Επειδή τείνει στο ελαφρώς πιο προσωπικό το ζήτημα, θα σου απαντήσω με το δικό μου σκεπτικό.
Η τιμή των 150 βγαίνει κατ'εμέ με βάση κάποιους παράγοντες και αποτελεί μια μέση τιμή της ανεξάρτητης που είναι μικρή σε ηλικία, έχει καλή εμφάνιση, είναι τυπική σε όλα, προσφέρει γαλλικό φιλί, δεν έχει άπειρα "μη και όχι".
Όπως επίσης η συνάδελφος
@Anna24 δεν έχει extra. Ούτε κι εγώ έχω.
Δεν φτάνει που είναι all included (εκτός προφανώς των υπηρεσιών που δεν προσφέρουμε) αλλά πέφτουν επάνω μας και φτάνουν σε σημείο να στέλνουν μηνύματα μόνο και μόνο για να πουν "σιγά μωρή κ.... που αξίζεις τόσα".
Γιατί να κρατήσω λοιπόν μια τιμή η οποία εμένα με φθείρει ψυχικά? Να μου πεις μωρή Μαλβίνα, σιγά τη διαφορά. Κι όμως. Τα 30€ είναι τεράστια διαφορά και μέσα μου και πελατειακά.
Η ποιότητα του κόσμου ανέβηκε σε μεγάλο ποσοστό όταν εγώ το έκανα 150 και το λέω χωρίς ντροπή. Ένιωθα ότι λάμβανα την απαραίτητη απόσβεση που μου χρειάζεται γι'αυτό που κάνω. Εδώ δεν χωράνε κουβέντες, ξαναλέω. Εάν το πήγαινα 300 να μιλούσαμε αλλιώς.
Deep down σε τελική ανάλυση, δεν υπάρχει αποζημίωση στο θέμα αυτό.
Έχω γνωστή που μένει Μελβούρνη και χρεώνει 900€ ανά ώρα και δεν μιλάει κανένας γιατί σέβονται και δικαίωμά της εντέλει.