Νέα

Που πάνε για καφέ οι στριπτητζούδες;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα vasos
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 983
  • Εμφανίσεις 99K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

Επισκέπτης
Δεν συμφωνω με την παραπανω αποψη 100%

Ωστοσο σιγουρα αν το παρει καποιος μονο με βαση τη λογικη, θα πει πολυ απλα:

Γυναικες της νυχτας ειναι , παραμυθια πουλανε , τα τρωνε απο διαφορους τυπακους ,
γιατι να μην κανονισουν να κανουν καποιο παρτυ και να βρεθουνε ολες μαζι ,να περασουν καλα
και στο τελος να πληρωσουν οι "αγαπουληδες" ...(και να κανουν και τον ταξιτζη)

Αλλα ετσι θα σκεφτει καποιος ο οποιος ειναι στην απ εξω,γιατι αν εισαι απο μεσα και αν βρεθηκε ποτε
κανεις στη θεση να ειναι προσκεκλημενος στα γενεθλια καποιας κοπελας (γιατι για να ειναι 8
τοτε μαλλον κατι τετοιο θα ειναι) τοτε θα καταλαβαινε οτι στις προσωπικες τους στιγμες
οι "αγαπουληδες" απλα δεν χωρανε. Οι τυποι οι οποιοι συνοδευουν τις κοπελες στα ρεπο κ.λ.π.
ειναι αλλου ειδους "καμμενοι" γιατι νομιζουν οτι εχουν "σοβαρη" σχεση με καποια κοπελα
που 5 βραδυα τη βδομαδα, εγω, εσεις , ο παραπερατης γλυφει τις ρωγες της....

Βεβαια οι εμπειριες μου ειναι απο κοπελες αυστηρα ντεκαφεινε και "μη εδω" , "μη εκει" και δεν ξερω
τι καπνο φουμαρουν οι της παλινδρομησης ..

Απλα ηθελα να κανω μια παρενθεση για να μην τα βραζουμε ολα στο ιδιο καζανι.

Ειχε ποτε καποιος μια τετοια εμπειρια, δηλαδη να παει με καποια στριπgirl σε καποια συναντηση με τις φιλες
της αλλα οχι για καφε, αλλα σε γενεθλια καποιας η σε καποιες κουφες για μας γιορτες μεν αλλα σημαντικες για αυτες δε ??

εγω εγραψα γιατι μια φορα ετυχε,δλδ την πατησα,να "πληρωσω" για 12 ατομα....8 γκομενες...κ 4 αγαπουληδες τους...εγω τη δουλεια μου την εκανα...κυριος...αρχοντας...κ τα σχετικα...αλλα εν μερει δεν πιαστηκα μαλακας ? αρχηγος της μαλακιας για την ακριβεια...αλλα δεν μιλησα...ρομπα ο μικρος....αλλωστε το προβλημα μου δεν ηταν τα λεφτα...αλλα η κινηση απ'τις 4 καριολες που δν με ενημερωσαν κ μη κινηση απ'τους 4 βλαχους που δεν εκαναν κινηση να μοιραστουν την πληρωμη...
(καριολες μετεπειτα παντα,γιατι ειμαι κ νεοελληνας για οποιον ενδιαφερεται :grin: :grin:).....
δεν λεω τι τους εφτιαξα ομως στην επομενη εξοδο.....για να μη καρφωθουμε....ετσι κοριτσια ??? (οσα με διαβαζετε)... :cheesy:

αυτααα....εχω λογο δασκαλε ή δεν πρεπει να μιλαω ?  :o :o :o

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Δεν θα πω τιποτα ακομα.. περιμενω να μαθω με ποιο τροπο τις εφτιαξες πρωτα :2funny:  :2funny:  :2funny:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
οι "αγαπουληδες" απλα δεν χωρανε. Οι τυποι οι οποιοι συνοδευουν τις κοπελες στα ρεπο κ.λ.π.
ειναι αλλου ειδους "καμμενοι" γιατι νομιζουν οτι εχουν "σοβαρη" σχεση με καποια κοπελα
που 5 βραδυα τη βδομαδα, εγω, εσεις , ο παραπερατης γλυφει τις ρωγες της....
Βεβαια οι εμπειριες μου ειναι απο κοπελες αυστηρα ντεκαφεινε και "μη εδω" , "μη εκει" και δεν ξερω
τι καπνο φουμαρουν οι της παλινδρομησης ..

Απλα ηθελα να κανω μια παρενθεση για να μην τα βραζουμε ολα στο ιδιο καζανι.

Ειχε ποτε καποιος μια τετοια εμπειρια, δηλαδη να παει με καποια στριπgirl σε καποια συναντηση με τις φιλες
της αλλα οχι για καφε, αλλα σε γενεθλια καποιας η σε καποιες κουφες για μας γιορτες μεν αλλα σημαντικες για αυτες δε ??
Ναι εγώ σε γενέθλια μιας εξ αυτών.....2 φορές κιόλας.
Με πλήρωσε γιατί ήμουν παρέα με την κολλητή της.
Μόνο τότε. Οποτε άλλοτε είχαμε βγει μαζί πλήρωνα πάντα εγώ, όχι για καλένα άλλο λόγο αλλά γιατί το θεωρούν δεδομένο.
Η μόνη φορά που δεν έχω πληρώσει είναι όταν πήγαινα σε σπίτι ρώσσων/ρωσσίδων και όταν γιόρταζαν π.χ. τα χριστούγεννα (σε άλλη ημερομηνία από εμάς....)

Οι εξαιρέσεις υπάρχουν. Οι στριπτηζούδες και δη αυτές που δουλεύουν και χρόνια το θεωρούν δεδομένο ότι θα τις πληρώσεις πάραυτα (σε απλή έξοδο) ΑΚΟΜΑ και αν είσαι κολλητός της.

Ουδεπόποτε μου έχει τύχει σε συνεστίαση, έξοδο ή γιορτή με πολλές μαζί να μη λείπει ο αγαπούλης, το κορόιδο, ο μαλάκας που την έχει χιλιοπληρώσει και φαντασιώνεται ότι επειδή βγήκανε μαζί έχει γαμήσει........... Εάν η γκόμενα και ειδικά το καλό κομμάτι από κει μέσα σε πάρει στην έξοδο πριν την γαμήσεις....... Τότε τη γάμησες..... Οχι την γκόμενα.... Την τσέπη σου. :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Οι εξαιρέσεις υπάρχουν. Οι στριπτηζούδες και δη αυτές που δουλεύουν και χρόνια το θεωρούν δεδομένο ότι θα τις πληρώσεις πάραυτα (σε απλή έξοδο) ΑΚΟΜΑ και αν είσαι κολλητός της.
Μαλλον αυτο παει για ολες τις γυναικες του πλανητη....αλλα γι'αυτο τις αγαπαμε... :-* :-* :-*

Pink_floyd

Ανώτερος
Εγγρ.
3 Σεπ 2007
Κριτικές
22
Like
644
Πόντοι
6.065
Αυτο το "πριν τη γαμησεις" που λες ειναι ολο το ζουμι της ιστοριας και δεν νομιζω οτι θελει επεξηγηση γιατι
ειναι ακριβως οπως το λες σε αυτες τις 3 λεξεις..

Οκ και εγω εχω βρεθει απο τις 10 φορες τις 2 με αγαπουλη αλλα ξηγηθηκα ο καθενας τα δικα του
και τελειωσε το παραμυθι..
Μια φορα ενας φραγκατος παππουδακος ηθελε να πληρωσει για ολους περιπου 10 ατομα και λογαριασμο κανα 500ευρω
αλλα ποτε δεν θα δεχομουν κατι τετοιο γιατι με προσβαλλει ως νοημοσυνη και γιαυτο πληρωσαμε ο καθενας που συνοδευε τα δικα του και
της κοπελας του και τελειωσε τα πανηγυρι.

(Ειναι καθαρα θεμα στρατηγικης αυτο . Οποιος δειχνει οτι "βασταει" λεφτα, τις φοβιζει...
Ειναι μαλακια το στυλ του ειμαι ανετος και πληρωνω γιατι εστιαζουν την προσοχη τους στο χρημα και χανει την προσοχη τους
αυτος που το εχει.) κλεινει η παρενθεση ;)

Και οσον αφορα το θεμα ποιος πληρωνει , εγω νοσταλγω περισσοτερο τις εποχες που οι αντρες πληρωναν παρα αυτο το συνοθυλευμα ισοτητας
των ημερων μας που πληρωνουν και οι γυναικες...

parasenka

Νέο Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2007
Like
0
Πόντοι
0
Mhpws xerei kanenas pou doulevei pia h linda apo Millionaire sthn A8anasias sto Pagrati? :think:

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αυτο το "πριν τη γαμησεις" που λες ειναι ολο το ζουμι της ιστοριας και δεν νομιζω οτι θελει επεξηγηση γιατι
ειναι ακριβως οπως το λες σε αυτες τις 3 λεξεις..

Οκ και εγω εχω βρεθει απο τις 10 φορες τις 2 με αγαπουλη αλλα ξηγηθηκα ο καθενας τα δικα του
και τελειωσε το παραμυθι..
Μια φορα ενας φραγκατος παππουδακος ηθελε να πληρωσει για ολους περιπου 10 ατομα και λογαριασμο κανα 500ευρω
αλλα ποτε δεν θα δεχομουν κατι τετοιο γιατι με προσβαλλει ως νοημοσυνη και γιαυτο πληρωσαμε ο καθενας που συνοδευε τα δικα του και
της κοπελας του και τελειωσε τα πανηγυρι.

(Ειναι καθαρα θεμα στρατηγικης αυτο . Οποιος δειχνει οτι "βασταει" λεφτα, τις φοβιζει...
Ειναι μαλακια το στυλ του ειμαι ανετος και πληρωνω γιατι εστιαζουν την προσοχη τους στο χρημα και χανει την προσοχη τους
αυτος που το εχει.) κλεινει η παρενθεση ;)

Και οσον αφορα το θεμα ποιος πληρωνει , εγω νοσταλγω περισσοτερο τις εποχες που οι αντρες πληρωναν παρα αυτο το συνοθυλευμα ισοτητας
:thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:

staristo

Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2007
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
1
Τελικα δεν μαθαμε που πινουν καφεδακι οι στριπερς κ που κανουν τοπλεσσ το καλοκαιρακι για να μαυρισουν ομοιομορφα.Εσχος να ανοιξουμε ενα θεμα κ να επιμεινουμε σε αυτο δεν γινεται.Λεει ο καθενας την κατσαδα του.

imaginas.gr

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2008
Κριτικές
14
Like
5
Πόντοι
616

Αν κάποιος πληρώνει επειδή το αισθάνεται,αλλάζει.Αν όμως πληρώνει διότι πρέπει να πληρώσει,είναι κοροϊδία,όταν οι γυναίκες εργάζονται και έχουν δικά τους εισοδήματα.Αν δεν εργάζεται κάποια επειδή δεν μπορεί να βρει δουλειά-διότι οι καιροί είναι δύσκολοι-να πληρώσεις.Αλλά γιατί να το κάνεις όταν υπάρχει περίπτωση να βγάζει και περισσότερα χρήματα;Πάντως οι τύποι που το παίζουν νεόπλουτοι "χαλάνε" τις γκόμενες...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
αποψη μου ειναι και εχω ξαναγραψει μην χαλατε λεφτα σε εστιατορια καφετεριες και μπουζουκια με στριπριτζουδες,επισης μακρια απο φιλακια χαδακια και ψηλομπαλαμουτια...ολα αυτα τα εχουν συνηθισει..εαν σας γουσταρουν..θα το δειξουν αλλιως...εαν σας περνουν τηλεφωνο κλπ...επισης μακρια απο πολλα κερασματα στα μαγαζια...εαν νομιζετε οτι θα γαμισετε επειδη εχετε τζιπακια η ακριβα αυτοκινητα και λεφτα...μπορει ...αφου χαλασετε μερικα χιλιαρικα σε χορηγιες να γαμισετε..και τι εγινε..δεν γαματε σε κανενα σιτι τουρ θα σας ελθει πολυ φτηνοτερα..οι χορευτριες εδω στην ελλαδα ειναι οι ποιο καλομαθημενες του κοσμου...πουθενα δεν εχει προσκυνηθει το μουνι περισσοτερο απο εδω στην ελλαδα...ξερω πολλες χορευτριες που κυπρο γαμιοντουσαν ασυστολως και εδω το παιζουν μυξοπαρθενες..ακομη και στην σαουδικη αραβια αμα πληρωσεις γαμας αυτο το ελληνικο στυλακι βολτα με την χορευτρια στο κολωνακι με το τζιπακι και το πολυ κανενα ψηλομπαλαμουτι πουθενα δεν το εχω δει..εαν ειστε μησηλικες σαν και μενα 45 και πανω και εχετε και μερικα κιλα παραπανω μονο για μαδημα σας βλεπουν...ασε που ολες σχεδον εχουν κανενα παληκαρι απο τα τυρανα αγαπητικο η κανενα ρωσοποντιο...αυτοι εχουν μπει στο νοημα ..ριχνουν και κανενα σκαμπιλακι..μην γελατε οι αλβανοι γαμανε καλυτερα μουνια απο πολλους στη νυχτα διοτι ξερουν καλυτερα πως λειτουργουν αυτες....ποσους αλβανους εχετε δει να τα χωνουν..κι ομως εχω δει πολλους με χορευτριες..να διαψευστω εαν εχω αδικο...

koproni65

Ανώτερος
Εγγρ.
12 Μαρ 2006
Κριτικές
21
Like
360
Πόντοι
5.795
Τελικα δεν μαθαμε που πινουν καφεδακι οι στριπερς κ που κανουν τοπλεσσ το καλοκαιρακι για να μαυρισουν ομοιομορφα.Εσχος να ανοιξουμε ενα θεμα κ να επιμεινουμε σε αυτο δεν γινεται.Λεει ο καθενας την κατσαδα του.

φιλε αστερα  βουλιαγμενης πανε οι περισσοτερες με φιλες τους η και σε αλλες  κ παραλιες του εοτ..μην τολμησεις να της πλησιασεις ομως ακομα και να τις ξερεις ...δεν θα σου δωσουν σημασια..ειναι για παρτι τους εκει..

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
αποψη μου ειναι και εχω ξαναγραψει μην χαλατε λεφτα σε εστιατορια καφετεριες και μπουζουκια με στριπριτζουδες,επισης μακρια απο φιλακια χαδακια και ψηλομπαλαμουτια...ολα αυτα τα εχουν συνηθισει..εαν σας γουσταρουν..θα το δειξουν αλλιως...εαν σας περνουν τηλεφωνο κλπ...επισης μακρια απο πολλα κερασματα στα μαγαζια...εαν νομιζετε οτι θα γαμισετε επειδη εχετε τζιπακια η ακριβα αυτοκινητα και λεφτα...μπορει ...αφου χαλασετε μερικα χιλιαρικα σε χορηγιες να γαμισετε..και τι εγινε..δεν γαματε σε κανενα σιτι τουρ θα σας ελθει πολυ φτηνοτερα..οι χορευτριες εδω στην ελλαδα ειναι οι ποιο καλομαθημενες του κοσμου...πουθενα δεν εχει προσκυνηθει το μουνι περισσοτερο απο εδω στην ελλαδα...ξερω πολλες χορευτριες που κυπρο γαμιοντουσαν ασυστολως και εδω το παιζουν μυξοπαρθενες..ακομη και στην σαουδικη αραβια αμα πληρωσεις γαμας αυτο το ελληνικο στυλακι βολτα με την χορευτρια στο κολωνακι με το τζιπακι και το πολυ κανενα ψηλομπαλαμουτι πουθενα δεν το εχω δει..εαν ειστε μησηλικες σαν και μενα 45 και πανω και εχετε και μερικα κιλα παραπανω μονο για μαδημα σας βλεπουν...ασε που ολες σχεδον εχουν κανενα παληκαρι απο τα τυρανα αγαπητικο η κανενα ρωσοποντιο...αυτοι εχουν μπει στο νοημα ..ριχνουν και κανενα σκαμπιλακι..μην γελατε οι αλβανοι γαμανε καλυτερα μουνια απο πολλους στη νυχτα διοτι ξερουν καλυτερα πως λειτουργουν αυτες....ποσους αλβανους εχετε δει να τα χωνουν..κι ομως εχω δει πολλους με χορευτριες..να διαψευστω εαν εχω αδικο...

Έλα ρε μεγάλε :2funny: Τα τελευταία 25 χρόνια συμβαίνει αυτό. Οι Αλβανοί και οι Ρωσοπόντοι είναι αναλώσιμοι. Εδώ και τις σερβιτόρες χαλάνε

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έλα ρε μεγάλε :2funny: Τα τελευταία 25 χρόνια συμβαίνει αυτό. Οι Αλβανοί και οι Ρωσοπόντοι είναι αναλώσιμοι. Εδώ και τις σερβιτόρες χαλάνε
Μια χαρά γαμάνε τζάμπα πάντως αυτά που πλερώνουμε εμείς οι μάγκες........για οφθαλμόλουτρα......

Επισκέπτης
Αλλες οι γκομενες που κυκλοφορουν οι αλβανοι...κ αλλες αυτες που κυκλοφορω εγω...
Θα πει καποιος,μα κυκλοφορουν κ μουναρες...σορρυ αλλα μουναρες σωματικα κ νεκρες εγκεφαλικα ή βλαχαρες εγκεφαλικα δεν χωρουν στον κυκλο μου...(απ'τη στιγμη που δεν μιλαμε για ενα γαμησι μονο...γιατι τοτε δε μας νοιαζει ποιον εχουν γκομενο).
Επισης,για αλλα πραγματα γεννηθηκα εγω...για αλλα ο αλβανος...αλλιως ζω εγω...αλλιως ο αλβανος...
Χαδακια,μπαλαμουτια...θελει καθε γυναικα,στο σωστο ταιμινγκ ομως...τωρα αν εγω πρεπει να προσποιουμαι τον νταβα κ τον νταη...σορρυ αλλα δεν θα παρω...
Επισης,το να κερναω...λίγα ή πολλα..ειναι στη διακριτικη μου ευχερεια...κ παλι δεν θα παιξω το παιχνιδι οπως το θελει η εκαστοτε γκομενα για να μην με παρεξηγησει...ειτε ειναι στριπερ...ειτε νταλικερης...αυτο ειμαι κ δεν αλλαζω...
Ααααα..εμεις που κερναμε...παιζουμε...ζουμε τη φαση διαφορετικα...γαμαμε κ τσαμπα αλλα ετσι κ αλλιως δεν πονοκεφαλιαζουμε οταν φευγουμε απ'το κωλομπαρο κι ας εχουμε χαλασει μερικα παραπανω...
Οντως οι χορευτριες στην ελλαδα...στην πλειοψηφια τους ειναι καλομαθημενες...
Οσο για το αν οι αλβανοι γαμανε καλυτερα μουνια στη νυχτα...αυτο μονο για γελια ειναι...δεν θα το σχολιασω....οποιος κυκλοφορει στη νυχτα κ την πιατσα...ξερει τι γκομενες γαμουν οι αλβανοι κ το συναφι τους...

αυτα κ καλημερα σας κυριοι.....

**Αυτα ισχυαν για μενα παλιοτερα...κ μια χαρα περνουσα...κ γαμουσα...κ σχεσεις γαμησιου κ μη συναψα με στριπερ....κ ολα τα ωραια...αλλα το θεμα ειναι οτι η φαση ειναι αρρωστη κ δεν κραταει για πολυ ή τελικα δεν θελεις να κρατησει για πολυ...γιατι ολα αυτα σου γαμανε το μυαλο...οι φοβιες...οι μαλακιες κλπ ειναι κατι που με ξενερωνει...κ δυστυχως ειμαι μικρος,πολυ μικρος για να ειμαι ξενερωμενος εστω κ 1' στη ζωη μου....οποτε τα εκοψα μαχαιρι τα πολλα....κ τωρα ζω το παραμυθι....κ οποτε παω σε στριπ...φτιαχνω καθε φορα και αλλο παραμυθι.... ;) ;) ;) ;)

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Αλλες οι γκομενες που κυκλοφορουν οι αλβανοι...κ αλλες αυτες που κυκλοφορω εγω...
Θα πει καποιος,μα κυκλοφορουν κ μουναρες...σορρυ αλλα μουναρες σωματικα κ νεκρες εγκεφαλικα ή βλαχαρες εγκεφαλικα δεν χωρουν στον κυκλο μου...(απ'τη στιγμη που δεν μιλαμε για ενα γαμησι μονο...γιατι τοτε δε μας νοιαζει ποιον εχουν γκομενο).
Επισης,για αλλα πραγματα γεννηθηκα εγω...για αλλα ο αλβανος...αλλιως ζω εγω...αλλιως ο αλβανος...
Χαδακια,μπαλαμουτια...θελει καθε γυναικα,στο σωστο ταιμινγκ ομως...τωρα αν εγω πρεπει να προσποιουμαι τον νταβα κ τον νταη...σορρυ αλλα δεν θα παρω...
Επισης,το να κερναω...λίγα ή πολλα..ειναι στη διακριτικη μου ευχερεια...κ παλι δεν θα παιξω το παιχνιδι οπως το θελει η εκαστοτε γκομενα για να μην με παρεξηγησει...ειτε ειναι στριπερ...ειτε νταλικερης...αυτο ειμαι κ δεν αλλαζω...
Ααααα..εμεις που κερναμε...παιζουμε...ζουμε τη φαση διαφορετικα...γαμαμε κ τσαμπα αλλα ετσι κ αλλιως δεν πονοκεφαλιαζουμε οταν φευγουμε απ'το κωλομπαρο κι ας εχουμε χαλασει μερικα παραπανω...
Οσο για το αν οι αλβανοι γαμανε καλυτερα μουνια στη νυχτα...αυτο μονο για γελια ειναι...δεν θα το σχολιασω....οποιος κυκλοφορει στη νυχτα κ την πιατσα...ξερει τι γκομενες γαμουν οι αλβανοι κ το συναφι τους...

Δεν ομιλούμε για τις εξαιρέσεις... Ομιλούμε για τον κοινό μαλάκα που ακόμα και την γκόμενα του Αλβανού την κοιτά στα μάτια εκλιπαρώντας ένα  χαμόγελο.....

Ενα σου σημάδι μόνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Μην ξεχνάς ότι εμείς ανήκουμε είτε από κωλοφαρδία είτε από άλλους λόγους στην πλευρά των τυχερών του συγκεκριμένου κύκλου.......

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166

Έτσι + ότι διασκέδαση οφθαλμόλουτρο only δε λέει

1personanongrata

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Δεκ 2007
Like
13
Πόντοι
866
Έτσι + ότι διασκέδαση οφθαλμόλουτρο only δε λέει
Ορισμένες φορές φίλε το απολαμβάνω αυτό... Γιατί εάν ξεκινήσω πάλι τα ίδια γάμα τα με μεγάλα γράμματα.......
Αχ Σαμάνθα, αχ Σαμάνθα να μην ήσουνα Ρουμάνα...................

Επισκέπτης
Δεν ομιλούμε για τις εξαιρέσεις... Ομιλούμε για τον κοινό μαλάκα που ακόμα και την γκόμενα του Αλβανού την κοιτά στα μάτια εκλιπαρώντας ένα  χαμόγελο.....

Ενα σου σημάδι μόνοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο
Μην ξεχνάς ότι εμείς ανήκουμε είτε από κωλοφαρδία είτε από άλλους λόγους στην πλευρά των τυχερών του συγκεκριμένου κύκλου.......

Μα ειναι δυνατον ν'ασχολουμεθα με τον κοινο μαλακα ??? Αφου ειναι μαλακας,γιατι να τον αλλαξουμε εμεις ? Για μια καλυτερη ελλαδα ? Αφου φροντιζει η ΝΔ για μας... :2funny:

Τωρα...τυχερος...ατυχος....δεν ξερω αν υπηρξα επειδη πηδηξα/γνωρισα 1-2-5-1000 στριπερ...τυχερος ειμαι σιγουρος πως ημουν αφου περασα μεσα απ'τη φαση κ την ξεπερασα αλώβητος...(σε καθε τομεα)!!!

leonoro

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2006
Like
11
Πόντοι
166
Σαμάνθα Alkatraz :sunglasses: ΕΣΣΔ

Όντως η ΝΔ φροντίζει...

Επισκέπτης
Εξαρτάται