Νέα

Πού κάνατε εξετάσεις για ΣΜΝ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Filogeno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 1 άτομα (0 μέλη και 1 επισκέπτες)

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
ειμε κ εγω αυτο τον καιρω λιγω ανχωμενοσ γιατι εδωσα ακαποτη πιπα σε 2 χωρισμενεσ ,,,κ θα κανω εξετασεισ σε κανα 15 νθημερω για να ειμε καλυμενοσ εντελοσ .

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
να φωβωσουν λιγω αν μετα απο τη δημοσιοτητα η κοπελα αυτη ειχε εξαφανιστει κ παλι οχι σιγουρα.αλλα αν δουλευει κ τωρα μετα απο οσα εγιναν εινε καθαρη αποκλειετε να μην ελεχθηκε μετα απο αυτη τη θυελλα αν ειχε κατι θα εξαφανιζωταν αμεσωσ.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εδω κ 10 χρωνια που βγηκα στην πιατσα :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:κανω καθε 6 μηνεσ φιλε με τελευταια το νοεμβριο.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εισε μια χαρα μη φωβασαι τιποτα εδω δε φωβαμαι εγω που πιπωσα ακα γυναικεσ που εινε απο εξω αλλα βλεπεισ λογου χωρισμου κ οικονομικησ απραγιασ το εριξαν στη βιζυτα.εκτοσ αν μου κρυβεισ κ αλλεσ αμαρτιεεεεεσσσσσσσσ.παντοσ κ εδω στη λαρισα η νοικοκυρεσ ξεφυτρωνουν σαν τα μπουμπουκακια μπραβω παμε καλαααααααααα.

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396

piatsovios

Τιμημένος
Εγγρ.
22 Μαρ 2011
Κριτικές
34
Like
2
Πόντοι
1.396
εισε μια χαρα μη φωβασαι τιποτα εδω δε φωβαμαι εγω που πιπωσα ακα γυναικεσ που εινε απο εξω αλλα βλεπεισ λογου χωρισμου κ οικονομικησ απραγιασ το εριξαν στη βιζυτα.εκτοσ αν μου κρυβεισ κ αλλεσ αμαρτιεεεεεσσσσσσσσ.παντοσ κ εδω στη λαρισα η νοικοκυρεσ ξεφυτρωνουν σαν τα μπουμπουκακια μπραβω παμε καλαααααααααα.

Εγγρ.
2 Ιουν 2008
Like
2
Πόντοι
0
oxi re sy...kai gia na katalaveis ekana olokliri diatrivi - elegxo sto studio mexri i kopela mou edikse ta xartia tis me tis eksetaseis...einai apla kolima tha perasei.an mpo stin diadiaksia na kano eksetaseis xoris logo kathe 3 kai ligo gseta!!!apla kovoume ta akapota kai genikotera ta studio. :jerking:

poustalekos

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2010
Like
711
Πόντοι
96
Ρε μαγκες οι εξετασεις για σμν και aids ειναι τσαμπα σε ολα τα δημοσια?
Στο σαιτ του συγγρου για παραδειγμα λεει οτι οι εξετασεις χρεωνονται συμφωνα με το ΦΕΚ μπλα μπλα μπλα...
οριστε η διευθυνση του συγγρου www.syggros-hosp.gr/?p=tmima-seksoualikos-metedidomenon-nosimaton-%28SMN%29-kai-HIV-loimoksis]http://www.syggros-hosp.gr/?p=tmima-seksoualikos-metedidomenon-nosimaton-%28SMN%29-kai-HIV-loimoksis[/url]
και το λινκ για το εν λογω ΦΕΚ www.syggros-hosp.gr/files/file/fek-3100_2011-kostologisi_iatrikwn_praksewn.pdf]http://www.syggros-hosp.gr/files/file/fek-3100_2011-kostologisi_iatrikwn_praksewn.pdf[/url]
Στο οποιο δε βλεπω πουθενα να λεει για τσαμπα εξετασεις!
Εχει εξεταστει καποιος προσφατα τσαμπα για να παω κ εγω αν ειναι!! Ή να περιμενω να βρω καμια προσφορα με 30-40ε σε κανενα ιδιωτικον εξεταστηριον?  :think:

petran03

Μέλος
Εγγρ.
25 Οκτ 2016
Like
2
Πόντοι
0
Στη θεσσαλονικη ποιο νοσοκομείο προτείνετε για εξετάσεις για σμν;

Stories

Νέο!

Stories