You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Πού μένω ;
- Μέλος που άνοιξε το νήμα amjik
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 226
- Εμφανίσεις 25K
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)
stratigosss
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 44
- Like
- 20
- Πόντοι
- 1.290
δωσε και α.φ.μ, δου, και αριθμο τηλεφωνου!Καλημερα συναδελφοι και ρεμαλια... δεν πρεπη καποι στιγμη
να πουμε και που μενουμε μπορει με καποιον καποιος να ειναι γειτονας
εγω μενω μεταμορφωση αθηνα στην οδο χλοης..........
Valentino_Rossi
Μέλος
- Εγγρ.
- 3 Νοε 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 13
- Πόντοι
- 16
Επταλοφος ΡΕ! Forza Αμπελοκηποι
amjik
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 12 Μαΐ 2008
- Κριτικές
- 61
- Like
- 43.117
- Πόντοι
- 22.785
Τρια τσιου τσιου τεσσερα τριαλαλα....δωσε και α.φ.μ, δου, και αριθμο τηλεφωνου!
Επισκέπτης
Καλα ρε, ολοι Αθηναιοι εισαστε εδω μεσα? Πως την αντεχετε αυτη την πολη ?
Μενω σ' ενα ορεινο χωριο 350 κατοικων της επαρχιας Καλαβρυτων και Αιγιαλειας. Δουλευω σε μια παραλιακη πολη της Αχαιας και το εξοχικο μου ειναι στα συνορα των νομων Αχαιας - Αρκαδιας.
Μενω σ' ενα ορεινο χωριο 350 κατοικων της επαρχιας Καλαβρυτων και Αιγιαλειας. Δουλευω σε μια παραλιακη πολη της Αχαιας και το εξοχικο μου ειναι στα συνορα των νομων Αχαιας - Αρκαδιας.
Επισκέπτης
αρχηγε θελεις κανα βοηθο να σου ξεκορφιζει τις φουντες???Καλα ρε, ολοι Αθηναιοι εισαστε εδω μεσα? Πως την αντεχετε αυτη την πολη ?
1personanongrata
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Δεκ 2007
- Like
- 13
- Πόντοι
- 866
μένω στην Αθήνα αλλά το μυαλό μου είναι στο Μόντε Καρλο.Μένω στη Καισαριανή, κοντά στην Παναγίτσα, αλλά αυτό τον καιρό το μυαλό μου είναι στην Κέρκυρα......!
Επισκέπτης
αρχηγε θελεις κανα βοηθο να σου ξεκορφιζει τις φουντες???
Φουντες ? Τι ειν' τουτο παλι ? Πρωτη φορα το ακουω !!!
Επισκέπτης
εγω δευτερη..Φουντες ? Τι ειν' τουτο παλι ? Πρωτη φορα το ακουω !!!
Καλα ρε, ολοι Αθηναιοι εισαστε εδω μεσα? Πως την αντεχετε αυτη την πολη ?
Τι να κάνουμε βρε Paralimnie? Εδώ γεννηθήκαμε, κι αν μπορούσαμε να φύγουμε, θα το είχαμε πράξει. Εγώ προσωπικά το είχα εξετάσει πολύ σοβαρά κάποια εποχή, αλλά οι αντικειμενικές δυσκολίες, (όταν δεν είσαι μόνος, αλλά υπάρχει μεγάλη οικογένεια πίσω με μικρά παιδάκια) σε αποθαρρύνουν.
Επισκέπτης
εγω δευτερη..
Ηταν καλο το "ακουσμα" ?
Επισκέπτης
δεν ξερω..τωρα μαθαινω..Ηταν καλο το "ακουσμα" ?
Επισκέπτης
Τι να κάνουμε βρε Paralimnie? Εδώ γεννηθήκαμε, κι αν μπορούσαμε να φύγουμε, θα το είχαμε πράξει. Εγώ προσωπικά το είχα εξετάσει πολύ σοβαρά κάποια εποχή, αλλά οι αντικειμενικές δυσκολίες, (όταν δεν είσαι μόνος, αλλά υπάρχει μεγάλη οικογένεια πίσω με μικρά παιδάκια) σε αποθαρρύνουν.
Σε καταλαβενω. Στην ιδια φαση ειναι και ο αδερφος μου. Θελει να φυγει απο Αθηνα αλλα η γυναικα του, ουτε κουβεντα δεν παιρνει πανω σε αυτο.
Αμα δεν εχεις και κατι να κανεις στο χωριο ή πολλα λεφτα ειναι γαμησετα η ζωη. Πληξη!!!
Σε καταλαβενω. Στην ιδια φαση ειναι και ο αδερφος μου. Θελει να φυγει απο Αθηνα αλλα η γυναικα του, ουτε κουβεντα δεν παιρνει πανω σε αυτο.
Αμα δεν εχεις και κατι να κανεις στο χωριο ή πολλα λεφτα ειναι γαμησετα η ζωη. Πληξη!!!
Πάντως αν η γυναίκα του αδερφού σου δεν θέλει να φύγει από την Αθήνα για να μην της λείψει τίποτα και η μεγάλη ζωή, είναι μεγάλη μαλακία. Τώρα η επαρχία έχει τα πάντα αλλά το κυριότερο καλύτερο επίπεδο ζωής. Οχι σαν κι εμάς που βράζουμε εδώ στο ζουμί μας. Αν οι λόγοι είναι οικονομικοί ή βιοπορισμού τότε δεν μπορώ να το κριτικάρω. Πάντως του εύχομαι να βρει το δρόμο του και να κάνει την καλύτερη επιλογή για την οικογένειά του.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 14
- Εμφανίσεις
- 1K
- Απαντήσεις
- 62
- Εμφανίσεις
- 4K
- Απαντήσεις
- 105
- Εμφανίσεις