Νέα

Που να πάω;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα neaterdal
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 13
  • Εμφανίσεις 2K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

neaterdal

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Γεια σας συναγωνιστες...λοιπον...εχω 80 ευρω και θελω να τα χαλασω σημερα. :dancing:Τι εχετε να προτεινετε?οτι να ναι..απο μασατζιδικα,κολομπαρα,call...οπως να ναι...αρκει το αποτελεσμα να ειναι αυτο που πρεπει.Ελπιζω να εγινα κατανοητος...please λιγο γρηγορα γιατι τρεχει και ο χρονος  :grin:

OP
OP
N

neaterdal

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
Φυσικα ειμαι ανοιχτοs και σε pm  :rockon:

vasos

Σεβαστός
Εγγρ.
28 Ιουν 2006
Κριτικές
33
Like
32
Πόντοι
2.057
Γεια σας συναγωνιστες...λοιπον...εχω 80 ευρω και θελω να τα χαλασω σημερα. :dancing:Τι εχετε να προτεινετε?οτι να ναι..απο μασατζιδικα,κολομπαρα,call...οπως να ναι...αρκει το αποτελεσμα να ειναι αυτο που πρεπει.Ελπιζω να εγινα κατανοητος...please λιγο γρηγορα γιατι τρεχει και ο χρονος  :grin:

για χαλαρωσε ρε αδερφε....τα θες και γρηγορα...βρε τί σου ειναι αυτος ο ελληνας?ολα τα θελει τωρα και πανω απο ολα γρηγορα!

OP
OP
N

neaterdal

Μέλος
Εγγρ.
31 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
0
εχεις δικιο φιλε μου..αλλα τι να κανω...το εχω αναγκη πολυ,δεν κρατιεμαι :rockon:
τυρανιεμαι :jerking:

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Αμα εισαι σαν τον Νεατερνταλ λογικο ειναι να τυρανιεσαι χεχεχεχε / λοιπον φιλαρακο με 80Ευρω call καλο δεν βλεπω να σταυρωνεις οποτε πηγαινε μια στριπ σημερα που ειναι και καθημερινη ...

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Κορίνα στο Princess. Ούτε που θα καταλάβεις πότε φύγανε. Εναλλλακτικά Λουϊζα στο Lolita.

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Άντε ρε...άσε τα κωλόμπαρα και τα στρίπτιτζάδικα....πάρε την...''καλόγρια''...με αυτά τα λεφτά στο σπίτι να δείς το φώς σου....

Υπουργός

Ανώτερος
Εγγρ.
6 Σεπ 2006
Κριτικές
41
Like
2.029
Πόντοι
8.235
Ασε το παιδι ρε αλητη / κατευθειαν εσυ Κορινα / προτεινω Αναστασια στο Ρασπουτιν / ουτε που θα καταλαβεις ποτε θα σου φυγουνε 200 Ευρω

cptn_mac

Μέγας
Εγγρ.
2 Μαΐ 2006
Κριτικές
37
Like
135
Πόντοι
4.837
Ασε το παιδι ρε αλητη / κατευθειαν εσυ Κορινα / προτεινω Αναστασια στο Ρασπουτιν / ουτε που θα καταλαβεις ποτε θα σου φυγουνε 200 Ευρω

Εσύ είσαι χειρότερος... αδιόρθωτος κιόλας!

podolagnos_28

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαΐ 2006
Like
33
Πόντοι
16
Επειδή με ρωτάν πολλοί μέσω pm ποιά είναι η ''καλόγρια''...διαβάστε:

Σταματάει ο φορτηγατζής και παίρνει την καλόγρια που έκανε ωτο-στοπ...την ρωτάει πόσο χρονών είναι και του λέει 24....την βλέπει από εδώ...την βλέπει απο εκεί....του άρεσε...την ρωτάει λοιπόν αν κάνει σεξ γενικά και αυτή του απαντάει πως το μπροστά μέρος το έχει αφιερώσει στον Θεό...της ρωτάει και ο φορτηγατζής:το πίσω?αυτή τα έχασε και του λέει:πουθενά...της λέει αυτός να της τον φορμάρει και δέχτηκε η καλόγρια...όταν την γάμησε και τελείωσε την ρωτά που θα την ξαναβρεί...και του απαντά αυτή:Αν ρωτήσεις για τον...Μπάμπη τον πούστη θα σου πούν που να με βρείς...με ξέρουν όλοι.....

Χαβαλέ κάνω παιδιά....συμπαθάτεμε........ :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

panthiras3005

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Αν ξερη καπιοs , που θα βρω μικρη πουτανιτσα καλη στο γαμισι,να μην κλαψω τα eyro μου,και την εχει δοκιμαση ,να μου στηλη,email...panthiras3005@yahoo.gr :helpplea:

Bull_

Μέλος
Εγγρ.
13 Δεκ 2005
Like
3
Πόντοι
66
Αν ξερη καπιοs , που θα βρω μικρη πουτανιτσα καλη στο γαμισι,να μην κλαψω τα eyro μου,και την εχει δοκιμαση ,να μου στηλη,email...panthiras3005@yahoo.gr :helpplea:
Πώς θες να είναι εμφανισιακά και πόσα διαθέτεις..???

panthiras3005

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
Να ειναι εμφανισιμη κοπελα με καλεσ αναλογιεσ, δεν με νιαζει μελαχρινη η ξανθια,καυλιαρα να ειναι να υπαρχει συμετοχη και απο αυτην.....

panthiras3005

Μέλος
Εγγρ.
1 Ιουλ 2006
Like
0
Πόντοι
1
εχεισ δικιο,αλλα ολο και καπια γνωμη εχει ο καθενασ να πει για κοριτσια που του αρεσαν,οποτε κατι θα προκηψη και για μενα...ευχαριστω παντοσ

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom