Paradise Spa
Μασατζίδικο
- Εγγρ.
- 2 Οκτ 2017
- Like
- 6.490
Δε μοιάζει για SSBBW!!!
καλησπερα αν θελεις μου στελνεις το τηλεφωνοΣτείλε και δω αν πάρεις έγκριση.
αν ακομη θελει στειλε και απο εδω το τηλ μιαΦΙΛΕ ΣΥΝΑΓΩΝΙΣΤΗ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΤΗΝ ΛΙΛΙΑΝ ΣΤΗ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΥΠΟΛΕΩΣ ΝΟΜΙΖΩ 92 ΠΡΙΝ ΠΟΛΛΟΥΣ ΜΗΝΕΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΕΧΕΙ ΧΑΘΕΙ ΜΟΥ ΕΙΧΕ ΔΩΣΕΙ ΤΟ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΤΗΣ ΤΗΛ ΚΑΙ ΚΑΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΓΡΑΨΕΙ ΚΑΙ ΔΕΝ ΘΥΜΑΜΑΙ ΘΑ ΤΟ ΨΑΞΩ.ΤΩΡΑ ΕΧΩ ΒΡΕΙ ΜΙΑ ΑΛΛΗ ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΒΒW ΤΡΟΜΕΡΗ ΜΕ ΕΚΦΥΛΟ ΠΡΟΣΩΠΟ ΜΕ ΒΥΖΑΡΕΣ ΚΑΙ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΠΕΤΑΧΤΗ ΣΤΡΟΓΓΥΛΗ ΚΩΛΑΡΑ.ΠΑΙΡΝΕΙ 50 ΕΥΡΩ ΣΕ ΞΕΝΟΔΟΧΕΙΟ.ΤΗΣ ΑΡΕΣΕΙ ΤΟ ΓΑΜΙΣΗ ΠΡΟΠΑΝΤΩΣ ΑΠΟ ΤΟ ΚΩΛΟ.ΘΕΛΕΙ ΟΜΩΣ ΕΧΕΜΥΘΕΙΑ ΛΟΓΩ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΑΣ ΤΗΝ ΕΧΩ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΠΑΡΤΟΥΖΑ ΜΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΜΟΥ.ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΑΦΟΥ ΠΡΩΤΑ ΠΑΡΩ ΕΓΚΡΙΣΗ ΜΠΟΡΩ ΜΕ ΠΜ ΝΑ ΔΩΣΩ ΤΗΛΕΦΩΝΟ ΤΗΣ
Αν υπάρχει τηλέφωνο στείλε και εμένα φίλε μουαν ακομη θελει στειλε και απο εδω το τηλ μια
Ναι έχεις δίκιο.Αυτη είναι BBWΔε μοιάζει για SSBBW!!!
Δεν απανταει ποτέΚαλημέρα σε όλους, ύστερα απο πολλα χρόνια απουσίας λόγο προσωπικων λόγων, ήθελα να ρωτήσω εάν έχει κάποιος πληροφορίες για την κυρία στην παρακατω αγγελία? Εχω στείλει μηνυματα αλλα δεν απαντάει. Δυστηχώς ή ευτηχώς τέτοιες μου αρέσουνε, αν έχει καποιος να μου δώσει καποια πληροφορία θα το εκτιμούσα πολυ.. Ευχαριστώ και καλώς ηρθα ξανα..!!
Ριξτε καμια ιδεα πού μπορουμε να βρουμε μπουρδελο με πολυ χοντρες...το νημα το ανεσυρα απο τα βαθη των αιωνων..
Όχι,ποιητής.Γιατί μύστη, καπετάνιος φαλαινοθηρικου είσαι?
οχι...εισαι 16 χρονια εδω μεσα και εχει 31 μηνυματα...και τα 31 ερωτησεις...καμια ενημερωση....εισαι απο τους χειροτερους....μονο ζητας και δε προσφερεις!
Καλησπερα.Ξερουμε τιποτα για αυτη ?
αντι να γραφεις μαλακιες...δες καλυτερα το προφιλ μου...οχι...εισαι 16 χρονια εδω μεσα και εχει 31 μηνυματα...και τα 31 ερωτησεις...καμια ενημερωση....εισαι απο τους χειροτερους....μονο ζητας και δε προσφερεις!
να γραφεις μαλακιες ξερεις..να ζητας κ κανενα συγνωμη δεν ξερεις...οχι...εισαι 16 χρονια εδω μεσα και εχει 31 μηνυματα...και τα 31 ερωτησεις...καμια ενημερωση....εισαι απο τους χειροτερους....μονο ζητας και δε προσφερεις!
Η γνωστη Ανια, ρουμανα 50αρα. Μπουτια και κωλαρα, εχει εφεση στα ακαποτα. Σε υπογειο στο Ν Κοσμο
Καλησπερα.Ξερουμε τιποτα για αυτη ?