Νέα

Που πάνε για μπάνιο οι στριπτιτζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 648
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
43
Πόντοι
2.157
Το σχόλιο αυτό μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό.
Anyway..
το ξερω αυτο.. καπου το χω ξαναδει..  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
οταν κατι δεν προκειται να μας βγει το βαφτιζουμε (στην προκειμενη) προσβλητικο και κανουμε το παπι..

ένιγουέι....  :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

το έφερε η κουβέντα τώρα και το συζητήσαμε. Βαριέμαι να μιλάω για μαλακισμένες ([size=18pt]και δεν είναι όλες αλλά το συντριπτικό ποσοστό των ελληνίδων[/size])
ε τοτε κλασε να φουμάρουμε ρε κοριτσακι μου κι ασε μας να μιλαμε για το ''συντριπτικό ποσοστό των ελληνίδων'', για το οποιο εσυ η ιδια αναφερεσαι..  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
μισό λεπτό γιατί σας έχασα.

εδώ μιλάμε πάλι για ελλεινίδες ή στριπτηζούδες;

και οι κρίσιμες ερωτήσεις:

Πάτερ, σε έχει γαμήσει στριπτηζού από έρωτα;  :2funny:

κλώνε, σε ποιανού ακριβώς το κόμπλεξ αναφέρεσαι; ως κατασκευάστρια ομιλείς με 10 οικοδομές περατωμένες στα 28 σου, ή ως στριπτηζού;

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
ε τοτε κλασε να φουμάρουμε ρε κοριτσακι μου κι ασε μας να μιλαμε για το ''συντριπτικό ποσοστό των ελληνίδων'', για το οποιο εσυ η ιδια αναφερεσαι.. 

πάτερ δεν ξέρω εάν θα φουμάρετε εάν κλάσει η ΟΧΙΑ, αλλά εάν κλάσω εγω θα σας βάλω μπουρλόοοοοοοτο......

:headbang2: :blowup:

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
Αγαπητοι συναγωνιστες μετα απο εξαντλητικη και ενδελεχη ερευνα ενος χρονου ακριβως απο τοτε και εκει που το ειχαμε αφησει εχω αρκετα νεα για το συγκεκριμενο θεματακι...οποιος ενδιαφερεται σοβαρα να ανταλαξουμε πληροφοριες για αυτο το θεμα (και οχι να κανιβαλισει) ας μου στειλει pm να του πω οτι γνωριζω και να με ενημερωσει και εκεινος αν εχει δει κατι μεσα σε αυτο το χρονο..ευχαριστω και καλη συνεχεια :)!

Επισκέπτης
Αγαπητοι συναγωνιστες μετα απο εξαντλητικη και ενδελεχη ερευνα ενος χρονου ακριβως απο τοτε και εκει που το ειχαμε αφησει εχω αρκετα νεα για το συγκεκριμενο θεματακι...οποιος ενδιαφερεται σοβαρα να ανταλαξουμε πληροφοριες για αυτο το θεμα (και οχι να κανιβαλισει) ας μου στειλει pm να του πω οτι γνωριζω και να με ενημερωσει και εκεινος αν εχει δει κατι μεσα σε αυτο το χρονο..ευχαριστω και καλη συνεχεια :)!

άσε μας ρε γνώστη...

όλες οι τρύπες...χωρίς μεταφορικό μέσο...κάνουν μπάνιο, όπου σταματά το τραμ...

όλες οι άλλες...όπου μπορούν να κάνουν με στρινγκ κ τόπλες χωρίς κράξιμο...

καλημέρες..γιατί έχουμε κ δουλειά...

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
άσε μας ρε γνώστη...

όλες οι τρύπες...χωρίς μεταφορικό μέσο...κάνουν μπάνιο, όπου σταματά το τραμ...

όλες οι άλλες...όπου μπορούν να κάνουν με στρινγκ κ τόπλες χωρίς κράξιμο...

καλημέρες..γιατί έχουμε κ δουλειά...

δεν ειπα ουτε το παιζω οτι ειμαι γνωστης φιλε kleinmein απλα ρωτω κατι συγκεκριμενο και δεν εχω ουτε ορεξη ουτε χρονο(καθως και εμεις δουλευουμε..) για χαβαλε και κανιβαλισμους απο ειρωνικα σχολια,κτλ..αν καποιος ξερει κατι συγκεκριμενο ειλικρινα εχει δει κατι σχετικο θα εκτιμουσα πολυ αν το μοιραζοταν μαζι μου..τωρα αν θες να μου απαντησεις σοβαρα σχετικα με αυτα που εγραψες που εννοεις οτι μπορουν να κανουν μπανιο με στρινγκ και τοπλες χωρις να φανε κραξιμο..? εννοεις σε καποιες απο τις πλαζ που κανει σταση το τραμ..; οπως ακτη του ηλιου στον αλιμο, thalasea στη βουλα,κτλ..? εχεισ δει κατι συγκεκριμενο καπου..? σε ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο που θα αφιερωσεισ να απαντησεις ελπιζω να μην παρω ειρωνικη και κανιβαλιστικη απαντηση

Steven_1

Μέλος
Εγγρ.
6 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
21
Πόντοι
16
Μηπως ξερετε που πανε για χεσιμο οι στριπτιτζουδες ?    :2funny:

Επισκέπτης
δεν ειπα ουτε το παιζω οτι ειμαι γνωστης φιλε kleinmein απλα ρωτω κατι συγκεκριμενο και δεν εχω ουτε ορεξη ουτε χρονο(καθως και εμεις δουλευουμε..) για χαβαλε και κανιβαλισμους απο ειρωνικα σχολια,κτλ..αν καποιος ξερει κατι συγκεκριμενο ειλικρινα εχει δει κατι σχετικο θα εκτιμουσα πολυ αν το μοιραζοταν μαζι μου..τωρα αν θες να μου απαντησεις σοβαρα σχετικα με αυτα που εγραψες που εννοεις οτι μπορουν να κανουν μπανιο με στρινγκ και τοπλες χωρις να φανε κραξιμο..? εννοεις σε καποιες απο τις πλαζ που κανει σταση το τραμ..; οπως ακτη του ηλιου στον αλιμο, thalasea στη βουλα,κτλ..? εχεισ δει κατι συγκεκριμενο καπου..? σε ευχαριστω προκαταβολικα για το χρονο που θα αφιερωσεισ να απαντησεις ελπιζω να μην παρω ειρωνικη και κανιβαλιστικη απαντηση

μέσα είσαι..."ακτή του ήλιου", Tandra, thalassa, καβούρι (μικρό/μεγάλο) όσες μένουν γλυφάδα κ γύρω...υπάρχει κ το G.R για τις "φραγκάτες"..;)

γενικώς δεν στην είπα...απλά είναι άκυρο να κυνηγάς τις πουτάνες απο πίσω...

loxxos

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2009
Like
4
Πόντοι
16
μέσα είσαι..."ακτή του ήλιου", Tandra, thalassa, καβούρι (μικρό/μεγάλο) όσες μένουν γλυφάδα κ γύρω...υπάρχει κ το G.R για τις "φραγκάτες"..;)

γενικώς δεν στην είπα...απλά είναι άκυρο να κυνηγάς τις πουτάνες απο πίσω...

σε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου ποιο ειναι το G.R που ειναι..; στη γλυφαδα που πανε..?

Επισκέπτης
σε ευχαριστω για την απαντηση σου φιλε μου ποιο ειναι το G.R που ειναι..; στη γλυφαδα που πανε..?

Κώδικας:
[URL unfurl="true"]http://www.lagonissiresort.gr/home.php[/code[/URL]] = G.R

γλυφάδα παίζουν στην ομώνυμη παραλία...αλλά όπως είπα κ πριν..όσες μένουν εκεί, πηγαίνουν σε όλο το μήκος, ανάλογα την παρέα.

amjik

Τιμημένος
Εγγρ.
12 Μαΐ 2008
Κριτικές
61
Like
43.958
Πόντοι
22.785
Στήν κινέτα !!!!!

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Το τάντρα μεσημεράκι  με  λίγο  κονσομασιόν , θα  ήταν  το χιτ του  καλοκαιριού

mazda6

Μέλος
Εγγρ.
23 Αυγ 2009
Like
8
Πόντοι
6
Τελευταια παιζει δυνατα και το Balux.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μπάνιο στο balux?

:think:

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Μπανιέρα θες να πεις. Εάν δεν κάνω λάθος, δεν είναι πουθενά πιο βαθιά από 1.5m. (Νομίζω).

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Κάπως έτσι. Όπως μπαίνεις μέσα στα αριστερά. Που δίνουν και πετσέτες στην είσοδο. Έχει ωραία κρεβάτια με τέντες όμως ..
Πολύς λαός, not my cup of tea. Για μάτι καλά είναι πάντως.

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
55
Πόντοι
4.095
Βαση νομοθεσιας ολλες οι νεες πισινες απαγορευεται να ειναι πανω απο 1.60 βαθος.
Κάποιο λάθος κάνεις εδώ.

Έχω πολύ πρόσφατες οικοδομικές άδειες (Ιούνιος 2010, Μαϊος 2010, Ιανουάριος 2010) για κολυμβητικές δεξαμενές (πισίνες) με βάθη έως και 3,5 μέτρα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom