Νέα

Πού κάνατε εξετάσεις για ΣΜΝ;

• Μέλος που άνοιξε το νήμα Filogeno
  • Ημερομηνία ανοίγματος
  • Απαντήσεις 73
  • Εμφανίσεις 13K
  • Tagged users Καμία
  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 3 άτομα (0 μέλη και 3 επισκέπτες)

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
τυπε κολονοσκοπιση γιατι εκανεσ?ειδεσ αιμα στην λεκανη :think:
Εκανα αδερφε γιατι ειχα υποθερμια για 2 μηνες..ΕΙχα κανει ολες τις αλλες εξετασεις..Δηλαδη ..αιματολογικα τα απλα..Ακτινες θορακος υπεριχο στην κοιλιακη χωρα ανω και κατω :grin:..θυροειδη, υπεριχο θυροειδη....Και η παθολογος μου τα ειχε παρει με την σειρα για να βρουμε απο τι ειναι η υποθερμια :sunglasses:..Ολα τα αλλα ηταν καλα και ειχαμε φτασει στο σημειο οτι πρεπει να κανω κολονοσκοπηση..Μετα απο αυτην την εξεταση θα πηγαιναμε σε κατι εξιδικευμενες εξετασεις αν χρειαζοταν στον εγκεφαλο..Τελικα δοξα τον θεο δεν χρειαστικαν..Μαλλων ηταν απο την εξοτοντικη γυμναστικη που εκαμνα σε συνδιασμο οτι εκανα πολυ λιτι διατροφη και οτι κιμομουν σε πολυ κρυο πριβαλον παγομενο και με υγρασια δηλαδη στο σπιτι μου χωρις καλοριφερ  με - 0 υπο το 0  :uglystupid:κτλ.. :grin:..Τελος καλα ολα καλα..Αλλα υποθερμεια για 2 μηνες με 34,2  μαν και εσυ θα εκανες οχι κολονοσκοπηση αλλα και κλαρινα που λεει ο λογος... :2funny: :2funny: :2funny:Μην στεναχωριεσε μαλακας προσπαθω να μην ειμαι...Και ουτε φοβιτσιαρης απλα 2 μηνες υποθερμια δεν παλευεται.. :2funny:Φυλικα χρηστος.. :) :sunglasses:

trelopalaviaris78

Μέλος
Εγγρ.
17 Απρ 2012
Like
0
Πόντοι
1
Εκανα αδερφε γιατι ειχα υποθερμια για 2 μηνες..ΕΙχα κανει ολες τις αλλες εξετασεις..Δηλαδη ..αιματολογικα τα απλα..Ακτινες θορακος ..θυροειδη..Και η παθολογος μου τα ειχε παρει με την σειρα για να βρουμε απο τι ειναι η υποθερμια :sunglasses:..Ολα τα αλλα ηταν καλα και ειχαμε φτασει στο σημειο οτι πρεπει να κανω κολονοσκοπηση..Μετα απο αυτην την εξεταση θα πηγαιναμε σε κατι εξιδικευμενες εξετασεις αν χρειαζοταν στον εγκεφαλο..Τελικα δοξα τον θεο δεν χρειαστικαν..Μαλλων ηταν απο την εξοτοντικη γυμναστικη που εκαμνα σε συνδιασμο οτι εκανα πολυ λιτι διατροφη και οτι κιμομουν σε πολυ κρυο πριβαλον παγομενο και με υγρασια δηλαδη στο σπιτι μου χωρις καλοριφερ κτλ.. :grin:..Τελος καλα ολα καλα..Αλλα υποθερμεια για 2 μηνες με 34,2  μαν και εσυ θα εκανες οχι κολονοσκοπηση αλλα και κλαρινα που λεει ο λογος... :2funny: :2funny: :2funny:Μην στεναχωριεσε μαλακας προσπαθω να μην ειμαι...Και ουτε φοβιτσιαρης απλα 2 μηνες υποθερμια δεν παλευεται.. :2funny:Φυλικα χρηστος.. :) :sunglasses:
μπραβο τυπε :rockon:γιατι ξερεισ με την κολονοσκοπιση ψαχνουν να βρουν αλλα πραγματα...

load

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
παιδια ξερετε μετα απο ποσο καιρο απο την τελευταια επαφή βγαινουν αξιοπιστα τα αποτελεσματα των εξετάσεων?

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
παιδια ξερετε μετα απο ποσο καιρο απο την τελευταια επαφή βγαινουν αξιοπιστα τα αποτελεσματα των εξετάσεων?
λενε δεν ξερω αν οντως ετσι ειναι.. για aids se 4με 6 μηνες..Δεν ξερω αν ειναι ετσι καποιος αλλος φιλος ας βοηθεισει αν θελει.. :)Για αξιοπιστα σε αυτο το θεμα που μας αποσχολει τωρα..Για αλλες εξετασεις δεν εχω ακουσει τιποτα..υπατητηδα κτλ..Απο την επαφη.. :)

load

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
το θεωρώ πολύ υπερβολικό!!!δηλαδή όσοι πήγαν για εξετάσεις έιχαν όλοι τους τελευταια επαφή πριν 6 μήνες!ουτε καν θα το θυμοντουσαν!

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
λενε δεν ξερω αν οντως ετσι ειναι.. για aids se 4με 6 μηνες..Δεν ξερω αν ειναι ετσι καποιος αλλος φιλος ας βοηθεισει αν θελει.. :)
Περιπου 2 μηνες. Απαντηση σε ερωτηση μου στο ΚΕΕΛΠΝΟ.

load

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
διότι εμενα μου ειπαν κατι για 15 μέρες είσαι πλήρως καλυμμενος

χρηστος10

Μέλος
Εγγρ.
20 Οκτ 2010
Like
0
Πόντοι
66
το θεωρώ πολύ υπερβολικό!!!δηλαδή όσοι πήγαν για εξετάσεις έιχαν όλοι τους τελευταια επαφή πριν 6 μήνες!ουτε καν θα το θυμοντουσαν!
Ναι δεν εχεις αδικο συμφωνω απλα λεω τι λεει η κοινη γνωμη απο οσα ξερω.. Χωρις να εχω ρωτησει εξιδικευμενα.. ο φιλος απο κατω απαντησε κατατοπιστικα.. :)

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
To ISO είναι περίεργο πράγμα. Το ότι κάποιος έχει δεν σημαίνει ότι "καθάρισες".

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
διότι εμενα μου ειπαν κατι για 15 μέρες είσαι πλήρως καλυμμενος
Μεχρι 17 μερες μπορεις να κανεις το γρηγορο τεστ που ειναι πολυ ακριβο, 200-300 ευρω. Μετα πρεπει να περιμενεις περιπου 2 μηνες για να ειναι αξιοπιστα τα αποτελεσματα με το απλο τεστ. Για την ακριβεια στον 1,5 μηνα θα δειξει κατι εαν..

load

Μέλος
Εγγρ.
21 Μαΐ 2012
Like
0
Πόντοι
0
γενικά όμως με τα στουντιο,και ειδικότερα στην Κασσανδρας δεν ακουστηκε τιποτα ε?ελεγχονται πιστευω οι κοπελες αυτεσ?

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
για έρπη πόσο χρεωνουν? 1, 2, Μ, G (4 τεστ)? είναι γυρω στα 100 ευρώ ιδιωτικά άμα κάνεις. Δεν γράφω ονόματα (να διαφημίσω).

απότι κατάλαβα, κάποια ιδιωτικά διαγνωστικά έκαναν εκπτώσεις, βλέποντας ότι έχει ζήτηση (λόγω .... Φωκαίας). Ισως υπέθεσαν ότι θα βρουν πελάτες και για άλλα τεστ πέρα από τα ΣΜΝ

ηπατίτιδα Β C, HIV 1 2, VDRL, μπορείς να κάνεις και με τα ταμεία ή στα δημόσια νοσοκομεία (ανάλογα με την περίπτωση) για να μην αφραγκιάσεις

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
μαγκες καλά τα λετε για τους έλληνες εργαζόμενους / ανέργους αλλά δεν θέλω να το συνεχίσω εδώ για να μην σπαμαρουμε κιας είναι το θέμα σημαντικότατο.

vaglis

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2008
Κριτικές
41
Like
20
Πόντοι
616
για έρπη πόσο χρεωνουν? 1, 2, Μ, G (4 τεστ)? είναι γυρω στα 100 ευρώ ιδιωτικά άμα κάνεις. Δεν γράφω ονόματα (να διαφημίσω).

απότι κατάλαβα, κάποια ιδιωτικά διαγνωστικά έκαναν εκπτώσεις, βλέποντας ότι έχει ζήτηση (λόγω .... Φωκαίας). Ισως υπέθεσαν ότι θα βρουν πελάτες και για άλλα τεστ πέρα από τα ΣΜΝ

ηπατίτιδα Β C, HIV 1 2, VDRL, μπορείς να κάνεις και με τα ταμεία ή στα δημόσια νοσοκομεία (ανάλογα με την περίπτωση) για να μην αφραγκιάσεις
Κοιτα... ειχαν προσφορα στις τιμες (30 ευρω) αλλα πιστευω οτι ηταν αξιοπιστα. Στα δημοσια δεν αξιζει γιατι θα εχει μεγαλη ουρα και θα ταλαιπωρηθεις. Ασε δε που ειχαν στηθει εκει και οι καμερες. Οποτε... Παντως εαν χρησιμοποιεις προφυλαξη ειναι μαλλον απιθανο να κολλησεις κατι. Φυσικα δεν πας με πρεζακια και τελειωμενες.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Το HIV (ας το πουμε ... AIDS) έτσι είναι κολλάς σήμερα και ανιχνεύεται σε 2 μηνες ή και περισσότερο. Νομίζω ότι υπάρχει και το ακριβο τεστ που είναι πολύ αμεσότερο.

Μην ξεχνάμε ότι τα βιολογικά φαινόμενα έχουν τους δικούς τους ρυθμούς. οπότε για να είσαι σίγουρος σταθερό σύντορφο ή προφυλακτικά ή και καθολου σεξ για  ... 6 μήνες.

π.χ. κάνε εμβόλιο ηπατίτιδας: γίνεται τμηματικά όχι μια κι έξω, άρα μέχρι να το ολοκληρώσεις και να αναπτυξεις αντισωματα σεξ γιοκ (εάν δεν θέλεις να ρισκάρεις). είπαμε έχουν του ρυθμούς τους.

Μην κάνουμε ιατρική από το σαιτ. Ο καθένας να ρωτήσει το γιατρό του.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Κοιτα... ειχαν προσφορα στις τιμες (30 ευρω) αλλα πιστευω οτι ηταν αξιοπιστα. Στα δημοσια δεν αξιζει γιατι θα εχει μεγαλη ουρα και θα ταλαιπωρηθεις. Ασε δε που ειχαν στηθει εκει και οι καμερες. Οποτε... Παντως εαν χρησιμοποιεις προφυλαξη ειναι μαλλον απιθανο να κολλησεις κατι. Φυσικα δεν πας με πρεζακια και τελειωμενες.

Δεν λέω ότι δεν τους εμπιστευομαι. Είχα κάνει και το Δεκ 2011 VDRL, HIV1 HIV2 10 ευρώ προσφορά σε μεγάλη ιδιωτ αλυσσίδα λόγω ημερών για ΣΜΝ.

ICCAROS

Σπουδαίος
Εγγρ.
20 Δεκ 2010
Κριτικές
200
Like
1.245
Πόντοι
2.310
Όσες ιεροδουλες είναι σοβαρές (υπάρχουν τετοιες) και έχουν άδεια, βιβλιαριο κτλ. κάνουν όντως και τις εξετάσεις. Και ίσως δεν τους κοστίζει σαν θα πήγαιναν σαν ιδιώτες, οπότε δεν έχουν το κόστος ως αντικίνητρο, και έιναι τακτικές καθε 15  μέρες.

Όσες όμως είναι χωρίς χαρτιά μήπως πρέπει να τα κάνουν ιδιωτικά οπότε έχουν ένα κάποιο κόστος να αντιμετωπίσουν? Και εάν ναι τιι?

Εγγρ.
2 Ιαν 2011
Like
0
Πόντοι
0
παιδια βοηθηστε με σας παρακαλω,
εχω παει στη ζωη μου καμια 10αρια φορες συνολικα σε μπουρδελα, παντα χρησιμοποιουσα προφυλακτικο και στα προκαταρκτικα και κατα τη διαρκεια. Στοματικα ακαποτα, γλυφομουνια κλπ. ποτε δεν εκανα. Εκτοτε εχουν περασει 5 χρόνια χωρις να εχω αρρωστησει σοβαρα ποτε και χωρις να εχω δει κατι περιεργο και τα τελευταια τρια χρονια εχω σχεση με μια κοπελα κανονικα και κανουμε σεξ χωρις προφυλακτικο. Μου εχει μπει σαν μικροβιο η σκεψη μηπως υπαρχει καποια απειροελαχιστη πιθανοτητα να χω κολλησει τιποτα και οχι τιποτα αλλο ανησυχω περισσοτερο για την κοπελα μου. Παρ ολα αυτα κολωνω να κανω και εξετασεις γιατι τρεμω και μονο στην ιδεα.. Δεν αντεχω να το σκεφτομαι απλα..Τι να κανω?

enallaktikos

Μέλος
Εγγρ.
23 Οκτ 2007
Like
281
Πόντοι
86
Tα χλαμύδια πως ελέγχονται, παίρνουν αίμα ή από υγρά της περιοχής;  :huh:

Stories

Νέο!

Stories