Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 983
  • Εμφανίσεις 100K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Μα ειναι δυνατον ν'ασχολουμεθα με τον κοινο μαλακα ??? Αφου ειναι μαλακας,γιατι να τον αλλαξουμε εμεις ? Για μια καλυτερη ελλαδα ? Αφου φροντιζει η ΝΔ για μας... :2funny:

Τωρα...τυχερος...ατυχος....δεν ξερω αν υπηρξα επειδη πηδηξα/γνωρισα 1-2-5-1000 στριπερ...τυχερος ειμαι σιγουρος πως ημουν αφου περασα μεσα απ'τη φαση κ την ξεπερασα αλώβητος...(σε καθε τομεα)!!!

ρισπέκτ πιτσιρίκο.....

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Plus soda.... :cool2: :cool2: :cool2:

***Που ειναι εκεινα τα κλαμπ...οεεεεοοοοοοοοοοο....(Plus Soda,U-Μatic,Venue,Factory)!!!! :grin: :grin: :grin:

Δεν έχεις προλάβει το Εμπάιερ μικρέ στη Γλυφάδα........
Ωραίες εποχές..... Αφραπες......... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Εχουν γνωσιν οι φυλακες... :grin: :grin: :grin: :grin:...
Ωραιες καταστασεις....οντως αφραπες.... :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :rolleyes:
Ε ρε οι παπούδες τι φτιάχναμε στο Μπούζιος........ :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:
Περίανδρε να σαι καλά αγόρι μου όπου και να σαι..........

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

ammos

Μέλος
Εγγρ.
24 Μαΐ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Περί πληρωμής του λογαριασμού στο εν λόγω πάρτυ. Πλήρωσε η Ζάρα στο μπαρ, όχι στο τραπέζι, αφού μάζεψε μάλλον ρεφενέ. Οι γκόμενες ήταν μάλλον από Babes ή/και Ritorno. Στο συγκεκριμένο εστιατόριο πάντως συχνάζουν στριπτιζούδες αλλά και πιθανόν πουτάνες (από την εμφάνιση κρίνοντας), καμμιά φορά 2-3 μαζί για φαγητό, άλλες φορές με αγαπούληδες, άλλες με αγαπητικούς/νταβάδες.

Επισκέπτης
Εσείς μικρά που τα προλάβατε αυτά; :2funny: Θα πω Merchedes και Loft
Που το ξεθαψες ρε παππουλη το Λοφτ...που το θυμηθηκες ? Τι σου αρεσε ρε μπαρμπα εκει μεσα ??? Αρ γιου κρειζι ????
Αντε το μερσεντες κατι ελεγε καποτε....αλλα....μεγαλος ο ανταγωνισμος για να επιβιωσει ενα στασιμο κλαμπ...

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Στο Merchedes και στο Loft που πήγαινα εγώ άμα πήγαινες θα ήσουν με καροτσάκι και Ρωσσίδα νταντά :babycry:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Που το ξεθαψες ρε παππουλη το Λοφτ...που το θυμηθηκες ? Τι σου αρεσε ρε μπαρμπα εκει μεσα ??? Αρ γιου κρειζι ????
Αντε το μερσεντες κατι ελεγε καποτε....αλλα....μεγαλος ο ανταγωνισμος για να επιβιωσει ενα στασιμο κλαμπ...
εμένα στο λοφτ με τρέλλαιναν οι μεγάλοι καθρέφτες..... Ρε τι κώλος κοιτάγαμε από τα είδωλα..........τότε............ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
Α και για να μην ξεχνιόμαστε.... Ολη η φάση παιζόταν Κυριακή μεσημέρι στο μικρό μερσέντες........
ο προπομπός των μετέπειτα στριπτηζάδικων :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
μπα....... μάλλον σε υγρή κατάσταση ήταν ακόμα..... :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:
:knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel: :knuppel:

εμένα στο λοφτ με τρέλλαιναν οι μεγάλοι καθρέφτες..... Ρε τι κώλος κοιτάγαμε από τα είδωλα..........τότε............ :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :grin: :dancing: :dancing: :dancing: :dancing: :helpplea: :helpplea: :helpplea: :helpplea:
για τον πεο....οχι οι καθρεπτες,τα ειδωλα κ οι κωλοι..το μαγαζι...παντα μαζευε καλο κοσμο κ απορω γιατι...ειναι σαν κατι περιεργα μαγαζακια τωρα στην παραλια.... :grin:

Στο Merchedes και στο Loft που πήγαινα εγώ άμα πήγαινες θα ήσουν με καροτσάκι και Ρωσσίδα νταντά :babycry:
Ναι...ναι...ρωσσιδα νταντα....ελληνας μπαμπας...καταλαβαινεις απο που πηρα τα γονιδια... :ak: :ak: :ak: :ak:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
μακ... Το καλύτερο μαγαζί που έχω περάσει και καταπληκτικά είναι το μαγαζί του πουράτου αβατάρ σου στο Ακρωτήρι........
Εκεί μάλιστα πρωτοείδα ζωντανά την μικρή Ναθαναήλ να κατεβαίνει απ το Μιάτα της. Απίστευτα πόδια και τέλεια κωλομάγουλα..........
:uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
14
Πόντοι
866
αφου ειστε ελλεεινες ρεεεεε.........

οπου σας προσφερουν πολλα κ καλα...τους κλανετε...κ οπου σας βρισκουν κ σας γαμανε...τους λετε κι ευχαριστω...

αντε γεια ρε πελατες.....

:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
προσφατον παράδειγμα τα κωλάδικα.......

Yorgos

Τιμημένος
Εγγρ.
21 Σεπ 2005
Κριτικές
22
Like
56
Πόντοι
4.095
Ε ρε οι παπούδες τι φτιάχναμε στο Μπούζιος........ :booty: :booty: :booty: :booty: :booty:
Περίανδρε να σαι καλά αγόρι μου όπου και να σαι..........
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Που τον θυμηθήκατε τον alfisti από το χωριό?  :2funny:

Εάν έχετε περάσει και απο make-up, vogue, 14 και Ειρηνικό, τότε θα αλλάξω γνώμη για σας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom