Νέα

Που πάνε για μπάνιο οι στριπτιτζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 648
  • Εμφανίσεις 78K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 6 άτομα (2 μέλη και 4 επισκέπτες)

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Χαχαα..! προχω παπας ο τζωρτζ.. :grin:

easyrider77

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιαν 2007
Κριτικές
6
Like
242
Πόντοι
86
Οππ..! ειπαμε αδερφουλη, οχι κ ετσι.. τον μαστερ των μασαζερι..? δε παιζει..  :rockon: :thumbsup:

pouranger

Σεβαστός
Εγγρ.
4 Δεκ 2007
Κριτικές
10
Like
9
Πόντοι
1.290
Σούνιο  σήμερα γύρω  στις 4.00
Στου  Δασκαλαντωνάκη  στη  θάλασσα .
Ωραίες  κυρίες  του  χώρου  με  εύσωμους  κυρίους  μάλλον  κυπρίους !

Χαλάλι  σας  κορίτσια , και μπράβο σας .

(Ζήλεια  οι λοιπεεεεές !!! )

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
γι αυτον ακριβως το λογο..  :P

βασικά καλά έκανες κ μου την είπες διότι απάντησα επί προσωπικού ενώ η αλήθεια είναι ότι οι αγαπημένες σας ελληνίδες ζηλεύουν τρελά. Οπότε παίρνω πίσω τη δεύτερη ερώτησή μου

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
βασικά καλά έκανες κ μου την είπες διότι απάντησα επί προσωπικού ενώ η αλήθεια είναι ότι οι αγαπημένες σας ελληνίδες ζηλεύουν τρελά. Οπότε παίρνω πίσω τη δεύτερη ερώτησή μου
κι εγω σ αγαπαω, αλλα αν θελεις κανε μια απαραιτητη διορθωση στο ''..αγαπημενες ΣΑΣ....''

το σας παρακαλω να μεταλλαχθει ή να παρει δρομο..

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
κι εγω σ αγαπαω, αλλα αν θελεις κανε μια απαραιτητη διορθωση στο ''..αγαπημενες ΣΑΣ....''

το σας παρακαλω να μεταλλαχθει ή να παρει δρομο..

μα ειρωνικά το είπα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Πάντως αν επιμένεις να κάνω διόρθωση θα βγάλω απλά το "σας"

Εξαιρετικές κοπέλες πάντως παπα. Δεν ξέρεις τι χάνεις.

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
ναι ???? για πες μου κι αλλα..

Υπάρχει περίπτωση να σε πείσω;;; :2funny: :2funny: :2funny:
Είναι καλές, από σπίτι και με πλούσια κοινωνική μόρφωση :jerking:, έχουν τον άντρα πάνω απ' τον εαυτό τους  :jerking:, δεν κοιτάνε το πορτοφόλι του άντρα, αλλά τον αγαπάνε για το χαρακτήρα του  :jerking: :jerking: :jerking:, προσέχουν την εμφάνισή τους και μετά το γάμο :jerking:, νοιάζονται για το άν ο άντρας κουράζεται στη δουλειά ώστε να μην κάνουν περιττά έξοδα  :jerking: :jerking: δε θεωρούν δεδομένο ότι θα τις έχει σαν πριγκήπισσες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ΕΛΕΟΣ δεν μπορώ άλλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

oikologos

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουλ 2009
Like
0
Πόντοι
0
Πάνε για μπάνιο; ή μήπως τις έχουν κλεισμένες σαν φυλακισμένες  πουθενά;

Επισκέπτης
Είναι καλές, από σπίτι και με πλούσια κοινωνική μόρφωση :jerking:, έχουν τον άντρα πάνω απ' τον εαυτό τους  :jerking:, δεν κοιτάνε το πορτοφόλι του άντρα, αλλά τον αγαπάνε για το χαρακτήρα του  :jerking: :jerking: :jerking:, προσέχουν την εμφάνισή τους και μετά το γάμο :jerking:, νοιάζονται για το άν ο άντρας κουράζεται στη δουλειά ώστε να μην κάνουν περιττά έξοδα  :jerking: :jerking: δε θεωρούν δεδομένο ότι θα τις έχει σαν πριγκήπισσες :jerking: :jerking: :jerking: :jerking:
ΕΛΕΟΣ δεν μπορώ άλλο :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:.

:think: :think: :think: :think:

διακρινω κάποιο κόμπλεξ?

giorgospapa

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Ιουλ 2006
Κριτικές
10
Like
39
Πόντοι
2.157
κοιτα..

ΕΣΥ τις γαμας, αρα ΕΣΥ ξερεις καλλιτερα !!!!

εγω λοιπον σωπαινω..

edit: πηγαινε μια βολτα κι απο www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,19196.msg1217948#new]εδώ[/url] να αντικρουσεις και την επιστημη, καθως εγω ειμαι μικρος και λιγος..  :P

OXIA

Μέλος
Εγγρ.
9 Ιαν 2008
Like
8
Πόντοι
16
κοιτα..

ΕΣΥ τις γαμας, αρα ΕΣΥ ξερεις καλλιτερα !!!!
Το σχόλιο αυτό μπορεί να θεωρηθεί προσβλητικό.
Anyway..

εγω λοιπον σωπαινω..

edit: πηγαινε μια βολτα κι απο www.bourdela.tv/component/option,com_smf/Itemid,250/topic,19196.msg1217948#new]εδώ[/url] να αντικρουσεις και την επιστημη, καθως εγω ειμαι μικρος και λιγος..  :P
το έφερε η κουβέντα τώρα και το συζητήσαμε. Βαριέμαι να μιλάω για μαλακισμένες (και δεν είναι όλες αλλά το συντριπτικό ποσοστό των ελληνίδων)
Απλά αποχωρώ απ το θρεντ, γιατί είναι άλλου περιεχομένου και το μαγαρίσαμε :2funny: :2funny: :2funny:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom