Διαγραμμένο μέλος 225070
Μέλος
- Εγγρ.
- 20 Σεπ 2022
- Like
- 469
- Πόντοι
- 21
δεν θεωρω γνωριζω
ουτε ετοιμοπολεμοι ειναι ουτε οπλοφορουν
ναι,μην αναλυσουμε τις διαδικασιες ομως που ακολουθουνται δεν υπαρχει λογοςΆρα συμφωνούμε μυστη μου
δεν θεωρω γνωριζω
ουτε ετοιμοπολεμοι ειναι ουτε οπλοφορουν
ναι,μην αναλυσουμε τις διαδικασιες ομως που ακολουθουνται δεν υπαρχει λογοςΆρα συμφωνούμε μυστη μου
Ναι μαζί σου ότι γράφτηκε γράφτηκε , να σαι καλά μυστηναι,μην αναλυσουμε τις διαδικασιες ομως που ακολουθουνται δεν υπαρχει λογος
πότε ανοιγούν θέσεις αδερφε ;Αδελφέ όλοι το μεροκάματο κυνηγάμε μακριά από προβλήματα και φασαρίες ,κάτι που σίγουρα δεν αφορά εμάς αλλά άλλους. Στα σοβαρά πρακτορεία όποιος βάλει χέρι σε κοπέλα παίρνει πόδι αυθημερόν , οι περισσότεροι ιδιοκτήτες γραφείων είναι πρώην οδηγοί και γνωρίζουν ότι οδηγός που δεν ελέγχεται σύντομα γίνεται ανταγωνιστής σου
σε τσάκωσα μουνάκιενα καριολη δειτε τωρα
Κλασική εργασία που τη φαντάζεσαι αλλιώς κ είναι αλλιώς και μετά λες εεεε δεν αξίζει τελικάπότε ανοιγούν θέσεις αδερφε ;
γιατι βλέπω πολλους να ενδιάφερονται με αυτα που ρωτανε
αν ειναι πες τους που να στειλουν βιογραφικό τα παλικαρια
γιατι νομιζουν οτι θα οδηγουν κουρσα και στο ενδιάμεσο θα γαμανε και το κορίτσι που πάνε στο ραντεβου
μπουρου μπορου μεσα στο αμαξι πιστευουν θα την ρίξουν και θα κανουν σχέση
και εσυΝαι μαζί σου ότι γράφτηκε γράφτηκε , να σαι καλά μυστη
ψαχνουν έρωτες οι δικοί μας εδωΚλασική εργασία που τη φαντάζεσαι αλλιώς κ είναι αλλιώς και μετά λες εεεε δεν αξίζει τελικά
Όσο υπάρχει φάει και χέσιμο πέσιμο και δέσιμο δεν υπάρχει .άστο που πας να το παίξεις και μπάτσος ιδέα δεν έχεις και αν είχες δεν θα έγραφες αρλούμπεςταλιμπανακο μου το πεσιμο δεν γινεται οπως πιστευετε
οταν θα γινει πεσιμο και ακολουθησει και δεσιμο
μην αναλυσω και τον τροπο
Ακόμα και να δεχτούμε πως είναι "καλά" παιδιά είναι συμμέτοχοι σε εγκληματικές πράξεις εγκληματικών οργανώσεων ...και στην βρωμοχωρα που ζούμε άμα γίνει κάνα ντου πιο πιθανό είναι να βρεθούν αυτοί οι απλοί εργαζόμενοι στο σκαμνί παρά τα αφεντικα-νταβαδες ......Λάθος κανεις αδερφέ δεν είναι έτσι στο λέω 100% , Οι οδηγοί δεν είναι μπράβοι, άνθρωποι διπλανοί σου είναι, είτε ταξιτζήδες είτε καθημερινοί τύποι, όταν θα γίνει σκηνικό θα έρθουν τα παιδιά πριν φορέσει ο ένοχος το παντελόνι του. Ένα θες πήγαινε κάτσε έξω από Αθεναουμ η b2b να τσεκάρεις εάν οδηγάνε μπράβοι η ετοιμοπόλεμοι τύποι η εάν είναι νορμαλ άνθρωποι η μπαρμπάδες ταρίφες
Τι να σ πω ρε φίλε , δουλειά είναι κ αυτή πας για να μαζέψεις χρήματα να κοπιάσεις ν κανεις ότι καλύτερο μπορείς. Μου θυμίζει αυτή η συζήτηση εδώ κάτι τύπους που πάνε σεζόν κ λένε αααα ωραία νησάκι τουρίστριες μουσικουλα ποτάκια θάλασσα , θα γαμαω σαν κουνέλι και μετά δουλεύουν 12ωρα λιωμένοι περιμένοντας ένα ρεπο στο δίμηνο ν τραβήξουν δυο παχιές απανωτές σκέφτοντας κωλους από αμερικανες που είδανε το πρωίψαχνουν έρωτες οι δικοί μας εδω
σου λεει ολη μερα μαζι μου μεσα στην κίνηση
θα της κανω και τον συμπονετικό , θα ακουνε τα προβληματα της , που θα παει , ενα πουτσο θα τον ρίξω θα λενε !!
Μετα μολις παμε και δουν οτι δεν ειναι ετσι θα ζητανε νυχτερινά και υπερωρίες ναπουμε απο κανα καρτελ χωρις ΑΦΜ και τους βλεπω να τους πηγαινει βόλτα αυτους νεκροφόρα
γιατι νομιζουν οτι θα οδηγουν κουρσα και στο ενδιάμεσο θα γαμανε και το κορίτσι που πάνε στο ραντεβου
μπουρου μπορου μεσα στο αμαξι πιστευουν θα την ρίξουν και θα κανουν σχέση
Όσο υπάρχει φάει και χέσιμο πέσιμο και δέσιμο δεν υπάρχει .άστο που πας να το παίξεις και μπάτσος ιδέα δεν έχεις και αν είχες δεν θα έγραφες αρλούμπες
απο που ρε σαινη καταλαβες οτι παω να το παιξω μπατσος??Όσο υπάρχει φάει και χέσιμο πέσιμο και δέσιμο δεν υπάρχει .άστο που πας να το παίξεις και μπάτσος ιδέα δεν έχεις και αν είχες δεν θα έγραφες αρλούμπες
Αυτά πάνε μέσω φίλων και γνωστόν ,δεν μπαίνει ο οποιοσδήποτε χωρίς της απαραίτητες συστάσειςΝαι μαζί σου ότι γράφτηκε γράφτηκε , να σαι καλά μυστη
δεν εχεις προλάβει τον άλλον με τα κουτσουρα στο κωλο ...Στο δίπλα νήμα φαντασιώνονται οτι γαμανε την πρωτη τους ξαδερφη , στο παραδίπλα οτι τους γαμανε τη γυναίκα αράπικα τραβέλια και στο ακόμα παραδίπλα οτι ο Κούλης ειναι ο Μωυσής .
Εμεις που φαντασιωνομαστε οτι θα μας πληρώνουν και θα γαμαμε και τσαμπα σε πειραξαμε ;
Το καλο παιδί είναι σχετικό κ ένας μπουκαδωρος μπορεί να είναι καλο παιδί κ ένας μπάτσος αντίστοιχα, επίσης άμα έχω πιει 3-4 ποτά κ οδηγάω είμαι εγκληματίας όπως κ όταν λαδωνω ν πάρω δίπλα συμμετέχω σε εγκληματική ενέργεια. Καθώς κ όταν θα πάρω μεροκάματο μαύρο κασέρι είμαι εκτός νόμου. Όταν υπάρχει ομπρέλα ας βρέχει κ με τρελα δε θα βραχείς. Για το κωλο κράτος συμφωνώ σε χρεώνουν γι πλάκα πλέονΑκόμα και να δεχτούμε πως είναι "καλά" παιδιά είναι συμμέτοχοι σε εγκληματικές πράξεις εγκληματικών οργανώσεων ...και στην βρωμοχωρα που ζούμε άμα γίνει κάνα ντου πιο πιθανό είναι να βρεθούν αυτοί οι απλοί εργαζόμενοι στο σκαμνί παρά τα αφεντικα-νταβαδες ......
ΑκριβώςΑυτά πάνε μέσω φίλων και γνωστόν ,δεν μπαίνει ο οποιοσδήποτε χωρίς της απαραίτητες συστάσεις
δεν εχεις προλάβει τον άλλον με τα κουτσουρα στο κωλο ...
ξαδερφες , θείες , κουνιάδες ειναι παιχνιδάκι για τα μέλη εδω
Όχι φίλε ...δεν είναι ένα σακί που όλα είναι μέσα ....όταν λαδωνεις παρανομεις μεν αλλά δεν είσαι μέλος της εγκληματικής οργάνωσης........αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι πως το επιχείρημα " απλά πάνε τις κοπέλες στα ραντεβού" είναι αστείο από τη στιγμή που διευκολύνουν εγκληματικές οργανώσεις ....από την τηλεφωνήτρια μέχρι τον ξενοδόχο που παραχωρεί τον χώρο είναι μέλη της ίδιας οργάνωσης .....Το καλο παιδί είναι σχετικό κ ένας μπουκαδωρος μπορεί να είναι καλο παιδί κ ένας μπάτσος αντίστοιχα, επίσης άμα έχω πιει 3-4 ποτά κ οδηγάω είμαι εγκληματίας όπως κ όταν λαδωνω ν πάρω δίπλα συμμετέχω σε εγκληματική ενέργεια. Καθώς κ όταν θα πάρω μεροκάματο μαύρο κασέρι είμαι εκτός νόμου. Όταν υπάρχει ομπρέλα ας βρέχει κ με τρελα δε θα βραχείς. Για το κωλο κράτος συμφωνώ σε χρεώνουν γι πλάκα πλέον
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Ακριβώς
Εδώ ρε σύ ένας άλλος έγραφε κριτική γι τραβελι κ έλεγε προσοχή παιδιά αν είστε αρχάριοι έχει μπουροσωληνα και θα σας ανοίξει για τα καλά , ένας του έγραφε κάτι τέλος πάντων ο ανέφερε τον όρο τραβελος και παρεξηγήθηκε ο πρώτος αφηγητής λέγοντας τον μικρόμυαλο κ κομπλεξικό και ότι δεν είναι τραβελος αλλά γυναίκα με ιδιαίτερα χαρακτηριστικάδεν εχεις προλάβει τον άλλον με τα κουτσουρα στο κωλο ...
ξαδερφες , θείες , κουνιάδες ειναι παιχνιδάκι για τα μέλη εδω
Ναι ρε σύ δεν αντιλέγω, απλά θέλω να σ πω ότι δεν μπορείς να πεις έναν οδηγό εγκληματία ούτε έναν ξενοδόχο που δίνει δωμάτιο. Νταξει μη τρελαθούμε δεν είναι κακοποιό στοιχείο ένας μπάρμπασ ταρίφας πχ π πάει τη τυπισα σ ραντεβού ούτε ένας ρεσεψιονίστ. Είναι σαν ν μ λες ένας μαγαζάτορας δε κόβει αποδείξεις κατά κλέβει την εφορία κ επίσης σερβίρει κ μπόμπες , ο σερβιτόρος η μπάρμαν πχ το γνωρίζει αυτά αλλά σερβίρει κανονικά τις παραγγελίες άρα είναι μέλος εγκληματικής οργάνωσης κ κακοποιός ο σερβιτόροςΌχι φίλε ...δεν είναι ένα σακί που όλα είναι μέσα ....όταν λαδωνεις παρανομεις μεν αλλά δεν είσαι μέλος της εγκληματικής οργάνωσης........αυτό που προσπαθώ να σου πω είναι πως το επιχείρημα " απλά πάνε τις κοπέλες στα ραντεβού" είναι αστείο από τη στιγμή που διευκολύνουν εγκληματικές οργανώσεις ....από την τηλεφωνήτρια μέχρι τον ξενοδόχο που παραχωρεί τον χώρο είναι μέλη της ίδιας οργάνωσης .....
απο που ρε σαινη καταλαβες οτι παω να το παιξω μπατσος??Όσο υπάρχει φάει και χέσιμο πέσιμο και δέσιμο δεν υπάρχει .άστο που πας να το παίξεις και μπάτσος ιδέα δεν έχεις και αν είχες δεν θα έγραφες αρλούμπες