altgreek74
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Νοε 2005
- Κριτικές
- 2
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1
τι υψος/βαρος εχεις τυπε?
Χαχα. Ασ'το. Ξερω τι σου λεω
τι υψος/βαρος εχεις τυπε?
τυπε ειχα παρει μια φορα μια φορμα αποκειΑπό οδό Αθηνάς τύπε. Παντελόνια με 5 ευρώ.
τυπε ειχα παρει μια φορα μια φορμα αποκει
στο πρωτο πλυσιμο εγινε 2 νουμερα μικροτερη :S
αμα κερδισει απο το στοιχημα θα ανοιξει μπουκαλι το βραδυ
Μου κανει εντυπωση που δεν το ανεφερε κανενας ... Υπαρχουν πολλα μαζεμενα στοκατζιδικα στην "ακρη" της Νεας Σμυρνης στα συνορα με Παλ φαληρο. Συγκεκριμενα στο τελος της Ελ βενιζελου (ο δρομος που περναει το τραμ) και μετα τη διασταυρωση με Αχιλλεως (εκει που στριβει το τραμ) Επισης και μερικα λιγο πριν τη διασταυρωση.
Καλα ψωνια.
Και μάλιστα από sites εξωτερικού! Στο μπουρδελιστάν οι τιμές είναι απαράδεκτες όπως επίσης και η ποικιλία των προϊόντων.Στο Παλαιό Φάληρο είναι.Παλαιότερα έφερναν και καλούτσικα κομμάτια ,τα τελευταία χρόνια δε φέρνουν τίποτα της προκοπής.Παλιά σεζόν αθλητικά και Β διαλογής .Σπασμένα νούμερα και τιμές όχι ιδιαίτερα χαμηλές.Για παράδειγμα η ΝΙΚΕ εκεί βάζει σε παπούτσια 2ετίας+ -25%~30% έκπτωση ... Ίντερνετ και πάλι Ίντερνετ
Ναι αλλά είναι ότι πρέπει για τα πάκια που δε πλένονται ποτέ αυτά τα ρούχα
τυπε ειχα παρει μια φορα μια φορμα αποκει
στο πρωτο πλυσιμο εγινε 2 νουμερα μικροτερη :S
Ναι..αλλα...Και μάλιστα από sites εξωτερικού!...
Μιλώ από προσωπική εμπιρία. Στα 10 κομμάτια τα 9 έχουν ξεπεράσει τις καλύτερες προσδοκίες μου!Ναι..αλλα...
και το νετ δεν ειναι παντα οτι καλυτερο.. ειδικα στα ρουχα....
ουτε την ποιοτητα μπορεις να καταλαβεις... απο μια φωτο.. ουτε το σωστο νουμερο... αφου παιζουν απο εταιρια σε εταιρια...
Στα 5 που παιρνεις απο νετ.. (μπλουζες-παντελονια) αν σου κανουν τα 3.. εισαι ευχαριστημενος!
Δυστυχως ετσι ειναι.... Παθών...!
αναλογα το σαιτ.κ γω παθων...Ναι..αλλα...
και το νετ δεν ειναι παντα οτι καλυτερο.. ειδικα στα ρουχα....
ουτε την ποιοτητα μπορεις να καταλαβεις... απο μια φωτο.. ουτε το σωστο νουμερο... αφου παιζουν απο εταιρια σε εταιρια...
Στα 5 που παιρνεις απο νετ.. (μπλουζες-παντελονια) αν σου κανουν τα 3.. εισαι ευχαριστημενος!
Δυστυχως ετσι ειναι.... Παθών...!
Έκανα μια παραγγελία μέσω ίντερνετ από πολύ γνωστή αμερικάνικη εταιρία ρούχων πριν κανα 6μηνο.
Είχε 40-60% πραγματική έκπτωση + δωρεάν μεταφορικά UPS.΄Μετά από 3 ημέρες ήρθε το UPS σπίτι μου.
Ολα μου έκαναν γιατί είχα μετρηθεί με μεζούρα βάση size chart, εκτός από 1 ζευγαρι jeans.
Το έστειλα πίσω ΔΩΡΕΑΝ μέσω UPS και ταυτόχρονα μου ξαναέστειλαν το νούμερο που ήθελα ,πριν λάβουν το παλιό πίσω.
Εξυπηρέτηση ,Ταχύτητα ,Τιμή 10/10.
Τα Ελληνικά μαγαζιά τις περισσότερες φορές δεν είναι ανταγωνιστικά
Αν σου κατσαν καλα κ στο νουμερο.. τοτε εισουν πολυ τυχερος!Μιλώ από προσωπική εμπιρία. Στα 10 κομμάτια τα 9 έχουν ξεπεράσει τις καλύτερες προσδοκίες μου!