Πολλοί οδηγοί έβγαλαν δίπλωμα για ταξί για να δουλεύουν στον ενάμιση χρόνο του κορονοϊού όπου δεν μπορούσαν να εξυπηρετήσουν με συμβατικό αυτοκίνητο, ακόμα με ταξί συνεχίζουν αρκετοί
Μυστες οδηγοί - μέλη , απαντήστε και στις δικες μου απορίες που ειναι πιο σοβαρές :
α. Τι μισθο παιρνετε ; Ενσημα σας κολλάνε ; Μπόνους ; Υπερωρίες και αργίες κλπ ;
β. Γαμάτε τσάμπα κανα εσκορτακι ως προσφορά του γραφείου ; Ή εστω σας δινουν κανα εκπτωτικο κουπόνι για τις κοπελες του γραφείου ;
γ. Αμα κολλήσετε στην Κηφισιας ξερω γω , σας πάιρνει καμια πιπούλα η κοπέλα να περάσει η ώρα ;
δ. Εκτός απο τριγωνα, πυροσβεστηρες και λοιπες μαλακίες , έχετε βαλιτσάκι με λιστεριν και φαντα μπλε ;
ε. Συμφωνα με την πολιτικη του γραφειου , αμα σας σταματήσει η τροχαία , πληρώνετε σε χρήμα ή σε είδος ;
Τίποτα από αυτά μυστη μου δε γίνεται χαχαχαχα, απλοί οδηγοί είναι από πιτσιρικάδες 20 χρόνων έως 60, οι περισσότεροι τώρα πλέον τουλάχιστον έχουν ταξί, ούτε επεμβαίνουν οι οδηγοί άμα γίνει κάτι ούτε τίποτα αυτά τα αναλαμβάνουν άλλοι, 20 € το ραντεβού παίρνουν 30€ το δίωρο, δε περιμένουν απο κάτω για ευνόητους λόγους, βενζίνες δικές τους, εάν τους σταματήσει κ η αντιτρομοκρατική τους κλανουν τ αρχιδια , το χειρότερο από όλα είναι υπάρχει αυστηρή απαγόρευση για σχέση με τη κοπέλα φιλική κιόλας καλά γι ερωτική δε το συζητάμε καν, επίσης τρωνε άκυρο απ όλες τις υπηρεσίες του γραφείου εάν θέλουν ν γαμησουν. Τώρα μ την αύξηση τς βενζίνης ίσως πήραν κ αυτοί αύξηση που δε νομίζω, ελπίζω ν σε κάλυψα
Είναι όπως τα λέει πιο πάνω ένας φίλος οδηγοί -σωματοφυλακες ..... τουλάχιστον αυτοί κάτι κάνουν οδηγούν δημιουργούν ένα κλίμα ασφαλείας για τα κορίτσια ....
Έγινε φίλε ...ο νταβας -αφεντικο δεν θα χει άνθρωπο πέριξ του χώρου για ασφάλεια ....μην πιστεύετε πως ο χώρος της οργανωμένης πορνείας είναι αθώος .....οργανωμένο έγκλημα είναι ........
Τίποτα από αυτά μυστη μου δε γίνεται χαχαχαχα, απλοί οδηγοί είναι από πιτσιρικάδες 20 χρόνων έως 60, οι περισσότεροι τώρα πλέον τουλάχιστον έχουν ταξί, ούτε επεμβαίνουν οι οδηγοί άμα γίνει κάτι ούτε τίποτα αυτά τα αναλαμβάνουν άλλοι, 20 € το ραντεβού παίρνουν 30€ το δίωρο, δε περιμένουν απο κάτω για ευνόητους λόγους, βενζίνες δικές τους, εάν τους σταματήσει κ η αντιτρομοκρατική τους κλανουν τ αρχιδια , το χειρότερο από όλα είναι υπάρχει αυστηρή απαγόρευση για σχέση με τη κοπέλα φιλική κιόλας καλά γι ερωτική δε το συζητάμε καν, επίσης τρωνε άκυρο απ όλες τις υπηρεσίες του γραφείου εάν θέλουν ν γαμησουν. Τώρα μ την αύξηση τς βενζίνης ίσως πήραν κ αυτοί αύξηση που δε νομίζω, ελπίζω ν σε κάλυψα
φιλος η αντιτρομοκρατικη σταματαει για ελεγχο οχι για συλληψη
οταν ειναι να γινει συλληψη δεν σταματαει ποτε
δεν θα στο αναλυσω οχι δημοσια τουλαχιστον
Θα σας πω εγώ .....κανονίζουν την ίδια ώρα μισάωρο ραντεβού με άλλη κορασίδα ...αυτή που πάνε την έχουν γαμισει θέλουν άλλη ...και μισή ώρα για να μπορούν να προλάβουν
Έγινε φίλε ...ο νταβας -αφεντικο δεν θα χει άνθρωπο πέριξ του χώρου για ασφάλεια ....μην πιστεύετε πως ο χώρος της οργανωμένης πορνείας είναι αθώος .....οργανωμένο έγκλημα είναι ........
Λάθος κανεις αδερφέ δεν είναι έτσι στο λέω 100% , Οι οδηγοί δεν είναι μπράβοι, άνθρωποι διπλανοί σου είναι, είτε ταξιτζήδες είτε καθημερινοί τύποι, όταν θα γίνει σκηνικό θα έρθουν τα παιδιά πριν φορέσει ο ένοχος το παντελόνι του. Ένα θες πήγαινε κάτσε έξω από Αθεναουμ η b2b να τσεκάρεις εάν οδηγάνε μπράβοι η ετοιμοπόλεμοι τύποι η εάν είναι νορμαλ άνθρωποι η μπαρμπάδες ταρίφες
φιλος η αντιτρομοκρατικη σταματαει για ελεγχο οχι για συλληψη
οταν ειναι να γινει συλληψη δεν σταματαει ποτε
δεν θα στο αναλυσω οχι δημοσια τουλαχιστον
Λάθος κανεις αδερφέ δεν είναι έτσι στο λέω 100% , Οι οδηγοί δεν είναι μπράβοι, άνθρωποι διπλανοί σου είναι, είτε ταξιτζήδες είτε καθημερινοί τύποι, όταν θα γίνει σκηνικό θα έρθουν τα παιδιά πριν φορέσει ο ένοχος το παντελόνι του
Θα σας πω εγώ .....κανονίζουν την ίδια ώρα μισάωρο ραντεβού με άλλη κορασίδα ...αυτή που πάνε την έχουν γαμισει θέλουν άλλη ...και μισή ώρα για να μπορούν να προλάβουν
Εννοείς φαντάζομαι εάν δείρει κανεις καμία κοπέλα κάτι τέτοιο η κανενας τη δει καομποις υπό την επήρεια του οτιδιποτε , άρα θεωρείς ότι πχ οι οδηγοί είναι τύποι ετοιμοπόλεμοι η οπλοφορούν ;
Εννοείς φαντάζομαι εάν δείρει κανεις καμία κοπέλα κάτι τέτοιο η κανενας τη δει καομποις υπό την επήρεια του οτιδιποτε , άρα θεωρείς ότι πχ οι οδηγοί είναι τύποι ετοιμοπόλεμοι η οπλοφορούν ;
Ναι φίλε έτσι είναι ακριβώς όπως το λες δεν αντιλέγω σ αυτό προφανώς
Μεγάλο ποσοστό των μεταφορέων ανήκουν στην κίτρινη φυλή .
Έξτραδακια βγάζουν , ένα 20ρικο το ραντεβού και στα ενδιάμεσα κάνουν και καμιά ταρίφα κοντινή .
Υπάρχουν και οδηγοί με ιδιωτικά αυτοκίνητα αλλά κυρίως την δουλειά την βγάζουν ταξιτζήδες .