Νέα

Που θα βρούμε mature nympho

• Μέλος που άνοιξε το νήμα maturelover1977
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 3K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)
Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

maturelover1977

Νέο Μέλος
Εγγρ.
8 Φεβ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Καταρχιν ενα συνεδερφικο χαιρετισμο προς ολοθς τους λατρεις των mature.
Ρωταω λοιπον ξερετε που μπορω να βρω να ψονισω εγω και οποιος αλλος γουσταρει

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Στη λαικη, εχει & εκπτωσεις τωρα!!! Διαβασε το forum, ρε φιλαρακο!! ΟΛΑ τα λεει!!! Μη βαριεσαι!! Εδω εκτος απο κανα κραξιμο, δε προκειται να σου πει ΚΑΝΕΙΣ τιποτα!!! (Για σκεψου αν ο καθενας που ειχε ...ταυλες να ανοιγε & απο ενα thred ,οπως εσυ!!! Ακρη δε θα εβγαινε!!!)

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Λεπαλντο καταρχας δε κανει να μιλας ετσι σε ενα νεο μελος του φορουμ.Καλο ειναι επισης να μη μιλας εξ ονοματι ολων στο φορουμ αυτο.Το οτι ειρωνευεσαι καποιον για ενα ποστ που κανει που κατ εσε ειναι για γελια δεν παει να πει οτι ολοι εχουν το δικο σου τροπο κρισης.Οσο για τα ποστ που λες στο νεο φιλο ξεκινα καλυτερα την κριτικη απο το προηγουμενο δικο σου που για μενα ειναι εντελως αχρηστο και ανευ ενδιαφεροντος,ομως βλεπεις οτι δε σου το λεω με δοση ανωτεροτητας και ειρωνειας..
Οσο για το νεο φιλο,καλως ηρθες και καλο ειναι να κοιταξεις για τοπικ σχετικα με κωλομπαρα κτλ για να κανεις ενα καλο ξεκινημα στο πεδιο αυτο..

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Λεπαλντο καταρχας δε κανει να μιλας ετσι σε ενα νεο μελος του φορουμ.Καλο ειναι επισης να μη μιλας εξ ονοματι ολων στο φορουμ αυτο.Το οτι ειρωνευεσαι καποιον για ενα ποστ που κανει που κατ εσε ειναι για γελια δεν παει να πει οτι ολοι εχουν το δικο σου τροπο κρισης.Οσο για τα ποστ που λες στο νεο φιλο ξεκινα καλυτερα την κριτικη απο το προηγουμενο δικο σου που για μενα ειναι εντελως αχρηστο και ανευ ενδιαφεροντος,ομως βλεπεις οτι δε σου το λεω με δοση ανωτεροτητας και ειρωνειας..
Οσο για το νεο φιλο,καλως ηρθες και καλο ειναι να κοιταξεις για τοπικ σχετικα με κωλομπαρα κτλ για να κανεις ενα καλο ξεκινημα στο πεδιο αυτο..
Kριτικη διαθεση, εχεις ε???  Αφου λοιπον ο σκοπος σου ειναι ΜΟΝΟ (για τους δικους σου λογους) να μου την πεις  ΑΝ διαβασες το post μου 1."Στη λαικη, εχει & εκπτωσεις τωρα!!!"¨πλακιτσα.ΔΕ προσβαλω!!  2."  Διαβασε το forum, ρε φιλαρακο!! ΟΛΑ τα λεει!!! Μη βαριεσαι!! Εδω εκτος απο κανα κραξιμο, δε προκειται να σου πει ΚΑΝΕΙΣ τιποτα!!! (Για σκεψου αν ο καθενας που ειχε ...ταυλες να ανοιγε & απο ενα thred ,οπως εσυ!!! Ακρη δε θα εβγαινε!!!) " Παραλογο ειναι??? Για σκεψου πλαι αριστερα μια σειρα με threads, θεμα: "που βρισκω..."  "που κανω...." "δωσε & εμενα μπαρμπα,κλπ!!!" Τι νοημα θα ειχε?? Τον συμβουλευω τι να κανει!!  & το κυριοτερο τωρα-επισης -χωρις δοση ...ανωτερωτητας & ειρωνειας      ΑΣ ΒΓΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΗΣΕ ΒΟΗΘΕΙΑ & ΔΕΝ ΤΟ ΕΚΑΝΑ!!! Τελος συμβουλευω & εσενα πριν ριξεις τη κακιουλα σου (γιατι περι αυτου ,προκειται ΕΜΦΑΝΕΣΤΑΤΑ) να κοιτας στο προφιλ του αλλου τα μηνυματα & τι εχει δωσει στο forum & μετα να λες!! & ξερεις γιατι?? Επειδη τελικα φαινεσαι κακοπροαιρετος κομπλεξικουλης!!! Φιλικα,ε???  ;)

ps: Λες: "καλο ειναι να κοιταξεις για τοπικ σχετικα με κωλομπαρα κτλ για να κανεις ενα καλο ξεκινημα στο πεδιο αυτο.."   ΑΥΤΟ  ΕΙΝΑΙ ΠΑΡΑΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ!! Αφου θες να βοηθησεις δωσε τα σωστα threads του ανθρωπου, ΟΠΩΣ ΚΑΝΩ & ΕΓΩ, -ΟΤΑΝ ΠΡΕΠΕΙ-!!

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
κομπλεξικουλής?Dude ποσο χρονο εισαι?Νομιζεις οτι εισαι παραγων ενος φορουμ επειδη εχεις κανει 800 ποστ?Εχεις το δικαιωμα να ειρωνευεσαι τους νεους που κανουν ποστ?οταν κανεις λαθος να το παραδεχεσαι και οχι να αντιλεγεις σε προσωπικο επιπεδο για μια παρατηρηση που σαυ εκανα και μαλιστα με πολυ ωραιο τροπο και αντι να καταλαβεις πως σου το ειπα μου κανεις χαρακτηρισμους και οτι και καλα εχουμε και προηγουμενα..
Το αν καποιος τωρα βαριεται να κανει search καλο ειναι να του το πει καποιος καλοπροαιρετα και οχι ετσι.Οσο για αχρηστα ποστ εκτος απο το τελευταιο δικο σου,υπηρχαν και του χρησαργου πολλα αλλα και παλι δεν τρεχει τιποτα.Λεπαλντο οταν βλεπεις κατι που δεν σε ενδιαφερει μην απαντας καν στο ποστ του.Οπως κανω και γω στο δικο σου προηγουμενο.Αν απαντουσα εκει τοτε μπορεις να πεις οτι εχω ορεξη για κριτικη καταλαβες?
Κατι αλλο..
πλακιτσα
κακοπροαιρε τος κομπλεξικου λης!!! Φιλικα,ε???
Χαλαρωσε dude και μη προσπαθεις να δικαιολογησεις τον τροπο σου..

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
Φίλε maturelover1977 το forum έχει πολλά παρόμοια θέματα. Μπορείς για παράδειγμα να κοιτάξεις στα εξής: www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,613.0#lastPost]Club για να ψωνίσεις ώριμες κυρίες[/url], www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,3460.0#top]Σεξ με ώριμη 45άρα[/url], www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,3249.0]Ζητείται mature τύπου Έλενας Βεντή[/url], www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,1504.0]Σας καυλώνουν οι μεγάλες;[/url], www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,174.0]Ψάχνω καμιά milf!!![/url], www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,715.0]Milf[/url], www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,599.0]40[/url], www.bourdela.com/component/option,com_smf/Itemid,168/topic,282.0]40άρες βιζιτούδες[/url]. Πιστεύω ότι ειδικά τα τελευταία θα βοηθήσουν.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
κομπλεξικουλής?Dude ποσο χρονο εισαι?Νομιζεις οτι εισαι παραγων ενος φορουμ επειδη εχεις κανει 800 ποστ?Εχεις το δικαιωμα να ειρωνευεσαι τους νεους που κανουν ποστ?οταν κανεις λαθος να το παραδεχεσαι και οχι να αντιλεγεις σε προσωπικο επιπεδο για μια παρατηρηση που σαυ εκανα και μαλιστα με πολυ ωραιο τροπο και αντι να καταλαβεις πως σου το ειπα μου κανεις χαρακτηρισμους και οτι και καλα εχουμε και προηγουμενα..
Το αν καποιος τωρα βαριεται να κανει search καλο ειναι να του το πει καποιος καλοπροαιρετα και οχι ετσι.Οσο για αχρηστα ποστ εκτος απο το τελευταιο δικο σου,υπηρχαν και του χρησαργου πολλα αλλα και παλι δεν τρεχει τιποτα.Λεπαλντο οταν βλεπεις κατι που δεν σε ενδιαφερει μην απαντας καν στο ποστ του.Οπως κανω και γω στο δικο σου προηγουμενο.Αν απαντουσα εκει τοτε μπορεις να πεις οτι εχω ορεξη για κριτικη καταλαβες?
Κατι αλλο..
πλακιτσα
κακοπροαιρε τος κομπλεξικου λης!!! Φιλικα,ε???
Χαλαρωσε dude και μη προσπαθεις να δικαιολογησεις τον τροπο σου..
Ουτε dude ειμαι ουτε & λαλακας σαν......  ΕΣΥ πεταγεσαι σαν  :badair: ΕΣΥ λοιπον κανεις κριτικη για ποστ μελη ,κλπ.Μηπως εσυ εισαι ..dude (γιατι δε το γραφεις Ελληνικα??) Τεσπα. Εμαθα οτι με προβληματικους ΔΕ βγαινει ακρη (τετοις φαινεσαι) Γαμαμανουλες εσυ & ΑΝ διαφωνεις με κατι που λεω κανε αναφορα στον συντονιστη!! Ενταξει dudemod???

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Θα σου κανω εγω αναφορα στο συντονιστη :dancing: :dancing:.....................και προσεχε γιατι εχεις φαει ενα κοσμομπαν μην φας και μπουρδελομπαν :2funny: :2funny: :2funny:

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Θα σου κανω εγω αναφορα στο συντονιστη :dancing: :dancing:.....................και προσεχε γιατι εχεις φαει ενα κοσμομπαν μην φας και μπουρδελομπαν :2funny: :2funny: :2funny:
ZEIΣ??? Επιβιωσες???? Το cosmoban ηταν ΑΔΙΚΟ, ξαναλεω!!  :tickedoff: Τους εδωσα -αναλυτικοτατα- φωτα μου σχετικα με τις ερωτησεις  τους περι κοπρολαγνιας κλπ!!! Σε 4'+30" με banαρανε!!! ΓΙΑΤΙ???    :uglystupid:                                                                                                                  ps: εδω ομως δεν εχουμε να κανουμε με ανεραστα η κακομαμημενα cosmogirls!! Εχουμε να κανουμε με internetοκομπλεξισμο!!!  ;)

Gamaomanoules

Μέλος
Εγγρ.
13 Ιαν 2007
Κριτικές
1
Like
26
Πόντοι
16
Συνεχιζεις ρε λοπαλτο να κανεις χαρακτηρισμους για μενα και να βγαζεις συμπερασματα απο μονος σου.Τι με περασες να παω στο μοντ να παραπονεθω για σενα?Ποσο χρονω ειπαμε εισαι ακομα?Χαλαρωσε και σταματα να μιλας ακομα για οτι μαλακια εγραψες πριν καταντα κουραστικο.Μαθε οτι τα 800 ποστ δε σε κανουν μοντ εδω και στη τελικη εισαι το ιδιο με καθε μελος εδω.Τελειωσε το εδω γιατι το ποστ ειναι για αλλο θεμα.Αν θες να κανεις ποστ χωρις λογο κανε παλι κανα γκαλοπ της πλακας να περνα η ωρα.Συγνωμη απο τα υπολοιπα μελη για το συμβαν.

Επισκέπτης
Το όλο thread όπως εξελίχθηκε είναι άχρηστο. Μάλλον θα πρέπει να διαγραφεί έτσι ώστε και οι αντιδικούντες να τα πούνε μέσω pm.

lepando

Μέλος
Εγγρ.
21 Δεκ 2006
Like
2
Πόντοι
6
Συνεχιζεις ρε λοπαλτο να κανεις χαρακτηρισμους για μενα και να βγαζεις συμπερασματα απο μονος σου.Τι με περασες να παω στο μοντ να παραπονεθω για σενα?Ποσο χρονω ειπαμε εισαι ακομα?Χαλαρωσε και σταματα να μιλας ακομα για οτι μαλακια εγραψες πριν καταντα κουραστικο.Μαθε οτι τα 800 ποστ δε σε κανουν μοντ εδω και στη τελικη εισαι το ιδιο με καθε μελος εδω.Τελειωσε το εδω γιατι το ποστ ειναι για αλλο θεμα.Αν θες να κανεις ποστ χωρις λογο κανε παλι κανα γκαλοπ της πλακας να περνα η ωρα.Συγνωμη απο τα υπολοιπα μελη για το συμβαν.
Γι αυτο σου λεω οτι εισαι ΛΑΛΑΚΑΣ, αν δε το καταλαβες!!! Τι δουλεια εχουν τα posts, χαζουλη??? Δεν εκανα κατι ξεχωριστο,απο αλλους ουτε θεωρω εαυτον ανωτερο!! ΕΣΥ τα γραφεις αυτα,κομπλεξικουλη!!Τελος απο μενα οτι & να πεις... χαριτωμενε!!

kaiaphas

Τιμημένος
Εγγρ.
27 Σεπ 2006
Like
81
Πόντοι
16
Ζω,γαμω και βασιλευω!Επεσε πολυ σκατο στο κοσμοφορουμ ε?Το εχουμε πει ξανα λεπα...............η γνωμη ειναι σαν την κωλοτρυπιδα ολοι εχουν μια!!!!!!!!
Τωρα λιγο στο θεμα πηδαω αυτον τον καιρο μια 40αρα χωρισμενη αμα τελειωσω την κανω τριπλα τωρα και σε λιγο καιρο την κανω και πασα.................και γκολ!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Υ.Γ και οι δυο σταματηστε τωρα!

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.231
Πόντοι
17.085
Το thread κλειδώνεται. Μaturelover1977 μπορείς να αναζητήσεις πληροφορίες εκεί που σου έδειξα και να ξανακάνεις ερώτηση σε ένα απ' τα θέματα αυτά ώστε
να επικαιροποιηθεί κιόλας η πληροφορία.

Κατάσταση
Κλειδωμένο - κλειστό για περαιτέρω απαντήσεις.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom