμησιμη....σα σαγανακι ειναι η μαπα της....τελικα η Δουρου ειναι ωραιο μουνετο , γαμησιμο , δεν της το ειχα
Ε οχι η δουρου ρε μαν γαμησιμη....σα σαγανακι ειναι η μαπα της....
Κ μου άρεσεναι την γαμησα εγω μαν.....τραβας κανα ζορι;
ουοχιvictoria mysterious τύπε? Εχεις παρει?
Εντελως αντισεξουαλ φατσα.Ε οχι η δουρου ρε μαν γαμησιμη....σα σαγανακι ειναι η μαπα της....
Κ μου άρεσε
Ναι, σαν το σκοταδι που μετα απο λιγη ωρα συνηθιζουν τα ματια σου και ψιλοβλεπεις.και εγω αυτη την εντυπωση ειχα , αλλα την κοιταγα καμια ωρα σημερα και ειναι οκ , τυπε
Δε ξερω τη δουρου δε την εχω δει απο κοντα...το ολο στυλ της μου βγαζει κατι που φωναζει ''γαμα με μεχρι να ματωσω και μετα γαμα με λιγο ακομα'' αλλα δε θα το εκανα ουτε για λευτα...(μαλλον )και εγω αυτη την εντυπωση ειχα , αλλα την κοιταγα καμια ωρα σημερα και ειναι οκ , τυπε , και αυτη που σερνει ο τσιπρας ειναι καλο μουνετο
Κ τι να του πω άσε τον αργκαχολ να ρθει να μου το ξυσει;Στο Μεγαρο?Πες τον αστυνομο στην πυλη να μ αφησει να περασω.
Πες θα ερθει ενα ντελιβερι μπόι να μου φερει κρεπα σοκολαταΚ τι να του πω άσε τον αργκαχολ να ρθει να μου το ξυσει;
Ναι, σαν το σκοταδι που μετα απο λιγη ωρα συνηθιζουν τα ματια σου και ψιλοβλεπεις.
Λες ο 63χρονος συντροφος της να την γαμεί τύπε?Δε ξερω τη δουρου δε την εχω δει απο κοντα...το ολο στυλ της μου βγαζει κατι που φωναζει ''γαμα με μεχρι να ματωσω και μετα γαμα με λιγο ακομα'' αλλα δε θα το εκανα ουτε για λευτα...(μαλλον )
Ηταν και ο παππούς μαζι?υπερβαλεις , τρωει τωρα με τον τσιπρα σε μαγαζι στο κεντρο με παρεα , και επειδη καθοταν στο διπλανο τραπεζι την κοιταγα ωρα , καμια σχεση ..για ενα πουτσο μια χαρα ειναι
+Λες ο 63χρονος συντροφος της να την γαμεί τύπε?
τελικα η Δουρου ειναι ωραιο μουνετο , γαμησιμο , δεν της το ειχα