easyrider77
Μέλος
- Εγγρ.
- 6 Ιαν 2007
- Κριτικές
- 6
- Like
- 242
- Πόντοι
- 86
Χαχαα..! προχω παπας ο τζωρτζ..
ε ναι ρε συ.. ρωτα και τον μαλακοκαβλη τον τρικαρδο που με γαμαει..Χαχαα..! προχω παπας ο τζωρτζ..
με την κωλαρα του....ρωτα και τον μαλακοκαβλη τον τρικαρδο που με γαμαει..
με την κωλαρα του..
Για ποιο λόγο το μπράβο;και μπράβο σας .
για πιοι λόγο ζήλεια;;;(Ζήλεια οι λοιπεεεεές !!! )
γι αυτον ακριβως το λογο..για πιοι λόγο ζήλεια;;;
ΕΛΕΟΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣΣ
γι αυτον ακριβως το λογο..
εννοειταιό,τι πεις
γι αυτον ακριβως το λογο..
κι εγω σ αγαπαω, αλλα αν θελεις κανε μια απαραιτητη διορθωση στο ''..αγαπημενες ΣΑΣ....''βασικά καλά έκανες κ μου την είπες διότι απάντησα επί προσωπικού ενώ η αλήθεια είναι ότι οι αγαπημένες σας ελληνίδες ζηλεύουν τρελά. Οπότε παίρνω πίσω τη δεύτερη ερώτησή μου
κι εγω σ αγαπαω, αλλα αν θελεις κανε μια απαραιτητη διορθωση στο ''..αγαπημενες ΣΑΣ....''
το σας παρακαλω να μεταλλαχθει ή να παρει δρομο..
ναι ???? για πες μου κι αλλα..Εξαιρετικές κοπέλες πάντως παπα. Δεν ξέρεις τι χάνεις.
ναι ???? για πες μου κι αλλα..
Υπάρχει περίπτωση να σε πείσω;;;
Είναι καλές, από σπίτι και με πλούσια κοινωνική μόρφωση , έχουν τον άντρα πάνω απ' τον εαυτό τους , δεν κοιτάνε το πορτοφόλι του άντρα, αλλά τον αγαπάνε για το χαρακτήρα του , προσέχουν την εμφάνισή τους και μετά το γάμο , νοιάζονται για το άν ο άντρας κουράζεται στη δουλειά ώστε να μην κάνουν περιττά έξοδα δε θεωρούν δεδομένο ότι θα τις έχει σαν πριγκήπισσες
ΕΛΕΟΣ δεν μπορώ άλλο .
διακρινω κάποιο κόμπλεξ?
κοιτα..Υπάρχει περίπτωση να σε πείσω;;;
Είναι καλές, από σπίτι και με πλούσια κοινωνική μόρφωση , έχουν τον άντρα πάνω απ' τον εαυτό τους , δεν κοιτάνε το πορτοφόλι του άντρα, αλλά τον αγαπάνε για το χαρακτήρα του , προσέχουν την εμφάνισή τους και μετά το γάμο , νοιάζονται για το άν ο άντρας κουράζεται στη δουλειά ώστε να μην κάνουν περιττά έξοδα δε θεωρούν δεδομένο ότι θα τις έχει σαν πριγκήπισσες
ΕΛΕΟΣ δεν μπορώ άλλο .
Το σχόλιο αυτό μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό.κοιτα..
ΕΣΥ τις γαμας, αρα ΕΣΥ ξερεις καλλιτερα !!!!
το έφερε η κουβέντα τώρα και το συζητήσαμε. Βαριέμαι να μιλάω για μαλακισμένες (και δεν είναι όλες αλλά το συντριπτικό ποσοστό των ελληνίδων)εγω λοιπον σωπαινω..
edit: πηγαινε μια βολτα κι απο www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,19196.msg1217948#new]εδώ[/url] να αντικρουσεις και την επιστημη, καθως εγω ειμαι μικρος και λιγος..