You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πουτάνες: Ανάγκη ή Διασκέδαση;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 127
- Εμφανίσεις 10K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
HARD19
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Μαΐ 2009
- Κριτικές
- 11
- Like
- 70
- Πόντοι
- 246
Το κενό είναι απο γεγονός του οτι σε καμία περίπτωση δεν σε γέμισε η όλη φάση....
Όλοι το νιώθουν άσχετα αν δεν θέλουν να το παραδεχθουν
Εμένα με γεμίζει... Αν είμαι η εξαίρεση νο προμπλεμ
lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
Το κενό είναι απο γεγονός του οτι σε καμία περίπτωση δεν σε γέμισε η όλη φάση....
Όλοι το νιώθουν άσχετα αν δεν θέλουν να το παραδεχθουν
προσωπικά φεύγω πιο γεμάτος απο οτιδήποτε άλλο,και είναι ίσως το μονο πράγμα που κάνω στην ζωή μου που με γεμίζει τόσο. Ελπίζω να μην είμαι και εγώ εξαιρεση.
Gun Club 181
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιαν 2012
- Like
- 103
- Πόντοι
- 166
Για την αισθηση της απολυτης ελευθεριας απο δεσμευσεις που σου προσφερει ο παρας σου οταν πιανει τοπο...
απλη απορία, αν η γυναίκα σου έκανε το ίδιο θα είχες πρόβλημα???Είμαι παντρεμένος και αγαπάω την γυναίκα μου. Παρόλα αυτά κάποιες φορές θέλω το κάτι άλλο και το κάτι παραπάνω στον σεξουαλικό τομέα. Το να βρεις γκόμενα είναι πιο πολυέξοδο, πιο δύσκολο, σπαταλάς πολύ ενέργεια και στο τέλος σου βγαίνει και χειρότερη απο την γυναίκα σου (σε όλους τους τομείς).
Η πουτάνα είναι άρτια τεχνικά (ακόμη και αυτές που σχολιάζουμε εδώ και δεν θεωρούμε καλές τις υπηρεσίες τους είναι καλύτερες απο το 99% των γυναικών που θα βρεις έξω) και η σχέση είναι να παίρνεις αυτό ακριβώς που σου λείπει χωρίς άλλο αντίτιμο εκτός από τα χρήματα.
Μετα έρχεται ο εθισμός με τον χώρο και γίνεσαι μπουρδελιάρης
lsh
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 12 Αυγ 2010
- Κριτικές
- 75
- Like
- 81
- Πόντοι
- 306
απλη απορία, αν η γυναίκα σου έκανε το ίδιο θα είχες πρόβλημα???
Ναι.
Γιατί η γυναίκα όσο και αν θέλουν να μας πείσουν οι πιτσιρίκες αλλά και τα Milf που έχουν ξεμείνει για το αντίθετο, για να γαμηθούν χρειάζονται συγκεκριμένη ψυχολογία. Όταν μια γυναίκα κερατώνει τον άντρα της δεν το κάνει γιατί δεν την πηδάει καλά (όσο και αν μας αρέσει να φαντασιωνόμαστε έτσι) αλλά γιατί υπάρχει κάποιο κενό ανάμεσα τους, ή κάποιο κενό μέσα στην ίδια. Δεν είναι αμιγώς βιολογικό θέμα. Μια γυναίκα δεν μπορεί να έχει καύλες και να γαμηθεί αν δεν έχει συγκεκριμένη ψυχολογία. Για παράδειγμα, μπορεί να λέει ότι της αρέσει ο Ρουβάς αλλά την ώρα που βλέπει την φωτογραφία του δεν καυλώνει, ενώ εσύ ακόμη και στην θέα ενός κώλου στον δρόμο μπορείς να καυλώσεις και σε δευτερόλεπτα να χύσεις, αδιαφορώντας για το ποια είναι ή τι κάνει στην ζωή της. Ακόμη και αυτές που γαμιούνται κάθε βράδυ δεν το κάνουν βιολογικά αλλά λόγω έλλειψης επιβεβαίωσης, αυτοπεποίθησης και άλλων ψυχολογικών παραγόντων.
Για αυτό και δεν υπάρχουν και τόσα μπουρδέλα για γυναίκες. Φαντάζεσαι μια γυναίκα να περνέι έξω απο ένα μπουρδέλο και να μπαίνει μέσα να αδειάσει σε 5 λεπτά όπως κάνουμε εμείς;Η φύση των δύο φύλλων είναι διαφορετική. Εγώ έχω ανάγκη να γαμήσω όπως έχω ανάγκη να φάω. Για αυτό και για εμένα ο αγοραίος έρωτας είναι απλά σαν να έφαγα έξω αντι για το φαγητό της γυναίκας μου. Και για αυτό και δεν κάνω σχέσεις. Η γυναίκα όμως δεν μπορεί να λειτουργήσει έτσι. Για να με κερατώσει υπάρχει βαθύτερος λόγος, οπότε για αυτό δεν θα το δεχόμουν.
Εννοείται πως υπάρχουν εξαιρέσεις, αναφέρομαι στο 99% των περιπτώσεων (κατα την γνώμη μου)
Είμαι παντρεμένος και αγαπάω την γυναίκα μου. Παρόλα αυτά κάποιες φορές θέλω το κάτι άλλο και το κάτι παραπάνω στον σεξουαλικό τομέα. Το να βρεις γκόμενα είναι πιο πολυέξοδο, πιο δύσκολο, σπαταλάς πολύ ενέργεια και στο τέλος σου βγαίνει και χειρότερη απο την γυναίκα σου (σε όλους τους τομείς).
Η πουτάνα είναι άρτια τεχνικά (ακόμη και αυτές που σχολιάζουμε εδώ και δεν θεωρούμε καλές τις υπηρεσίες τους είναι καλύτερες απο το 99% των γυναικών που θα βρεις έξω) και η σχέση είναι να παίρνεις αυτό ακριβώς που σου λείπει χωρίς άλλο αντίτιμο εκτός από τα χρήματα.
Μετα έρχεται ο εθισμός με τον χώρο και γίνεσαι μπουρδελιάρης
Συμφωνω με τον συναγωνιστη απολυτα . Και εγω γουσταρω το σεξ πολυ αλλα η συζυγος με την οποια εχουμε και 2 παιδια ειναι σε διαθεση μια φορα καθε 15 και αυτο χωρις προκαταρκτικα . Για πιπα ουτε λογος να γινεται και ακομα και οταν με τα χιλια ζορια καταφερω να την γλυψω δεν με αφηνει καν να τη φιλησω . Στασεις 2-3 ( κουταλακια , cowgirl , ιεραποστολικο αντα και καμια φορα στα 4 ) . Αντοχες ελαχιστες ( ουτε ποδια ψηλα στο ιεραποστολικο ουτε σφυροκοπημα ) . Απλα ειναι απολαυστικο το οτι καθε φορα εχει 2-3 οργασμους και μαλιστα εντονους κατι που ειναι ανεβαστικο . Και φυσικα το οτι τελειωνω μεσα αν και καπου καπου θα ηθελα να τελειωνω στο στηθος ή στον κωλο της ποσο μαλλον στο στομα της .
Δεν θα πηγαινα με αλλη γυναικα γιατι δεν θελω κανενος ειδους σχεση και δεσμευση . Θελω απλα μια ομορφη κοπελα , αν ειναι δυνατον με μεγαλα βυζια , να την τσιμπουκωσω , να ριξω ενα σφυροκοπημα με τα ποδια της στους ωμους μου , να την παρω και απο λωκο και μετα να φυγω . Και ολα αυτα σε διαστημα το πολυ μιας ωρας καθοτι τα παιδια μου χρειαζονται ολο το χρονο και την ενεργεια μου . Εκει με 10-30€ εχω οτι θελω και τον μικροτερο δυνατο κινδυνο για την οικογενεια μου απο καποια βλαμμενη γκομενιτσα που πιθανον θα θελησει να εκδικηθει ή να διεκδικησει κατι παραπανω . Χωρις συναισθηματικες δεσμευσεις . Απλα και μονο κτηνωδες σεξ ακομα και με 2 κοπελες ταυτοχρονα .