Reznov
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 30 Ιουν 2016
- Like
- 24.355
- Πόντοι
- 6.056
skaseck σωβρακο... σαν κατι 15χρονα ...
που παμε ρε πουστη μου σαν κοινωνία ..
ημαρτον δηλαδη
skaseck σωβρακο... σαν κατι 15χρονα ...
που παμε ρε πουστη μου σαν κοινωνία ..
ημαρτον δηλαδη
Στο αυτοκινητο περιμενουν φιλαρακι οποιο κι αν ειναι.οποιος πειραξει κοριτσι την εχει πουτσισει απο αλλους που περιμενουν αλλου.κι αν ξεκινησουν οι τυποι εαν δεν κανουν μπαουλο τον υποψηφιο δεν φευγουν.πες μας που παει αυτη ρε τυπε? σου ειπαμε εμεις τι φυλο ειναι? που πανε ρωταμε
πες μας οτι εχεις και βρακι NIKOS APOSTOLOPOULOS , να πλακωσουμε τις αναφορές
ενα καριολη δειτε τωραπες μας οτι εχεις και βρακι NIKOS APOSTOLOPOULOS , να πλακωσουμε τις αναφορές
πες μας που παει αυτη ρε τυπε? σου ειπαμε εμεις τι φυλο ειναι? που πανε ρωταμε
για πες...ψηνομαιΚαμια φορά πάνε να μαζέψουν άλλη από παραδίπλα. Φαντάσου κάτι σα ταξιτζής είσαι, κανα διχιλιαρο συν έξτρα και ωράρια 6 με 6. Άστο, σε βλέπω ψήνεσαι, δε θα στο πρότεινα. Άσε που και να σου κάτσει καμία, είναι απ' τις χαζές. Αυτές που σε λένε είμαι ξηγα αλλά με μια γραμμή δίνουν κωλο στον Αλβανό. Προσπερνα, είναι τραγική η φάση.
Στο αυτοκινητο περιμενουν φιλαρακι οποιο κι αν ειναι.οποιος πειραξει κοριτσι την εχει πουτσισει απο αλλους που περιμενουν αλλου.κι αν ξεκινησουν οι τυποι εαν δεν κανουν μπαουλο τον υποψηφιο δεν φευγουν.
Εγω καμιά 10 φορες που ετυχε και ειδα αυτοκινητο,ηταν μικρό πόλης τυπου ενοικιαζόμενοΕμενα θα μου πεί κανείς γιατί σκάνε οι οδηγοί με Countryman και kodiaq? Ποιος πληρώνει τις βενζίνες?
Δεν νομίζω η αναφορά στους άλλους να αφορά οδηγούς. Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψε ο από πάνωΤα πιστεύεις αυτά που λες; μια μάντρα αρχιδια θα του κλάσουν. Έχει ένα παλικάρι οδηγό που τον παίρνουν με στραπ, αλλά στα μηνύματα σου λέει ότι θα βρεθείτε και θα γίνει χαμός. Μια φορά έγινε ένα τέτοιο σκηνικό, μας είχαν πιάσει τα γέλια στην είσοδο. Ξέρεις που έχει πάει ο Αλβανός/Ρωσοποντιος κοκάκιας οδηγός εάν ξυλοκοπησει πελατη; στο Καμερούν εθελοντής, ειδικά αν είναι πελάτης με άκρες, μη κοιτάς που σε λένε για κάτι ραμολιμεντα που τρέχουν λαχανιασμενα στον Πρίαμο.
Δεν νομίζω η αναφορά στους άλλους να αφορά οδηγούς. Μάλλον δεν κατάλαβες τι έγραψε ο από πάνω
9 χρόνια οδηγός έχω άλλη άποψη, και ο Κοβιντ 19 δεν υπάρχει αλλά παρόλα αυτά αποδημήσανε πολλοί εις ΚύριοΚατάλαβα. Επιπλεον δεν υπάρχουν "αλλοι", κάτι που επίσης αγνοεί.
9 χρόνια οδηγός έχω άλλη άποψη, και ο Κοβιντ 19 δεν υπάρχει αλλά παρόλα αυτά αποδημήσανε πολλοί εις Κύριο
ισχυειΠαραλειψατε την περιπτωση του γκομενου - οδηγου
Υπάρχει ακόμα η κατηγορία των ανεξάρτητων που έρχονται μόνες τους.
Συνηθισμένα ΙΧ, μίνι, σμαρτ
9 χρόνια οδηγός έχω άλλη άποψη, και ο Κοβιντ 19 δεν υπάρχει αλλά παρόλα αυτά αποδημήσανε πολλοί εις Κύριο