Νέα

Πουτάνες στην ψυχή

• Μέλος που άνοιξε το νήμα manasou
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 2K
  • Εμφανίσεις 31K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Με πέρνει προχθές τηλέφωνο να ρθει από το σπίτι να αράξουμε, έρχεται κτλ όλα καλά όλα ωραία, χθές της λέω να ρθει από το σπίτι μου, μου λέει θα αράξει σπίτι της με μια φίλη της, σήμερα της λέω να πάμε για ποτάκι κτλ, μου λέει θα πάω για καφέ με μια φίλη μου και θα σε πάρω τηλ να πάμε. Δεν πήρε τηλέφωνο πότε, φυσικά εγώ δεν μπήκα καν στον κόπο να πάρω τηλέφωνο να δω τι παίχτηκε, δεν θα με εγώ ο μαλάκας που ρίχνει τα μούτρα του στο πάτωμα, γιατί αυτό θένε οι γαμιόλες, έναν μαλάκα να τους τονώνει την αυτοπεποίθηση, ουστ μωρή χαμούρα...και όταν ξαναπάρεις τηλέφωνο, όταν ξαναστείλεις μήνυμα θα απαντήσω πολλές φορές... Να σημειωθεί ότι μετά τα 19 μου φερόμουν σαν μαλάκας πάντα στις γκόμενες και δεν με χάλασε ποτέ, ούτε και χαλάστηκα, μετά από καιρό με αυτήν την τύπισσα είπα να φερθώ σωστά και να τα αποτελέσματα, εγώ να νιώθω σκατά και αυτή πιθανότατα να τα πίνει με τις φίλες της και κάνα δύο μουνόδουλους μαλάκες.

Και σας ερωτώ είναι πουτάνες ή δεν είναι;

Υ.γ στην υγειά μας.

Απολλύων

Σεβαστός
Εγγρ.
9 Αυγ 2013
Like
4.785
Πόντοι
1.756
live and let die...
πουλα αγαπες για να σου κατσει,τραβα την ενα βιντεο και στο γιουπορν καρφι...

TempT

Μέλος
Εγγρ.
24 Φεβ 2012
Like
6
Πόντοι
16
η πιο σωστη ερωτηση ειναι ποσο καψουρης εισαι τυπε

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
Οταν λες ηρθε σπιτι σου και ολα καλα ολα ωραια,εννοεις οτι την πηδηξες τυπε?

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Είναι πουτάνα επειδή δε σε γουστάρει.
Μάλιστα.

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
η πιο σωστη ερωτηση ειναι ποσο καψουρης εισαι τυπε

Αρκετά, γιαυτό και υπογραμμίζω το γεγονός ότι στο παρελθόν φερόμουν σαν μαλάκας, συνήθως τα "καλά παιδιά" δεν περνάνε όμορφα, αυτό το κατάλαβα νωρίς αλλά μετά από καιρό βρήκα αυτήν γνωριστήκαμε ταιριάζαμε σχεδόν σε όλα οπότε είπα να φερθώ σωστά (κύριος και τα συναφή) και ιδού τα αποτελέσματα, αν της έριχνα ένα γαμήσι και την έστελνα θα με κυνήγαγε σαν σκυλάκι. Κάνω λάθος τύπε; Αν κάνω λάθος να μου το πείς.

hitman21

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Απρ 2008
Κριτικές
2
Like
13
Πόντοι
166
Eγω ξερω τι πρεπει να γινει,το φορουμ ξερει τι πρεπει να γινει,
κατα βαθος και συ ξερεις τι πρεπει να γινει.

Το θεμα ειναι αν θα βρεις τα αντερα να το κανεις,μιας και φαινεσαι ασκημα χαλασμενος για το πουτανι.
Οσο αργεις μονο χειροτερα θα γινεσαι παντως.

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
Αρκετά, γιαυτό και υπογραμμίζω το γεγονός ότι στο παρελθόν φερόμουν σαν μαλάκας, συνήθως τα "καλά παιδιά" δεν περνάνε όμορφα, αυτό το κατάλαβα νωρίς αλλά μετά από καιρό βρήκα αυτήν γνωριστήκαμε ταιριάζαμε σχεδόν σε όλα οπότε είπα να φερθώ σωστά (κύριος και τα συναφή) και ιδού τα αποτελέσματα, αν της έριχνα ένα γαμήσι και την έστελνα θα με κυνήγαγε σαν σκυλάκι. Κάνω λάθος τύπε; Αν κάνω λάθος να μου το πείς.
Απ'οτι βλεπω δεν την πηδηξες...και για αυτο δεν σου ξαναρθε,τι να κανει να παιζετε τις κουμπαρες?Δεν ειναι ουτε πουτανα στην ψυχη ουτε τιποτα,εσυ με το συμπαθειο εισαι μαλακας που δεν την πηδηξες.Παει αυτη τωρα πεταξε το πουλακι,πηγαινε για αλλα.Και η επομενη που θα σου πει θα ερθω σπιτι σου να "αραξουμε",φτιαξε ατμοσφαιρα πλυσου ντυσου στολισου και ΠΗΔΑ ΤΗΝ

πιπης___

Μέλος
Εγγρ.
13 Οκτ 2013
Like
1
Πόντοι
16

Λαθος κανεις .... κυνηγανε αυτες/οι που γουσταρουν... αν δεν γουσταρει στα @@ της !!!!

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να διαπιστωσεις αν δε σου εστειλε επειδη κατι της ετυχε (λεμε μια στο εκατομοιριο,συμβαινουν και αυτα) και αν οχι να τη βαλεις στη θεση της και να της πεις οτι αν στο χωριο της το εχουν ετσι να πουλανε φουμαρα και μετα να μην εχουν ουτε την αξιοπρεπεια να πουν ενα δε σε γουσταρω τοτε καλα κανουν και τις λενε ''γυναικουλες''.Δεν υπαρχει χειρωτερο απο το να προσβαλεις καποιον με τακτ.Μη τη βρισεις.Απλα δειξε της ποσο χαμηλα επεσε με το φερθει ετσι.Και στα αρχιδια σου...απο χαμηλο επιπεδο σε αυτη τη ζωη αλλο τιποτα...

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Είναι πουτάνα επειδή δε σε γουστάρει.
Μάλιστα.

Εσυ δηλαδή σαν γκόμενα πέρνεις τον άλλο του λές να πας ΜΟΝΗ σου σπίτι του πας, γίνεται ότι γίνεται ΕΠΕΙΔΗ, ΔΕΝ τον γουστάρεις...

Δεν θα κάτσω να απαριθμήσω τους λόγους για τους οποίους πίστεψα ότι κάτι θα γινόταν, κάτι παραπάνω από ένα γαμήσι, αλλά έστω, έστω ότι ήταν ένα γαμήσι και τίποτα άλλο. Εγώ όταν γίνομαι μαλάκας και κάνω κάτι ανάλογο το ξεκαθαρίζω από την αρχή το πράμα, δεν τα αφήνω όλα έτσι. Αν έκανα κάτι ανάλογο θα δεχόμουν να με φωνάζει καραγκίοζη και μαλάκα, έτσι τώρα και εγώ την θεωρώ πουτάνα deal?

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Απ'οτι βλεπω δεν την πηδηξες...και για αυτο δεν σου ξαναρθε,τι να κανει να παιζετε τις κουμπαρες?Δεν ειναι ουτε πουτανα στην ψυχη ουτε τιποτα,εσυ με το συμπαθειο εισαι μαλακας που δεν την πηδηξες.Παει αυτη τωρα πεταξε το πουλακι,πηγαινε για αλλα.Και η επομενη που θα σου πει θα ερθω σπιτι σου να "αραξουμε",φτιαξε ατμοσφαιρα πλυσου ντυσου στολισου και ΠΗΔΑ ΤΗΝ

Δεν κατάλαβες καλά μάλλον.

Αλιντισσα

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2011
Κριτικές
2
Like
15
Πόντοι
16
Εσυ δηλαδή σαν γκόμενα πέρνεις τον άλλο του λές να πας ΜΟΝΗ σου σπίτι του πας, γίνεται ότι γίνεται ΕΠΕΙΔΗ, ΔΕΝ τον γουστάρεις...

Δεν θα κάτσω να απαριθμήσω τους λόγους για τους οποίους πίστεψα ότι κάτι θα γινόταν, κάτι παραπάνω από ένα γαμήσι, αλλά έστω, έστω ότι ήταν ένα γαμήσι και τίποτα άλλο. Εγώ όταν γίνομαι μαλάκας και κάνω κάτι ανάλογο το ξεκαθαρίζω από την αρχή το πράμα, δεν τα αφήνω όλα έτσι. Αν έκανα κάτι ανάλογο θα δεχόμουν να με φωνάζει καραγκίοζη και μαλάκα, έτσι τώρα και εγώ την θεωρώ πουτάνα deal?
Α δηλαδή την πήδηξες και μετά εξαφανίστηκε..
Ε τότε δεν την πήδηξες καλά.
Εχουμε πει οι γυναίκες θέλουμε πήδημα  [size=20pt]δυνατό με ρυθμό και δίχως αύριο[/size].
Δεν τα έκανες όλα αυτά.
Δεν με άκουσες.

OP
OP
manasou

manasou

Μέλος
Εγγρ.
6 Μαρ 2013
Like
7
Πόντοι
6
Τότε δέν της άρεσε το πήδημα.  :grin:

Ρε φίλε και πάλι, έστω ότι είναι αυτό. Σε κάτι τέτοιο είναι δύο άτομα και εγώ έστειλα στο παρελθόν γκόμενα γιατί δεν ψηνόταν να με τσιμπουκώσει, της είπα όμως κοριτσάρα μου δεν τα βρίσκουμε στο σεξ, πες με μαλάκα πες με ότι θες. Σε μια σχέση και οι δύο πρέπει να περνάνε καλά και έφυγα κύριος.

Το βρίσκεις το ίδιο με το να σε γράφει στο μουνί της και να αδιαφορεί πλήρως για το πως νιώθεις;

πηγασος

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
16
Α δηλαδή την πήδηξες και μετά εξαφανίστηκε..
Ε τότε δεν την πήδηξες καλά.
Εχουμε πει οι γυναίκες θέλουμε πήδημα  [size=20pt]δυνατό με ρυθμό και δίχως αύριο[/size].
Δεν τα έκανες όλα αυτά.
Δεν με άκουσες.
Ο Βάτραχος στα έκανε αυτά?  :grin:

Βασιλοφρων13

Σεβαστός
Εγγρ.
15 Φεβ 2014
Like
6.937
Πόντοι
1.406
Δεν κατάλαβες καλά μάλλον.
Να τα λες καλα τοτε για να καταλαβαινουμε...αν την πηδηξες τοτε ολα καλα και ολα ωραια.Τι κλαιγεσαι?αντρας εισαι οχι γκομενα..Εριξες το γαμησι σου περασες καλα ολα φινα. Αν η κυρια δεν θελει να σε ξαναδει ειτε γιατι θελει να στο παιξει δυσκολη ειτε γιατι ηθελε απλα να ριξει ενα γαμησι να ξελαμπικαρει,ειτε γιατι κατι την χαλασε στην ολη φαση,εσενα ΣΤΑ ΠΑΠΑΡΙΑ ΣΟΥ,αλλοι παρακαλανε για τετοιεσ φασεις σκετο πηδουλο χωρις σουξου μουξου μετα,και εσυ παραπονιεσαι?Εσυ να φτιαχνεις τους κανονες στη ζωη σου και οχι να αφηνεις τους αλλους να το κανουν για σενα

Λιάρης5695236

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
16 Ιαν 2014
Like
199
Πόντοι
166
Φιλε ειναι θεμα αγωγης και παιδιας.Αν η κοπελα ειναι ντουβαρη και ετσι την εμαθαν να φερεται ετσι θα φερθει.Υπαρχουν κοπελες φυσιολογικες που θα σου ελεγαν απλα δε σε θελω.Η εστω θα ντρεπονταν να το πουν αλλα θα στο εφερναν απεξω απεξω.Δε θα εξαφαντιζονταν.Οποτε ειναι θεμα συμπεριφορας...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom