Νέα

Που πάνε για μπάνιο οι στριπτιτζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 648
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 9 άτομα (0 μέλη και 9 επισκέπτες)

gatto

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
1 Αυγ 2007
Like
32
Πόντοι
366
3)Κατεβα μια βολτα κατω απο την παραλιακη στο υψος του Φαληρου....και θα δεις αρκετες απο αυτες μαζεμενες!   ;)
:thumbsup:
Αρκετές κάνουνε και ασκησούλες γυμναστικής στην άμμο για να κρατηθούν σε φόρμα!  :boobies:

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Αρκετές κάνουνε και ασκησούλες γυμναστικής στην άμμο για να κρατηθούν σε φόρμα!  :boobies:

Πρωι βραδυ....ασκησεις γυμναστικης κανουν αυτες!Κωλο δεν βαζουν κατω αυτα τα κοριτσια ρε γμτ!  :cheesy:

Ακόρεστος

Τιμημένος
Εγγρ.
28 Φεβ 2007
Κριτικές
100
Like
1.263
Πόντοι
7.195

[size=8pt]Νομιζω παντως πως εχει ξαναπαιξει και παλιοτερα![/size]   :think:
εχει παιξει και απο τον gasou:ποθ λιαδουν τις κορμαρεθ των οι ποθτανες(κατι τετοιο!!!),αλλά και παλιοτερα σε αλλο θρεντ.....

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση και ζητω ειλικρινα συγνωμη για την χρηση των Greeklish καθως για να ειμαι ειλικρινης γραφω σε ελληνικο φορουμ για πρωτη φορα ζωντας τοσα χρονια στο εξωτερικο χωρισ ελληνικο πληκτρολογιο μου παει αυτοματα η γραφη στα αγγλικα.. :( συγνωμη και παλι να ρωτησω κατι συμπληρωματικα στην απαντηση:

1) που ειναι καλυτερα να το γραψω για να το δουν οσο το δυνατον περισσοτερα ατομα σε ποιο απο ολα φαινεται απο ολους τους αναγνωστες..; εννοω σε ποιο απο τα θεματα και πως μπορω να κανω ενα θεμα να εμφανιζεται πανω δεξια εκει που λεει τελευταια post..?

2) που μπορω να βρω το θεμα αυτο που εχει ξαναπαιξει στο site που μπορω να βρω περισσοτερες πληροφοριες απο προηγουμενα post..?

3) και τριτο και φαρμακερο.. :cheesy: τουτεστην το σημαντικοτερο που ακριβως στη παραλιακη στο υψος του Φαληρου εννοεις ποιες παραλιες τον μπατη, κτλ..οσες φορες εχω περασει απο εκει συνηθωσ ειναι κατα γριες 150 χρονων που μαζευουν το βυζι σε καλουμπα για να μην το πατησουν.. :2funny: και μονο που το λεω με πιανει αηδια... :helpplea:
για αυτο αναρωτιεμαι ειλικρινα σε ποιες παραλιες συγκεκριμενα κολυμπουν και τι ωρα τις εχει παρει το ματι σας φανταζομαι οχι και νωρις καθως θα κοιμουνται απο τη προηγουμενη νυχτα αλλα ουτε και πολυ αργα καθως θα πρεπει να ετοιμαστουν για να πανε στο μαγαζι..για αυτο αναρωτιεμαι αν ειναι εκει που συχναζει ο πολυ κοσμος μπατης, εδεμ, κτλ η πιο διασπαρμενες ως και την πλαζ του αλιμου υπαρχει πιθανοτητα να ειναι εκει..??? πιο κατω προς βουλα, βουλιαγμενη, αστερας, βαρκιζα, κτλ υποθετω δεν θα φτανουν τοσο μακρια..???

ευχαριστω ειλικρινα και παλι συναγωνιστες καθως θα ειμαι για ελαχιστο καιρο στην πανεμορφη χωρα μας οποιαδηποτε πληροφορια ειναι ανεκτιμητη :)!!!

Duracell

Τιμημένος
Εγγρ.
18 Οκτ 2005
Like
86
Πόντοι
66
Κατ' αρχήν, καλώς ήρθες στο Forum μας :)

Οπως θα διαπιστώσεις διαβάζοντας τα διάφορα threads, ό όγκος των πληροφοριών είναι ΤΕΡΑΣΤΙΟΣ κ κατά καιρούς έχουμε συζητήσει σχεδόν για τα πάντα!

Ολα τα νεότερα posts εμφανίζονται αυτόματα από το σύστημα δεξιά, στην πρώτη σελίδα... και μπορείς να χρησιμοποιείς την "Προσαρμοσμένη αναζήτηση Google" στο κουτάκι επάνω δεξιά της οθόνης, για να ψάξεις στο site...
topic,44994.0

ΠΡΟΣΟΧΗ στην τήρηση των Κανόνων Λειτουργίας...
topic,2.0

κ την αποφυγή greekglish...
topic,38911.0

billy_gs

Μέλος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
16
Ευχαριστω πολυ για την αμεση απαντηση και ζητω ειλικρινα συγνωμη για την χρηση των Greeklish καθως για να ειμαι ειλικρινης γραφω σε ελληνικο φορουμ για πρωτη φορα ζωντας τοσα χρονια στο εξωτερικο χωρισ ελληνικο πληκτρολογιο μου παει αυτοματα η γραφη στα αγγλικα.. :( συγνωμη και παλι να ρωτησω κατι συμπληρωματικα στην απαντηση:

Θα ερθεις για λιγο οπως λες και θα κυνηγας τις ξεβρακωτες?   :headbang:
Τοσα ωραια μερη εχει να πας!   :rockon:

1) που ειναι καλυτερα να το γραψω για να το δουν οσο το δυνατον περισσοτερα ατομα σε ποιο απο ολα φαινεται απο ολους τους αναγνωστες..; εννοω σε ποιο απο τα θεματα και πως μπορω να κανω ενα θεμα να εμφανιζεται πανω δεξια εκει που λεει τελευταια post..?

Αυτο που λες εχει ηδη γινει!

2) που μπορω να βρω το θεμα αυτο που εχει ξαναπαιξει στο site που μπορω να βρω περισσοτερες πληροφοριες απο προηγουμενα post..?

Ηδη ο Giorgos58 σου εχει ποσταρει ενα παλιοτερο link!Αν ψαξεις λιγο.....ολο και κατι θα βρεις!   ;)

3) και τριτο και φαρμακερο.. :cheesy: τουτεστην το σημαντικοτερο που ακριβως στη παραλιακη στο υψος του Φαληρου εννοεις ποιες παραλιες τον μπατη, κτλ..οσες φορες εχω περασει απο εκει συνηθωσ ειναι κατα γριες 150 χρονων που μαζευουν το βυζι σε καλουμπα για να μην το πατησουν.. :2funny: και μονο που το λεω με πιανει αηδια... :helpplea:
για αυτο αναρωτιεμαι ειλικρινα σε ποιες παραλιες συγκεκριμενα κολυμπουν και τι ωρα τις εχει παρει το ματι σας φανταζομαι οχι και νωρις καθως θα κοιμουνται απο τη προηγουμενη νυχτα αλλα ουτε και πολυ αργα καθως θα πρεπει να ετοιμαστουν για να πανε στο μαγαζι..για αυτο αναρωτιεμαι αν ειναι εκει που συχναζει ο πολυ κοσμος μπατης, εδεμ, κτλ η πιο διασπαρμενες ως και την πλαζ του αλιμου υπαρχει πιθανοτητα να ειναι εκει..??? πιο κατω προς βουλα, βουλιαγμενη, αστερας, βαρκιζα, κτλ υποθετω δεν θα φτανουν τοσο μακρια..???

Και στον Αστερα θα βρεις ξεβρακωτες να κανουν μπανιο....100%
Συνηθως μεσημερια....δεν ειμαι και ειδικος....τι να σου πω!
Ειδικα στις παραλιες μετα την μαρινα του Αγ.Κοσμα (αν θυμαμαι καλα).....θα βρεις αρκετες!

Αυταααα...   :cheesy:

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.096
Πόντοι
17.085
Το thread συγχωνεύτηκε με το παλιότερο ιστορικό thread του vasos...

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αυτο ψαχνω και εγω φιλε μου...

gobr

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Οκτ 2005
Κριτικές
6
Like
57
Πόντοι
16
Και αμα μαθετε τι θα κανετε? περισσοτερα κανετε στα μαγαζια που δουλευουν.

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αντισθενη ευχαριστω πολυ για την συγχςωνευση! φανταζομαι τωρα εχουμε σχεδον τα παντα για αυτο το θεμα...

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Παλιοτερα ειχα πετυχει 2-3 φορες στη πλαζ της βουλιαγμενης 5-6 μαζι με τα αφεντικα απ οτι καταλαβα..

Και κανανε μπαμ στη παραλια με τα ξέκολα μαγιο και τα τοπλες..   :grin:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Παλιοτερα ειχα πετυχει 2-3 φορες στη πλαζ της βουλιαγμενης 5-6 μαζι με τα αφεντικα απ οτι καταλαβα..

Και κανανε μπαμ στη παραλια με τα ξέκολα μαγιο και τα τοπλες..   :grin:
σιγα μωρε με τις τοπλες.. πώς το λες ετσι ????

κι εγω κανω τοπλες !! εσυ δηλαδη δεν κανεις ????

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Ασε ρε γιωργη.. ειχε στραβωθει η παραλια ολη λεμε..  :grin:  τι μπανιο κ αρχιδια..  :2funny:

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
Ασε ρε γιωργη.. ειχε στραβωθει η παραλια ολη λεμε..  :grin:  τι μπανιο κ αρχιδια..  :2funny:
ρε μπας κι εβλεπε εμενα με τις τοπλες μου ???? διοτι εχω κανει και πίρσινγκ σε κατι τριχες του στέρνου μου..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom