Νέα

Πουτάνες: Ανάγκη ή Διασκέδαση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιατι πατε στις πουτανες , και τι κανετε μετα ? Λετε την εμπειρια σας ?

• Παω "απο αναγκη"

Ψήφοι: 61 42,4%
  • Παω για "Διασκεδαση"

Ψήφοι: 81 56,3%
  • Το κραταω για μενα

Ψήφοι: 38 26,4%
  • Το μοιραζομαι με φιλους

Ψήφοι: 29 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144

LEON13

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Φεβ 2010
Κριτικές
2
Like
44
Πόντοι
166
Οπως λες και στον τιτλο, αλλα χωρις το η το διαζευτικο !!!
Αναγκη για διασκεδαση !!!
Ετσι απλα !!!

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
και οταν με ρωτανε αν εχω γκομενα λεω οτι ειμαι γκει...

:2funny: :2funny:...κι εγώ αυτό λέω σε κάποιες φάσεις όταν μου πρήζουν τ'αρχίδια με ΄τ'ότι πρέπει ν'ασχοληθώ πιο σοβαρά με την προσωπική μου 'αποκατάστασή' και τις λοιπές μαλακίες...ιδίως από φίλους που είναι παντρεμάνοι με παιδιά και που ποτέ δεν είχαν αντίστοιχα 'χούγια'...βλέπετε φίλτατοι είμαι σε ηλικία 'αποκατάστασης'...και γελάω και με τις γκόμενες-γυναίκες φίλων που με βλέπουν σαν 'εξωγήινο' να είμαι 'μόνος' σε συγκεντρώσεις αντίστοιχες οπότε όταν τις ρωτάω αν θα μου γνωρίσουν 'ελεύθερες' φίλες τους που ξέρω ότι θέλουν να 'πιαστούν' από κάπου λόγω βιολογικού ρολογιού πλέον (οπότε μακριά! :grin:), αρνούνται και μάλιστα με σοβαρό ύφος...ενώ με ξέρουν χρόνια κι ότι δεν είμαι κανας μαλάκας...κι αυτό λόγω του ότι κυκλοφόρησε ότι είμαι λίγο 'πηδηχτούλης' με ΄τανες αλλά μέσα σε σχέση κόβω το 'σπορ' :rockon:...Τεσπα, το 'σπορ' είναι όντως ακριβό και εθιστικό! Συνδυάζει όμως διασκέδαση και ανάγκη (όταν είσαι μόνος κι έχεις βαρεθεί τη μαλακία  :jerking:)!

Nyxtovatis

Μέλος
Εγγρ.
15 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
1
δεν ξερω τι απο τα δυο ειναι ........... αυτο που ξερω ειναι οτι εκει που λειτουργουν οικοι ανοχης οι βιασμοι μειωνονται κατα 30% ........
βγαλτε τα συμπερασματα σας .................

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
αλλοτε αναγκη αλλωτε διασκδεαση

α) αναγκη εχεις να γαμησεις καιρο σκεφτεσε ολη την ωρα κωλους και βυζια και σε αποσπαει αυτο αποτι ασχολεισαι ολη μερα σκεφτεσε αυτο.Ε πρεπει να πας να ξελαμπικαρεις

β)διασκεδαση οταν σου περισσευει ενα φραγκακι και θες να πας να περασης καλα.Δεν ειναι κακο το αντιθετο μαλιστα υπαρχει ομως και το επικυνδινο σε αυτο το χωρο το

Γ)ΕΘΙΣΜΟΣ ..... απο δω μακρυα οικονομικη κ οχι μονο καταστροφη πρεπει να κραταμε ενα μετρο.Ε οσους τους περισσευουν τοσο καλα κανουν ας περνουν και 15 σιτι τουρ την βδομαδα

μαρουλιας

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2007
Κριτικές
1
Like
93
Πόντοι
66
Επιτέλους κάποιος έγραψε την λέξη κλειδί!

Και δεν είναι απλά λατρεία, είναι ολόκληρη Θρησκεία!!! Μια θρησκεία που δεν έχει να ζηλέψει τίποτε από τις υπόλοιπες θρησκείες!!!

Υ.Γ. Τις περισσότερες φορές όχι, δεν μοιράζομαι με άλλους αυτές τις εμπειρίες. Μόνο αποσπασματικά και κάποιες φορές σε γενικές γραμμές. Απόδειξη το ότι έχω γράψει ελάχιστες κριτιτκές ως τώρα και δεν σκοπεύω να αλλάξω ρυθμό. Μια κριτική που και που.

Σύμφωνα με το μεγάλο αστροφυσικό-μαθηματικό Στέφεν Χοκινγκ, ο θεός όχι μονο δε παίζει ζάρια αλλά τα ρίχνει και εκεί που πολλές φορές δεν φαίνονται. Και επειδή οι θρησκείες έχουν ως κύριο άξονά τυς τη λατρεία ενός υπέρτατου όντος, σύμφωνα με την παραπάνω ρήση και ο θεός μεγάλη πουτάνα, αν υπάρχει, θά 'ναι!!!

ingham

Μέλος
Εγγρ.
29 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
0
Από ανάγκη.Αν είχα ένα κοριτσακι να περναω καλα δεν θα πήγαινα.

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

α) αναγκη εχεις να γαμησεις καιρο σκεφτεσε ολη την ωρα κωλους και βυζια και σε αποσπαει αυτο αποτι ασχολεισαι ολη μερα σκεφτεσε αυτο.Ε πρεπει να πας να ξελαμπικαρεις

β)διασκεδαση οταν σου περισσευει ενα φραγκακι και θες να πας να περασης καλα.Δεν ειναι κακο το αντιθετο μαλιστα υπαρχει ομως και το επικυνδινο σε αυτο το χωρο το

Γ)ΕΘΙΣΜΟΣ ..... απο δω μακρυα οικονομικη κ οχι μονο καταστροφη πρεπει να κραταμε ενα μετρο.Ε οσους τους περισσευουν τοσο καλα κανουν ας περνουν και 15 σιτι τουρ την βδομαδα

+10000  :thumbsup:...και Δ) ΕΘΙΣΜΟΣ που καταλήγει σε ΑΡΡΩΣΤΙΑ δηλ. κάτι σαν τον τζόγο...ιδίως σ'αυτούς που δεν τους περρισεύουν...σε τέτοιες ακραίες περιπτώσεις προτείνεται η πατροπαράδοτη και ασφαλέστατη  :jerking:  :cum: ως θεραπεία... :2funny:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Μου εκανε εντυπωση που καποιοι το ονομαζουν εθισμο
Πως γινεται να εθιστει κανεις στον αγοραιο ερωτα ?

Να πας απο αναγκη η διασκεδαση ειναι κατανοητο αλλα εθισμο ?
Και σιγα την διασκεδαση δηλαδη .......
Πολυ καλυτερα θα περασεις με την κοπελα σου που θα σε νιωθει και θα σε θελει πραγματικα παρα με καποια που θα σε σιχαινεται και δεν θα σε νιωθει .....

Ας μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
πάω απο ανάγκη επειδή δε βλέπομαι και οι γκόμενες με φτύνουν
Άρχισε να 'βάζεις' φιλες γνωστες κλπ να διαδίδουν πόσο καλός γαμιάς είσαι...και τότε θα δεις διαφορά τεραστια με πολλες τύπισες που θα θέλουν να 'δοκιμάσουν' μόνο και μόνο από φήμες...θα δεις τότε τις μετοχές σου να εκτοξεύονται, θα γίνεις κάτι σαν χρηματιστήριο του sex, αρκεί όμως να μην τις απογοητεύσεις μετά φίλε...οπότε θα πρέπει να το δεις ως μια 'σκληρή' και 'επίπονη' 'δουλειά' που πρέπει να βγάλεις εις πέρας! :grin:  :2funny:

και εχεις γαμησει ετσι πολλα και καλα μουνια που δεν στα πρηζουν οπως ολοι μας :rockon: :rockon:

+1000  :thumbsup:...σωστοοοός!

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Μου εκανε εντυπωση που καποιοι το ονομαζουν εθισμο
Πως γινεται να εθιστει κανεις στον αγοραιο ερωτα ?

Να πας απο αναγκη η διασκεδαση ειναι κατανοητο αλλα εθισμο ?
Και σιγα την διασκεδαση δηλαδη .......
Πολυ καλυτερα θα περασεις με την κοπελα σου που θα σε νιωθει και θα σε θελει πραγματικα παρα με καποια που θα σε σιχαινεται και δεν θα σε νιωθει .....

Ας μην συγκρινουμε ανομοια πραγματα

Παίχτη, σωστό αυτό, αλλά μόνο στη θεωρία...sorry που θα γίνω λίγο πεζός τώρα...γιατί αν κάποιος έχει σχέσεις κανονικά χωρίς να ασχολείται με το 'άθλημα' και πάει να γαμισει από περιέργεια κάποια που στα μάτια του φαντάζει μούναρος γιατί δεν είχε ξαναπαει στη ζωη του με τετοια...τι νομίζεις ότι θα γίνει?
Το σίγουρο είναι ότι κάποιοι θα θέλουν να ξαναπάνε...και σίγουρα οι παντρεμένοι αν οι γυναίκες τους έχουν γίνει φακλάνες! :o
Γιατί άλλωστε παίζει τόσο πολύ το κεράτωμα χωρίς απαραίτητα να οδηγήσει σε χωρισμό?...Απο κει και μετά ο εθισμός σ'αυτές τις περιπτώσεις δεν είναι μακριά, τουλάχιστον για ένα διάστημα, αλλά με μεγάλη χασούρα σε ευρώ!  

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Διασκεδαση, αναγκη, απολαυση, εθισμος, τροπος ζωης.

Δεν εχω πλεον την υπομονη να "ψησω" για "κανονικη" η οποια στην τελικη θα μου τα σπασει.
Ασε που οσες φορες μια "κανονικη" με εχει πληγωσει, καμια ιεροδουλη δεν το εχει κανει.
Μετα απο τοσα χρονια πορειας, εχω βρει καποια κοριτσια με τα οποια περναω κλαλυτερα και απο γκομενες.

τωρα το αν το μοιιραζομαι, την απαντηση την σφηνω σε εσας......

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
κάτι που ξεκίνησε απο ανάγκη και πολλές φορές είναι διασκέδαση.

γενικά πάντως δεν νομίζω οτι πρέπει να κάνουμε τέτοιες σκέψεις και προβληματισμούς. Το γαμίσι είναι πρώτα απ'όλα ανάγκη, αλλα η συμπεριφορά/χαρακτήρας/προσωπικότητα του παρτενερ το κάνει διασκέδαση. Αλλωστε πολλοί διατηρούν σχέσεις με μή-ιερόδουλες κοπέλες χωρίς να υπάρχει έρωτας απλά για να μήν είναι μόνοι και να έχουν κάτι να γαμάνε. Αυτό είναι διασκέδαση;

OP
OP
jo145

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Βρε τι ειναι για σας λεω .. οχι τι ειναι γενικα

προς τα που κλινετε ?

νοιωθετε εξαναγκασμενοι - αιθησμενοι - μαγνιτισμενοι
ή πατε μονο οταν εχετε τραλαλι - τραλαλο διαθεση

:think:

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
α σόρρυ λάθος κατάλαβα. Μάλλον το δευτερο. Πλέον προσπαθώ να μήν σκευτόμαι με το πουλί μου και να πηγαίνω μόνο όταν έχω διάθεση και όρεξη για κοκό. Καλύτερα απο το να πάω ψόφιος και να μου βγεί ξινή η όλη φάση.

Μάθιου

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2010
Κριτικές
23
Like
4
Πόντοι
26

προς τα που κλινετε ?

νοιωθετε εξαναγκασμενοι - αιθησμενοι - [size=14pt]μαγνιτισμενοι [/size] ή πατε μονο οταν εχετε τραλαλι - τραλαλο διαθεση

Ακόμη μία λέξη κλειδί: [size=16pt]δηλώνω μαγνητισμένος!!! Με τραβάνε όπως ο μαγνήτης το σίδερο!!![/size]

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
Διασκεδαση, αναγκη, απολαυση, εθισμος, τροπος ζωης.

Δεν εχω πλεον την υπομονη να "ψησω" για "κανονικη" η οποια στην τελικη θα μου τα σπασει.
Ασε που οσες φορες μια "κανονικη" με εχει πληγωσει, καμια ιεροδουλη δεν το εχει κανει.
Μετα απο τοσα χρονια πορειας, εχω βρει καποια κοριτσια με τα οποια περναω κλαλυτερα και απο γκομενες.

τωρα το αν το μοιιραζομαι, την απαντηση την σφηνω σε εσας......

Κι όμως τιμημένε cheyenne είναι λίγος ο χρόνος που περνάς με μια 'αγαπημένη' ιερόδουλη. Κι αυτό πολλές φορές δεν φτάνει να καλύψει το κενό που μπορεί κάποιος να νιώθει τη στιγμή εκείνη γενικότερα... :-

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1

προς τα που κλινετε ?

νοιωθετε εξαναγκασμενοι - αιθησμενοι - μαγνιτισμενοι
ή πατε μονο οταν εχετε τραλαλι - τραλαλο διαθεση

Όποτε το σηκώνει η διάθεσή μου, το κάτω κεφάλι μου και η τσέπη μου...όχι απαραίτητα ΄μ'αυτή τη σειρά... :grin:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Κι όμως τιμημένε cheyenne είναι λίγος ο χρόνος που περνάς με μια 'αγαπημένη' ιερόδουλη. Κι αυτό πολλές φορές δεν φτάνει να καλύψει το κενό που μπορεί κάποιος να νιώθει τη στιγμή εκείνη γενικότερα... :-
Αυτο ακριβως ειναι και το κλειδι.....
αλλα οχι τοσο ο χρονος οσο το να ειναι δικια σου
να σε ποθει
να σε λαχταρα
να σε νιωθει
να νοιαζεται για σενα
να της λειπεις πραγματικα σαν παρουσια πνευματικη οσο και σωματικη

Αλλα τι λεω τωρα εγω ......?  :-

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.832
Πόντοι
11.585

+1
...ξεκινησε ως αναγκη...περασε ως διασκεδαση...εξεληχτηκε σε εθισμος...και τελικα καταληξε σε αποτοξινωση, εξαναγκασμενη για ευνοητους και μη λογους...
οι κολητοι μου ξερουν οτι παω με πουτανες, δεν κρυβεσε απο τους φιλους σου...οι γνωστοι ειναι γνωστοι δεν χρειαζετε να ξερουν...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom