Νέα

Πουτάνες: Ανάγκη ή Διασκέδαση;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα jo145
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 127
  • Εμφανίσεις 10K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Γιατι πατε στις πουτανες , και τι κανετε μετα ? Λετε την εμπειρια σας ?

• Παω "απο αναγκη"

Ψήφοι: 61 42,4%
  • Παω για "Διασκεδαση"

Ψήφοι: 81 56,3%
  • Το κραταω για μενα

Ψήφοι: 38 26,4%
  • Το μοιραζομαι με φιλους

Ψήφοι: 29 20,1%

• Μέλη που ψήφισαν συνολικά
    144

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Εμενα το μονο που με παει εκει ασχετα αν δεν το θελω.... γιατι πραγματικα ΔΕΝ το θελω.
Ειναι αυτη η ρημαδα η αναγκη να αγγιξω, να μυρισω, να φιλησω, να γευτω σαν φαντασια εστω ενα γυναικειο σωμα, απλα, ωμα και διχως ουσια.....

Κι ομως ειναι η πραγματικοτητα..... μια πραγματικοτητα ωμη, σκληρη, αδυσωπητη.....

Σαν καταρα φανταζει ολο αυτο...... :-
Ισως και να ειναι......

Η ομορφια και τα γουστα εκει πανε περιπατο καθως και οι ορμες, γιατι μεσα σου ξερεις
και νιωθεις οτι η κοπελα, απλως σε ανεχεται γιατι γιαυτο τον λογο πληρωθηκε.........

sparkling_water

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Μαρ 2010
Κριτικές
11
Like
171
Πόντοι
2.287
πάω απο ανάγκη επειδή δε βλέπομαι και οι γκόμενες με φτύνουν
Το ίδιο και εγώ. Εμένα με φτύνουν επίσης επειδή είμαι βαρετός, δε ξέρω να σταθώ μπροστά τους, φαίνεταη η ανύπαρκτη αυτοπεποίθησή μου και είμαι και μαλάκας.

Και αυτές οι κοπέλες, όπως λέει και ο παραπάνω συναγωνιστής, σε ανέχονται επειδή πληρώθηκαν, σε πολλές μπορεί να μην αρέσει η δουλειά τους, αλλά σε μια πιο γενική κριτική, προσφέρουν μεγάλο καλό. Έτσι μερικοί άνθρωποι σαν και μένα μπόρεσαν να μάθουν τι είναι sex.

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
ρε δημητρη... εσυ δλδ που το ξερεις οτι παντα μια κοπελα θα τα ενοει αυτα που κανει και δεν τα κανει απλα για να περάσει η ωρα της?

Εκτος και αν η σχεση ειναι σοβαρη, δλδ μακροχρονια,
πλεον μονο η μακροχρονιες σχεσεις θα δωσουν αυτο που ζητας εσυ, δεν θα στο δωσει η <<γκομενα>> που θα εχεις σχεση 1 μηνα,

αλλα θα στο δωσει η <<κοπελα σου>>

αλλο <<γκομενα>> και αλλο <<κοπελα σου>>

ελπιζω να καταλαβαινεις..... Πολυ απογοητευμενο σε βλεπω.... μην πτωεισαι ομως  ;) ;) ;) ;) κατι θα βρεις...

Επεισης, με βαση την αποψη του δημητρη εχω να πω πως...

Ο ανθρωπος εκ φυσεως ειναι ενα πλασμα ανικανοποιητο ,οταν εχει σχεση, περναει καιρος και βρισκει ερωμενη, η πουτανα..

και οταν περναει καιρο που πηγαινει στης ιεροδουλες θελει σχεση..

Ολα αυτα ειναι ενας κυκλος,οπως η διατροφικη αλυσιδα,οπως ο κυκλος μιας ομαδας ποδοσφαιρου, κλπ...

Και εγω τωρα ειμαι σε φαση που παω μονο με ιεροδουλες, καποια στιγμη ομως θα κανω σχεση,ισως και μακροχρονια ,αλλα μετα την σχεση ισως επιστρεψω ξανα στους δρομους της αμαρτιας....γτ ετσι ειναι απλα ο ανθρωπος...

Μην κανετε ομως το λαθος να κατακρινεται τον αγοραιο ερωτα σαν αρνητικο διοτη κραταει την ισοροποια μιας κοινωνιας....

Ετσι και αλλιως μια ζωη ειναι, περαστε ομορφα με οποιο τροπο θελετε....

;) ;) ;) ;) ;)

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
Το ίδιο και εγώ. Εμένα με φτύνουν επίσης επειδή είμαι βαρετός, δε ξέρω να σταθώ μπροστά τους, φαίνεταη η ανύπαρκτη αυτοπεποίθησή μου και είμαι και μαλάκας.

Και αυτές οι κοπέλες, όπως λέει και ο παραπάνω συναγωνιστής, σε ανέχονται επειδή πληρώθηκαν, σε πολλές μπορεί να μην αρέσει η δουλειά τους, αλλά σε μια πιο γενική κριτική, προσφέρουν μεγάλο καλό. Έτσι μερικοί άνθρωποι σαν και μένα μπόρεσαν να μάθουν τι είναι sex.
Μαλακας δεν εισαι και καλο ειναι να μην το πιστευεις κιολας
η αυτοπεποιθηση αποκτιεται οταν εχεις φιλους γνωριμιες και μπορεις να συναναστρεφεσαι με κοπελες
Η αυτοπεποιθηση επισης αποκτιεται οταν καταλαβεις οτι δεν χρειαζεται να προσπαθεις να πεισεις καποια για το ποιον σου λεγοντας η κανοντας πραγματα που δεν σου ταιριαζουν
Προσπαθησε να παραμεινεις ο εαυτος σου και θα βρεθει καποια να εκτιμησει το ολο πακετο της προσωπικοτητας σου......

Τουλαχιστον εσυ εχεις την ευκαιρια ........

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
πολυ πικρα βλεπω ρε παιδια.... γτ  :- :- :- :- :-

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
γιατι ρε φίλε οι μη-ιερόδουλες είναι πολύ πουτάνες και μας φτύνουν.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.860
Πόντοι
11.585
γιατι ρε φίλε οι μη-ιερόδουλες είναι πολύ πουτάνες και μας φτύνουν.

ρεσυ μηπως σας φτυνουν για να μην σας ματιαξουν????  :think:

περα της πλακας....οταν σε φτυνουν να ξερεις για αυτο υπαρχουν πουτανες...!!!  :rockon: :rockon: :rockon:

stam_90

Τιμημένος
Εγγρ.
8 Οκτ 2009
Κριτικές
158
Like
450
Πόντοι
2.046
μην πτωειστε ρε παιδια... το να μην εχεις γκομενα , η να μην βρισκεις το αισθημα που λεει και ο δημητρης , ειναι απο τα τελευταια προβληματα

και ασημαντα θεωρω που μπορει να εχει ενας ανθρωπος.......

Υπαρχουν τοσα και τοσα, το πολυτμοτερο μεν η υγεια,μετα καλη οικονομικη κατασταση και διαβιωση,

καποια στιγμη θα βρειτε, υπομονη θελει  ;) ;) ;) ;)

υ.γ εγω δοξα θελω, λεφτα εχω,, να φαν και οι κοτες...  :birdman: :birdman: :birdman: :birdman:

Δημητρηςς

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Φεβ 2010
Κριτικές
10
Like
1.505
Πόντοι
2.357
ρε δημητρη... εσυ δλδ που το ξερεις οτι παντα μια κοπελα θα τα ενοει αυτα που κανει και δεν τα κανει απλα για να περάσει η ωρα της? Αυτο αργα η γρηγορα θα φανει ..... ολα φαινονται φιλαρακο

Εκτος και αν η σχεση ειναι σοβαρη, δλδ μακροχρονια,
πλεον μονο η μακροχρονιες σχεσεις θα δωσουν αυτο που ζητας εσυ, δεν θα στο δωσει η <<γκομενα>> που θα εχεις σχεση 1 μηνα,

αλλα θα στο δωσει η <<κοπελα σου>>

αλλο <<γκομενα>> και αλλο <<κοπελα σου>> μου αρεσε πολυ ο τροπος που εθεσες αυτην την διαφοροποιηση

ελπιζω να καταλαβαινεις..... Πολυ απογοητευμενο σε βλεπω.... μην πτωεισαι ομως  ;) ;) ;) ;) κατι θα βρεις...

Επεισης, με βαση την αποψη του δημητρη εχω να πω πως...

Ο ανθρωπος εκ φυσεως ειναι ενα πλασμα ανικανοποιητο ,οταν εχει σχεση, περναει καιρος και βρισκει ερωμενη, η πουτανα..

και οταν περναει καιρο που πηγαινει στης ιεροδουλες θελει σχεση..

Ολα αυτα ειναι ενας κυκλος,οπως η διατροφικη αλυσιδα,οπως ο κυκλος μιας ομαδας ποδοσφαιρου, κλπ...

Και εγω τωρα ειμαι σε φαση που παω μονο με ιεροδουλες, καποια στιγμη ομως θα κανω σχεση,ισως και μακροχρονια ,αλλα μετα την σχεση ισως επιστρεψω ξανα στους δρομους της αμαρτιας....γτ ετσι ειναι απλα ο ανθρωπος...
Αυτο θελω να πιστευω οτι δεν υσχυει σε ολους γιατι δεν ειναι ολα τα δακτυλα το ιδιο

Μην κανετε ομως το λαθος να κατακρινεται τον αγοραιο ερωτα σαν αρνητικο διοτη κραταει την ισοροποια μιας κοινωνιας....

Δεν βλεπω κανεναν λογικο να κατακρινει τον αγοραιο ερωτα.....

Ετσι και αλλιως μια ζωη ειναι, περαστε ομορφα με οποιο τροπο θελετε (και μπορειτε να συμπληρωσω....

μεγαλη λεξη αυτη γιατι δεν μπορουν ολοι ουτε και εχουν ολοι τις ιδιες ευκαιριες......

;) ;) ;) ;) ;)

Συγνωμη για το ψυχοπλακωμα .....

Dawn

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Ιαν 2006
Κριτικές
141
Like
134
Πόντοι
4.215
βεβαίως. Οι πουτάνες μας καταλαβαίνουν καλύτερα.  :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Hamilcar

Μέλος
Εγγρ.
2 Αυγ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
.... γιατι πραγματικα ΔΕΝ το θελω.
Κι ομως ειναι η πραγματικοτητα..... μια πραγματικοτητα ωμη, σκληρη, αδυσωπητη.....

Σαν καταρα φανταζει ολο αυτο...... :-
Ισως και να ειναι......

Ρε παίδες τι παθατε?...τι ΠΑΠΑΡΙΕΣ είναι αυτές απο ενήλικες άντρες? Κατάρα γιατί ΔΕΝ το θέλει αλλά πάει ο ένας...ο άλλος επειδή είναι βαρετός, δεν στέκεται στις γκόμενες και ειναι μαλακας!  :jerking:...ΞΕΚΟΛΛΗΣΤΕ ΡΕ!...Στην τελική οτι νιώθουμε αυτό και εκμπέμπουμε στους άλλους...αν νιώθουμε μαλάκες και καταραμένοι και το επαναλαμβάνουμε συνέχεια στον εαυτό μας, αυτό θα φαίνεται και στους άλλους/άλλες...και οι γυναίκες τι σκατά νομίζετε ότι είναι ρε?...σάρκα με αίμα και καποιο χαρακτήρα όπως και οι αντρες...εμεις πρέπει να κάνουμε το 'κυρίως' παιχνίδι γιατι η κάθε γυναίκα έχει ανάγκη την 'ασφάλεια' όσο ανεξάρτητη και να ναι η ίδια...και πιστέψτε με, η κρίση τους ως προς τους άντρες είναι πόλύ πιο ανελέητη απ'ότι η δική μας προς αυτές...οπότε με τέτοια μυαλά, παίδες, θα καταφεύγετε πάντα στο 'εύκολο' το οποίο απλά το πληρώνεις...είπαμε να πηγαίνουμε με τανες για διασκέδαση, όμορφη συνήθεια ή όποτε υπάρχει ανάγκη αλλά όχι και να γίνει μοναδικός σκοπός της ζωής όσον αφορά το sex  :headbang:...
ασε που δεν ωριμάζουμε και σαν άντρες αν δεν φαμε και τα σκατά μιας ή δεκα σχεσεων στη μάπα....Αυτα τα ολίγα και... υπομονή εύχομαι ;)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom