vaglis
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 23 Σεπ 2008
- Κριτικές
- 41
- Like
- 20
- Πόντοι
- 616
Η μας δουλευεις η κανεις πλακα. Μετα απο 5 χρονια τι να εχεις κολλησει? Παρε τηλ στο ΚΕΕΛΠΝΟ ΣΤΟ 2105212054 και ρωτησε τους αυτο που ρωτας εδω. Θα πεθανουν στα γελια. Η κοπελλα σου εχει κανει εξετασεις? Λαθος σου που το κανετε χωρις προφυλαξη. Που ξερεις αν αυτη εχει κανει σεξ και με καποιον αλλο χωρις προφυλαξη παραλληλα με σενα. Βαζεις το χερι σου στη φωτια? Γιαυτο ΠΑΝΤΑ ακομα και με τη γυναικα μας χρησιμοποιουμε προφυλακτικο. Για να εχουμε το κεφαλι μας ησυχο. Δηλαδη πιο πολυ κινδυνευεις απο την κοπελλα σου ΧΩΡΙΣ προφυλαξη παρα απο μια ιεροδουλη ΜΕ προφυλαξη. Αυτο ειναι και το λαθος των περισσοτερων. Αφου ειναι η κοπελλα μου δεν χρησιμοποιω προφυλακτικο. Γιατι? Εχει καποια ανοσια στο AIDS ετσι? Τελειως λαθος συμπερασμα. Η συντροφικοτητα δεν εξασφαλιζει καποια μαγικη ασφαλεια απο τον ιο. ΠΑΝΤΑ ΠΡΟΦΥΛΑΞΗ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.παιδια βοηθηστε με σας παρακαλω,
εχω παει στη ζωη μου καμια 10αρια φορες συνολικα σε μπουρδελα, παντα χρησιμοποιουσα προφυλακτικο και στα προκαταρκτικα και κατα τη διαρκεια. Στοματικα ακαποτα, γλυφομουνια κλπ. ποτε δεν εκανα. Εκτοτε εχουν περασει 5 χρόνια χωρις να εχω αρρωστησει σοβαρα ποτε και χωρις να εχω δει κατι περιεργο και τα τελευταια τρια χρονια εχω σχεση με μια κοπελα κανονικα και κανουμε σεξ χωρις προφυλακτικο. Μου εχει μπει σαν μικροβιο η σκεψη μηπως υπαρχει καποια απειροελαχιστη πιθανοτητα να χω κολλησει τιποτα και οχι τιποτα αλλο ανησυχω περισσοτερο για την κοπελα μου. Παρ ολα αυτα κολωνω να κανω και εξετασεις γιατι τρεμω και μονο στην ιδεα.. Δεν αντεχω να το σκεφτομαι απλα..Τι να κανω?