Επισκέπτης
Δεν συμφωνω με την παραπανω αποψη 100%
Ωστοσο σιγουρα αν το παρει καποιος μονο με βαση τη λογικη, θα πει πολυ απλα:
Γυναικες της νυχτας ειναι , παραμυθια πουλανε , τα τρωνε απο διαφορους τυπακους ,
γιατι να μην κανονισουν να κανουν καποιο παρτυ και να βρεθουνε ολες μαζι ,να περασουν καλα
και στο τελος να πληρωσουν οι "αγαπουληδες" ...(και να κανουν και τον ταξιτζη)
Αλλα ετσι θα σκεφτει καποιος ο οποιος ειναι στην απ εξω,γιατι αν εισαι απο μεσα και αν βρεθηκε ποτε
κανεις στη θεση να ειναι προσκεκλημενος στα γενεθλια καποιας κοπελας (γιατι για να ειναι 8
τοτε μαλλον κατι τετοιο θα ειναι) τοτε θα καταλαβαινε οτι στις προσωπικες τους στιγμες
οι "αγαπουληδες" απλα δεν χωρανε. Οι τυποι οι οποιοι συνοδευουν τις κοπελες στα ρεπο κ.λ.π.
ειναι αλλου ειδους "καμμενοι" γιατι νομιζουν οτι εχουν "σοβαρη" σχεση με καποια κοπελα
που 5 βραδυα τη βδομαδα, εγω, εσεις , ο παραπερατης γλυφει τις ρωγες της....
Βεβαια οι εμπειριες μου ειναι απο κοπελες αυστηρα ντεκαφεινε και "μη εδω" , "μη εκει" και δεν ξερω
τι καπνο φουμαρουν οι της παλινδρομησης ..
Απλα ηθελα να κανω μια παρενθεση για να μην τα βραζουμε ολα στο ιδιο καζανι.
Ειχε ποτε καποιος μια τετοια εμπειρια, δηλαδη να παει με καποια στριπgirl σε καποια συναντηση με τις φιλες
της αλλα οχι για καφε, αλλα σε γενεθλια καποιας η σε καποιες κουφες για μας γιορτες μεν αλλα σημαντικες για αυτες δε ??
εγω εγραψα γιατι μια φορα ετυχε,δλδ την πατησα,να "πληρωσω" για 12 ατομα....8 γκομενες...κ 4 αγαπουληδες τους...εγω τη δουλεια μου την εκανα...κυριος...αρχοντας...κ τα σχετικα...αλλα εν μερει δεν πιαστηκα μαλακας ? αρχηγος της μαλακιας για την ακριβεια...αλλα δεν μιλησα...ρομπα ο μικρος....αλλωστε το προβλημα μου δεν ηταν τα λεφτα...αλλα η κινηση απ'τις 4 καριολες που δν με ενημερωσαν κ μη κινηση απ'τους 4 βλαχους που δεν εκαναν κινηση να μοιραστουν την πληρωμη...
(καριολες μετεπειτα παντα,γιατι ειμαι κ νεοελληνας για οποιον ενδιαφερεται ).....
δεν λεω τι τους εφτιαξα ομως στην επομενη εξοδο.....για να μη καρφωθουμε....ετσι κοριτσια ??? (οσα με διαβαζετε)...
αυτααα....εχω λογο δασκαλε ή δεν πρεπει να μιλαω ? :o :o :o