Νέα

Πουτάνα σαν μοντέλο

• Μέλος που άνοιξε το νήμα oldboy
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 36
  • Εμφανίσεις 8K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
OP
OP
oldboy

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.743
Πόντοι
11.020
επίσης η γνωστή Αννα από Φυλής έχει εμφανιση μοντέλου.Ψηλή, ξανθιά αδύνατη .χαλαρα ιση , ισως και ανωτερη από τις γλάστρες των τηλεοπτικών εκπομπών

OP
OP
oldboy

oldboy

Ανώτατος
Εγγρ.
6 Απρ 2007
Κριτικές
48
Like
3.743
Πόντοι
11.020
που παίζει αυτή ρε oldboy?
φυλης 71 σε αυτο με την μπλε πόρτα και την περίφημη τσατσά.απογευματινη βάρδυα. μετα τις 17.00.ηταν χθες.μαλλον θα ειναι και σημερ μεχρι τις 23.50

anatolgami

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2006
Κριτικές
3
Like
2.385
Πόντοι
506
Εγώ πάλι προτιμώ κάτι σε γειτόνισα. Είναι πιο ρεαλιστικό από το μοντέλο. Και πιο καυλωτικό...

tomahok

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
12 Δεκ 2007
Κριτικές
1
Like
3.527
Πόντοι
606
προσωπικα πιστευω οτι η πουτανα η οποια μοιαζει περισσοτερο σε μοντελο ειναι η γνωστη Αντελλα. ΥΓ σε αυτο το θεμα να μπαινουν μονο αυτες που μοιαζουν σαν μοντελλα ανεξαρτητως υπηρεσιών.επισης να μην μπαινουν δοξεσ παλαιων εποχων.
Η Αντελλα ειναι μοντελο-μπρελοκ.Ομορφη αλλα πινεζα

Επισκέπτης
ναταλυ,απο βριλλησου και αγ. μελετιου!για τα δικα μου δεδομενα φυσικα!

samsung

Μέλος
Εγγρ.
24 Σεπ 2006
Κριτικές
4
Like
8
Πόντοι
16
Φωκαιας 25Β (ισογειο), πρωινα συνηθως, ειναι κάποια Victoria.
Ρωσιδα. Ξανθια, γαλανοματα, κλπ.
Φερνει λιγο σε μοντελο, (υψος, αναλογιες).

Δεν αναφερεται στις κριτικες.

Δεν ανεβαινει ΠΟΤΕ απο πανω!
Συνολικα ευγενικη, χαμογελαστη και προθυμη.

marc_dorcel

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Παιδιά, τα μοντέλα-πουτάνες είναι απλησίαστες και από τιμή και απο γνωριμίες!
Ενδεικτικά,μου έλεγε ένας φίλος τις προάλλες,που είναι στο χώρο λόγω δουλειάς,οτι για μια πίπα μπορεί να ζητήσουν και 2,000 ευρώ :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:(αν και εφόσον καταφέρεις να τις πλησιάσεις...)
Γι'αυτό ας αρκεστούμε στις πουτάνες-μοντέλα που είναι και πιο συμφέρουσες απο όλες τις απόψεις... :dancing:

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Παιδιά, τα μοντέλα-πουτάνες είναι απλησίαστες και από τιμή και απο γνωριμίες!
Κανόνας Νο1: ΟΛΕΣ γαμιούνται για τα λεφτά! ΟΛΕΣ! Το μόνο που διαφέρει είναι η τιμή.
Κανόνας Νο2: Δεν υπάρχει! Ισχύει ο κανόνας Νο1.

Ενδεικτικά,μου έλεγε ένας φίλος τις προάλλες,που είναι στο χώρο λόγω δουλειάς, οτι για μια πίπα μπορεί να ζητήσουν και 2,000 ευρώ (αν και εφόσον καταφέρεις να τις πλησιάσεις...)
Το ενδεχόμενο ο φίλος να λέει παπαριές, το σκέφτηκες ως πιθανότητα? Είδαμε μοντέλες (ναι, ΓΝΩΣΤΕΣ!) που κάνανε τουμπες για τα μισά!

marc_dorcel

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Έχεις πάρει τέτοιο μοντέλο-πουτανα-ζογλέρ αγαπητέ μου?
Και το φιλαράκι μου δεν λέει παπαριές γιατί τόσα δίνουν κάτι γερόντια για να τους πιπώσει ένα μοντέλο...Κατάλαβες?

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Έχεις πάρει τέτοιο μοντέλο-πουτανα-ζογλέρ αγαπητέ μου?
Αν δεν είχα πάρει, δεν θα μιλούσα! Όπως ΕΧΟΥΝ ΠΑΡΕΙ πολλοί εδω μέσα! Και μιλάω για ΓΝΩΣΤΕΣ μοντέλες! Όχι λολίτες της πλάκας.

Και το φιλαράκι μου δεν λέει παπαριές γιατί τόσα δίνουν κάτι γερόντια για να τους πιπώσει ένα μοντέλο
Δεν είμαι γερόντι... κάθε άλλο! Απλά έχω τη δύναμη που κάνει τον κόσμο να γυρνάει - το χρήμα. Και οι ΓΝΩΣΤΕΣ / ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΕΣ που καβαλικεύονται, ΙΣΩΣ να ζητάνε αυτά που ζητάνε από γερόντια. Όταν μετά από καμια 50αριά χρόνια γίνω "γερόντι"... θα σου πω τι προσφορές τιμών θα παίζουν στην αγορά.

:grin:

Ψωριάρης

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2007
Κριτικές
9
Like
23
Πόντοι
16
Ρίχνω άκυρο στο διχίλιαρο που ανέφερε ο φίλος μπουρδελιάρης πιο πάνω  :cheesy:
Με την οικονομική δυσπραγία που έχει χτυπήσει τελευταία και αυτό τον - πρώην - γκλαμουράτο χώρο , η κατάποση σπέρματος από γνωστές κοπελιές στοιχίζει πολύ φθηνότερα.  :dancing:

marc_dorcel

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Όταν έγραφα γερόντια δεν εννοούσα εσένα γιατι ούτε που σε ξέρω.Και μεταξύ μας...Δεν με ενδιαφέρει κιόλας...
Κι όμως τόσα ζητάνε τα μοντέλα απο τους διάφορους παππούδες.Μου το έχει ΓΝΩΣΤΟΤΑΤΟ μοντέλο οπως λες και εσύ.
Τέλος, τα λεφτά που έχεις να τα χαίρεσαι! Αλλά... Έχω μια απορία... Γιατί το περιγράφεις τόσο γλαφυρά? Αν το πείς απλά έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε πιστέψουν και να σε σεβαστούν.
Αυτά είχα να πω... :) :)

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Αν το πείς απλά έχεις περισσότερες πιθανότητες να σε πιστέψουν και να σε σεβαστούν.
Τι σε κάνει να πιστεύεις πως εχω ανάγκη να με πιστεψουν? Με παρεξήγησες! Άλλωστε ο "κύκλος" που ΓΑΜΑΕΙ τις μοντέλες που βλέπουμε σχεδόν καθημερινά στην TV είναι περιορισμένος (30-40 άτομα στην Αθήνα και καμιά δεκαριά στη Θεσσαλονίκη) και πίστεψέ με, δεκάρα δεν δίνει να γίνει πιστευτός από κανένα! Και να είσαι σίγουρος πως ΠΟΛΛΟΙ εδώ μέσα, έχουν τόσα χρήματα που να μπορούν να "αγοράσουν" ακόμη και ονόματα που φαίνονται υπεράνω κάθε υποψίας... ΑΝΕΤΑ!!!

Τους χαιρετισμούς μου...  :grin:

marc_dorcel

Μέλος
Εγγρ.
9 Οκτ 2007
Like
4
Πόντοι
0
Συμφωνώ με αυτά που λές! Όμως έχω  μια αντίρηση... Ο κύκλος που λες είναι λίγο μεγαλύτερος... Αρκεί να έχεις τον κατάλληλο άνθρωπο με τις κατάλληλες γνωριμίες! Αν έχεις πάρει μοντέλο θα το ξέρεις αυτό! ;) ;)
Υ.Γ. Και μεταξύ μας αφου είσαι γνώστης του χώρου θα ξέρεις ότι δεν υπάρχουν άτομα υπεράνω πάσης υποψίας...

Επισκέπτης
Φωκαιας 25Β (ισογειο), πρωινα συνηθως, ειναι κάποια Victoria.
Ρωσιδα. Ξανθια, γαλανοματα, κλπ.
Φερνει λιγο σε μοντελο, (υψος, αναλογιες).

Δεν αναφερεται στις κριτικες.

Δεν ανεβαινει ΠΟΤΕ απο πανω!
Συνολικα ευγενικη, χαμογελαστη και προθυμη.

Σωστός ο σύντροφος...την έχω γαμήσει και εγώ τη συγκεκριμένη... αλλά εγώ προτιμώ τα κοντοπούτανα! :dancing:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom