Anna24
Call-Girl
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2022
- Like
- 20.790
Εγώ ευτυχώς είμαι και τα δύοΕσυ σιγουρα, μονο και μονο για το οτι εισαι φεμινίστρια..
Χιλιες φορες πουτανα παρα φεμινιστρια..
Εγώ ευτυχώς είμαι και τα δύοΕσυ σιγουρα, μονο και μονο για το οτι εισαι φεμινίστρια..
Κ αν νομίζεις ότι εσύ Κ όσοι λέτε τέτοια μας κάνετε να σκεφτόμαστε ωωωωχ έπρεπε να κρύβω λόγια δεν θα με κλείσουν κάνετε ΜΕΓΆΛΟ λάθοςΕσυ σιγουρα, μονο και μονο για το οτι εισαι φεμινίστρια..
Κ αν νομίζεις ότι εσύ Κ όσοι λέτε τέτοια μας κάνετε να σκεφτόμαστε ωωωωχ έπρεπε να κρύβω λόγια δεν θα με κλείσουν κάνετε ΜΕΓΆΛΟ λάθος
Λέω ευτυχώς που μιλάω τόσο πολύ και ξέρουν ακριβώς με ποια έχουν να κάνουν και δεν θα με κλείσουν κατά λάθος γιατί ΔΕΝ ΘΈΛΩ τέτοιους παπαρες για πελάτες. Ούτε για 150 ούτε για 1150
Κοίτα τον μωρέ νομίζει ότι είναι έξυπνος, cuteΓια ποιον λογο να κανω κατι τετοιο.., δεν το καταλαβαινω..
Παντως με χαροποιει το γεγονος οτι καταλαβαινεις ποσο ασχημο ειναι το να εισαι φεμινιστρια..
Εάν είναι να μιλάμε με εξαιρέσεις και άτοπα παραδείγματα, να αλλάξουμε εντελώς θέμα..να πιάνουν τόπο τα λόγια μας.<<Αμφιβάλλω εάν κάποιος θα πάει στον ιδιοκτήτη πολυτελούς εστιατορίου να κάνει παζάρια και παράπονα να κατεβάσει την τιμή στα πιάτα του.>>
Εξαρτάται πόσα άτομα θα είναι στο τραπέζι και υπάρχει και η δυνατότητα των ειδικών μενού.
Επίσης γνωρίζω περίπτωση μεγαλοεπιχειρηματία που στο άκουσμα του λογαριασμού ζήτησε αμέσως "ψαλίδι" ... Είναι πόσο "σε παίρνει" ...
Εάν μάθαινες τι έχουν τραβήξει οι κοπέλες του χώρου, δεν θα ξαναέπαιρνες και δεν θα ξαναέγραφες εδώ μέσα.Γιατί δεν σας συμπεριφέρονται όμορφα ορισμένοι πελάτες? Θα ήθελες να μας πεις ένα παράδειγμα?
Το ξέρεις ότι σε συμπαθώ και δεν αποσκοπώ στην επίθεση. Απλώς κάποια πράγματα χτυπάνε σε χορδές που δεν γίνεται να αγνοήσω.ζεμπού αλλού τις παπαριές, όχι εδώ.
ΟΦΕΙΛΕΙ να είναι μες την τρελή χαρά, κι οφείλει να είναι όπως πρέπει, γι αυτό και λέω, κι έχω και νήμα, ΟΧΙ πάνω από 1-2 ραντεβού την ημέρα, κι αυτό όποτε νιώθει οκ. αν δε νιώθει καλά ας μην κάνει ραντεβού.
αλλά θέλουν και τα 150, θέλουν και 7-8 ραντεβού κάθε μέρα να βγαίνει το 1200 κι ας είναι με ότι διάθεση να είναι...
Παντως με χαροποιει το γεγονος οτι καταλαβαινεις ποσο ασχημο ειναι το να εισαι φεμινιστρια..
@The Saint* μια χαρά έχει σε αυτή τη ζωή ο φίλος μας. Άστον να χαίρεται έστω με κάτι μέσα στη μιζέρια που τον τρώει..Βεβαίως και είναι προς τιμήν της ότι το καταλαβαίνει.
Μακάρι να καταλάβαιναν και οι φαλλοκράτες το πόσο άσχημο είναι να είσαι φαλλοκράτης.
Κλασσική στερεοτυπική και αποτυχημένη προσπάθεια για προσβολή μιας γυναίκας με πρόσχημα το φύλο της και το επάγγελμα που κάνουμε.Εσυ σιγουρα, μονο και μονο για το οτι εισαι φεμινίστρια..
Πάλι τα ίδια...
Κορίτσι είπα ΝΑ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕΙΣ, ΌΧΙ ΝΑ ΚΑΤΑΦΕΡΕΙΣ ΜΕ ΤΟ ΖΟΡΙ.
Ώστε να γινει αληθοφανές και να μην εχω αστερία δίπλα μου..
Οκ, το καταλαβες?
Παντως πρεπει να παραδεχτείς οτι τετοιο νημα δεν ειχαμε για τις τιμες των σεξεργατριων.Εδώ θα παραποιήσω μια ατάκα από γνωστό κινηματογραφικό έργο και θα σας ρωτήσω το εξής:
Όταν βλέπεις ένα αρνάκι γάλακτος και σε πιάνει σιελόρροια, οφείλει και το αρνί να έχει σιελόρροια;
Παντως πρεπει να παραδεχτείς οτι τετοιο νημα δεν ειχαμε για τις τιμες των σεξεργατριων.
Αμα ψαξω, ποσα θα βρω αραγε;
Καποια στιγμη θα ανοιχτει νημα αν καβλωνουν κιολας. Ουτε απο αυτο εχουμε.
Κα8 τετοιο νημα έχουμε. Δεν το λεω για εσενα, αλλα για οποιον ηθελε να παρει ιδεα απο το ποστ σου.Το φωτοσοπ πάει σύννεφο δυστυχώς ακόμη και στα υποτιθέμενα καλά γραφεία.
Για μένα το θέμα είναι η ποιότητα της γυναίκας και όχι η τιμή. Και η διάθεση να σε φτιάξει. Με ανεξάρτητες δεν έχω ασχοληθεί γιατί δεν ξέρω και πόσο εύκολα μπορεί μια ανεξάρτητη να φέρει και μια άλλη για να ικανοποιήσει το βίτσιο μου.
Κα8 τετοιο νημα έχουμε. Δεν το λεω για εσενα, αλλα για οποιον ηθελε να παρει ιδεα απο το ποστ σου.
Μου στέλνεις το σχετικό νήμα σε παρακαλώ. Γενικά κόψτε μαχαίρι τις βραζιλιάνες.Κα8 τετοιο νημα έχουμε. Δεν το λεω για εσενα, αλλα για οποιον ηθελε να παρει ιδεα απο το ποστ σου.