Νέα

Που ψωνίζετε (φθηνά) ρούχα στας Αθήνας

• Μέλος που άνοιξε το νήμα DeliveryMan
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 79
  • Εμφανίσεις 5K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

drclaw

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιουλ 2014
Like
21
Πόντοι
16
Από οδό Αθηνάς τύπε. Παντελόνια με 5 ευρώ.  :rockon:

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
αμα κερδισει απο το στοιχημα θα ανοιξει μπουκαλι το βραδυ :rockon:

102tjec.jpg

:birdman:

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Μου κανει εντυπωση που δεν το ανεφερε κανενας ... Υπαρχουν πολλα μαζεμενα στοκατζιδικα στην "ακρη" της Νεας Σμυρνης στα συνορα με Παλ φαληρο. Συγκεκριμενα στο τελος της Ελ βενιζελου (ο δρομος που περναει το τραμ) και μετα τη διασταυρωση με Αχιλλεως (εκει που στριβει το τραμ) Επισης και μερικα λιγο πριν τη διασταυρωση.
Καλα ψωνια.

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Μου κανει εντυπωση που δεν το ανεφερε κανενας ... Υπαρχουν πολλα μαζεμενα στοκατζιδικα στην "ακρη" της Νεας Σμυρνης στα συνορα με Παλ φαληρο. Συγκεκριμενα στο τελος της Ελ βενιζελου (ο δρομος που περναει το τραμ) και μετα τη διασταυρωση με Αχιλλεως (εκει που στριβει το τραμ) Επισης και μερικα λιγο πριν τη διασταυρωση.
Καλα ψωνια.

Στο Παλαιό Φάληρο είναι.Παλαιότερα έφερναν και καλούτσικα κομμάτια ,τα τελευταία χρόνια δε φέρνουν τίποτα της προκοπής.Παλιά σεζόν αθλητικά και Β διαλογής .Σπασμένα νούμερα και τιμές όχι ιδιαίτερα χαμηλές.Για παράδειγμα η ΝΙΚΕ εκεί βάζει σε παπούτσια 2ετίας+ -25%~30% έκπτωση ... Ίντερνετ και πάλι Ίντερνετ

pacwman

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Νοε 2005
Κριτικές
104
Like
573
Πόντοι
6.280
Κριμα αν εχει χαλασει αυτη η αγορα... Βρισκαμε καλα πραγματα σε καλες τιμες.
Ναι οκ απο προηγουμενες σαιζον αλλα who cares?
Εκτος βεβαια απο τα brands outlets υπαρχουν και ανεξαρτητα μαγαζια - στοκατζιδικα.

Θυμαται κανεις τον ηρωικο "Θαναση" ? Υπαρχει ακομα νομιζω αλλα δεν ειναι πια οπως ηταν.

thourios

Μέλος
Εγγρ.
3 Φεβ 2006
Κριτικές
2
Like
10
Πόντοι
16
Ποιός Θανάσης τύπε;
Ο σωστός πουτανιάρης υποστηρίζει την περιοχή που σουλατσάρει. Μια καλή περίπτωση είναι η Βερανζέρου. Δίπλα στο χοτέλι Πριγκηπικόν θα βρεις ότι γουστάρεις. Τρως μετά και τα ξυροκάρπια σου.

30w87ir.jpg

:shit: :zombie: :shit: :zombie: :shit:

Γιάννης1

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2014
Like
2
Πόντοι
1
@altgreek74
Aν ζυγίζεις πολλά κιλά και ψάχνεις ρούχα σε μεγάλα μεγέθη πέρασε μία βόλτα από τον Ντάβο στην Αθηνάς 4 και τον Δραγουμανιώτη στην Αθηνάς 6.

VAZO34

Μέλος
Εγγρ.
6 Απρ 2011
Κριτικές
31
Like
100
Πόντοι
26
ξέρει κανείς αξιόπιστο site στο ίντερνετ με φθηνά επώνυμα ρούχα; με ενδιαφέρει κυρίως jeans...αλλά  να υπάρχει 30-40% πραγματική διαφορά στην τιμή από τα μαγαζιά....ευχαριστώ..

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.870
Πόντοι
5.975
Στο Παλαιό Φάληρο είναι.Παλαιότερα έφερναν και καλούτσικα κομμάτια ,τα τελευταία χρόνια δε φέρνουν τίποτα της προκοπής.Παλιά σεζόν αθλητικά και Β διαλογής .Σπασμένα νούμερα και τιμές όχι ιδιαίτερα χαμηλές.Για παράδειγμα η ΝΙΚΕ εκεί βάζει σε παπούτσια 2ετίας+ -25%~30% έκπτωση ... Ίντερνετ και πάλι Ίντερνετ
Και μάλιστα από sites εξωτερικού! Στο μπουρδελιστάν οι τιμές είναι απαράδεκτες όπως επίσης και η ποικιλία των προϊόντων.

jimy.m.

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
14 Μαΐ 2011
Κριτικές
169
Like
20.417
Πόντοι
34.612

ΧΧΧ-Man

Ανώτερος
Εγγρ.
19 Οκτ 2008
Κριτικές
47
Like
4.493
Πόντοι
5.595
Και μάλιστα από sites εξωτερικού!...
Ναι..αλλα...
και το νετ δεν ειναι παντα οτι καλυτερο.. ειδικα στα ρουχα....
ουτε την ποιοτητα μπορεις να καταλαβεις... απο μια φωτο.. ουτε το σωστο νουμερο... αφου παιζουν απο εταιρια σε εταιρια...
Στα 5 που παιρνεις απο νετ.. (μπλουζες-παντελονια) αν σου κανουν τα 3.. εισαι  ευχαριστημενος!
Δυστυχως ετσι ειναι.... Παθών...! :headbang:

filos78

Τιμημένος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
11
Like
1.870
Πόντοι
5.975
Ναι..αλλα...
ουτε την ποιοτητα μπορεις να καταλαβεις... απο μια φωτο.. ουτε το σωστο νουμερο... αφου παιζουν απο εταιρια σε εταιρια...
Στα 5 που παιρνεις απο νετ.. (μπλουζες-παντελονια) αν σου κανουν τα 3.. εισαι  ευχαριστημενος!
Μιλώ από προσωπική εμπιρία. Στα 10 κομμάτια τα 9 έχουν ξεπεράσει τις καλύτερες προσδοκίες μου!

dimispagrati7

Μέλος
Εγγρ.
2 Οκτ 2008
Like
14
Πόντοι
16
Ναι..αλλα...
αναλογα το σαιτ.κ γω παθων...

Alphamale

Μέλος
Εγγρ.
23 Μαΐ 2014
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Έκανα μια παραγγελία μέσω ίντερνετ από πολύ γνωστή αμερικάνικη εταιρία ρούχων πριν κανα 6μηνο.
Είχε 40-60% πραγματική έκπτωση + δωρεάν μεταφορικά UPS.΄Μετά από 3 ημέρες ήρθε το UPS σπίτι μου.
Ολα μου έκαναν γιατί είχα μετρηθεί με μεζούρα βάση size chart, εκτός από 1 ζευγαρι jeans.
Το έστειλα  πίσω ΔΩΡΕΑΝ μέσω UPS και ταυτόχρονα μου ξαναέστειλαν το νούμερο που ήθελα ,πριν λάβουν το παλιό πίσω.

Εξυπηρέτηση ,Ταχύτητα ,Τιμή 10/10.

Τα Ελληνικά μαγαζιά τις περισσότερες φορές δεν είναι ανταγωνιστικά

thodorio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Μαρ 2014
Κριτικές
4
Like
1.811
Πόντοι
216
Έκανα μια παραγγελία μέσω ίντερνετ από πολύ γνωστή αμερικάνικη εταιρία ρούχων πριν κανα 6μηνο.
Είχε 40-60% πραγματική έκπτωση + δωρεάν μεταφορικά UPS.΄Μετά από 3 ημέρες ήρθε το UPS σπίτι μου.
Ολα μου έκαναν γιατί είχα μετρηθεί με μεζούρα βάση size chart, εκτός από 1 ζευγαρι jeans.
Το έστειλα  πίσω ΔΩΡΕΑΝ μέσω UPS και ταυτόχρονα μου ξαναέστειλαν το νούμερο που ήθελα ,πριν λάβουν το παλιό πίσω.

Εξυπηρέτηση ,Ταχύτητα ,Τιμή 10/10.

Τα Ελληνικά μαγαζιά τις περισσότερες φορές δεν είναι ανταγωνιστικά

ποια εταιρεια ρε αδερφε;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom