BigMountain
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 22 Οκτ 2022
- Κριτικές
- 137
- Like
- 37.641
- Πόντοι
- 27.636
Καλημέρα στην παρέα
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
![Καφές :coffee: :coffee:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/coffee.gif)
Καλά σοβαρά τώρα, περιμένετε από ένα κορίτσι της δουλειάς που πάει με 4-5-6 και βάλε πελάτες, να χύνει κάθε φορά με όλους; Ειδικά από γραφεία.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά τώρα, αλά όχι, δεν έχω όρεξη για μαλακίες.
Αυτό σηκώνει πολλή κουβέντα και είναι άλλο θέμα, που δε νομίζω να τον νοιάζει κανέναν εδώ μέσα, παρά μόνο τα κορίτσια που συμμετέχουν εδώ.
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)
Καλά σοβαρά τώρα, περιμένετε από ένα κορίτσι της δουλειάς που πάει με 4-5-6 και βάλε πελάτες, να χύνει κάθε φορά με όλους; Ειδικά από γραφεία.
Θα μπορούσα να γράψω πολλά τώρα, αλά όχι, δεν έχω όρεξη για μαλακίες.
Εάν μάθαινες τι έχουν τραβήξει οι κοπέλες του χώρου, δεν θα ξαναέπαιρνες και δεν θα ξαναέγραφες εδώ μέσα.
Θα σε έπιανε κ κατάθλιψη.
Εντελώς φιλικά.
Αυτό σηκώνει πολλή κουβέντα και είναι άλλο θέμα, που δε νομίζω να τον νοιάζει κανέναν εδώ μέσα, παρά μόνο τα κορίτσια που συμμετέχουν εδώ.
![Καπέλο :hi: :hi:](/forum/styles/default/xenforo/smilies/bou_smilies/hi.gif)