LION7
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 26 Ιουλ 2007
- Κριτικές
- 16
- Like
- 10.278
- Πόντοι
- 8.645
Στην Καλιθεα εχει ενα ρωσικο ρεστοραν,δε θυμαμαι οδο,εχεις τιποτα υποψιν?δεν ξέρω για καφέ...
Πάντως ξλερω που συχνάζουν για φαί όλες οι καριόλες......
Στην Καλιθεα εχει ενα ρωσικο ρεστοραν,δε θυμαμαι οδο,εχεις τιποτα υποψιν?δεν ξέρω για καφέ...
Πάντως ξλερω που συχνάζουν για φαί όλες οι καριόλες......
Καλλιθέα παίζει πολύ πράμα...... Και βιζιτούδες και μη επαγγελματίες.....Δεν ασχολούμαστε πλεόν freund, για μη επαγγελματίες(ΕΣΣΔ) πληροφορίες ευπρόσδεκτες
πολλά..... Πάντως ένα μαζεύει αρκετές...... Ονόματα μόνο σε πμ.....Στην Καλιθεα εχει ενα ρωσικο ρεστοραν,δε θυμαμαι οδο,εχεις τιποτα υποψιν?
Πάντα μετά τις 4 το πρωί...
Έχετε περάσει και απο Αίγλη αγορίνες μου?
υπάρχουν και καλύτερα............Δε θα πω ονομα,μονο αυτο πες μου,ενα που ειναι διπλα στον ποταμι στον ηλισσο λεει τιποτα?
OK thanksυπάρχουν και καλύτερα............
είδος υπό εξαφάνισιν......Απο αυτά που γράφετε συμπεραίνω, πως κάποιες περιοχές πρέπει να βρίσκονται σε ghetto mode, Έλληνες κυκλοφορούν καθόλου εκεί?
Απο αυτά που γράφετε συμπεραίνω, πως κάποιες περιοχές πρέπει να βρίσκονται σε ghetto mode, Έλληνες κυκλοφορούν καθόλου εκεί?
Βεβαιως και υπαρχουν..και αρκετοι..
Τραβα στο File-File επι της Συγγρου, διπλα στο Σκυλαδικο για γρηγορο φαγητο..κυριως μετα το κλεισιμο των στριπτηζαδικων..
Μερικα εστιατορια/ταβερνεια θα βρεις στους δρομους αναμεσα Συγγρου και Θησεως, οπου και μενει η πλειονοτης των αλλοδαπων..
Το Ρωσσικο εστιατοριο πισω απο την εκκλησια της Αγιας Ελεουσας ( επι της θησεως) ειναι κατι σαν τα δικα μας τα ταβερνεια..Ενω αυτο του Μοσχατου ειναι πιο κυριλε..( Θα τα βρεις ευκολα σε καποιο Αθηνοραμα)..
Για ποτακι στο Μakuku και στα μπαρ-καφετεριες στο τερμα Θησεως (προς παραλιακη μερια..)
Κανε τις βολτες σου και εδω ειμαστε να λεμε ονοματα και καταστασεις..
YORGE...για Γλυφαδα, ενας ΘΕΟΣ ξερει μονο..
Εμ τα καλύτερα χάνεις Yorgo.
Στο File-File όντως μετά το κλείσιμο των στριπτηζάδικων έχει κόσμο και αρκετά γνωστό μάλιστα.
Δεν είναι όμως κάπως να τις ακολουθούμε στα μέρη που συχνάζουν?
Εάν θέλουν να μας δουν, ας έρθουν στα μέρη που διασκεδάζουμε εμείς.
Ε τυχαίνει καμιά φορά να είναι και εκεί στο έχω πει, εμείς πότε θα πάμε?
Δεν παρακολουθείς τα άλλα threads....μονίμως εκεί είμαστε! xa xa xa xa xa
(και όντως έρχονται...και οχι μόνο αυτές)
Βεβαιως και υπαρχουν..και αρκετοι..