Επισκέπτης
Πλάκα κάνεις προφανώς....
Οχι!
Πλάκα κάνεις προφανώς....
raven αυτη ειναι η χειροτερη βολη... ο γαμος με πιο πλουσια γυναικα εαν γινει απο συμφερον ειναι οτι χειροτερο! Ο αντρας πρεπει να ειναι ο κουβαλητης για να εχει σεβασμο.
Τωρα εαν εχει προικα τετοια που λες και σε αγαπαει και τοσο και σε θαυμαζει ωστε να μην στο κοπαναει συνεχεια..τοτε εχεις το 10 το καλο.
Νομιζω οτι η γυναικα, για να απολαυσεις το σεβασμο και την "υποταγη" της πρεπει να εισαι ισχυροτερος απο αυτην σε κατι ( λεφτα, μυαλο, ικανοτητες γενικα) τοτε μονο θα σε κοιταει στα ματια.
Κατα τα αλλα συμφωνω μαζι σου... το κυνηγι ειναι πιο νοστιμο απο του εκτροφειου αλλα μαγειρευεται πιο δυσκολα ( εγραψα παλι ο πουστης!!!)
E τοτε ξεχαστε τις ελληνιδες... υπαρχουν εκατομμυρια ρωσιδες , ουκρανες, λευκορωσίδες, λεττονες, εσθονες, πολωνεζες, ταυλανδες , βιετναμεζες προθυμες να μας καταλάβουν, να μας υπηρετήσουν , να μας κανουν μασαζ, και να μην τις πειραζει οταν πηγαινουμε μπουρδελοτσαρκα... εμπρος λοιπον αδελφοι μου στην Μοσχα, εκει που βρισκεται το Holy Graal της γαμηλιας ευτυχίας.
Ειμαστε μαμακιδες, απο εκει ξεκιναει.
δεν ειναι ομως η ευκολη λυση? οι ανατολικές? δεν ειναι σα να πυροβολεις μπεκάτσα καθισμένη? σαν να ψαρευεις σε μπανιέρα? που ειναι η χαρά της επιβράβευσης για το penetration?
Η Ρωσίδα με μόρφωση, καλλιέργεια και καταγωγή από καλή οικογένεια (μην ακούω μαλακίες περί ΕΣΣΔ=αταξική κοινωνία) είναι απείρως ανώτερη από την αντίστοιχη Ελληνίδα γιατί η Ελληνίδα είναι δήθεν. Είναι φυσικά και απείρως πιό δύσκολη γιατί έχει υψηλότατα στάνταρ.
Δυστυχως στην Ελλαδα ειμαστε καταδικασμενοι να γνωριζουμε μονο Ρωσσιδες στριπτηζουδες ( τουλαχιστον εγω..) Το οποιον σημαινει οτι οι πιο πολλες ειναι αγραμματες και για καποιο δικο τους λογο, χωρις διαθεση να κανουν αλλη δουλεια..
Αλλα ακομα και στα ξεν/χεια της Κρητης οπου Ρωσσοι πανε για διακοπες βλεπεις την "βλαχια" τους και την αδυναμια τους να εχουν "class"..Ρωτηστε οποιον θελετε στην Κρητη και θα σας το επιβεβαιωσει..
Τωρα αμα αρχισουμε να συγκρινουμε την κορη του Αμπραμοβιτς με την Ρουλα απο το γειτονικο σουβλατζιδικο, ειναι σαν να συγκρινουμε την κορη του Βαρδινογιαννη με την καθε Σβετλανα του "παμε χουρο/ πουτο"..
Υπαρχουν "διαμαντια" Ρωσσιδες αλλα και "διαμαντια" Ελληνιδες...Η εως τωρα αδυναμια μου να της γνωρισω, ωφειλεται στο γεγονος οτι εχω επιλεξει ενα τροπο ζωης στον οποιο εργαζονται Ρωσσιδες / Ελληνιδες που ειναι "δευτερατζες"...
Δυστυχως στην Ελλαδα ειμαστε καταδικασμενοι να γνωριζουμε μονο Ρωσσιδες στριπτηζουδες ( τουλαχιστον εγω..) Το οποιον σημαινει οτι οι πιο πολλες ειναι αγραμματες και για καποιο δικο τους λογο, χωρις διαθεση να κανουν αλλη δουλεια..
Αλλα ακομα και στα ξεν/χεια της Κρητης οπου Ρωσσοι πανε για διακοπες βλεπεις την "βλαχια" τους και την αδυναμια τους να εχουν "class"..Ρωτηστε οποιον θελετε στην Κρητη και θα σας το επιβεβαιωσει..
Τωρα αμα αρχισουμε να συγκρινουμε την κορη του Αμπραμοβιτς με την Ρουλα απο το γειτονικο σουβλατζιδικο, ειναι σαν να συγκρινουμε την κορη του Βαρδινογιαννη με την καθε Σβετλανα του "παμε χουρο/ πουτο"..
Υπαρχουν "διαμαντια" Ρωσσιδες αλλα και "διαμαντια" Ελληνιδες...Η εως τωρα αδυναμια μου να της γνωρισω, ωφειλεται στο γεγονος οτι εχω επιλεξει ενα τροπο ζωης στον οποιο εργαζονται Ρωσσιδες / Ελληνιδες που ειναι "δευτερατζες"...
Δεν μπορω παρα να συμφωνησω! Απο το 1995-2000 δουλευα σε όλες τις χωρες του τ. ανατολικου μπλοκ. και λογω της δουλειας μου γνωρισα ολων των ειδων τους Ρώσους.
Σιγουρα τωρα εχει διαμορφωθει και μια ταξη νεόπλουτων μαφιόζων οι οποιοι ειναι βλαχοι και κιτς οπως ολοι οι Μαφιοζοι παντου!
Απο εκει και περα η Ρωσιδα μεσης ταξης ειναι μαλλον καλυτερη απο την μεση Νοτια Ελληνιδα λογω καλυτερης εκπαιδευσης καλυτερων γονιδιων ( δερμα, λεκανη στενη, ) εχει κανει σπορ αρα κρατιεται καλυτερα, εχει παει στην οπερα ( της Μοσχας οχι την δικη μας) εχει δει μπαλετο ( τα μπολσοι οχι της ΕΡΤ) εχει ακουσει συμφωνικη μουσικη ( του Ραχμανινωφ , του Τσαικοφσκι και οχι Θεωδορακη) και εχει παει σε μουσεια ( το Ερμιταζ και οχι την Εθνικη μας πινακοθηκη) και τελος περπαταει στην κοκκινη πλατεια και οχι την πλατεια συνταγματος. Και ειναι πολιτης μιας τεραστιας χωρας που ηταν αυτοκρατειρα πριν 20 χρονια και οχι πριν 2500 και ξαναγίνεται σιγα σιγα !
το θεμα ειναι TΙ ΝΑ ΖΗΛΕΨΕΙ ΑΠΟ ΤΟΝ ΜΕΣΟ ΕΛΛΗΝΑ ΜΕ ΤΗΝ ΒΙΣΣΗ ΤΗΝ ΒΑΝΔΗ ΤΟ PRINCE OLIVER ΚΟΣΤΟΥΜΑΚΙ , ΤΟ ΛΙΑΚΟΠΟΥΛΟ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΘΝΙΚΗ ΕΛΛΑΔΟΣ ΚΑΙ ΤΟΝ ΧΡΙΣΤΟΔΟΥΛΑ, ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΝΤΙΛΗΨΗ ΤΟΥ ΓΙΑ ΤΙΣ ΡΩΣΙΔΕΣ
Βy all means Studian there is place for everyone!
To αστειο ειναι οταν ο Μητσος απο τα Τρικαλα νομιζει οτι η Κουρνικοβα η εστω η Κουλιεβα ειναι του χεριου του επειδη μπαλαμουτιαζει καποιες συντοπιτισσες τους στο Afrodite.
H οταν ο Τακης ο σκηνοθετης νομιζει οτι η Λιουντα απο το Περμ ειναι η χαμενη Αναστασια Ρομανωφ τοτε να δεις γελια!
Απο εκει και περα η Ρωσιδα μεσης ταξης ειναι μαλλον καλυτερη απο την μεση Νοτια Ελληνιδα λογω καλυτερης εκπαιδευσης καλυτερων γονιδιων ( δερμα, λεκανη στενη, ) εχει κανει σπορ αρα κρατιεται καλυτερα, εχει παει στην οπερα ( της Μοσχας οχι την δικη μας) εχει δει μπαλετο ( τα μπολσοι οχι της ΕΡΤ) εχει ακουσει συμφωνικη μουσικη ( του Ραχμανινωφ , του Τσαικοφσκι και οχι Θεωδορακη) και εχει παει σε μουσεια ( το Ερμιταζ και οχι την Εθνικη μας πινακοθηκη) και τελος περπαταει στην κοκκινη πλατεια και οχι την πλατεια συνταγματος. Και ειναι πολιτης μιας τεραστιας χωρας που ηταν αυτοκρατειρα πριν 20 χρονια και οχι πριν 2500 και ξαναγίνεται σιγα σιγα !
Αυτο ειναι απολυτα σωστό. Ισχυει, ομως και για το μεσο Ρωσο. Μην το ξεχναμε αυτο. Όσο για την παιδεία, και ιδιαίτερα τις τεχνες και τη μουσική, η διαφορά ειναι χαώδης. Δυστυχως. Και το βασικώτερο. ΟΛΑ τα στοιχεία παιδείας και κουλτούρας που έχει (ή ΔΕΝ έχει) μια γυναικα, βγαινουν στη σχεση. Σε ποιοτικά χαρακτηριστικά. Εκει υστερουν σημαντικα οι Ελληνιδες. Μπάινουν με τα 1000 ζορια σε μια κωλο-σχολη και μετα αρχιζουν οι χοροί στα τραπέζια των σκυλάδικων, η αναγνωση του ΤΣΙΑΟ, η αναζητηση του θυματος και η ΕΠΙΣΤΗΜΗ του πώς να καλυψουν (οχι βελτιώσουν) τις αδυναμίες τους. Το δε Μέγαρο (της μουσικής) αποτελεί απλά μια πασαρελα επιδειξης ρουχων και συζυγου/γκομενου/ζώου, γενικά. Και μετα αναρωτιόμαστε πως ειναι τόσο (μα τοσο) κενές....
Κι από την άλλη είναι οι θλιβερές θολοκουλτουριάρες που καταναλώνουν ότι εύπεπτο, που έχει όμως την σφραγίδα της κουλτούρας (πχ. Κοέλιο, Κούντερα κλπ). Έτσι κολλάνε ένσημα στην θολοκουλτούρα και είναι χαρούμενες μέσα στην αυτοεπιβεβαίωση τους.
Σεριφο, το καλοκαιρι, παρεα 3 Χ 35. Καλες για παρτουζα. Ολες μαζι. Παραλία το πρωί διαβασμα. Βιογραφίες, Κισιγκερ η μία. Κοέλιο η άλλη. Harvard Business Review (!!!!!!!!!) η τριτη (σοβαρολογώ). Ενα ματι στο βιβλιο ενα σε τι παιζεται γυρω. Το μεσημερι, ταβερνα. Λαδερά. Με ρετσινα. Αμάξι, πουντο. Ολες μαζι. Διαμονη, ενοικιαζομενα των 45?. Απόγευμα, σε καφε με ελληνικά(!). Το βραδυ, σε σκυλάδικο...(ενα ειχε στο νησι!). 2 από αυτες, τις ειδα 6 το πρωι εξω απο το σκυλάδικο, ΣΤΑ ΟΡΘΙΑ σε περιπτιξεις. Με ΓΥΦΤΟΥΣ. Ντόπιους. + 50. Θα τριζουν μαλλον τα κοκαλα του κίσιγκερ...
Υποθέτω η 3η που δεν ακολούθησε σε περιπτύξεις ήταν αυτή με το HBR!!!