Νέα

Πούστηδες με ... κρατική επιχορήγηση !!!!!!!

• Μέλος που άνοιξε το νήμα -
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 155
  • Εμφανίσεις 9K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Γιατί εσύ είπες οτι έχει "ενδιαφέρουσα σκέψη", όλοι οι υπόλοιποι τον είπαμε ομοφοβικό.

Εγώ είπα:

Χωρίς να θέλω να συμφωνήσω με τον leoknight7, γιατί δεν τον ξέρω με την έννοια ότι δεν έχω παρακολουθή σει τα γραπτά του στο φόρουμ, νομίζω ότι συνειδητά ή χωρίς να το θέλει (δεν ξέρω), βάζει ένα πολύ σημαντικό θέμα.

Από αυτό συνήγαγες ότι συμφωνώ με όλα όσα λέει;

Ομοφοβικός είναι μια λέξη που δεν μου αρέσει για λόγους που δεν είναι του παρόντος. Εγώ θα έλεγα ότι ο leoknight7 δεν γουστάρει τους πούστηδες. Σε αυτόν αναφέρθηκα αν κατάλαβες και όχι στον Λάκη (ο οποίος έθεσε το θέμα νομιμότητας του σωματείου, πράγμα που δεν το έθεσε ο leoknight7). Δικαίωμα του πάντως όπως και του Λάκη. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το τι κάνει ο καθένας στον ιδιωτικό του βίο συναινετικά.

Είμαι αντιληπτός τώρα;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Κάνεις λάθος !! το αρχικό post αφορόυσε την επιδότηση του σωματείου απο την Μελίνα Μερκούρη, τότε Υπ. Πολιτισμου.

Και τόσο σε ενόχλησε πια, δεκαπέντε χρόνια μετά το θάνατο της Μελίνας;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Εγώ είπα:

Χωρίς να θέλω να συμφωνήσω με τον leoknight7, γιατί δεν τον ξέρω με την έννοια ότι δεν έχω παρακολουθή σει τα γραπτά του στο φόρουμ, νομίζω ότι συνειδητά ή χωρίς να το θέλει (δεν ξέρω), βάζει ένα πολύ σημαντικό θέμα.

Από αυτό συνήγαγες ότι συμφωνώ με όλα όσα λέει;

Ομοφοβικός είναι μια λέξη που δεν μου αρέσει για λόγους που δεν είναι του παρόντος. Εγώ θα έλεγα ότι ο leoknight7 δεν γουστάρει τους πούστηδες. Σε αυτόν αναφέρθηκα αν κατάλαβες και όχι στον Λάκη (ο οποίος έθεσε το θέμα νομιμότητας του σωματείου, πράγμα που δεν το έθεσε ο leoknight7). Δικαίωμα του πάντως όπως και του Λάκη. Εγώ δεν έχω κανένα πρόβλημα με το τι κάνει ο καθένας στον ιδιωτικό του βίο συναινετικά.

Είμαι αντιληπτός τώρα;

Δικαίωμά τους, αναμφίβολα, όπως και δικαίωμα δικό μου να θεωρώ την άποψή τους αντιδραστική. Η όχι;

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Η έννοια της γεννετήσιας ανωμαλιας καθορίζεται απο τον Νόμο και ταυτίζεται με τα συγκεκριμένα άτομα που ειναι ΑΝΩΜΑΛΑ.
Μπορείς να το συζητήσεις με Δικαστικούς η Δικηγόρους το θέμα και να πάρεις συγκεκριμένες πληροφορίες για το Νομικό πλαίσιο .
Ανόητοι έιναι όσοι μιλούν χωρίς να γνωρίζουν .....

Ειδικά για τα γκέι άτομα, κανείς δεν μιλάει για "φυσιολογικό" πρότυπο, ωστόσο η λέξη "ανωμαλία" πάλι είναι άστοχη. Απλά είναι μια επιλογή των παιδιών. Όπως ο άλλος γουστάρει τυρί στη μακαρονάδα και άλλος αηδιάζει ή  το Σάββατο βράδυ γουστάρει σκυλάδικο και ο άλλος μόνο φάση μπαράκι - έτσι και στο σεξ. ʼλλος θέλει να ανοίγει τον κώλο του, άλλος θέλει να ανοίγει κώλους, άλλος θέλει να χύνει τη γκόμενα του στο στόμα, άλλος θέλει να της ρίχνει και κάνα χαστούκι. Όλα είναι στο κρεββάτι και ο καθένας ας κάνει ότι θέλει εκεί (μιλάμε αυστηρά για ενήλικες). Οι ενοχές και οι κομπλεξισμοί είναι για τους πραγματικά ανόητους κύριοι. Κρεμάλα στους δολιοφθορείς της Δημοκρατίας!

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Η έννοια της γεννετήσιας ανωμαλιας καθορίζεται απο τον Νόμο και ταυτίζεται με τα συγκεκριμένα άτομα που ειναι ΑΝΩΜΑΛΑ.
Μπορείς να το συζητήσεις με Δικαστικούς η Δικηγόρους το θέμα και να πάρεις συγκεκριμένες πληροφορίες για το Νομικό πλαίσιο .
Ανόητοι έιναι όσοι μιλούν χωρίς να γνωρίζουν .....

Αν περιμένεις μόνο απο το Νόμο (όπου πουθενά, παρεμπιπτόντως, δεν θεωρείται ανωμαλία η ομοφυλοφιλία) να καταλάβεις τι εστί ζωή, φοβάμαι οτι είσαι βαθιά νυχτωμένος φιλαράκο!

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Δικαίωμά τους, αναμφίβολα, όπως και δικαίωμα δικό μου να θεωρώ την άποψή τους αντιδραστική. Η όχι;

Αντιδραστική ως προς τι; Ως προς το κοινά αποδεκτό ή ως προς το από την αριστερά αποδεκτό; Ποιός λέει τι είναι κοινά αποδεκτό και πολύ περισσότερο ποιόν αφορά τι είναι από την αριστερά αποδεκτό εκτός από τους ίδιους τους αριστερούς; ʼρα δεν αφορά τους δύο φίλους μας. Εκτός αν η συγκεκριμένη αντίληψη της αριστεράς αποκτά διαστάσεις καθολικότητας κατά την γνώμη σου. τότε αυτό είναι η γνώμη σου και μόνο.

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Η ηθική της συγκεκριμένης είναι γνωστή ...... Μιά ζωή στην ανωμαλία ..... έχεις δει τον φάκελλό της ?

Ποιο φάκελό της; Στην Ασφάλεια; Όχι, δεν τον έχω δει, εσύ τον έχεις δει; Κι αν ναι, με ποια ιδιότητα;

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αντιδραστική ως προς τι; Ως προς το κοινά αποδεκτό ή ως προς το από την αριστερά αποδεκτό; Ποιός λέει τι είναι κοινά αποδεκτό και πολύ περισσότερο ποιόν αφορά τι είναι από την αριστερά αποδεκτό εκτός από τους ίδιους τους αριστερούς; ʼρα δεν αφορά τους δύο φίλους μας. Εκτός αν η συγκεκριμένη αντίληψη της αριστεράς αποκτά διαστάσεις καθολικότητας κατά την γνώμη σου. τότε αυτό είναι η γνώμη σου και μόνο.

Κανείς δε μίλησε για αριστερά σ' αυτό το θρεντ, εκτός απο σένα. Μήπως είσαι ψυχωτικός;

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
δεν απαγορευετε σε καμία ευρωπαική χώρα η σχεση 2 ατόμων του ιδιου φύλλου αρα το σωματείο εινα νόμιμο.
Αγαπητοτατε & φιλτατε sevenn123, ως εντεταλμενος αντιπροσωπος καλωσορισματων "ειδικων" ταλεντων & μελλοντικων αστερων του site, σε καλωσοριζω!!!!  :cheesy:  Σε διαβεβαιω οτι μαζι μας θα ζησεις ανατριχιαστικες στιγμες, μιας & οπως θα καταλαβεις "δεν ξηγιομαστε πουστικα"!!  ;) Καλη συνεχεια λοιπον στα threds των (του) ενδιαφεροντων σου.....!!!!  :grin:

Athens1

Μέλος
Εγγρ.
25 Μαρ 2006
Like
1
Πόντοι
6
Αν τον είχες μελετήσει  ..... θα διαπίστωνες αρκετά θέματα που αποδεικνύουν την φιλική στάση προς τις συγκεκριμένες περιθωριακές κοινωνικές ομάδες ....
Aς μην συνεχίσουμε σχετικά με το συγκεκριμένο άτομο , δεν έχει πλέον νόημα ....

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Αν τον είχες μελετήσει  ..... θα διαπίστωνες αρκετά θέματα που αποδεικνύουν την φιλική στάση προς τις συγκεκριμένες περιθωριακές κοινωνικές ομάδες ....
Aς μην συνεχίσουμε σχετικά με το συγκεκριμένο άτομο , δεν έχει πλέον νόημα ....

Δεν τον έχω μελετήσει το φάκελό της. Εσύ όμως πως τα κατάφερες και τον μελέτησες; Δεν κάνει να μάθουμε; Η μήπως τον μελέτησες με παράνομο τρόπο και φοβάσαι να μας πεις; Γιατί, επισήμως τουλάχιστον, απο το 89 και μετά, δεν υπάρχουν φάκελοι. Προφανώς θα κάνω λάθος!

Todok

Μέλος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2006
Like
12
Πόντοι
16
Eίναι γεγονός ότι σημαντική μερίδα της αριστεράς έχει μία εμμονή σε θέματα μανιώδους υπεράσπισης γκευ και λεσβιών, μεταναστών και λαθρομεταναστών, καθώς και πολλών περιθωριακών ομάδων.

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16
Κανείς δε μίλησε για αριστερά σ' αυτό το θρεντ, εκτός απο σένα. Μήπως είσαι ψυχωτικός;

ΟΚ σβήσε τα υπόλοιπα και κράτα το "Αντιδραστική ως προς τι;" Έχεις να απαντήσεις κάτι;

Επισκέπτης
κυριε lepando γιατη δεν γραφετε με κανονικα γραμματα ???????μας εχουν βγει τα ματια  :helpplea: :helpplea:

petrospelekanos

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιαν 2007
Like
2
Πόντοι
6
Eίναι γεγονός ότι σημαντική μερίδα της αριστεράς έχει μία εμμονή σε θέματα μανιώδους υπεράσπισης γκευ και λεσβιών, μεταναστών και λαθρομεταναστών, καθώς και πολλών περιθωριακών ομάδων.

ʼντε πάλι με την αριστερά! Ρε παιδιά, δημοκρατία δεν είναι να προασπίζονται ΚΑΙ τα δικαιώματα των -όποιων- μειονοτήτων; ΝΑΙ η ΟΧΙ;

nikos6

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Like
16
Πόντοι
6
Αυτό που κάνει συνήθως;
επιδειξιομανιας??
εγω προσωπικα δεν κρινω ποτε κανεναν.
απλα αν ειναι ολυμπιακος θελω να τον σκοτωσω
χιουμορ παιδια...
προτεινω πετρο και λοιποι με νοημοσυνη να μην τσιμπατε-τσιμπαμε.ας κλεισει εδω το τοπικ

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Όχι. Αυτό το κάνει στον Μάκη...

Όχι μόνο, γενικά το κάνει.

Κάτι άκουσα ότι του γρατσούνισε το αμάξι ένα "παπί" στο Κολωνάκι, το οποίο δεν σταμάτησε και την έκανε Λούης...? Το θύμα, φώναξε τον τροχαίο που ήταν nearby για να του δώσει τα νούμερα της "πάπιας" ... με έντονο τόνο και ύφος, παραπονούμενος ότι έπρεπε (το όργανο) ήδη να είχε καβαλήσει την μηχανή του και να κυνηγήσει την "πάπια".

Να σημειώσω...

α) ήταν σταθμευμένο (το «θύμα») παράνομα
β) το αμάξι του (του «θύματος») δεν είχε καν πινακίδες (όπως και τότε στον Μάκη νομίζω)

Μήπως να μεταφερθεί αυτό το Post στο thread για τα καθρεφτάκια των ΙΧ?

studian

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2006
Like
9
Πόντοι
16

Η αριστερά υπερασπίζεται τα δικαιώματα των μεταναστών; Ας γελάσω!! αν μιλάμε επί της ουσίας η αριστερά σε ευρωπαικό επίπεδο είναι λυσσαλέα κατά της ελεύθερης μετακίνησης ανθρώπων. Βλέπε αντίδραση στην οδηγία Μπιλκεστάιν. Τα δακρύβρεχτα για την προστασία των μεταναστών από τον ρατσισμό και την ξενοφοβία δεν έχουν καμμία ουσιαστική σημασία αν κάποιος ρητά και κατηγορηματικά δεν δηλώνει ότι είναι υπέρ της κατάργησης των νομικών εμποδίων για την μετακίνηση ανθρώπων από χώρα σε χώρα. Δλδ να μπορεί ο καθένας χωρίς περιορισμό να μπορεί να ψάξει για την τύχη του σε άλλη χώρα. Και η αριστερά είναι φανατικά αντίθετη σε αυτό.

Άλλα thread (τυχαίες επιλογές)

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom