redmanftw
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Ιαν 2012
- Κριτικές
- 10
- Like
- 96
- Πόντοι
- 376
Εγώ ήθελα να ρωτήσω που έχει ωραία κασουαλ σύνολα δηλαδή φουλ ντύσιμο
κατι τετοιο τυπε?
Εγώ ήθελα να ρωτήσω που έχει ωραία κασουαλ σύνολα δηλαδή φουλ ντύσιμο
όχι ακριβως, αλλά εν γένει σωστοί είναι οι έμποροι που έχουν σύνολα στις βιτρίνες τους
κατι τετοιο τυπε?
για κατι τετοιο λεει ισως ρεντ
http://2.bp.blogspot.com/-9ZXvhMLCLNM/TtjBZyqlL8I/AAAAAAAAAI4/il_w9l0rGOc/s1600/fake_brands_17.jpg[/img
[img]http://g.mynet.com/i/87/87879_0.jpg
περα απ τη πλακουλα, εγω οταν θελω κανα καλο κασουαλ επωνυμο ρουχο, παω στο αττικα, ειδικα στις εκπτωσεις κανει καλες προσφορες, και τα χει ολα μαζεμενα... διευκολυνει πολυ αμα εχεις περιορισμενο χρονοχαχα κανε΄νας ρωσος θα ναι αυτός εκεί
Κοίτα σταρ, θες να παίζεις με σύνολα και ρούχα που δεν θα θεωρουν άυριο παρωχημένα, καταλαβαίνεις. Επίσης θέλω συμβουλή για επαγγελματικό κοστούμι καλό όμως. όχι λαμέ και τέτοια, έτσι ένα στυλάτο και ωραίο. όχι υπερβολές ούτε θειιστικα πράγματα.περα απ τη πλακουλα, εγω οταν θελω κανα καλο κασουαλ επωνυμο ρουχο, παω στο αττικα, ειδικα στις εκπτωσεις κανει καλες προσφορες, και τα χει ολα μαζεμενα... διευκολυνει πολυ αμα εχεις περιορισμενο χρονο
στο σιτυ λινκ τυπε?περα απ τη πλακουλα, εγω οταν θελω κανα καλο κασουαλ επωνυμο ρουχο, παω στο αττικα, ειδικα στις εκπτωσεις κανει καλες προσφορες, και τα χει ολα μαζεμενα... διευκολυνει πολυ αμα εχεις περιορισμενο χρονο
τιν τουτο τυπε?στο σιτυ λινκ τυπε?
στο συνταγματιν τουτο τυπε?
τα επωνυμα κι ακριβα (οχι ολα και παντοτε βεβαια), που διακρινονται για την ποιοτητα τους, συνηθως εχουν και μια διαχρονικοτητα, ειναι ψιλοκλασικα, πχ λακοστ...ενα καλο κασουαλ παντελονι ή τζιν ειναι "διαχρονικο" και απ την αποψη οτι αντεχει (δε το τρωει ευκολα ο χρονος) αλλα και παραμενει παντα στη μοδα (μη παρεξηγηθω, δεν ειμαι κανα ψωνιο με τη μοδα)Κοίτα σταρ, θες να παίζεις με σύνολα και ρούχα που δεν θα θεωρουν άυριο παρωχημένα, καταλαβαίνεις. Επίσης θέλω συμβουλή για επαγγελματικό κοστούμι καλό όμως. όχι λαμέ και τέτοια, έτσι ένα στυλάτο και ωραίο. όχι υπερβολές ούτε θειιστικα πράγματα.
καλη η μακνιλς, ειχα παρει στις εκπτωσεις το καλοκαιρι κατι μπλουζακια με 19 ευρω, καλης ποιοτητας!Στο Attica υπαρχει μια μαρκα η McNeals που κυμαινεται στα 40-50.
ο κωστακης τυπε που παει στα μπουρδελα με κουστουμι θα ξερει σιγουρατα επωνυμα κι ακριβα (οχι ολα και παντοτε βεβαια), που διακρινονται για την ποιοτητα τους, συνηθως εχουν και μια διαχρονικοτητα, ειναι ψιλοκλασικα, πχ λακοστ...ενα καλο κασουαλ παντελονι ή τζιν ειναι "διαχρονικο" και απ την αποψη οτι αντεχει (δε το τρωει ευκολα ο χρονος) αλλα και παραμενει παντα στη μοδα (μη παρεξηγηθω, δεν ειμαι κανα ψωνιο με τη μοδα)
κουστουμι πολυ σπανια φοραω, δεν εχω αποψη...στο αττικα εχει ολοκληρο οροφο μονο με κουστουμια, ποιοτικα... πολυ καλες μαρκες...αλλα γενικα κουστουμια μπορεις να βρεις κι αλλου...
το σαιτ εχει πολλους κουστουματους, πιστευω να σου δωσουν τα φωτα τους...
τύποι μου μάλλον παρεξηγήθηκα δεν ψάχνω τζάμπα πράγμα απλά μην είναι φαρμακείο
Πουκάμισο μέχρι 30
Παντελόνο τζιν μέχρι 50
Μπλούζες μέχρι 40
http://[URL unfurl="true"]www.china-mike.com/wp-content/gallery/fake-chinese-brands/adidas-fake.jpg[/img[/URL]]
[/quote]
Φίλε δεν το έπιασα το υπονοούμενο, μου το εξηγεις?