ειμε κ εγω αυτο τον καιρω λιγω ανχωμενοσ γιατι εδωσα ακαποτη πιπα σε 2 χωρισμενεσ ,,,κ θα κανω εξετασεισ σε κανα 15 νθημερω για να ειμε καλυμενοσ εντελοσ .
να φωβωσουν λιγω αν μετα απο τη δημοσιοτητα η κοπελα αυτη ειχε εξαφανιστει κ παλι οχι σιγουρα.αλλα αν δουλευει κ τωρα μετα απο οσα εγιναν εινε καθαρη αποκλειετε να μην ελεχθηκε μετα απο αυτη τη θυελλα αν ειχε κατι θα εξαφανιζωταν αμεσωσ.
εισε μια χαρα μη φωβασαι τιποτα εδω δε φωβαμαι εγω που πιπωσα ακα γυναικεσ που εινε απο εξω αλλα βλεπεισ λογου χωρισμου κ οικονομικησ απραγιασ το εριξαν στη βιζυτα.εκτοσ αν μου κρυβεισ κ αλλεσ αμαρτιεεεεεσσσσσσσσ.παντοσ κ εδω στη λαρισα η νοικοκυρεσ ξεφυτρωνουν σαν τα μπουμπουκακια μπραβω παμε καλαααααααααα.
ειμε κ εγω αυτο τον καιρω λιγω ανχωμενοσ γιατι εδωσα ακαποτη πιπα σε 2 χωρισμενεσ ,,,κ θα κανω εξετασεισ σε κανα 15 νθημερω για να ειμε καλυμενοσ εντελοσ .
εισε μια χαρα μη φωβασαι τιποτα εδω δε φωβαμαι εγω που πιπωσα ακα γυναικεσ που εινε απο εξω αλλα βλεπεισ λογου χωρισμου κ οικονομικησ απραγιασ το εριξαν στη βιζυτα.εκτοσ αν μου κρυβεισ κ αλλεσ αμαρτιεεεεεσσσσσσσσ.παντοσ κ εδω στη λαρισα η νοικοκυρεσ ξεφυτρωνουν σαν τα μπουμπουκακια μπραβω παμε καλαααααααααα.
oxi re sy...kai gia na katalaveis ekana olokliri diatrivi - elegxo sto studio mexri i kopela mou edikse ta xartia tis me tis eksetaseis...einai apla kolima tha perasei.an mpo stin diadiaksia na kano eksetaseis xoris logo kathe 3 kai ligo gseta!!!apla kovoume ta akapota kai genikotera ta studio.