Επισκέπτης
Αυτόν τον παπαζόλη
ΓΙΑΤΙ ΤΟΝ ΚΑΝΟΥΝ ΣΥΝΕΧΕΙΑ ΜΠΑΝ ;;;
Έχει καταντήσει αηδία ...
εγώ πάλι απορώ πως με κάθε νέο νικ φτάνει μάνι-μάνι τα 2-3.000 μηνύματα
τι στον πούτσο με αυτόματο γράφει;
Αυτόν τον παπαζόλη
γιατι καποιοι εδω μεσα ειναι μικροτσουτσουνοι πιρφοροι τυπεΑυτόν τον παπαζόλη
Αυτος ειναι ο τροπος σου να μας πεις οτι σου εχει λειψει ενα καλο bondage???
Δεν θα ρίξω το επίπεδο του σάιτΑνοιξε "με φαγουριζει το μουνι μου".
Εσύ κάποια μέρα θα τη βρείς απο αγέλη και κανείς δεν θα ενδιαφερθεί.όχι τείνω χείρα βοηθείας είμαι φιλάνθρωπος ;)
Και γω (ο αργκχμρκαραλ) γιατι ειμαι εδω ρε συ?Γιατι δεν μου το ζητησες ποτες?Ερχομαι με το ξυστηρι μου.Το έχετε ξεφτιλίσει.σκέφτομαι να ζητήσω να σας μπαναρειρουν.κ επειδή θα με Γράψουν θα ανοίξω νέο θρεντ με τίτλο : Η πλάτη μου με φαγουριζει με τι να την ξυσω;ώστε να μιλήσουμε εκεί κ για το Μουντιάλ
Εσύ μόνο να ρίχνεις ξέρεις,να σηκώνεις είναι απίθανο.Δεν θα ρίξω το επίπεδο του σάιτ
Και γω (ο αργκχμρκαραλ) γιατι ειμαι εδω ρε συ?Γιατι δεν μου το ζητησες ποτες?Ερχομαι με το ξυστηρι μου.
Αυτό με το ξυστηρι σου ακούγεται ευχάρισταΚαι γω (ο αργκχμρκαραλ) γιατι ειμαι εδω ρε συ?Γιατι δεν μου το ζητησες ποτες?Ερχομαι με το ξυστηρι μου.
Εσύ κάποια μέρα θα τη βρείς απο αγέλη και κανείς δεν θα ενδιαφερθεί.
απίθανο είναι το χιούμορ σουΕσύ μόνο να ρίχνεις ξέρεις,να σηκώνεις είναι απίθανο.
ολη την αγελη βολευει το μπος......θα τους πω ότι είμαι φίλος του μπος και θα μ'αφήσουν
Αλλο να το ακουσεις και αλλο να το δεις. Ξεκιναω καισε 5 λεπτα ειμαι εκει.Θα σου κανω και αναλυση για το Μουντιαλ.Αυτό με το ξυστηρι σου ακούγεται ευχάριστα
Είπα ότι κάνω χιούμορ.απίθανο είναι το χιούμορ σου
Δεν είμαι σπιτι μου είμαι στην υπηρεσίαΑλλο να το ακουσεις και αλλο να το δεις. Ξεκιναω καισε 5 λεπτα ειμαι εκει.Θα σου κανω και αναλυση για το Μουντιαλ.
Στο Μεγαρο?Πες τον αστυνομο στην πυλη να μ αφησει να περασω.Δεν είμαι σπιτι μου είμαι στην υπηρεσία
τωρα Έρη 00.00 -07.00 επόμενη βάρδια βικτωριαΔεν είμαι σπιτι μου είμαι στην υπηρεσία
Δεν είμαι σπιτι μου είμαι στην υπηρεσία
ναι την γαμησα εγω μαν.....τραβας κανα ζορι;γαμηθηκες σημερα baby ?
θα τους πω ότι είμαι φίλος του μπος και θα μ'αφήσουν