Νέα

Που ψωνίζετε (φθηνά) ρούχα στας Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DeliveryMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
Εγώ ήθελα να ρωτήσω που έχει ωραία κασουαλ σύνολα δηλαδή φουλ ντύσιμο
men-style.jpg

κατι τετοιο τυπε?

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
για κατι τετοιο λεει ισως ρεντ  :grin:

Συνημμένα

• 10484035_10152063035547434_6338131980069907455_n.jpg
    10484035_10152063035547434_6338131980069907455_n.jpg
    54,4 KB · Εμφανίσεις: 26

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
χαχα κανε΄νας ρωσος θα ναι αυτός εκεί
περα απ τη πλακουλα, εγω οταν θελω κανα καλο κασουαλ επωνυμο ρουχο, παω στο αττικα, ειδικα στις εκπτωσεις κανει καλες προσφορες, και τα χει ολα μαζεμενα... διευκολυνει πολυ αμα εχεις περιορισμενο χρονο

ΜΕΝΕΔΗΜΟΣ

Σπουδαίος
Εγγρ.
10 Μαρ 2014
Κριτικές
3
Like
6.718
Πόντοι
2.356
περα απ τη πλακουλα, εγω οταν θελω κανα καλο κασουαλ επωνυμο ρουχο, παω στο αττικα, ειδικα στις εκπτωσεις κανει καλες προσφορες, και τα χει ολα μαζεμενα... διευκολυνει πολυ αμα εχεις περιορισμενο χρονο
Κοίτα σταρ, θες να παίζεις με σύνολα και ρούχα που δεν θα θεωρουν άυριο παρωχημένα, καταλαβαίνεις. Επίσης θέλω συμβουλή για επαγγελματικό κοστούμι καλό όμως. όχι λαμέ και τέτοια, έτσι ένα στυλάτο και ωραίο. όχι υπερβολές ούτε θειιστικα πράγματα.

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
στο σιτυ λινκ τυπε?

altgreek74

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2005
Κριτικές
2
Like
20
Πόντοι
1
Στο Attica υπαρχει μια μαρκα η McNeals που κυμαινεται στα 40-50. Επισης τα Marks&Spencer κυμαινονται στο 50ρικο αλλα κανουν και συχνα προσφορες και ισως βρεις κανα καλο τεμαχιο σε καλυτερη τιμη και καλα μεγεθη. Επισης υπαρχει και η μαρκα St.Oliver λιγο φλωρικη αλλα εχει και μερικα καλα τεμαχια γυρω στα 40. Επισης τυπε στον Χολαργο στη Μεσογειων και Περικλεους υπαρχει ενα καταστημα Δαναος που φερνει και διαφορες λιγοτερο γνωστες μαρκες της ταξεως των 30-40.

st@rdust

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2006
Like
1.451
Πόντοι
366
Κοίτα σταρ, θες να παίζεις με σύνολα και ρούχα που δεν θα θεωρουν άυριο παρωχημένα, καταλαβαίνεις. Επίσης θέλω συμβουλή για επαγγελματικό κοστούμι καλό όμως. όχι λαμέ και τέτοια, έτσι ένα στυλάτο και ωραίο. όχι υπερβολές ούτε θειιστικα πράγματα.
τα επωνυμα κι ακριβα (οχι ολα και παντοτε βεβαια), που διακρινονται για την ποιοτητα τους, συνηθως εχουν και μια διαχρονικοτητα, ειναι ψιλοκλασικα, πχ  λακοστ...ενα καλο κασουαλ παντελονι ή τζιν ειναι "διαχρονικο" και απ την αποψη οτι αντεχει (δε το τρωει ευκολα ο χρονος) αλλα και παραμενει παντα στη μοδα (μη παρεξηγηθω, δεν ειμαι κανα ψωνιο με τη μοδα)
κουστουμι πολυ σπανια φοραω, δεν εχω αποψη...στο αττικα εχει ολοκληρο οροφο μονο με κουστουμια, ποιοτικα... πολυ καλες μαρκες...αλλα γενικα κουστουμια μπορεις να βρεις κι αλλου...
το σαιτ εχει πολλους κουστουματους, πιστευω να σου δωσουν τα φωτα τους...

redmanftw

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
15 Ιαν 2012
Κριτικές
10
Like
96
Πόντοι
376
τα επωνυμα κι ακριβα (οχι ολα και παντοτε βεβαια), που διακρινονται για την ποιοτητα τους, συνηθως εχουν και μια διαχρονικοτητα, ειναι ψιλοκλασικα, πχ  λακοστ...ενα καλο κασουαλ παντελονι ή τζιν ειναι "διαχρονικο" και απ την αποψη οτι αντεχει (δε το τρωει ευκολα ο χρονος) αλλα και παραμενει παντα στη μοδα (μη παρεξηγηθω, δεν ειμαι κανα ψωνιο με τη μοδα)
κουστουμι πολυ σπανια φοραω, δεν εχω αποψη...στο αττικα εχει ολοκληρο οροφο μονο με κουστουμια, ποιοτικα... πολυ καλες μαρκες...αλλα γενικα κουστουμια μπορεις να βρεις κι αλλου...
το σαιτ εχει πολλους κουστουματους, πιστευω να σου δωσουν τα φωτα τους...
ο κωστακης τυπε που παει στα μπουρδελα με κουστουμι θα ξερει σιγουρα

koustoumi_gamprou_.jpg

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom